88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #86823 Aden Constructor NPC-től lehet kapni ilyen chest-eket a matikért cserébe abból lehet DEWR-t beszerezni ami trade-elhető is. De elég alacsony az esély rá, hogy ilyet kapsz:). -
FickDeineStory #86822 2400 vagy 2600 mentee coin-ba kerül egy 60-re attribute-ozó stone. Egy mentee kb 10-11k mentee coin-t ad neked 40-től 86-ig. Szóval Nem egy rossz üzlet ezt venni belőle. -
FickDeineStory #86821 Szerintem most már nem oszt nem szoroz, hogy Dual Dagger vagy sima Dagger. Sokkal jobban lehet/kell skillezni PVE-ben mint eddig, a skillekkel a Crit Dmg SA miatt egy kezes tőrrel tudsz a legnagyobbat sebezni. -
FickDeineStory #86820 Szerintem szerezz inkább be egy apocalypse fegyvert over enchant és 300 attribute neki SA-val vagy Dual SA-val és akkor használd ezt 99-ig. Tauti-ba a 99-es fegyverek úgy is kapnak extrákat, jelenleg úgy nézki, hogy ezt csak az r99-es fegyverek kapják szóval az Apo kényelmesen megfelel így 14 szintre.
Ugyan ez a helyzet szerintem az Armor set-el is egy jól feltápolt Rare Moi, Rare Vesper vagy TW set tökéletes addig, persze 95 fölé már inkább csak TW set. -
#86819 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy van most egy immortal szettem, unbound, és kellene rá resist legalább 60-ig. Most ezt csak attri stone-ból lehet megcsinálni? Hallottam a mentee coinról, azzal is meglehet? -
ErrOrHUN #86818 WTB adena Core-on, pm az ajánlattal -
dolfK #86817 Nekem megéri és 95ig is el kell jutni valahogy. Wh-ban pedig biztos nem fog állni, mert valószínűleg majd betöröm. -
macska0512 #86816 Sziasztok! nem tudom hogy jó helyre írtam, de ez tűnt a legmegfelelőbbnek.
Az lenne a kérdésem hogy nem tud valaki ajánlani egy jó clant??? a Shilien szerón játszom! És senkit nem ismerek itt, mert nem rég kezdtem. lécci segítsetek! -
#86815 Csak felesleges. Lesz egy R-es fegyód, nagy valószínűséggel bound amit ugye nem tudsz tradelni, a scrollt pedig nehéz megszerezni és elég kicsi az esélye, hogy normal item legyen belőle. Ott fog állni a WH-dban fölöslegesen kb. (: Én inkább az R95-re gyúrnék. (persze ha nem vagy mákos már az elején ^^ ) -
dolfK #86814 btw naiara nincs valami megoldás (mint core-on), hogy ne kelljen 50+szor loginolni, hogy beengedjen? -
dolfK #86813 Mentor coinból ki lehet váltani az attrikat is. Azokból ha jó menteek vannak, akkor hamar összejön a full set/fegyóra-re való. -
#86812 Legtöbb ember nem nagyon foglalkozik az atribbal, mert egy jól felcuccolt ellenfél (3x120-as resistek) ellen nem sokat ér már, PVE-ben meg szintén nincs akkora különbség, hogy költeni kelljen rá. Számokat sajnos már nem tudok mondani, de elég lófasz szinte. -
#86811 Emlekeim szerint 300 element nem nyomott annyit a sebzesen, persze ez lehet valtozott vagy, regen volt mar. -
#86810 Köszönöm szépen a segítséget! -
ErrOrHUN #86809 anno ez úgy volt, hogy +75% dmg ha megvan a 150 attrib a 0 hoz képest
gondolom akkor ugyanez a helyzet -
#86808 Olyan kérdésem is lenne, hogy fegyvernél mennyit számít az attri. Úgy értem,, ha 150-es csak nem 300-as mennyivel gyengébb? Kevesebb sebzés? -
#86807 Na... ez nekem egy rossz hír. Mert gondoltam veszek destiny pack-et, és eladom azt az encsit, és lesz pénzem. Azért is kérdeztem, mert egy törp Aden-be árult egy olyan encsit. Csak lehet azt boss dobta, vagy valahogy pack-en kívül szerezte.
