Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
fuck mmo's..i.,
már 2 órája ütjük 5en a dögöt és senki nem kapott bloody fabricot
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
The Life is a Game. Yust play it!
mennyi az ara?? Ez is 1B korul???
Szerintem legyél Phantom Summoner.
Mini Army Commander
Az update allandoan megall
feltettem ujra az l2 c4 et es most mar az update a lineageII.new.file nal nem megy tovabb a vegenel megall es paffoooo
<#help>#help> <#help>#help>
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
csak a laptopomról nem fut a game :S
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Valaki helpeljen már pls.
Letöltöttem a ct1-et fájlplenitrõl, check fileval még töltögetett hozzá másfél napig vmit, erre mikor be akartam lépni megint csak egy szerver volt online (bartz). Namondom fasza ez megint pts, rányomtam a ptstolive exet, erre ugyanazt csinálta mint eddig: az elsõ csík végénél kilõtte az update window-t és utáa azt írta hogy unable to connect update server.
Mi a lószart csináljak?
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Mindenkinek uazt amit nekem is kivánt, kivánna.
SH n ki nyert, dusk vagy down?
Mini Army Commander
Excal1bur Leader of Sleepers
varom a segitsegeteket thx
Download C:/Program Files/Lineage II/animations/0.rtb file
ennek a letoltesenel jar amikor mar csak 1 kicsi hianyzik es megall
u.i. Ha zavaros kicsit bocs de probáltam azonosulni. Melyik mind a ketõ jó? Törös+ijász vagy ijász+sps vagy esetleg sps+törös vagy talán sps+ijász+törös a mindeketõjó? Várom a tanácsokat. Elõre is köcce.
Na csász.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
amúgy pontosítok nem gondolkodnom kell meg tanulni, hanem normálisan leírni azt amit akarok mondani (mert így tényleg hülyeség lesz amit leírok)
esetleg ha te meg megigéred, hogy kevesebb illegalitással játszol a jövõ évtõl? 😊
A Szomszéd Nénikének Meg Üzenem, Hogy Nem En Loptam El A Fáját!
Allah Legyen Veletek.
"boldogok a lelki szegények......" ;P
FickDeineStory, a sapka nem növel semmit, a karácsonyfa növel mp regent
(na erre az évre is megvolt a jócselekedet <#vigyor>#vigyor>)
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
u.i.: Lehetne az az újévi fogadalmad, hogy gondolkodni tanulsz!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Amúgy lett már vkinek eventbõl sapkája azt olvastam az event leírásban h nagyon sokkal meg növeli a hp és mp reg-et na ez jól fog jönni, csak az a baj, hogy valószinû csak event alatt lesz használható a sapka😞
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Én csipem! Gordi modszere Karira:
1. Lazza pozicioban elnyulva semmire gondolva tojni mindenre.
2. Nem törödni semmivel és évek kemény munkájával meggyözni a szereteinket, hogy az ajándék maga az ördög.
3. Minden feladatot elkerülve semmit tenni.
Karácsony ajándék nélkül= ünnep.
Allynkba meg még mindig sok botos van de sztem ez már mindenkire igaz....😛
Excal1bur Leader of Sleepers
Egy kis nosztalgia... anno C3 környéke -Karácsonyi képeslap: <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
the world is mine