Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat en ezt nem vettem eszre sajna.
Nekem 1 db D-s fegyo torott be +3 -> +4-re menet.
2 db D-s +4 -> +5-re menet.

Szal a +7 Bloody -> +8-ra eszembe se jut hogy megprobaljam.

Inkabb WTT +7 Bloody Orchid/ Focus -> +7 Meteor Shower/Focus :))))
daemonervosa
gz ! én a 4.et nem merem a krisre nyomni :(

Trolling is a art.

Ruby, mondtam már, hogy egy köcsög vagy??<#kocsog> Gratz!!!!
WTB!!!! <#hehe><#hehe>
Amugy eddig azt vettem észre, hogy mióta Kamael van jobban adja az enchantot!! Én nem voltam ilyen merész de nekem eddig ami összejött: +7 Blinzlasher(+0n vettem), +9 Dark Screamer(+6on vettem), +6 tsu*sls(+4en vettem).
ami tört: +6 Blinzlasher(+0n vettem). <-ez is felment 6ig szoval sztem javit az OE success rate-en.

HELP PLS:
A laptopomon egyszerûen nem indul a ct1. Folyamatosan azt írja, hogy "The connection to the update server has been terminated", amint elindítom az exe-t. Már leszedtem a hivatalos honlapról az l2-t, de hiába, azzal is ezt csinálja. System mappából indítva belép, de csak a bartz szerver online. Próbáltam PTS to LIVE-ot is, de az elsõ csík végigérése elõtt crittel.

Valakinek vmi ötlete? :)

MeoH
Nice, grt!!

fuck mmo's..i.,

Hát, végül csak összejott a dolog <#hehe><#vigyor2><#vigyor3><#pias>

The Life is a Game. Yust play it!

solyomb
Ezt kifejtenéd, hogy melyik kaszt mi ellen jó, ha kérhetem mindet vedd bele, mindenféle kötözködés nélkül csak érdekel a véleményed
daemonervosa
Igen a TK a linegae 2 ellen van pl :)

Trolling is a art.

xt198
minden kaszt jó valami ellen.. más kérdés hogy mibõl van sok és mibõl kevés :D

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

ne foglalkozz Gordival, õ lvl80as nukerben gondolkodik fullbuffban. azonos buffokban és szinten kb kiröhögöd a nukert. ha azonos buffokat akarsz, nézd meg olimpián meddig tart egy nuker egy paladinnak mondjuk :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Nem csak az armor esett ki?o.O Szerintem nem kapott hozzá kiegeket, javítsatok ki ha tévedek

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Gordis2k
A ruhat törd be kraftold át ASSben azt add el viszonylag magas áron! A kestyü sapi cipõ jól eladva balanszálja a minimális veszteséged!! Tökéletesen kijön az értéke!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Mutes egy a-grades archert aki tuléli egy vortex critemet pls!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb
Van valamilyen kaszt aki tallum ligtot használ? Esett egy armor még régebben de kb képtelenség eladni:/
solyomb
Milyen topA cucc kerül 500kkba? ÉS azért mert 1x beléd lött valaki 7k-t attol még az nem egy konstans dolog:)
Amugy ha a tankod Temple knigt ne várd meg az ig botot, kezdj ujat:)
daemonervosa
Probald meg +3as Sbe, barrier, aqua,wind,unholy,elemental protectinel , hidd el egész más eredményt fogsz kapni :P

egyebkent nuker ellen addig tart a pvp amig nem kapsz be vmi nyomorek lassitast . :)

Trolling is a art.

Tök igazatok van! Csakhogy én nem archer vs tankrol beszéltem. Hanem tank vs nukerröl, illetve archer vs nukerröl. Továbbra is az a véleményem hogy archer kilöheti a nukert seperc alatt, mig a tank oda sem ér a nukerhez. Túlélni tudja, de megnyerni a boxot nem.

Duelnek semmi köze a pvphez.

