Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amelyik jobban tetszik, 85-tõl úgyis mindegy.

kill the converstion

Predtom0O
a dwarf tõröst kihagytad

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Érveket tudnál mellette mondani?

Tüskés
human

Idyll

Hello!

Most mennék officialra mivel ingyenes lett a Bartz szerver.
Érdekelne, hogy a tõrösök milyenek? Delf vagy Elf vagy Human tõröst érdemesebb kezdeni? (jó tudom tudni kell kezelni, de mégis)

pisztácia
Úgy értettem, 85 felett már nem lehet mentorod. Csak te lehetsz, másnak.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

mentor pont hogy 85tol van

kill the converstion

pisztácia
Ja, értem. Köszönöm

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Strahd_
Naian ezt elfelejtettem irni

Strahd_
Penteken/Szombat napkozben (egesz nap ha megoldhato 😛 ) is online 😉 Mentort keres egy aktiv EE

Predtom0O
Az nem dupla xp,hanem mivel mentor és ha online bármelyik mentorált kap +10%xp bonuszt.

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

pisztácia
Na ez kemény kép. lvl 89.. hát nem semmi... Olyan kérdésem lenne, hogy látom dupla xp-d van, de mivel mentor asszem 85 felett nincs, így hogyan van? Gondolom akkor rune xp pack lehet...
Másik, a kép hol készült?

ÉS GG nektek, elég táposnak tûntök...😊

Hali,
Shilenen van valaki aki régi Franz-os?

Excal1bur Leader of Sleepers

valahogy betörünk oda is 😊
Hali!
Bartz szerón van magyar klán, NightDragon néven.
A klán lvl.5-ös, 30 playerrel.
Szívesen várjuk az új tagokat.
Leader: zimzol
Akit érdekel nyugodtan pm-eljen rá.
Skynet85
nem farmer paradise 😛😄

1 kliens PA nelkul es 1 server van most csak Core

Veni, vidi, vici

Sziasztok!

Innován hány szeró van ?
Tényleg csak 1 accal lehet tolni alapban ? (premium elõfizetés nélkül)
darkmenx
pedig ugy hallottam, hogy a mysticworld nonstop televolt emberrel.

paran csak azert sirnak a sok ember miatt mert nincsenek hozzaszokva a normalis letszamhoz inkabb bandaztak a 100 playeres servereken 😄
pedig sokkal jobb hogy minding van ember partyra vagy esetleg hogy aladj valamit 😊

Veni, vidi, vici

trololololol
Valaki tudna segíteni, hogy lvl85 után milyen "alap" mage/melee/archer CP felállások vannak?

Hát igen az eu szerver lehet, hogy lagos, meg zsúfolt (sírnak is), de ennek is megvan az elõnye - a klánok talán tovább élnek mert több bennük az ember és egyébként is nagyon könnyû party-t találni. Ha nyitnak is új szervert szerintem nem szabad átmenni

darkmenx
szijasztok en nemreg kezdtem a jatekot nagyon szivesen csatlakoznek egy szupcsy aktiv magyar klanba!!!11

bartz szerveren magyar klán?!
reggelt!
Csoda hogy eddig bírta egy magyar klán 😄

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

Predtom0O
Akkor most ki micsoda?😊

Lullaby
nem lehetsz ennyire buta ):

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Feltûnt hogy egy tudatlan f@sz vagy? Játékból bannolták...

Predtom0O
Agyhalottaké a Világ....

Skynet85
Egyszerû agy, egyszerü örömök.(megható, hogy mennyire apró dolgok, hogy feltudnak dobni embereket, no offense engem aztán nem érdekel kit miért hol csak ennyire örülni egy fórum bannak...)

Btw egy kis on, elkezdõdött Shilenen ami várható volt, az egyik magyar klán szét esett (abban voltak a normális emberek tehát 10-11 fõ 😄) akik meg nem mentek át innovara azok becsatlakozhattak a másikba ahol a töbség azt hiszi, hogy rajtakívûl mindeki azért van, hogy neki jó legyen. Ha van vmi normális inter klán Shilenen és akad benne magyar akkor pm me pls.

Lullaby
feltünt hogy a fórumon lett bannolva? 😄DD

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

MadnessX
Odikee küldi sok szerettel minden kedves fanboynak:

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

legalább vannak konstruktívabb hozzászólások.

kill the converstion

Klánba hallottam, hogy járt Odikee is... Nos remélem nézi, mert most aztán jól a pofájába röhögök! xDDD Ez a hír, hogy bannolva lett az a tirpák szerencsétlen kis f@sz még a jövõ évemet is feldobta...😄 gondolom valami ilyesmit csinál most õ is: xD
Most aztán pampoghatsz majd itt, semmid sincs..😄 és az a sok pénz amit kidobtál..😄 mi meg ingyen játszunk. Annyit mondok szerencsétlen kis hülye vagy. HAHAHA

egybõl milyen unalmas lett a fórum
Predtom0O
bannolgatnak szépen lassan,de nincsen az a esztelen bannolgatás mint ami volt 2-3 éve

Úgy látszik most bannolgatnak kicsit. Mást érintett még?

kill the converstion

WTS Adena @

Naia - 50 Ft/m
Chronos - 80 Ft/m
Magmeld - 200 Ft/m
Shilen - 200 Ft/m

PM!
pisztácia
Rendben, köszönöm a tanácsot.

Predtom0O
Ha nem a shoutolos idiótáktól veszel hanem becsületes magyar adena árustól semmi baj nem lehet😊

pisztácia
Értem. Végülis teljesen igazad van. Csak aztán ki tudja most, mennyire szigorítanak be, pl a botozással kapcsban is erõsen felléptek úgy gondolom. Aztán emiatt is fáj a fejem most, de hát adena meg kellene...

Predtom0O
Vettem is de már adtam is el kisebb nagyobb összegeket (nem vagyok farmer), de még soha nem volt semmilyen problémám.Ha úgy vesszük kölcsönbe is adhatták vagy csak úgy karácsonyi ajándékként szeretetbõl😊

pisztácia
Üdv!

Köszönöm a sok PM-et az adenával kapcsolatban. Nem akarok mindenkinek visszaírni, inkább ide írnám mindenkinek, utána megbeszéljük. Szóval kb 150-200 millióra gondoltam. Karakter, cucc nem érdekel csak adena. Valamint, jelezték a klánba, hogy ezt valamilyen módon felügyelik. Tehát nem nézik jó szemmel, hogy valós pénzel biszniszelnek. Tehát, ha egy karakternek hirtelen a semmibõl lesz sok milliója, nagy valószínûséggel bannolják... Na most errõl kinek mi a véleménye? Vagy van erre valamilyen módszeretek? Gondolom sokan adtak-vettek adenát.

köszönöm elõre is.

Predtom0O
Most nézem odi téged is bannoltak?😊))

Innova adott mindenkinek keddig premium acc-ot.

Enjoy.
Mydgard
Te milyen kis agresszív vagy. :-) Én ismét nyomulok a Core szerveren, már a sokadik reneszánszomat élem. 😄 A Diablo 3 megjelenését olyan sokáig húzzák, hogy már a végén itt fogok ragadni... :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

pisztácia
WTB Adena @ Naia

továbbra is keresek magdin bot grpot.

85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK