Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Azt meg tudjátok mondani hogy Sieghardton mennyi az idõeltolódás?
tehát ha itt 20 óra van akkor ott mennyi van?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
amúgy csak nekem tünt fel vagy tényleg javítottak a tõrös támadások sikerességén? Mióta ct1 van azóta nem 1szer volt úgy, h a mobokat sorozatban lethal strike ütöttem le, eddig ez annyira sûrû szerintem nem volt
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
zizi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ja, lehet, hogy tényleg közöm nincs hozzá. Hiszen csak buffer vagyok, akinek van ideje/lehetõsége nézelõdni, miközben a nuker aprít. Látok amit látok. Csak nem a calculátor által dobott eredményeket látom. Vagy csak nincs sose szerencséje a partymnak.
Szerintem az idézet nagyon pontosan szól, magáról az általad írt oldalról.
Amúgy elfogadom, természetesen mehet 10% fölé az érték, de a 101.12% nekem egy kicsit soknak tûnik...
79 SE/77 BD Naia
Persze lehet, hogy az volt a baj, hogy nem volt mindenkin full boss ékszerszett... Mert a dye-ok, buffok fent voltak...
79 SE/77 BD Naia
De sajnos ezen a fórumon kevesen vagyunk... 😞
És mégegyszer bocsi, nem leszólni akarom a klánodat / allydat, hanem csak szeretném, hogy tudd, mi az ami nem tetszik benne. Mi az, amin változást szeretnék látni. Elég sok jó arcot ismerek az allydból, úgy 5-6-an a friendlisten is rajta vannak.. 😊
79 SE/77 BD Naia
Nem én alakítom az NCSux játékfejlesztési politikáját... Szerintem az ötvenes szintek közepe tájékára kellett volna berakniuk néhány skillt, ami most 79-en van...
Ez az eszetlen grindelést erõsíti, és nehezíti is a játékos beleszokását az új skillekbe, de ez van.. 😞
79 SE/77 BD Naia
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az undead mob ikonja:
A root+disrupt undead daráló, ha van manatöltés. De menjél nagyobb partyba, mert ez így szopóág.
zizi
Csinalt valaki kamaelt???
Társat keresek lvl20 kasztvaltohoz<#gun>#gun><#gun>#gun>! pm me!
Es ha valaki tud esetleg extra infokat a karirol azt is megkoszonom<#worship>#worship>!
BB
Jo8 all<#wave>#wave>
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
1. Ijász vagy. A faszom az sps lecancelezet be fearolt és szétrugta a segemet vagy faszomat ez a gladi/tyrant 2 skillel kinyirt azt sebzek 1kt a 10k hpjára... rohadjon meg
2. Ha sps vagy a fasz kivan 6k krit... mi afaszom ez a 6k krit😞 rohadt ijások 1 lövés... vagy A faszom miért nem SH lettem az a rohadt sh lesilencelt...megint megdöglöttem.
3. Tõrös vagy. Jolvan bazdmeg oda sem érek erre az a körva ijász szétlõ vagy fasza m krit... rohadt nuker ezt bezeg nem védi az eu...
4. healer/suport Fasza már megint ki a fõrszt target? Kb 10en lötek...
Tehát értsd meg mindig van egy erõsebb!! És ha nem egy karit maxolsz ki sosem tudod meg milyen más az élet 79+on mikor téged nem találnak el mikor te vagy ACÉLBÓL mikor a te macskád ol meg egy nukert 3 ütéssel!!
Kitartás enyit tudtam hozátenni.
TopA cucc meg igenis kerülhet 500kk-ba ha +7 DLE health a fegyvered.
Amugy a kari DA. És suxx mint az állat. Nem birtam agyonverni vele+cicával egy S grade sps-t aki mégcsak nem is engem lött...csak ott állt nekem én meg vertem. Vidáman elvolt:S Az az 1200 pdef meg hiába sok, mégis röhelyes.
ez eleg kozeli kepet ad rola, hogy is kell mukodnie, miert kell olyan dolgokrol okoskodni amihez kozod nincs?
Excal1bur Leader of Sleepers
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Nem pánikolj. A magic m crit nem túl gyakori. Még a teljesen m critre gyúrt buffokkal is kevesebb mint 10% az esélye. Emellett egy S grades ellenfél ellen sajnos S grades védelem kell: vagyis S grades ékszerek.
Amúgy egy összecsapásban a tankok jó túlélõk az azonos szintû ellenfelek ellen, csak ez még kevéssé épült be a war klánok taktikájába, mivel nincs túl sok magas szintû (S grade) tank.
Azt meg sajnos el kell fogadni, hogy az NCsoft jelenleg abban az irányban fejleszt, hogy csak S grade-ben legyen pvp... 😞
79 SE/77 BD Naia
79 SE/77 BD Naia
Elosszor is kellemes unnepeket!
Valaki tudna valaszt adni arra a kerdesre hogy melyik setalora fizzessek elo? amelyik tamogatja a kamaelt is es mukodne a Franzon??
Legyszi help! most kezdtem a temat offon!
(ocsem accarol irok)
Elorre is kocce!
udv KaNqukac
FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ami a legdurvább, hogy TULERÕBEN VAGYOK! Mind a két klánjukban csak egy low lvl leader van😊 tehát ketten vannak én meg hárman vagyok 😊 Ebbõl egy 74+os TÖRPE!! GF
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
AZt hogy miért a PTS re akar menni, már a klinestõl vagy NCsoft tól kellen megkérdezni.
Mini Army Commander