88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#86943 másra nincs pénzük hogy overenchantolják:) -
dolfK #86942 mert gondolom ok is azert veszik hogy a boundbol nyitott cuccokat betorjek vele, utana me eladjak a cryt... ha sokan rajonnek hogy lehet csinalni, elob utob vagy updatelik vagy ertekvesztes lesz. -
BaalKain #86941 Mert? -
dolfK #86940 ez kar volt beirni)) -
BaalKain #86939 Valaki nem tudja hogy miért veszik ilyen mennyiségben az EAD-t meg EWD-t? Kizárt h vki 300 EAD-t vesz enchant céljából... -
#86938 Fear.fm ftw -
Lehuzlak #86937 WTB adena @ chronos :) PM ASAP -
Modaa #86936 95, de szerintem erre solyomb is rájött. -
#86935 te meg egy majom akire ráférne egy állas.... -
szuecsg #86934 Ez nem blue wolf heavy hanem új GoD-os szett, R95 vagy R99 -
Majestic01 #86933 A hős... és a hülye aki l2-be éli le az életét... -
#86932 szo-szo -
#86931 Ebbe a Blue Wolf heavy-be csak fényképeszkedni szoktál, vagy ebben ölök a szörnyeket is, vagy netántalán ezt hordod a hőssé válás rögös útján is? -
#86930 A hős!
-
ErrOrHUN #86929 kezdődik már a kötözködés megint, de a te dolgod, akkor most már én sem válaszolok ha kérdésed lesz... -
#86928 Rosszul emlékszel TE nolifer kis seggdugó!:( -
epicfail #86927 az nem, de baró még lehetsz -
ErrOrHUN #86926 nem mert, neked nem volt konkurenciád. mindenkit reportoltál amíg ki nem banolták őket. GF ticketwarrior -
#86925 Na álljunk meg egy szóra, én Psel 2x is voltam klán+feed nélkül hero! Akkor már igazán báró vagyok?:) -
#86924 -
#86923 sima szövegből olykor nehéz, megérteni, hogy milyen szándékkal ír valaki ide vmit. Ha nem ezzel a szándékkal írtad nem szóltam:).
De itt sajna ebből kell kiindulni:( -
#86922 "kezdődik már a kötözködés megint, de a te dolgod, akkor most már én sem válaszolok ha kérdésed lesz... " ???? -
#86921 Jaj elnézést kérek nem válaszoltam a kérdésedre de gyorsan pótolom:
halvány fingod sincs róla mi megy a nagyklánokban főleg a herosággal,de nyugodtan folytathatod a baromságaidat..... -
#86920 Szerintem ne dobálózzunk azzal ki mit csinál. -
#86919 Megköszönöm, ha ne szólsz hozzám. Ígérem, Én se fogok hozzád. -
#86918 kezdődik már a kötözködés megint, de a te dolgod, akkor most már én sem válaszolok ha kérdésed lesz... -
ErrOrHUN #86917 már megint ez az IRL dolog úgy, hogy semmit sem tudtok az illetőről, akinek beszóltok, ejj ejj... -
#86916 Én már túlléptem ezen, és szimplán gratuláltam. Ennyi.
Te is inkább keress egy csajt, vagy melózz de ne az legyen a napi program, hogy fórum, és oltás. -
#86915 Feleslegesen vitatkozunk.. Én maximálisan elismerem, hogy top harcos, és örülök, hogy 7-szer volt hero egy magyar player (másik tsizteletre méltó ember Odikee). Ennyi. Maradjunk akkor ennyibe. Nem akarok vitatkozni. -
ErrOrHUN #86914 bezzeg ha klán meg feed nélkül menne, akkor mekkora hero lehetne... teatyaúristen NdRush >>> all -
#86913 miert gratulalsz a kocsog feed heronak?
Pontosan tudjuk, hogy megy ez... azért nem értem kit akar hülyíteni, hogy őt nem feedelik...?:D Magának is hazudik, és bítztatja magát??, vagy én nem tudom...:S -
#86912 Grat NdRush az újabb herosaghoz. Nem hiszem, hogy lesz váltoás a közeljövőben...:D
Ám nálatok hányas a legnagyobb karakter? -
FickDeineStory #86911 ez így igaz ahogy mondod. -
aalat #86910 nem hazudok ;( -
#86909 -
dolfK #86908 wts adena @naia -
#86907 Már megint fütyülsz bmeg és hazudsz kormos! ^^ -
aalat #86906 Szerintem meg oly alapjan nem dontod el, ki a jo jatekos. Oly az egy kulon jatek l2-n belul...
Rengeteg olyan jatekos van, aki olyn jo, de amugymeg egy analfabeta arenan kivul.
Engem pl sosem erdekelt oly, megis kurvajo healernek tartottak. :) -
#86905 Azt is tedd hozzá, hogy az említett forrás utolsó frissítési dátuma "November 14, 2007", tehát _elképzelhető_, hogy mostanra már nem aktuális amit ott olvasol. -
#86904 "és mi szoktunk beszélgetni"
Ezt mindig megemlíted, mintha mások füstjelekkel kommunikálnának vagy nem tudom.
Amúgy mi a célod itt? Tudjuk, hogy Nd és Odikee retardáltak, nem kell bebizonyítani, bár én nagyon jól elbeszélgetek velük ventrin így is. Egyéb célok? (: