Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7 óra

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Mindenkinek nagyon nagyin vidám ünepeket!
macleod2005
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Azt meg tudjátok mondani hogy Sieghardton mennyi az idõeltolódás?
tehát ha itt 20 óra van akkor ott mennyi van?

GamerAdams007
Nah akkor én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! <#vigyor2> Azoknak, aki ma is éppen grindelnek, kivánok soksok xpt, meg droppot. <#crazya>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

xt198
kellemes karácsonyi ünnepeket, sok bejglit meg ilyesmi 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Padidiver
Boldog Droppokban,PvP-ben gazdag Kellemes Karajcsont kívánok minden kedves nagy illetve kiskockának<#nyes><#vigyor>!

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

L2Goku
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

boldog karácsonyt mindenkinek jó full droppal😄

amúgy csak nekem tünt fel vagy tényleg javítottak a tõrös támadások sikerességén? Mióta ct1 van azóta nem 1szer volt úgy, h a mobokat sorozatban lethal strike ütöttem le, eddig ez annyira sûrû szerintem nem volt

pharao
Neked is boldog karácsonyt Sanca és persze mindenki másnak, még annak a nyomorék és szellemileg visszamaradott DMX-nek (most direkt nem BMX) is, aki szebbé teszi mindennapjainkat!!! <#integet2><#wave><#whatever>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Boldog Karacsonyt mindenkinek 😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pite
Shillien oracle/eldernél a disrupt undead skillel sebezni sebzel, de nem hatékony, csak a manát pazarlod el vele. Az 1-es sebzések mellé becsúszik nagyobb is, ez így zsákutca.

zizi

Gordis2k
Sajnálom de igaz! Nem fikció 3 külömbõzõ setup is létezik 100% os magic crit ratre!! 1. Augnamos 1. hero weaponos 1. valakas nyakláncos. Full buff természetesen.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

"I do not condone the accuracy of this calculator. It's here to be tested and criticized. I make no promises. In fact, this calculator doesn't exist and you never saw it."

Ja, lehet, hogy tényleg közöm nincs hozzá. Hiszen csak buffer vagyok, akinek van ideje/lehetõsége nézelõdni, miközben a nuker aprít. Látok amit látok. Csak nem a calculátor által dobott eredményeket látom. Vagy csak nincs sose szerencséje a partymnak.
Szerintem az idézet nagyon pontosan szól, magáról az általad írt oldalról.
Amúgy elfogadom, természetesen mehet 10% fölé az érték, de a 101.12% nekem egy kicsit soknak tûnik...

79 SE/77 BD Naia

Hm. Érdekes. Persze, hogy van magas mcrit rate, ha olyan group, ami kissebbekre megy. De a legtöbb nuker group amit eddig láttam örült ha a 10% -ot összehozta. Ami persze néha azt jelentette, hogy mcrit szinte mcritet követett. Máskor meg azt, hogy az istenért se jött egy se...
Persze lehet, hogy az volt a baj, hogy nem volt mindenkin full boss ékszerszett... Mert a dye-ok, buffok fent voltak...

79 SE/77 BD Naia

Szintén legit... 😊
De sajnos ezen a fórumon kevesen vagyunk... 😞
És mégegyszer bocsi, nem leszólni akarom a klánodat / allydat, hanem csak szeretném, hogy tudd, mi az ami nem tetszik benne. Mi az, amin változást szeretnék látni. Elég sok jó arcot ismerek az allydból, úgy 5-6-an a friendlisten is rajta vannak.. 😊

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊

Nem én alakítom az NCSux játékfejlesztési politikáját... Szerintem az ötvenes szintek közepe tájékára kellett volna berakniuk néhány skillt, ami most 79-en van...
Ez az eszetlen grindelést erõsíti, és nehezíti is a játékos beleszokását az új skillekbe, de ez van.. 😞

79 SE/77 BD Naia

MauChao
Köszike az infot Gordi! Akkor tehát pl lvl 60-as undead mobokra is fog sebezni ez a skill,nem egyet,hanem többet?Mert én még azt halottam,h.ez csak kis mobokra sebez,pl ahogy Ved irta,eddig énis ugy hittem.

