Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kill the converstion
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
de ahogy latom a humorod olyan jo, mint neki.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
naia mirmur 85Iss/42ps
kill the converstion
sima - PVP
kill the converstion
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
^^
90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??
#86532 koszi!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Esetleg tudtok valami jó Othell rouge pvp / oly muvit?
vagy valami oldalt ahonnan lehet leszedni? (regebben mar adtatok linket de mar nem tudom melyik volt az).
elore is koszi.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
The Blacksmith of Mammon and Merchants of Mammon now move randomly among the 11 villages.
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
PM!
Iss enchantert még nem próbáltam - egyelõre csak summonert. Elég vicces, hogy például nem tudom magam gyógyítani és target kell a Servitor Heal-hez...
kill the converstion
szerintem nagyon nagy fun az uj kasztokkal pewpewezni ja es mielott itt elkezdesz frocsogni, 1 hete iss enchanter vagyok core-on.
-back-to-mysticworld->
kill the converstion
Valaki adna linket egy olyan oldalhoz, ahol meg lehet nézni az új Dwarf skilleket? Lvl 40-tõl kellene. Kerestem, de csak olyan oldalakat találtam, ahol vagy csak a régi skilleket írták, vagy csak az Awaken skilleket.
köszönöm elõre is.
Elõször is BUÉK Mindenkinek!
Másodszor gratulálok a héró címhez.
Továbbá lenne egy olyan kérdésem, hogy a sub skillek megmaradnak miután megcsináltam a negyedik kasztváltót?
Köszönöm!