88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• EnDeFFecT
    hy
    valaki megmondaná mennyit kell fizetni l2 officiálra?
  • voloume
    XD perpillanat 1 hónapja nem tudom transferelni a karimat és blizz baszik válaszolni a leveleimre .. így addig l2 ;)
  • TruBy
    Meoh hogy telik a szabadság?
  • Gumbo
    te most nem wow pro vagy?
  • MeoH #75078
    Idoben, mert holnap mar nem fog mukodni:P
  • voloume
    nem botozok.. csak eléggé kibogarázhatatlan pvp közbe mostmár hogy nem csak a dmg-et írja..
  • pharao
    Sztem inkább szemüveget használj, avval nem hackeled a játékot és lehet látod tőle a criteket is, márhogyha lő/üt a karid.

U.I.: Ha botozol, akkor nem tök mind1, hogy néz ki a játék? (ne vedd magadra, csak hogyha igaz :P)
  • voloume
    valaki betudna linkelni a zoomhackes, crit szinezős stbstb system mappát!? ty
  • Chear
    Teon-on most sem ártana. :P

Bocs a duplapost-ért.
  • Chear
    Az a bizonyos kutya valahol itt van elásva: "az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals".
    Tehát a betűk sorrendje nem annyira fontos, de a helyes betűk használata igen. Úgyhogy továbbra is tessenek csak felhívni a helytelenül író figyelmét a helyesírási finomságokra. :P
  • pharao
    spoiler confirmed!!!!!!
  • Sorbon
    Truby egy kok, LF confirmation!
  • VipJoco
    inkább ventrire told fel a képed ne itt sajnáltasd magad!
  • TruBy
    Én bíztam bennetek, de ti elárultatok, és joco pártjára álltatok! Hát én szégyenlem magamat. Ennyi év barátság után szembeköptök! Legalább küldenétek egy bocsit! Hát...De az egész a te hibás Tushee!
  • Gordis2k
    Low b ig lehet.
  • Epszilon
    Jól mondja Joco!
  • TuShEe
    Na most TruBy szerint igen, VIPJocó szerint nem. Melyik igaz? :P
  • VipJoco
    Nem azt nem lehet mert az best B és csak a low b-t lehet megvenni. mint pl: Ava set, zubei set, valhalla, kesa, atro nail............
  • TruBy
    igen, és kb 13 millio adena cry-ban.
  • TuShEe
    Gráciában Wizard's Teart is lehet boltban venni? Ha igen mennyi lesz az ára? ty
  • MeoH #75061
    =spam= maga a HeadGM, szoval O mind felett. Es maskor is csinalt mar ilyet, 1eve pl. Teonon.
  • daemonervosa
    biztosan egy 1-2 fős partyra fog vadászni, mikor többszáz 9es train rohangal mindenhol.
  • MadnessX
    Nekem 3-4 napba került,de eladtam mindent mielőtt jön a leárazás:) +60M-el zártam a végén.
  • Gordis2k
    kb 4 gm van az összes szerverre... és spam banolt vagy 3 szerveren. BTW..
  • DarkVen
    =spam= melyik serveren van? Egyáltalán hol lehet megnézni, hogy melyik szereveren kik a gm-ek?
    TruBy: nincs pangás, csak piac :D jön gracia, es el kell adni minden b cuccot, mielőtt lemegy az ára :D
  • Gordis2k
    =spam= a részeg álat nekem nem ér meg több száz ezer forint veszteséget :) annyira nem sietek:) kis groupk futnak természetesen.
  • MeoH #75055
    Es melyik akadalyoz abban, hogy setalj? :P
  • Gordis2k
    olympia+nyár+something = NO L2

legalábbis nekem.
  • TruBy
    Mi van már...nincs élet SG-n?
  • daemonervosa
    ty !

---------

wtb OE carn bow
    wts kb 5k spirit bead
  • TruBy
    Örülök, hogy tetszik. BSZ Daemonervosa
  • DarkVen
    Ez nagyon durva! És tényleg simán végig lehet olvasni
  • Gordis2k
    Wow... ez meglepet mert full tökéletesen olvastam omg... kémney!!
  • daemonervosa
    ty meng )
  • Gumbo
    Boldog SZületésnapot!
  • daemonervosa
    nah, jolnezunk ki... már gmet is csak akkor látni ingame, ha részeg :)
    --------------
    wts 5k spirit bead pm meh
  • TruBy
    A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals. Íme a bzonytéik. Úhygoyg tnseseek egnem bkébeén hyagni a hleyrsesáíi fmonisáokgkal!
  • Gordis2k
    Mindig mondtam Jaredi haverja nem vacakol!!! És azt is Részeg GMet tilos lenne játlkba engedni 40-50acc bánta!
  • MeoH #75043
    WTF???? http:/www.clanoblivion.net/blizz/gmspam.avi WTF? WTF??

FEAR =spam=....
  • eloim
    csk hogy én is hozzászóljak a farkas témához :)

nos lvl 55-70 között kb 500k-1M adenából megvan a kutyakaja, még pet-rezre sem kell sokat költeni mert az meg esik innen-onnan, szal a kajától nem kell félni... A top armor a vészes, az testvérek között is 130-150 milla, viszont full buffban elég izmos lesz a kutyus tőle (a patk közel 3k) :)

jah és az átváltott kutya (ld. fenrir) is tradelhető :)