Gordis2k
Abadoned campban egy quest mob Ya!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

pite
Tud sebezni, de ahogy a nevében is benne van, csak UNDEAD típusú mobra.

Az undead mob ikonja:

A root+disrupt undead daráló, ha van manatöltés. De menjél nagyobb partyba, mert ez így szopóág.

zizi

MauChao
Köszönöm a gyors választ! Más,ezt a mobot még soha nemláttam,létezik egyáltalán? A link: létezik a mob egyáltalán

Nyuff all! Boldog Karit!
Csinalt valaki kamaelt???
Társat keresek lvl20 kasztvaltohoz<#gun><#gun>! pm me!
Es ha valaki tud esetleg extra infokat a karirol azt is megkoszonom<#worship>!
BB
Jo8 all<#wave>
Tudja használni, de sebezni nem igazán fog vele. 45 fölötti mobokra már nem az igazi.

Sílen templár/Disznó ja és Szajha

macleod2005
Shilien Knightról/Templarról kérhetnék egy véleményt?<#vigyor4>

MauChao
Sziasztok engem az érdekelne,h.a shilen orleace kap egy skillt,ezt😄isrupt Undead ezt a skillt ha 60 lesz pl,tudja használni 60lvl mobokra,tud rájuk sebezni majd evvel a skillel?

Gordis2k
Összefoglalom és majd javitsál ki! Te low lvl DA egy HIGH lvl spst 1. megpróbálsz megütni acud<evaja krit rated egy szar rá hisz magas szintû és az uj kiegben ugye szint külömbség = krit modosító! Azt hiszed hogy egy DAval megtudsz ölni bárkit aki spammolja a potit ha nem stunolod( ha igen tévedsz). És azt mondod az 1200pdef nem véd meg egy nuker ellen? (ez már csak szõrözés hisz valszeg azt általánoságban mondtad) A-grade = szarse!! A-grade DA macskával ugy bebasz egy A-grade SPSt azonos szintû buffokban hogy azt öröm nézni! Ettõl még az SPS a legerõsebb karakter jelenleg a játékban! Bárkit megölsz vele bármikor azonos körülmények között(értem ezalat a buffokat és a szintet+felszerelést) A DA igenis eszméletlen ütõs karakter csak el kell vele érni a szintet ennyi. Légy 79+ és imádni fogod a karid ami lestunol mindenkit és bebasz egy fél partyt! Ha feladod és mást huzol akkor honapok mulva ezt fogod irni:

1. Ijász vagy. A faszom az sps lecancelezet be fearolt és szétrugta a segemet vagy faszomat ez a gladi/tyrant 2 skillel kinyirt azt sebzek 1kt a 10k hpjára... rohadjon meg
2. Ha sps vagy a fasz kivan 6k krit... mi afaszom ez a 6k krit😞 rohadt ijások 1 lövés... vagy A faszom miért nem SH lettem az a rohadt sh lesilencelt...megint megdöglöttem.
3. Tõrös vagy. Jolvan bazdmeg oda sem érek erre az a körva ijász szétlõ vagy fasza m krit... rohadt nuker ezt bezeg nem védi az eu...
4. healer/suport Fasza már megint ki a fõrszt target? Kb 10en lötek...

Tehát értsd meg mindig van egy erõsebb!! És ha nem egy karit maxolsz ki sosem tudod meg milyen más az élet 79+on mikor téged nem találnak el mikor te vagy ACÉLBÓL mikor a te macskád ol meg egy nukert 3 ütéssel!!

Kitartás enyit tudtam hozátenni.

solyomb
Nem a karakterrel, hanem a gazdájával van a probléma.
Ahányszor pvpztem nuker ellen mindig kaptam M.critet. 1x éltem tul amikor m.crittel inditott és volt idöm benyomni az UD-t és ott volt 8 klántársam. Igaz S grade volt hogy rohadjon meg.
TopA cucc meg igenis kerülhet 500kk-ba ha +7 DLE health a fegyvered.
Amugy a kari DA. És suxx mint az állat. Nem birtam agyonverni vele+cicával egy S grade sps-t aki mégcsak nem is engem lött...csak ott állt nekem én meg vertem. Vidáman elvolt:S Az az 1200 pdef meg hiába sok, mégis röhelyes.
Gordis2k
10%? Egy ma már szinte alap nuker pvp group 30% ot tol egy jo augnamentel 50% az 2bõl 1 m krit ha igy könnyebb😊

darkmenx
http://l2p.l2wh.com/wildmagic.html

ez eleg kozeli kepet ad rola, hogy is kell mukodnie, miert kell olyan dolgokrol okoskodni amihez kozod nincs?