Köszi -
nxs #86806 Delf bicskásom buildje jelenleg (pvpre) solo Apoc+focus/stres TW set/+str,+con dye és knight harmony. Mit érdemes ezen változtatni + mennyit segít a tezza +bleed/stun attackja a resistek ellen? Tapasztalatokat várok nem új karakterek véleményét,válaszokat előre is köszönöm. -
#86805 A diplomákból szerzett fegyverre 2 rgem az SA. A normál requiemre 19 rgem, az apocalypse-ra 56. -
FickDeineStory #86804 Nem, legalábbis az NCwest-es tárgyak amik L2 Store-ból veszel, elvileg már egyeltalán nem trade-lhetők, max csak a karaktereid között. -
#86803 Még olyan kérdésem lenne, hogy a destiny pack-ben lévő scroll of destruction R grade trade-elhető? -
#86802 Az igazat megvallva google tényleg 19-et ír, de én tegnap tuti hogy nem annyit vettem, egész egyszerűen mert nem volt annyi pénzem, illetve néztem is egy nagyot hogy a requiemre csak 2 Gem volt, Apo Shaperre meg 56 kell. Vagy én voltam szerencsés vmilyen buggal vagy változott valami, a szövegemért pedig elnézést kérek. -
#86801 Tegnap tettem a Requiem Dualomra Dmg up SA-t és keményen 2 R GEM volt. Nézz körül és gyűjts tudást. Naia BTW -
#86800 Nincs semmilyen dye-om mert nem kell, pénzem meg nincs egyelőre csak pluszos dye-ra -
#86799 Ha nem sikerult volna rajonni mi az ertelme a full strnek , inkabb megmutatok , clone attack skill 10 min cd -
#86798 WTS +3 vesper sharper CD 300 earth @ naia -
#86797 19 R gem kell hozzá ,te hol játszol vmi privát free szerveren???
Jó,hogy válaszolsz kérdésekre csak inkább te is nézz utána mert oltári baromságokat gépelsz ide. -
#86796 ja mert dex dyod van ahelyet h lenne 15 stred facepalm -
#86795 focus all? QQ 78 óta maxon van focus és én kezdjem újra... :)) -
#86794 Köszi mindenkinek a segítséget. -
#86793 nem szeretnek beleszolni mert nyilvan jobban tudjatok , de str > all , focus > all for pve es a dex csak haszontalan statokat add szoval aki dex dyet hasznal OR-en annak azt ajanlanam h kezdje ujra ezt a jatekot , mert 86 szint nem volt eleg hogy az alap dolgokat megtanulja . -
#86792 Requiem dualdaggerhez 2 R GEM SA, Apo daggerhez 54 R GEM -
#86791 2db R gem? requiem fegyverekhez Innova szerveren 19 R gem (bound es normalhoz is) -
#86790 First of all, nem kell neki dye, hacsak nem +dex +str +res van kéznél 10-10 darab. Másodszor pedig dualdagger mindenképpen farmra, requiem dual crt dmg up-al a legjobb +4esen és felattrizva, azt nem übereli semmi, kivét ezalól az ugyanilyen de erősebb dualok. Soulcry hozzá rohadt olcsó és csak 2db R grade GEM kell hozzá. -
#86789 Üdv!
Kérdésem lenne Othell Rouge-al kapcsolatban. Első: Milyen dye kell neki? Többnyire farmra. Én szerintem +dex meg wit, de miből vonjak le?
Másik dual vagy sima tőr? Farmra.
Köszi szépen! -
#86788 Új insták(teredor,spezion,istina etc) teljesítése után megjelenik egy npc(adventure guide) és nála tudsz SA cryt váltani. -
#86787 Tud valaki arról hogy lenne R grade soulcry-hoz valami küldetés? Nem találtam info-t róla. Kösz -
#86786 a VipJoco nem legit :( -
ErrOrHUN #86785 WTB adena Core-on, pm -
#86784 Annyira semmi sem változott, hogy warsmitht/OLt unawakened karaktereket kell ölni, mert awakened-ben nincs ilyesmi kategória.