88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    WTB adena COre-on pm me
  • Lullaby
    Revent > you !!
  • ErrOrHUN
    nolifer...
  • Odikee

bar lehet ha dmg uppos torom van mar 99es lennek , failpve feed hero vagyok :<
  • MeoH #86859
    A szerver egyik legnagyobb klanja biztos feedel 7x vkit heronak, ha szart sem er. Errornak is csak egyszer sikerult kisirnia :P
  • ErrOrHUN
    hádde PVE vazze nem érted? büdös feedhero...
  • Odikee
    Szoval feed hero voltam 7szer . Ugylatom nem sikerult nezni vasarnap a dagger cbt amikor herot csinaltam egy random gyerekbol aki 100 pontal volt hokc mogott . Aki naian komolyabb clanban jatszik mindenki tudja h en vagyok a legjobb toros a serveren. Aligvarom h sgforumrol pisztacia es halotvagy megmutasa nekem h kell jatszani torrossel :<
  • Predtom0O
    Te is biztos 1 ventriszobába voltál vele 1 klánba 1 cp-be,hogy ennyi mindent tudsz odikeeről.
  • pisztácia
    Azért az éremnek mindig két oldala van... lehet, hogy odikee lenne "free frag" neki. Miért hiszed, hogy Odikee tudja a legjobban, mit hogyan kell csinálni a tőrössel? Amit Ő mond az Szent írás? Tudom, hogy többszörös hero, de azt is, hogy a feed szóval tisztában van. Nem akarom Őt leszólni, tudom, hogy nagy játékos emelett, érti a kasztját, de azért mást se kell madárnak nézni.
  • solyomb
    Kár újra kezdeni, hisz ha ennyi idő alatt nem tudta megtanulni akkor ráduplázással se fog menni...
    Örülj inkább a "free frageknek":)
  • pisztácia
    Szerintem egyértelműen jobb a dual dagger. Magán vélemény. Eddig én is egykezes tőrt használtam, de mondták, hogy próbáljam ki, és nekem ez jobban bevált. Persze nekem csak farmra kell, nem PVP-zek. Arra lehet jobb a sima is...
  • FickDeineStory
    sima szövegből olykor nehéz, megérteni, hogy milyen szándékkal ír valaki ide vmit. Ha nem ezzel a szándékkal írtad nem szóltam:).

De itt sajna ebből kell kiindulni:(
  • FickDeineStory
    a sima dagger kb 60%-al kap több crit dmg bonust +4-en.
  • KurtVampire
    Amúgy mi ez az egykezes dolog tőrösnél? Valaki magyarázza már el, hogy miért jobb az mint dualdagger?
    Nincs crt dmg pluszba, csak +4en, focust tudsz rátenni ami megéri semmi más. Dualdaggerra megy a Dmg up, plusz passive skill, ugyanúgy +4en crt dmg.. nem értem. Mondjuk azt nem tudom +4en ugyanannyi crt dmg-et kap dual és sima dagger?
  • phalanx
    továbbra is WTB ISS enchanter chronoson
  • nxs
    WTT Adena -> PA (innova/core) pm
  • dolfK
    Már megint... :)
  • Lehuzlak
    WTB 1b Naia! PM !
  • ErrOrHUN
    WTB adena Core on, pmben várom az ajánlatokat
  • dolfK
    wai so srs?
  • KurtVampire
    gyere sirj a vallamon, megnyugszol tudom. remélem focust teszel rá te goddess. :(((
  • Frankie87
    Nem értem akkor, hogy miért nem jó a diplomás cucc. Lehet encsizni, adja +4-nél a +-t, lehet attrizni, és SA is van hozzá. Végülis akkor csak trade-elni nem lehet. (?)

Ám köszi a helpet, valahogy ismerősnek tűnsz a tőröd alapján...:D Nem hinném, hogy sok lenne
  • dolfK
    elnézést, hogy belegázoltam a kis lelkivilágodba és kötözködésnek vetted :(
  • tompikaster
    Preddel még NFen játszottunk együtt,tudom,hogy nem láma. :) Az apo shaper pedig megvan már,csak a továbbiakról nem döntöttem még.De köszi azért.
  • FickDeineStory
    kezdődik már a kötözködés megint, de a te dolgod, akkor most már én sem válaszolok ha kérdésed lesz...
  • FickDeineStory
    Én nagyon dual dagger párti voltam egészen azóta mióta a játékba került. De most GD óta a +4 Blessed Apocalypse Shaper Focus 300 attrival nagyon bevált.

