Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DIDZSEJke
nem is akartam most beléd kötni csak mondtam hogy biztos nem volt olcsó!

Lv7x Abyss Walker

kakadara
most kemeny vagy h UJZELANDON voltal ki nem szarja le
lehet vmi csoves szallon laktal

heti 700 NZ$ -t kerestem kint.
az meg hogy nekem honnan lett meg a penzem kurvara mindegy (nem, nem anyamek fizettek)

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

DIDZSEJke
ÚRISTEN DE GAZDAGOK VAGYTOOOOOK!

Lv7x Abyss Walker

igen en vagyok, UJZELANDON (ahova a budos eletbe nemfogsz eljutni, 300 meterre az ocean parttol, AHOL LAKTAM FEL EVIG) 2007 jan 19dikei, magyar ido 18dika delutan, 30 oraval a gepem indulasa elott.
mintegy masfel uveg jimbin es egy bakardi utan. egy talalt szemuveggel =D majd ha a negyedet megtudod inni annak amit en akkor megittam hanyas, roszullet, es tenyleges reszegseg nelkul szolj.
de hogy tisztaban legyel itt egy gyorsan kigooglezett kep arrol ahol keszult a kep :/
http://weblogs.mozillazine.org/roc/images/BayOfPlenty.jpg

tovabba, mielott beleugatsz valamibe jobb lenne ha kepben lennel rolla kkthxby.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

darkmenx
#2 fail.

kakadara
bocs nem anarga vagyok...

darkmenx
nice comeback azthittem megint beveted az elit iwiw skilled es gyorsan postolsz egy kepet 😄

még ilyeneket!!!

kakadara
Inkabb aruljad a walker timecardokat mer nem lesz vacsora

darkmenx
jobb lett volna ha inkabb a lvl40es karijaid eladasaval/elcserelesevel foglalkoztal volna inkabb imo.

Gordis2k
Bocs azt hittem már nem jár OOGért bann😞😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Voyager5
Remélem, hogycsak áprilisi tréfa.
Hogyha az, akkor hmmm Deja Vu érzésem van😛
solyomb
Ez hány éve készült? Az uszomesteretek csinálta fijucka?😄
A szint odavág, de hamár ugyis fikázod más képpét, mutasd már meg lécci a tiédet is, hamár szar dobálásba ilyen jó vagy!Nem védeni, nem flémelni akarok, de ez már kezd gyerekessé és unalmassá válni!-.-'
kakadara
__Anarga___ez neked szol Ahoz képest hogy midnenkirõl felraksz képet rólad még nem láttunk hát íme: http://www.sg.hu/forumkepek/2008_04/AAAAAAAAA.JPG
Szep egy házi állat vagy!!!!

mAilkaEVO3
GFG :S
NCSOFT rövidre szabta a visszatérésem :S ma karbantartás alkalmával kaptam egy mail-t tölük. ugyláccik sok volt a séta és a jutalmam egy ACC BAN :S
továbbiakban nem tom még mi lesz aludnom kell rá 1et:S
ui: FÁK YA :S

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

LukacsB
Ha keshaj cucca, meg a beleölt idõ átreinkarnálódna 1 másik tõrösre jobb lenne picit😊Bár biztos jo a plainswalker

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

Gordis2k
Nem akarom többet leírni, de az öszinte tiszta véleményem.

Az aki a PTSt barmilyen pvp vagy olympia felmérésénél figyelembe veszi egy irdatlan nagy. Nem irom tovább mert nem a sértegetés a cél. Windrider jo kari mint az összes tõrös. Sajnos azomban a játékban az dönt kinek jön be a lethal és ki tudd cp potit/qhpt magával vinni tehát windrájder FTL.

Molnárp:

Gladiátor kizárolag +++cp +++hp és az uj disarm skilje megengedi, hogy kifujd magad sõt U.D.ja is van ami még durvábá teszi. Ráadásol elcseszet egyszerü kari. Ellenben jo ha tudod ma már egy 80as kari nem fog labdába rugni de egy 85ös sem nagyon. MErt a subskillek iszonyat inbák lettek... 82/75/75/75 FTW összehasonlíthatatlanul.

Emir: Warlock summoner 1 bufja van partyra de az durván dob criticalozo partyn (fighter).

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

LukacsB
warlock summoner, de a "titája" tud buffolni😊)

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

LukacsB
Kérj meg valakit h segítsen rajtad.. L4st...Omg

Egy über brutál noob kérdésem van hozzád, warlock buffer kaszt???
KurtVampire
Kashej azért elég osztó..

Halottvagy [eR] Arijuen

DIDZSEJke
Hát mert te hülyeEeEeeE vagy 😉

Lv7x Abyss Walker

hát azért reckless elég imba a wind riderrel:/

KurtVampire
Én amin iszonyatosan meglepõdtem, hogy windrider milyen erõs kari, fõleg a többi tõrös közt.. igaz, hogy az összes tõrös ugyanolyan erõs csak a használójától függ, de eddig azt hittem semmi esély az elffel, PTSen próbáltam és lám olimpián simán vertem ghost huntereket meg adventurereket

Halottvagy [eR] Arijuen

Last
storm screamer?😊 10 80 100% os storm screamerért nem adnék egy 77 es tõröst

84WR/80SPS/80HE @ Teon

molnarpe80
a fordítással kössz boldogulok 😊
csak azt nem tudtam minek a rövidítése 😊

a tippeket tényleg kössz 😄

ezeket amiket írtál sejtettem, hogy így van 😊
de ezek szerint tényleg így van

elméletben tudnám mit kellene csinálni, csak mint ezt már beszéltük tényleg bepánikolok a harc sûrûjében és mindent elfelejtek

és nem ez abszolút nem sértés az igazat mondtad maximális mértékben

egy utolsó pöcs kaknoob vagyok

most azonnal el kell felejtenem a tõröst
az életben nem leszek jó vele

végre valaki jól megmondta 😄
állandóan élt bennem a remény, hogy majd egyszer .....
de bassza meg tuti nem

erre egy jó kis idézetet mondanék:
"remélni hol nincs remény gyávaság és nem erény" 😊

mivel úgyis szétbotolom az agyam lvl80+-ra
szerinted melyik lesz ezek közül relatíve a legjobb 80 felett
ugye ez azert fontos mert a sub 80-ig mehet csak és akkor ha nem a megfelelõt választom akkor elesek a lehetõségtõl, hogy a legtápabb kimaxolt karit hozzam létre

mivel gyengek a pvp képességeim rajtam csak ez segít sajna egy easy to use kari kimaxolva széttápolva

he-nak realtíve van vagy 4-5 skillje amit használ na az zsír 😄

gladi, destro, nuker?
2 félét tuti indítok
mivel van mindenfajta bufferem pp ee se wc warlock bd sws 7x körül ezeket partyn kívül teszem (kivéve bd sws wc) így pillanatok alatt fel tudok húzni egy újat 😊

danke még 1x egy noob 😊

molnarpe80
neked is kössz

a probléma csak az hogy nehéz elfelejteni mert a fõ karim egy lvl 72 abyss walker igaz hogy nem a legnagyobb de akkor is a fõ, mert ez volt az elsõ karim 😊

érzelmi értéke van, ráadásul akármilyen más karival vagyok benn ha bemondom a nevét hogy ki is vagyok akkor az ismerõsök vágják

mivel az elején még nem ismertem a botot csak manuálban nyomtam és mindenki ezt ismerte meg a virtuális kapcsolatok, barátságok ehhez a karihoz kötõdnek

mivel többször meguntam és mindig le akartam törölni, minden egyes ilyen negatív élmény után (úgy döntöttem dehogy folytatom úgyhogy szétbotoltam) most már lassan használható lesz, de még mindig nem bírom használni 😞

vazze mennyivel egyszerûbb az élet egy stormscreamerrel 😊

de becsületbõl ha már eddig elhoztam akkor is elviszem s gradeig

egyszer csak belejövök kurva sok bres árán 😄
ha meg nem akkor lvl 80 he lesz subban és többet vissza nem váltok arra a classra 😄

de tényleg jó lenne megtanulni használni, de 78-ig sztem felesleges is nekiállnom bárminek mert levernek mint szart

Gordis2k
GL = GooD Luck aka sok szerencsét
HF = Have Fun aka érezd jol magad ergo legyen sok örömöd
RL = Real Life azaz élet a PCn kívül.

Akkor most a pvp amirõl jól láthatóan fogalmad sincs😛, de a leghalványabb sem😊

Tényleg azt hiszed, hogy létezik valami ûber nyertes streetfugter kombo??

Mivel kezdesz ha eleve háttal áll? Mivel kezdesz ha eleve stunban van? Mivel kezdesz ha visza sem pörgöt még a skill? Mivel kezdesz ha tank? Ha nuker? Ha majesticben van?

Bluff= stun jol látod. És a land ratje nem csak random, de ráadásül igen sok hatása van és akár mind akár egyikse is bejöhet.

Bluff stun + megfordítás+target levétel. Lehet stun de nem fordul meg, lehet megfordul de nem stunolodik ha stunolodik vagy elveszti a targetet vagy nem. És épp úgy mint a stun lehet 1-15 secces és sebzés arányában csöken(het) az ideje.

A törös egy halálos kari ami bármit meg tud ölni, de a létezõ legnehezebb pvp klasz. És ha azt mondom nehéz azt nem úgy értem, hogy gyakorolsz egy két napot és de jó vagy. Ahoz érzék kell ahoz tehetség kell ahoz iszonyatos reflexek. Ahoz olyan gyorsaság és pontoság ami egyik másik klaszhoz sem.

Destrot megverni törössel?
1. Némi fogalmad van a selfbufjaidról? Tudod te, hogy a buffjaid halálos fegyveré tesznek hátulról de egy elpy erejét kapod elõlrõl?

2. Képesvagy targetet leveni és folyamatosan az elenséged mögé kerülni?

3. Tudod, hogy selfbufban a törösök remegve bujkálnak a városban?

Ha rám halgatsz most hagyod abba a karit és csinálsz egy destrot/gladit/ijászt/nukert.

Ez nem az a kari amivel kihivsz valakit, hogy PVP azt egymásnak mentek... begyaláz még egy EE is... ez az a kari akit felbuffolsz és lesbül vagy a tömeg közepébõl aljasul hátbaszurkodva kivégzed az embereket. Ehez olyan koncentráció és reflex kell ami hidd el neked nem lehet. Itt nem pánikolhatsz a pvpben mert másodpercek alatt kell váltani. Target levevõ szkillek+szurés+blöffhex+lasit mindezt úgy, hogy megálás nélkül mögé probálsz kerülni.

Jó kombinációt akarsz? bd+prophet fullbuff+se POW rárohan mögégerül backstab +1 pvp új célpont rárohan bluff mögékerül mortal strike blindig bow+backstab. done.

Ja még valami amit irtál:
ue -> bluff -> backstab -> lethal blow -> deadly blow -> mortal blow -> sting
Az életben soha nem láttam szarab kombinációt!! Backstab mikor frontban vagy arra alpozva, hogy bejön a blöff?? Lethal?? mielõt fentlene a mortal?? Deadly mielõt bindingelnél? És mi a bánat az a sting a végén????? Valami lvl40es szurok rohanok ugysincs poti+cp poti nála pvp?

Nuker vagy egy baszom tank amit legalább lassan ölnek meg.

Minden sértegetés nélkül.

molnarpe80
jaja kössz <#wink>

KurtVampire
Ha komolyan érdekel a kari akkor fel kell húznod 78ig bot nélkül és addigra már fogsz érteni hozzá😛 ha nem akarsz ennyi idõt rá szánni akkor meg free server ahol van manapoti, ott jól be lehet gyakorolni..
PTSen is lehetne, csak mana nélkül meg clan nélkül elég nehéz

Halottvagy [eR] Arijuen

KurtVampire
Sztem hagyd tõröst... tõrös csak akkor erõs ha tudod is használni, az h kézhez kapsz egy 82 lvles gh-t még nem jelenti h überbrutál leszel... skillsorrend meg hülyeség, az hogy mit használsz függ a játékmódodtól, függ h az ellenfeled milyen béna és persze attól h mit csinál.. nem lehet megmondani semmilyen sorrendet, tudnod kell milyen skillt mikor használsz.. amúgy meg destro ha a játékosa ért a karijához elver..

