Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arraol szerintem nem tehetek hogy még telepiteni se akarja ezt a fost. mert feljön a Pando és tök mind1 mire megyek megszakad az egész és a nem kezdõdik el a telepítés

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

facebookon is azt mondják nem tudnak csatlakozni

még mindig nem értem. nem lehetne szakzsargon nélkül? úgy hogy egy halandó is értse

pisztácia
Nem csak neked...
Pedig ahogy nézem, már vége a karbantarttásnak, mert jelenleg 2526 player játszik Naia-n.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Endaer
A szakzsargon erre azt mondaná: user primitive error.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

és akkor nekem mért csinálja azt amit, és úgy ahogy, és akkor amikor?

Endaer
persze hogy megy, nezd meg a server checker-t, ebben a pillanatban kb. 10 ezer karakter van belogolva osszesen, szoval...

1általán tud valaki játszani??

sõt letöröltem a játékot és még telepíteni se engedi újra...mert ahogy telepíteném telepiteni a akrj a Pando kurva annyát és ha rámék hogy instal elünik minden ha ki lövöm akkor is és nem megy tovább a telepítés..........

nekem is. Grat NCsoft fali......

pisztácia
De nekem még ezt a pando-t se kezdi el letölteni...:S egybõl hibaüzenet:

Error Code: 0 (UnknownError):

Pando must be installed in order to update this game.

Remélem a karbantartás után már menni fog...

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

ennel a nem mukodo telepithetettlen Pando rendszernel biztos jobban mukodott...

mûködni mûködött(mikor hogy) ami volt, de hogy jó nem volt, az biztos 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

kiba nagy NCsogt fail...mert el egy jol mukodo rendszert igy elkuni...

Hát nálam valami csoda történt, meguntam a telepítgetést és kiléptem az egészbõl, aztán most elindítottam, és lehet játszani 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

sikerult telepiteni?? vagy van egyaltalan valami megoldasa ennek a dolognak?

Nemtom, most reggel is elkezdtem, 1 óra alatt 3%, nemtom mi a franc van vele :S Ráadásul úgy belassul közben a gép, hogy semmit nem lehet csinálni közben.

Sáska
hm, en is pont ma este szedtem le, felrakta gyorsan, par perc alatt megvolt az egesz, szerintem valami nem ok nalad. viszont miutan elinditottam, rajottem, hogy az ido csak megszepitette az emlekeket.. ugyhogy ment is a kukaba egybol - pedig meg a mai napig megvan a fejemben a fomenu zeneje😊

Ja, jó gyorsan szedte le, én is most töltöttem. Viszont az install negyed órája 1%-on van, ez mindig ilyen lassú? Jönnék vissza nosztalgiázni 😊

Endaer
Nézte vajon valamelyik fogyatékos majom a mai napi Server Maintenance híreket?
http://www.lineage2.com/en/news/maintenance/server-maintenance-1-18-2012.php

Kiemelném a következõ sorokat:
The Pando Media Booster program has been added to the Lineage II installation. This is a safe program that greatly improves download speeds from the NCsoft Launcher to players' Lineage II installations on computers around the world. Pando is a mandatory part of the Lineage II installation.

Ha ennek a telepítése megoldhatatlan akadályokat jelent: user primitive error.

REPS0L
ja értem <#puszi>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

moonlightsh
😄

Predtom0O
ez mindig csak egy becsült idõ

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

REPS0L

Predtom0O
A KARBANTARTÁS szó melyik részét nem érted?

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

REPS0L
továbbra sem lép be, de késõbb jelenik meg a hiba üzenet.. nálatok mi a helyzet?

moonlightsh
😄

letöröltem az egész játékot....telepiteni akarom launcherrõl erre jön a pado........... és megszakad az egélsz...mi

aion meg a gW az elindul csak ennél szarakodik.

igen én is ezt mondom.mindig ezzel a szar pandoval ki erroroz

Predtom0O
akkor nálad nem stimmel valami

de már a launcherbõl se enged tovább ha arra megyek hogy telepítem ha arra hogy nem erroral megáll az egész

Predtom0O
NCfosnál karbantartás van azért nem lehet belépni.

http://www.pando.com/what
What's Pando?
Pando is a free file sharing software that makes downloading, streaming and sharing large media files fast, easy and fun. Need to email large attachments, IM a folder, or publish your downloadable videos to the Web? Meet Pando.
Google is your friend, motherfucker.
akár mit csinálok nem enged tovább a játékhoz

Predtom0O
The Pando Media Booster program has been added to the Lineage II installation. This is a safe program that greatly improves download speeds from the NCsoft Launcher to players' Lineage II installations on computers around the world. Pando is a mandatory part of the Lineage II installation.

vagy csak nekem dobja ki?

mi a franc ez a Pando Network..amit telepíteni akar inditásnál?..ha ki nyomom akkor nem megy tovább ha telepíteni akarom akkor se megy tovább..mi a franc ez?

pisztácia
Vagyis 20:00-ig.

pisztácia
Karbantartás van minden szerveren. Kb 18:00-ig.

REPS0L
köszönöm, remélem jó lesz

ha jól tudom, ott most valami event van, és teltházasak a serverek, próbálgasd csak tovább

REPS0L
Üdv!

Láttam hogy ingyenes lett az L2, gondoltam beregelek, letöltöm a klienst és elkezdek újra játszani, de sajnos nem enged be, you have been disconnected from the server... (http://login.lineage2.com/-n be tudok jelentkezni)

Valami ötlet esetleg? Legalább valami hibakódot dobna ki, de igy elég nehéz elindulni, elõre is köszönöm

Endaer
Teljesen igazad van! Ezt is ugy szeretem benned, hogy meg mindig minden alkalommal van mit tanulnom toled! 😊

azért mert te anno megtanultad tõlem, hogy nem a sarokba kell pisálni, hanem a szobanövényre, még nem kell lenézni a másikat. ezek komoly dolgok, mint ahogy neked is az volt, hogy megértsd, kakával nem dobálunk, mert a pincében alszol. emlékszel még a hosszú éjszakáidra a pincében kb 18 éves korodig? na ugye, hogy nem jó... 😄

Endaer
Szerinted akinek ilyen neve van, annak van feny a szobajaban, ami a novenyeknek kell? 😊

hát ez az! mondtam, hogy a szobanövényekre kell... amatõr

darkmenx
decsak a sarokba szoktam hugyozni 😞

az sosem gáz, de te még mindig nem vagy szobatiszta és az gáz...

darkmenx
szerinted gaz ha 24evesen a szuleim tartanak el?!?!?