Valoban nem sokat töltöttem lilán ésakkor mivan, attol még 7k-val lönek meg:), az is igaz hogy a nukerek akik miatt sirok 78 körüliek. Nade szar ám 1 lövéstöl kihalni bakker:(
GamerAdams007
Tank > Archer... oda se érsz? Shackle! 10/9x bejött, igaz ez az én szintemen értendõ (tehát kb 55-ön). Aztán ott van agression, mostmár playerre nyomható, nyomod-jössz-nyomod-jössz, és már utól is értél, mert a csóri archer ha nincs fullbuffba, meg slow bowal, akkor bizony nem lõ túl gyorsan, 1 hate alatt 5-6 métert is behozhatsz. Ha nem jön be crit, akkor nem is sebzõdsz sokat, elvégre kicsit erõsebbek lettek a tankok, mint régen voltak, én 53-on dueloztam egy velem egy szintû DA-val, kb. egyszintû cuccba voltunk (doom armor, nekem light, neki heavy, illetve mind2õnknek top C fegyó ), és 10-bõl 2x tudtam megverni, de csak mert bemakkoltam stunt+doubleshot critet. Jah és akkor a citát elõ se vette...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

daemonervosa
Feltehetek egy keresztkérdést?

Te a 7 hónapod alatt hány percet toltottél lilán ?

Trolling is a art.

Kivéve az archert aki 900rol kilövi a szemét. Legalább is több esélye van, csóri tank oda se ér. Amugy meg nem értem miért nem csak nukerekböl áll a game, hamár õk a legerõsebbek és ök fejlödnek leggyorsabban. Rossebbnek a többi:D
Tüskés
Bármelyik karaktert leverheti egy krit, nem csak a tankokat.

Idyll

Értem, szoval 7 hónapot küzdöttem,szenvedtem,grindoltam, és oda jutottam hogy 1 lövés vagyok és ez még természetes is. Állat cucc! Elméletileg a tank azért van hogy birja a sebzést amig a többiek zuznak. Hát nagyon birja, kemény:D
GamerAdams007
lol most esett le, hogy 2 oldallal visszább lévõ üzenetre válaszoltam visszaolvasgatás közbe azt hittem végére értem XD

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Jaja, emeltdíjas sms, asszem 500ft egy vagy fél évre, és akkor VIP leszel, és engedni fogja szinezni a sávodat.

Hunter of Deer
nice<#wow3><#kocsog><#zavart2>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Gordis2k
Nem kurt el semmit A-grade + high lvl M crit= 7k röhögve!

Még PoW és Mystic nélkül is lövök beléd 1400at ha nincs elenem buffod ,arcane+arcane powerrel ha surrend megfog! Hát akkor egy a-gradesre? 10k m kritet fullbufban bármikor. Fõleg ha teszemazt Fire enchant van a fegyóján! +5-20% dmg mértéktõl függõen! Ettõl még a tank kurvajó kari csak ne a-gradéban számold 79+ FTW sajnálom BOT MORE!

hát ez lol <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Gordis2k
Álommanó...

És ilyenkor rossz a gépem:( még 3 óra a mohejemrõl kiosztom az észt türelem:):):)

Szia! :)

A franzon sem mindenki ebay-er vagy botos. Viszont a jelen fórum közönségének igen nagy hányada botol/vesz adenaát rendszeresen. Sõt a gm-ek a szokásos szerény hatékonyságukkal itt is igyekeznek bannolni a botokat, amit a legit játékosok itt sem bánnak.
Viszont ezen fórum sok tagja, kik már mint említettem, jelentõs részben értintettek, a Franz szerveren játszik.
Amúgy az acc-ok illegális használatáért ban jár, pl nálunk is egy srác áttette magára a leaderséget ezzel a módszerrel, amiért kapott is egy szép ban-t. Persze az idióta gm a klán leaderséget nem helyezte vissza, így most meg vagyunk lõve, mert a hivatalos leaderünk bannolt... :(

