88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• dolfK
    wts adena @ naia - pm me
  • dolfK
    a zmagyarok istene megáldotta!
  • Gabo19
    Hello vki meg tudja mondani hogy a blessed item mivel jobb mint a sima?
  • draget
    Eladó Naián wynn summoner lvl 86,5 /male delf/:
    - +1req. bow+focus+150element
    - +4req. caster+acumen+155element
    - bound immo set with +4armor
    - 4100 mentee coin
    - rune exp. 50% 5hour /1/
    - 72kk Naia adena!!!!
    - 3 free mentee slot
    Igazán olcsón.
  • epicfail
    Szégyeld magad hogy nem ismerted fel madness művész urat :P
  • Tüskés
    Nos. Véleményem szerint a Lineage2 nevű játékot kóreaiak találták ki és alkották meg. Ez egy virtuális világ, ahol a képzeletnek csak a fantázia és a jóízlés szab határt, na meg a pénztárca. Véleményem szerint a tisztelt fejlesztők megpróbálták vonzóvá tenni ezt a játékot, és ezen célból nem átallották a női karaktereket, hogy is mondjam, széppé varázsolni, sőt mi több, különböző ideálokat megformálni a képükben. Ilyeténképp mi, elfajzott európaiak betekintést nyerhetünk a Lineage2 nevű játék fejlesztői szerinti, kóreai női ideálokba (férfi-ideálokba is). Ezen belül hogy te mit érzel szexinek vagy nem szexinek, egyénileg választható.

Mellékesen megjegyezném, hogy egyszerű szófordulatról volt szó, amelyet ráadásképpen viccnek szántam. Tanácsok osztogatásába pedig nem kezdek, mindenki úgy játszik, ahogy akar/tud/képes.

Madness: Megtudakolhatom, te mennyire vagy közeli kapcsolatban a művész úrral? :)
  • Lullaby
    IRL ez durvább :d
  • munsterrugby
    Szerinted mi a szexi (az L2ben)? Érdekelne a véleményed, mint kívülállóé.
  • MadnessX
    Problem solved.
  • cece
    Rúdon táncoló pasikat nem tudok prezentálni :(
  • Tüskés
    Ezzel a linkkel nálam sajnos nem aratsz sikert (:
  • cece
    Nem a Pole trendi.
    Pl. egy néni egész jó táncot tud rajta előadni ha a földbe döfi.

Pole

És ha van hely egy WL egész gyorsan tud fejlődni...
  • Tüskés
    Pole = nem szexi.
  • Frankie87
    Igen megfigyeltem, hogy elég sokan használnak pole-t, de megmondom őszinén nekem se, meg a barátomnak se tetszik:S De majd ő eldönti.
    Én meg akkor hvy-be leszek majd.

Köszi mindenkinek mégegyszer!
  • epicfail
    használj pole-t leginkább területre kellene sebezned, ha partyzni is akarsz. Harnak, soa mind ilyen hely.

ISS-re visszatérve, ha csak buffer lesz mögötted akkor robe is jó neki, viszont ha azzal is akarsz partyzni aktívan akkor egy heavyt dobj rá, mivel már harcos kasztnak felel meg kb.
  • Predtom0O
    MadnessX írása szent?Ő tudja a legjobban?Ő csak egy feedhero és még magának is hazudik!
  • Frankie87
    Rendben, köszönjük szépen a segítséget.
  • FickDeineStory
    Legegyszerűbb ha a skill bárba megnézed, hogy az adott karaktered milyen mastery passive skill-t tanult be vagy tanulhat be így biztos lehetsz benne, hogy az a fegyver teljes mértékben hasznos lehet a számára.

a Tyr Warrior használhat:
    Sword
    Two-Hand Sword
    Dual Sword
    Blunt
    Two-Hand Blunt
    Dual Blunt
    Pole
    Fist
    kategóriás fegyvereket. Az rád van bízva, hogy melyiket használod belőle. A különböző fegyvereknek természetesen különböző képességeik vannak, illetve vannak olyan skillek amit csak adott fegyverrel/fegyverekkel lehet használni.

Én leginkább úgy látom, hogy a legtöbb játékos azt a fajta fegyvert használja amit a 4.-ik kasztja előtt is használt. De erről szerinted MadnessX az aki a legtöbbet tud a fórumon közülünk.
  • phalanx
    WTB 280m adena chronoson, ajánlatokat pmben várom, thx
  • Predtom0O
    Igen
    Igen
    Kérdés nem értelmezhető!
    Nem
    Nem
  • Frankie87
    Még lenne egy olyan kérdésem is, hogy ismerősömnek van 85-ös tyrr warriorja. Tyrant volt előtte, és most a skilljeit nézve, ránk van bízva, hogy milyen fegyvert használ? Használhat kétkezes kardot is, vagy bluntot? Mikor előtte tyrant volt? Tehát nem kötelező a fist? Vagy azért mégis érdemes az előtte levő kaszthoz választani a fegyvert?

Köszi előre is.
  • Frankie87
    Igen csak buffer lesz. Köszönöm a segítséget.
  • FickDeineStory
    Szerintem Heavy-t vagy Robe-ot armorból és Dual Blunt/Sword-ot vagy acumen-es fegyvert válassz neki.
    De mivel gondolom csak buffer lesz így szerintem a Robe és az Acumen-es fegyver tökéletes kombó lesz erre.
  • ErrOrHUN
    ezért védtem a seggedet toiban? :D
  • ooorrrsss
    WTS 88 noble SUMMONER full R + eelement @ INNOVA CORE server
  • Frankie87
    Üdv!

Lenne egy amatőr kérdésem. Van edy doomcry-erem, ami lassan awaken lesz. A kérdésem az lenne, hogy, ha 86-ot elérem, akkor milyen szettet és milyen fegyvert váltsak neki diplomából? Valamint, higy milyen attri kellene a fegyverre, vagy nem is kell?

köszi előre is!
  • nxs
    WTS adena Innova/Core
  • draget
    Eladó 55kk adena Naián szerverváltás miatt.
  • BaalKain
    NC West szerókon adena eladó pm itt :)
  • GAthersw
    Ez Avadon Heavy, noob!
  • bugike
    WTB ALOT of adena @ innova core, pm asap, legjobb ar, amit ajalok

thx
  • daemonervosa
    Wtb adena @ core -ha megtudom hogy masnak adtal el pofan leszel baszva
  • tompikaster
    wtb adena @ core!
    nem fizetek többet a konkurenciánál,de jó fej vagyok és öröm velem bizniszelni.Ja és ismerem Cecet,aki remek üzletember! ;)
  • draget
    Wts delf Naia-n Wynn Summoner 86,5 150fire req. magic weapon/acu/, 150fire req. bow/focus/, bound immo robe set, vagy csere Core-s adenara.
  • cece
    WTT adena @ adena /core/
  • bugike
    WTB adena @ core, tobbet fizetek, mint a konkurencia.

pm asap, thx
  • solyomb
    Tényleg? Nem szívatsz?
  • Lehuzlak
    WTB Adena @ naia and chronos
  • amaim
    WTB adena @ core
  • dolfK
    btw naian ha kell valakinek mentor, van par slot, pm fast