88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• tompikaster
    crt dmg =/= crt rate
    mindazonáltal köszi a formulát,legalább nem nekem kell kitúrnom :)
  • Odikee
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • kev
    "a sima dagger kb 60%-al kap több crit dmg bonust +4-en."

Critical Modifier

"Final Critical = Base Critical+Passives+Buffs+Weapon Bonus
    The Final Critical is rounded down.
    If you have a Final Critical of higher than 500, it is set as 500. "

Az oldal szerint, full buffban (Iss) nem lesz több a P.critical 500 pontnál, hiába a sima +4 dagger +60%-os P.critical bonusa.

Igy, a Dualdagger nagyobb p.atakja + dmg SA, tűnik jobbnak.

• darkmenx
    Most ezzel mit akartál mondani? Azt, hogy nincs életed csak l2? Mert arra büszke lehetsz, hogy ott éled le az életed. Én szégyelném inkább. Meg azt is h ekkora szád legyen...
  • solyomb
    tE salynos akkor se lehetc ho"s, ha a kompetens szemejek felkarolnak, es tanullyá meg hejesen irni kisköcsög
  • ErrOrHUN
    van hogy sikerül, up-olom
  • tompikaster
    Sikerült egyáltalán vennie valakinek Core-on,vagy csak +1 post az összes hírdetés?
    BTW wtb adena @core!
  • ErrOrHUN
    WTB adena Core-on, like a boss
  • dolfK
    csinald meg a sajtos kvesztet, bar az nem vicces..
  • darkmenx
    valaki ide jon segitsegert nem kell egybol a fellengzos dumadat nyomni, jovan?

szeretnek hos lenni es ebben legfokeppen kompetens szemelyek segitseget varom nem ilyen 40-es szintu privatszerver buziket, mint te!
  • solyomb
    Te sajnos nem lehetsz ho"s:(
  • darkmenx
    en egy hete kezdtem el jatszani az l2eu szerveren a segitsegeteket szeretnem kerni a kovetkezo problemaval kapcsolatban. 20-as szintu vagyok brigandine ve'rtben es azt szeretnem kerdezni, hogy hogyan lehetek ho"s?

lattam, hogy ezen a forumon mar Odikee is volt hos meg a HiBaMAGYAR is 7x-es hos a solyomszemmel.

pls halp.
  • Frankie87
    Üdv. Ha van egy 86-os karakterem, és van egy 40-es karim egy másik accon, lehetek a másik karim mentora? Tehát bent vagyok a 86-os karimmal, és bent a kicsivel, kapja a buffokat?
    Köszi, bocs a rossz fogalmazásért, csak meló van...
  • solyomb
    1-1 mérkőzésen bárki verhető, hiszen rengeteg a random faktor a játékban. Korábbi "pályafutásom" alatt nem nagyon tudok olyan jobb aktív oly játékost mondani, akit ne vertem volna el legalább 1x.
  • pisztácia
    Feleslegesen vitatkozunk.. Én maximálisan elismerem, hogy top tőrös vagy, és örülök, hogy 7-szer volt hero egy magyar player (másik tsizteletre méltó ember NdRush). Ennyi. Maradjunk akkor ennyibe. Nem akarok vitatkozni.
  • Odikee
    Szoval tudod pontosan hogy megy ez igaz ? Bar amit leirtal abbol az latszik h nem tudod mi a kulonbseg feed es oly szabalyok kozott egy clanon belul .
    Olympiad rules : 2) Hero candidates are only the ones who are posted on forum and who are approved by Clan Leader / Clan Olympiad Manager. If you meet one of the candidates who are on the list and you are not a hero candidate, you HAVE TO RELOG (unless it is your last point, just tell it to your opponent and he/she should relogging).
    In case that you don't know your opponent before the start of the match, just lose. Don't fight, it's a waste of time for the hero that he could use to farm more points.

A feed: candidate kap 9 embert es egy sajat wavet amiben csak ok vannak es ugy reggelnek olympiara , hogy csak relogot kapjon anelkul hogy kapna egy randomot vagy enemyt a wavebe.

Bar gondolom a barataid ezt is tudjak mert hat ti megszoktatok beszelni , hogyan is mukodik az olympia hiszen ti is top clanban vagytok , ja nem ti nem :<
  • pisztácia
    Pontosan tudom, hogy megy ez... azért nem értem kit akar hülyíteni, hogy őt nem feedelik...?:D Magának is hazudik, és bítztatja magát??, vagy én nem tudom...:S
    Pred mi már elég rég óta offon nyomjuk, és mivel én nem l2 lifer vagyok, én farmolok csak, de hidd el nekem jópár l2lifer ismerősöm van offon, és mi szoktunk beszélgetni... remélem már világos.
  • FickDeineStory
    Szerintem ne dobálózzunk azzal ki mit csinál. Minden játékosnak egy forma idő áll rendelkezésre, hogy játsza a Lineage 2, ez mindenkinek a saját dolga, hogy mennyit használ fel ebből az időből.

Lehet azzal jönni, hogy valaki "nolifer" mert csak a Lineage 2-re vagy a munkájára koncentrál, de ez hülyeség, mivel ha valaki azt csinálja amit szeret az pontosan az jelenti, hogy éli az életét.
    Akik meg azzal támadják ezeket az embereket, hogy "nolifer" azoknak van problémájuk valahol a saját életükben.

Szerintem ezen kellene elgondolkodni mindenkinek.
  • FickDeineStory
    Szerintem nincs olyan, hogy legjobb Othell Rogue, Yul Archer stb, ahogy előfordul gyakran az is, hogy valakit a feed melett a bot és az ebay is hero posztra segít.