79 SE/77 BD Naia

1. 8k euro volt bocsi rosszul váltottam vissza foritnba
2. Nem 1 embert ismerek aki vissza kapta az acc-ját
3. Ott voltam mikor 1 party járta a cata-kat és peticiózta a botokat, majd utána jártak mi van velük és hát meg kapták a karácsonyi ajándékot, amúgy nem is igazán látni már botot cata-ban sem. Végülis mindenesetre mostanában nem lehet panasz a gm-ekre.
4. Ha van pénze rá nyugottan engem nem zavar:D

Szerintem a Crossbow-os kamael a legjobb. Sokan berserkerrel játszanak, de szerintem az inkább csak xp-zni jó

Szia! :)

A HW sajnos tényleg klánon kívül fejlõdik jobbára, bár tapasztalataim szerint az Entente az normál helyeken. Természetesen mindenki jár rift-be, így mi is, de a klán jobbárahasonlóan normál helyeken fejlõdik mint ti, csak mi mondjuk BS-t részesítjük elõnyben pl FoD helyett (ha már Adenben van CH-nk). Ebbõl adódóan mi nagyon sok pvp-t vívunk a jó expes helyeken.. :)
Ahova tudunk menni CH-ból, oda nyílván oda megyünk, ezért nem látod annyit a normál partykat. Pedig mi is jobbára normál partykat tolunk, teljesen szokványos helyeken...
Khmer: lehet hogy jó arc a klánotokban, de pont az olyanok, mint õ a legnagyobb visszatartó erõ, ami visszatart sok játékost a hozzátok való csatlakozástól. Amikor egyszer eljátsza a már leírtakat valakivel, akkor arra lehet számítani, hogy az utálni fog titeket.
Példa erre az, hogy amíg mi fogtuk Baiumot épp a KHMER félék miatt volt, hogy levágtuk a TOI tetején lévõ karaktereket. És invist tilos volt feltámasztani...

79 SE/77 BD Naia

Voyager5
Csoda event.

lmao <#integet2>
Na sikerült reaktiválnom^^ Holnap érkezek haza és goo :)
Kamaelt kiszeretném probálni szerintetek meik a legjobb?
Nekem skillek alapján Berserker kaszt szinpi :)
Na akkor a 2. sztornó, az elsõ egyértelmû, a 4. csak egy vélemény, de a 3. kérdésemre várom a választ FickDeineStory!! <#mf1><#mf1>

3 nap bann= csuny 18+os beszéd
1ik volt klántársam 6 napot kapott igy mert amint letelt a 3 nap ujra kapott 1et :) de mákja volt mert 2ikra általában bannolni szoktak.
Másik klántársam meg kapott 3 nap bannt de nem jelentkezett ki igy a 3 nap alatt végig játékban tudott maradni

Excal1bur Leader of Sleepers

Ez most 3 Dark Screamer -bõl és 3 D-s Titan Sword -ból maradt :)
Tegnap is nekiálltam 2 DS -nek, és ott az egyik fel is ment 11-re de sajna a 12-õt mar nem szerette <#vigyor5><#circling>

molnarpe80
lol ezt meg hogy csináltad?
vagy nagyon máker vagy, vagy nagyon tudsz valamit :)
akkor azt viszont oszd meg velem privátban plz <#nyes>

Endaer
szerintem is eleg feltuno a hasonlosag MeoH :D
johnny, ha van 1.78as walkered, mar abban is meg tudod nezni hogy mi a walker weboldal cime, ahonnan letoltheto a progi... T.T amit ott talalsz, ahhoz egyelore nem ismert semmilyen mukodo "tores" sem, ezert kell 7 dollart fizetni ACCONKENT a walker jelenlegi hasznalatahoz.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Egy kis plusszolgatás <#hehe><#vigyor2><#banplz>

solyomb
A te internetelõfizetési ügyedet kéne bíróságra vitetni....
nem mindig ertem mi az ertelme az ijen jellegu benyogesnek....
bar sztem eleg egyertelmu volt a kerdes...

a transformation skillhez kell egy crystal of life... nah ezt honnan lehet beszerezni...