I are legit... 😄 vagy mégse

Excal1bur Leader of Sleepers

fura, nálunk akik kamaelt húznak folyamatosan pvpznek(lvl 1-50)

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

ja ja nem csak s grade-be kéne pvp-t nyomni hanem kisebb szintekre is bekéne több mindent építeni. Nem 40- szintekre gondoltam de 40+-tól már kellene minden hiszen sub class-ok is vanna meg a most xp-zõ kamael-ek is elég sok mindenbõl kimaradnak meg a többi játékos aki kisebb szintû mint 75

Szia! 😊

Nem pánikolj. A magic m crit nem túl gyakori. Még a teljesen m critre gyúrt buffokkal is kevesebb mint 10% az esélye. Emellett egy S grades ellenfél ellen sajnos S grades védelem kell: vagyis S grades ékszerek.
Amúgy egy összecsapásban a tankok jó túlélõk az azonos szintû ellenfelek ellen, csak ez még kevéssé épült be a war klánok taktikájába, mivel nincs túl sok magas szintû (S grade) tank.
Azt meg sajnos el kell fogadni, hogy az NCsoft jelenleg abban az irányban fejleszt, hogy csak S grade-ben legyen pvp... 😞

79 SE/77 BD Naia

Miért nem kereszteljük ezt a fórumot át sétáló fórumra?! Azt még lenyeli az ember, hogy a fél magyar játékostársadalom sétálót nyom, de nem lehetne a sétálóról valahol máshol beszélni?!

79 SE/77 BD Naia

Cso all!
Elosszor is kellemes unnepeket!
Valaki tudna valaszt adni arra a kerdesre hogy melyik setalora fizzessek elo? amelyik tamogatja a kamaelt is es mukodne a Franzon??
Legyszi help! most kezdtem a temat offon!
(ocsem accarol irok)

Elorre is kocce!
udv KaNqukac
mi az a kisangyal ott a jobb oldalt?

Sámán
Froz GRAAT!!! Mákcsíítter! <#taps><#crazya><#vigyor5><#vigyor2><#wave>

FeketeVipera 77 SS

hát én így vok ezzel. De fr0z3n már tuti gazdag ember azzal a +15ds-el szerintem 300-350kk-t simán meg ér neki. láttam h +6 ts betört akkor én se próbálom az enyémet feljebb húzni elég a +6😄

xt198
nincs kedvem

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

GibboRamone
bezony!

Dota 2

solyomb
Miért nem?
De kár hogy nem kraftos az a törp :S

xt198
nem.

phalanx
sieghardt-on eladó egy 79-es sagittarius (30k) és egy 72-es spoilos törpe (15k) pm ha érdekel

darkmenx
http://darkmenx.dragonians.eu/LII_CT1_Goldmaster.rar

Gordis2k
Annyira kemény vagyok!! Az uj karikat a Risingsun 2be pakolom a wh miatt! ÉS háborúban vagyok az MXGalliancével és a Tempezt2-vel is!!!

Ami a legdurvább, hogy TULERÕBEN VAGYOK! Mind a két klánjukban csak egy low lvl leader van😊 tehát ketten vannak én meg hárman vagyok 😊 Ebbõl egy 74+os TÖRPE!! GF

Gordis2k
Rossz klienset töltötél le ennyi. Töröl és letölt nem tesztszerver klient.

GamerAdams007
Betör valami olcsóbbat, utána nyomja a másikra?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ha csak a bartz online valszeg még mindig a PTS re akar loginolni.
AZt hogy miért a PTS re akar menni, már a klinestõl vagy NCsoft tól kellen megkérdezni.

Mini Army Commander

GibboRamone
Latom az enchant technika meg a regi.<#vigyor2> Grat!<#taps>

Dota 2