Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem 1 db D-s fegyo torott be +3 -> +4-re menet.
2 db D-s +4 -> +5-re menet.
Szal a +7 Bloody -> +8-ra eszembe se jut hogy megprobaljam.
Inkabb WTT +7 Bloody Orchid/ Focus -> +7 Meteor Shower/Focus :))))
WTB!!!! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Amugy eddig azt vettem észre, hogy mióta Kamael van jobban adja az enchantot!! Én nem voltam ilyen merész de nekem eddig ami összejött: +7 Blinzlasher(+0n vettem), +9 Dark Screamer(+6on vettem), +6 tsu*sls(+4en vettem).
ami tört: +6 Blinzlasher(+0n vettem). <-ez is felment 6ig szoval sztem javit az OE success rate-en.
A laptopomon egyszerûen nem indul a ct1. Folyamatosan azt írja, hogy "The connection to the update server has been terminated", amint elindítom az exe-t. Már leszedtem a hivatalos honlapról az l2-t, de hiába, azzal is ezt csinálja. System mappából indítva belép, de csak a bartz szerver online. Próbáltam PTS to LIVE-ot is, de az elsõ csík végigérése elõtt crittel.
Valakinek vmi ötlete? :)
The Life is a Game. Yust play it!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Amugy ha a tankod Temple knigt ne várd meg az ig botot, kezdj ujat:)
egyebkent nuker ellen addig tart a pvp amig nem kapsz be vmi nyomorek lassitast . :)
Trolling is a art.
Duelnek semmi köze a pvphez.
Valoban nem sokat töltöttem lilán ésakkor mivan, attol még 7k-val lönek meg:), az is igaz hogy a nukerek akik miatt sirok 78 körüliek. Nade szar ám 1 lövéstöl kihalni bakker:(
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Te a 7 hónapod alatt hány percet toltottél lilán ?
Trolling is a art.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Még PoW és Mystic nélkül is lövök beléd 1400at ha nincs elenem buffod ,arcane+arcane powerrel ha surrend megfog! Hát akkor egy a-gradesre? 10k m kritet fullbufban bármikor. Fõleg ha teszemazt Fire enchant van a fegyóján! +5-20% dmg mértéktõl függõen! Ettõl még a tank kurvajó kari csak ne a-gradéban számold 79+ FTW sajnálom BOT MORE!

És ilyenkor rossz a gépem:( még 3 óra a mohejemrõl kiosztom az észt türelem:):):)
A franzon sem mindenki ebay-er vagy botos. Viszont a jelen fórum közönségének igen nagy hányada botol/vesz adenaát rendszeresen. Sõt a gm-ek a szokásos szerény hatékonyságukkal itt is igyekeznek bannolni a botokat, amit a legit játékosok itt sem bánnak.
Viszont ezen fórum sok tagja, kik már mint említettem, jelentõs részben értintettek, a Franz szerveren játszik.
Amúgy az acc-ok illegális használatáért ban jár, pl nálunk is egy srác áttette magára a leaderséget ezzel a módszerrel, amiért kapott is egy szép ban-t. Persze az idióta gm a klán leaderséget nem helyezte vissza, így most meg vagyunk lõve, mert a hivatalos leaderünk bannolt... :(
79 SE/77 BD Naia
2. Nem 1 embert ismerek aki vissza kapta az acc-ját
3. Ott voltam mikor 1 party járta a cata-kat és peticiózta a botokat, majd utána jártak mi van velük és hát meg kapták a karácsonyi ajándékot, amúgy nem is igazán látni már botot cata-ban sem. Végülis mindenesetre mostanában nem lehet panasz a gm-ekre.
4. Ha van pénze rá nyugottan engem nem zavar:D
Szerintem a Crossbow-os kamael a legjobb. Sokan berserkerrel játszanak, de szerintem az inkább csak xp-zni jó
A HW sajnos tényleg klánon kívül fejlõdik jobbára, bár tapasztalataim szerint az Entente az normál helyeken. Természetesen mindenki jár rift-be, így mi is, de a klán jobbárahasonlóan normál helyeken fejlõdik mint ti, csak mi mondjuk BS-t részesítjük elõnyben pl FoD helyett (ha már Adenben van CH-nk). Ebbõl adódóan mi nagyon sok pvp-t vívunk a jó expes helyeken.. :)
Ahova tudunk menni CH-ból, oda nyílván oda megyünk, ezért nem látod annyit a normál partykat. Pedig mi is jobbára normál partykat tolunk, teljesen szokványos helyeken...