Például sokan Gustavs-ot tartják a legjobb tőrösnek pedig ő sosem volt hero és még is elverte a herokat is.
    De viszont én 80-as szinten tudtam nyerni Gustavs ellen úgy hogy ő 83 volt.
    De azok a tőrösök akiket Gustavs leölt volt, hogy leöltek engem.

Például BackKnight most hero lesz Naian pedig mikor ellene olyztam nekem nem volt nagy ellenfél.

Amit Odikee védelmében el kell mondani, hogy a rivális top klánok is szintén feedelnek embereket. Sőt botoznak, ebayznek használnak ranger-t.
    Szóval Odikeenek is élni kell ezekkel a dolgokkal ha eredményesen szembe akar velük szállni.

De minél kevesebbet használ valaki ezekből csalásokból úgy hogy például iHoKc mindent használ attól jobb tőrös valaki.

Ha valaki megszerezi a hero címet úgy, hogy nem csal, nem feedelik na azt már talán ki lehet jelenteni úgy mint kasztja legjobbja az adott szerveren.
  • Modaa
    Mi az, hogy volt? Úgy tudom még mindig az!
  • dahack
    Hát pisztácia nagybátyja volt már spoilos törpe hero, nemtudom miről beszélsz :(.
  • solyomb
    Semmi sem szent írás. Mindenki úgy nyomorékoskodik a karakterével ahogy akar:)
    De valaki megmarad a dioni pilvaxban és valami nonfactor klánba, más meg esetleg a szerver báróival szedi a védelmi pénzt. Az érem két oldala kb ennyi:(
  • solyomb
    Ti valaha is voltatok már annak a közelébe, hogy offon herok legyetek?:)
    Az hogy a klánod esetleg restartol neked - értsd feedel téged - jóformán lofaszt sem jelent, hisz akik versenyben vannak, ugyancsak megkapják ezt a támogatást, viszont meg kell tudnod verned az NMY-k farmer karijait is, illetve az sem árt, ha éppen elpicsázod azt is aki a te címedre pályázik...

Az eddig leírtak alapján halvány lila gőzötök sincs hogy is megy ez:(
  • KurtVampire
    Látom a sorok között olvasni nehéz. Mind1 ne menjünk bele, ennyi épp elég volt az értetlenkedésekből.
  • Predtom0O
    mert az az empik hihetetlen volt!De ki a retkes p*cs az az empik?NF meg... mind1......
  • KurtVampire
    Egyébként köszönöm a választ, én is erre gondoltam.
  • KurtVampire
    Nem tudom melyikünk írta nem is oly rég, hogy faszságot beszélek R grade GEM-el kapcsolatban. Egyébként meg marha kiváncsi lennék, ha ugyanazokkal az itemekkel összeengednének ödivel, milyen pwn-t alkotna..
    Én még emlékszem arra az időre NFen amikor empik ellen ment 1v1-et és a 10 szinttel kisebb kari beownolta, ráadásul ugyanazzal a kaszttal.
    És annyira nevetséges, hogy legtöbben marhára nem leszólni akarnak titeket, vagy az érdemeteket, de egyből jön az agro meg a ki ha én nem stílus. Szánalom szánalom hátán.
  • Predtom0O
    Jaj elnézést kérek nem válaszoltam a kérdésedre de gyorsan pótolom:
    halvány fingod sincs róla mi megy a nagyklánokban főleg a herosággal,de nyugodtan folytathatod a baromságaidat.....
  • Predtom0O
    Legtöbb ember most aki ide írogat még november elején azt sem tudták mi az hogy l2off és lás csodát "pár nap" elteltével mindenki olyan kurva okos és jól informált hogy az már fáj.....
  • pisztácia
    Tök felesleges itt vitatkozni. Mindenki hisz amit akar.
    Azzal meg, hogy Odikee 7-szeres hero senki nem vitatja, meg... de tény, hogy volt feed-elve, ami még nem is gond. Ezzel nem lettél kevesebbszer hero.
    Csak ne hazudjál már magadnak...
    Pred: szted, ha nem vagyok az ő klánjába nem tudom/tudjuk, hogy mi h megy a szerveren? :)
  • Odikee
    Ezert az infoert nem fizetek , nyilvan az anya segit neki , egy ilyen retardaltat nem lehet kiengedni a vilagba felugyelet nelkul .
  • Predtom0O
    Én inkább arra lennék kíváncsi ki segít neki mondatokat alkotni...
  • Odikee
    Aki megmondja nekem hogy a kedves kis baratomnak mi a neve ig , vagy melyik clanban van , kap 100mat azzonal naian.
  • ErrOrHUN
    selfpwned
  • Majestic01
    Tanulj már meg helyen írni Te román szar...
    (Folytál volna le apád lábán...)
  • Odikee
    Sajnalom anyadat h felkellett nevelnie egy ilyen ertelmi fogyatekos embert mint te , mert apad eppen nem tudta kihuzni idoben :<
  • Majestic01
    Nem beszélve a feedről. Nagyon jól tudja ezek szerint más is...
    Pred lehet nem voltam egy klánba stb, de vannak az embernek barátai ismerősei, és szoktunk beszélgetni. Lehet nektek ez ismeretlen...
    Az is mikor a nagy száddal, mit műveltál forge-ba... majd te megmutatod... hát megmuattad:D
  • Majestic01
    Most ezzel a képpel mit akartál mondani? Azt, hogy nincs életed csak l2? Mert arra büszke lehetsz, hogy ott éled le az életed. Én szégyelném inkább. Meg azt is h ekkora szád legyen...
  • Odikee
    1,5 2hnap orbisban es megvan , de kivancsi vagyok neked milyen messze van :<
  • nagypite
    1700 milliárd még messze van