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

akkor valamit elkúrtál :D utoljára Aquarium sps-el lõtt rám 7k körül és pp buffban voltam vagy BO vagy MJ setben. (rajta volt mystic, empo meg zerk)

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Tüskés
Volt már, akit visszaengedtek.

Idyll

SZétbasz az ideg ettõl a szartol. 7 honapja küzdök a tankommal, van rajtam 500kk-nyi topA cucc...és 1 szaros nuker 1 lövéssel rámtesz 7k damage...gg. Annyira izgalmas és annyira sok örömet okoz ez a game hogy minnyár beszarok.

Na mindegy amig nem lesz ig bot, addig nem jáccok. Aztán majd felhuzok egy archert vagy egy nukert amivel talán szorakoztató lesz a game.
Rosszul válaszottam az elején:S tank suxx.
1. 4ezer euro=1m Ft, nem 2m.
2. Én nem hallottam még olyanról hogy valaki 1 hét bannt kapott volna, vagy bann vagy nem! Egyébként van ilyen, vagy valaki hallott már róla??
3. Te honnan a picsából tudod, hogy most sokkal nagyobb az esély arra, hjogy lebuksz bottal???????
4. Ha valakit kibannolnak mert a main accountjával botozott, és aztán csinál egy uj accountot azzal is 100% h botozni fog szoval nem lesz tul nagy befektetés h megint highlvl+topcucc legyen.

MeoH
Fogadjunk hogy lineage2jatekos volt az elozo regelt acc. neved...omg... nev valtozik a hulyeseg marad.

fuck mmo's..i.,

matamm
ingame is tolhatod...csak
donálnod kell+nuker kell h legyél+legyen1 ingame társad aki rechargel...ennyi nem szíás ez csak van olyan kaszt aminek igen...necro mindig tud fejlodni...

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Üdv! Probálkozhatok még szívni keményen bot nélkül és élvezni hogy a játék egy unfair shit... de inkább kérek tõletek elérhetõséget az új igwalkerhez.
Szal plz valaki?
(1.78 megvan, csak én marha nem használtam amíg mûködött, most meg nem lelek újat)
tehát akkor tényleg igaz az, hogy a franz szinte teljes mértékben ebay és bot szerver. Igaz nálunk a teon-on is elég sok van de már sokkal kevesebb mint eddig szerencsére. Mondjuk köszönhetõ ez annak, hogy szinte akirõl biztosra kiderül a teon-on, hogy botozik azt 1bõl bejelentik többen is. Vannak olyan ismerõseim akik 1 nap alatt 40-50 botot bejelentenek mennek partyba és ha bot csapatot v botot látnak írják róluk a peticiót. Én meg meg mondom nektek õszintén szerintem a teon-os gm-ek lelki ismeretesen végzik ilyen területen a dolgukat mert azokat a botokat én többet nem láttam (kivéve 1 párat).

De én még mindig többe nézem azt aki vesz mondjuk plusz 2-t acc-ot amivel botozik meg mondjuk van neki 2 amivel legálisan játszik, mint azt aki csak úgy kifizet 4 ezer euro (2 millió forint) értékû pénzt adenáért 1 vásárlási körben. Ez kb 20 milliárd adena volt erre azzonal intézkedtek a gm-ek és teljes bann-t adtak neki (pedig aznap lett hero:D)

Én amivel nem vok elégedett az az h nem igazán büntetik az account lopást. 1 hero a klán társával lopta el az ellenségeik acc-ját és csak 1 hét bann-t kaptak érte (én ezt az ügyet bíroságra is vitetném)

szóval engem nem igazán érdekel ki, hogy játszik a lényeg hagyjon engem békén a hülye csalásaival, én úgy élvezem a játékot ha az xp-t és a cuccokat, adenát magam szerzem meg és már mint továbbra is legálisan fogok játszani mert én úgy szeretek.

még 1 vmi szerintem a main account-aitokkal ne botozzatok elég sok idõ lenne elvinni azokra a szintekre azokkal a cuccokkal ahol most vagytok, ha eddig nem veték észre örüljetek neki, de most sokkal nagyobb esély van rá, hogy észre veszik.

Akhi
nem