Khmer: lehet hogy jó arc a klánotokban, de pont az olyanok, mint õ a legnagyobb visszatartó erõ, ami visszatart sok játékost a hozzátok való csatlakozástól. Amikor egyszer eljátsza a már leírtakat valakivel, akkor arra lehet számítani, hogy az utálni fog titeket.
Példa erre az, hogy amíg mi fogtuk Baiumot épp a KHMER félék miatt volt, hogy levágtuk a TOI tetején lévõ karaktereket. És invist tilos volt feltámasztani...
79 SE/77 BD Naia
Kamaelt kiszeretném probálni szerintetek meik a legjobb?
Nekem skillek alapján Berserker kaszt szinpi :)
1ik volt klántársam 6 napot kapott igy mert amint letelt a 3 nap ujra kapott 1et :) de mákja volt mert 2ikra általában bannolni szoktak.
Másik klántársam meg kapott 3 nap bannt de nem jelentkezett ki igy a 3 nap alatt végig játékban tudott maradni
Excal1bur Leader of Sleepers
Tegnap is nekiálltam 2 DS -nek, és ott az egyik fel is ment 11-re de sajna a 12-õt mar nem szerette <#vigyor5>#vigyor5><#circling>#circling>
vagy nagyon máker vagy, vagy nagyon tudsz valamit :)
akkor azt viszont oszd meg velem privátban plz <#nyes>#nyes>
johnny, ha van 1.78as walkered, mar abban is meg tudod nezni hogy mi a walker weboldal cime, ahonnan letoltheto a progi... T.T amit ott talalsz, ahhoz egyelore nem ismert semmilyen mukodo "tores" sem, ezert kell 7 dollart fizetni ACCONKENT a walker jelenlegi hasznalatahoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
bar sztem eleg egyertelmu volt a kerdes...
a transformation skillhez kell egy crystal of life... nah ezt honnan lehet beszerezni...
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Na mindegy amig nem lesz ig bot, addig nem jáccok. Aztán majd felhuzok egy archert vagy egy nukert amivel talán szorakoztató lesz a game.
Rosszul válaszottam az elején:S tank suxx.
2. Én nem hallottam még olyanról hogy valaki 1 hét bannt kapott volna, vagy bann vagy nem! Egyébként van ilyen, vagy valaki hallott már róla??
3. Te honnan a picsából tudod, hogy most sokkal nagyobb az esély arra, hjogy lebuksz bottal???????
4. Ha valakit kibannolnak mert a main accountjával botozott, és aztán csinál egy uj accountot azzal is 100% h botozni fog szoval nem lesz tul nagy befektetés h megint highlvl+topcucc legyen.
fuck mmo's..i.,
donálnod kell+nuker kell h legyél+legyen1 ingame társad aki rechargel...ennyi nem szíás ez csak van olyan kaszt aminek igen...necro mindig tud fejlodni...
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Szal plz valaki?
(1.78 megvan, csak én marha nem használtam amíg mûködött, most meg nem lelek újat)
De én még mindig többe nézem azt aki vesz mondjuk plusz 2-t acc-ot amivel botozik meg mondjuk van neki 2 amivel legálisan játszik, mint azt aki csak úgy kifizet 4 ezer euro (2 millió forint) értékû pénzt adenáért 1 vásárlási körben. Ez kb 20 milliárd adena volt erre azzonal intézkedtek a gm-ek és teljes bann-t adtak neki (pedig aznap lett hero:D)
Én amivel nem vok elégedett az az h nem igazán büntetik az account lopást. 1 hero a klán társával lopta el az ellenségeik acc-ját és csak 1 hét bann-t kaptak érte (én ezt az ügyet bíroságra is vitetném)
szóval engem nem igazán érdekel ki, hogy játszik a lényeg hagyjon engem békén a hülye csalásaival, én úgy élvezem a játékot ha az xp-t és a cuccokat, adenát magam szerzem meg és már mint továbbra is legálisan fogok játszani mert én úgy szeretek.
még 1 vmi szerintem a main account-aitokkal ne botozzatok elég sok idõ lenne elvinni azokra a szintekre azokkal a cuccokkal ahol most vagytok, ha eddig nem veték észre örüljetek neki, de most sokkal nagyobb esély van rá, hogy észre veszik.