Dual Dagger GD előtt jó volt mert könnyen vissza pofoztad vele a HP-t. VR+Dance of Vampire aztán egy boss-t is le lehetett tankolni heal nélkül Adventurer-el.

De jelenleg, a mobok kb dupla sebzést visznekbe amíg a HP-d is duplájára nőtt, viszont a támadó statjaid alig emelkedtek. Az új buffok miatt viszont 85 alatt a helyzet továbbra is változatlan, de 85 felett már nem csinálsz akkora sebzést a mobokra a sorozásból.

Ezért is írtam, hogy inkább skillezek mint sorozom a mobokat és ehhez az egy kezes tőr szerintem sokkal jobb.
  • dolfK
    Egy picit magasabban kvalifikált ember válaszát várnám...
  • FickDeineStory
    Szerintem mondj le arról, hogy te AQ-t ölsz. Optimálisan amúgy szerintem két partyval kell rászámolni most, de több nagy klán is vadászik rá, meg lehet a Kínaiak is, szóval ahhoz PvP-t is kell nyerned.
  • FickDeineStory
    Az egyik előző kommentedben azt írtad tapasztalt játékosoktól vársz választ Predtom már régen itt van, évek óta, hidd el, ha ő mond valamit valószínű úgy is van.
  • tompikaster
    Az a baj,hogy a masik 2 SA nem sokat ad,buffban majdnem maxos mind a 2 stat,amit erősítene.Mondjuk én még mindig a dual vs single dagger kérdéskörnél vagyok megakadva. :) Tapasztalat,ötlet esetleg a témában?
  • FickDeineStory
    kevesebb pénzért veszi az NPC. De szerintem jobb ha inkább akkor S80 felszerelést veszel mert a Diplomából szerzett tárgyak semmit nem érnek.

Például én mikor Party Matching System-be keresgelek partyra embereket mindig belinkeltetem velük a felszerelésüket. 300 attris fegyver a minimum ha egy DD jönni akar, tanknak meg 3x60-as armor set.

Sokan szidkozodnak is emiatt, de én XP-zni akarok menni, ráadásul jók XP-t szerezni, nem XP-t veszteni.
  • dolfK
    AQ-t hány és milyen karival lehet most leölni leggyorsabban? (Mentor buffot kapna mind.)
  • FickDeineStory
    Hát, hogy alakra, hogy nézki azt így nem tudom elmondani, de van piros, zöld meg sárga vagy kék. Na, szóval a különböző színű cry-ok különböző SA-t adnak.
  • Predtom0O
    Nem én írok baromságokat, dexes dye meg dmg up SA inkább ez a FAIL te retardált a másik pedig nem a fos diplomás fegyverre kérdezték az SA-t.

Nah ez akkor meg EPIC FAIL?:)
  • KurtVampire
    Fail
  • Frankie87
    ill. még egy olyan kérdésem lenne, hogy miben különbözik a bound item a simától? Azon kívül, hogy nem trade-elhető. Armoroknál főleg.
  • Frankie87
    Üdv!

Van nekem egy törp Othell Rouge-om, aki lassan 86-os lesz. A diplomából pedig mivel már van immortal szettem, igaz csak bound, abból dual daggert szeretnék váltani. A kérdésem az lenne, hogy hogy néz ki a soul cry, ami ehez kell, és hogy hol lehet rátenni? Valamint, hogy főleg farmra, melyik jobb SA, a damage, vagy a focus? Sima cry-t teszek rá mert a rare gondolom baromi drága, valamint 529 R gem...
    Köszi előre is.
  • aalat
    Van par fura kerdes :)
    Sok sikert a dolgozathoz!
  • pisztácia
    Köszi szépen a helpet!
  • Lacee
    sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni: egy rövid kérdőív kitöltéséről lenne szó, mely maximum 10 percet vesz igénybe, nekem viszont sokat segítetek vele. Nem kell, hogy aktív játékos legyél, ha játszottál huzamosabb ideig bármilyen MMORPG-vel, akkor szaladj neki bátran :)
    ez volna az, ha esetleg valaki olyannyira segítőkész, hogy még terjesztené is az ismerősi/haveri körben, akkor a rövid link: http://bit.ly/zBt5H8

köszönöm előre is!