Bluff-> megfordítja a karit és van rá esély hogy stunol, stunresistes karik ellen elég csekély az esély.. de egy backstabre bõven jó fõleg h leveszi targetot. Ha jól játszik a kari hamar visszafordul bluffbõl, mert gyorsan tud targetelni, ha nem és nem fordítja be a bluff akkor meg a háta mögé kell lépni és úgy szúrni, esetleg elõtte egy trick..

Kipróbálhatnád mondjuk a blinding blowot nem egy hülye skill az sem és mortalt talán el is felejtheted.. blinding is befordítja enemyt..

A tõrös nagyon jó karakter, én évek óta használom, de tankok ellen elég kevés az esély ugyanolyan szintû karik között..

Halottvagy [eR] Arijuen

mAilkaEVO3
gl hf means Good Luck and Have Fun 😛 igy már vili remélem 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
güzü Sanci mind2höz 😛

lassít v nem szerintem akkor se ér semmit

teon-on wts:
Mysterious Sword+Acumen
Recipe 100% Lance
Karmian Set (gloves külön is eladó)
Great Helmet
Composite Boots
SOV Blade
Dark Crystal Leather Armor Pattern-ek
Dark Crystal Gloves Desing-ok
Tallum Boots Lining-ek
Tallum Gloves Lining-ek
SB Summon Friend
SB Attractive Cubic
Chant Of Predator
Zubei key mats-ok minden fajta
Mid Life Stone lvl 46,49,58
Life Stone lvl 58
SB Curse Death Link, Bless Shield, Guidance, Curse Disease
Avadon Shield Fragments

ja és gratulálok én is

molnarpe80
srácok mi az a hf?
gl hf i mean
köszi

még egy kérdés

tegyük fel egy lvl78-as ghost hunterrel
milyen skillekkel pvpznétek sorrendben

indoklás is érdekelne
meg szeretném érteni a miértjét

én pl azt csinálnám hogy ue -> bluff -> backstab -> lethal blow -> deadly blow -> mortal blow -> sting

erre ismerõsök azt mondták hogy rossz a sorrend
nyomtak valami maszlagot hogy mi mi mikor jön be nagyobb eséllyel, hogy mittomén mortal blow után jobban bejön a deadly vagy valami hasonló

tehát ha valakinek konkrét tapasztalata van ezekkel kapcsolatban azt köszönettel venném (de indoklással tényleg ha lehet)

felmentem pts-re és arénában egy titan úgy agyonvágott 3 csapásból hogy öröm volt nézni

valszeg buffolt volt rajtam csak self buff
nem unsealelt set, nem focusos fegyo, nem enchantolt skill meg fegyo
minden alap ahogy megcsinaltam a karit

bejött rá a bluff de olyan gyorsan megfordult hogy egybõl amikor nyomtam a lethal blow-t már vissza is fordult, csak a backstab ment rá

videókban azt látom, hogy egy bluf után a tõrösnek van ideje 4-5-öt szúrni

esetleg ez a bluff stun szerûnek minõsül?
mert akkor vágom hogy a destronak annyi ellenallasa van ez ellen mint egy panelhaz

de ez elvette a kedvem megint a tõröstõl 😞

molnarpe80
grat mindenhez 😊

Grat a 80-hoz és a Hero címhez is!

LukacsB
Grat!!

daemonervosa
U IZ WERI YESH MENGZ!

Trolling is a art.

solyomb

Itt az egyik, a másikról, majd restart után postolok képet😊
SH-n elfogytak a HE-k? 😄
szép volt Sanyi végre valahára 😄😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

...nagyobbnál is nagyobb hülye... ...minimálisnál minimálisabb erõforrást eszik...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Sok szerencsét IRL, várunk vissza! GL HF

OMG Razi Hero, Grat!

Szerintem meg jó nagy hülye vagy. Nekem csak L2-vel kavar be, de 4 kattintással megoldható a probléma, a gépet nem lassítja, mert minimális erõforrást eszik, és ráadásul még jó is imo.

szerintem tüntesd el a nod-ot a géprõl. Csak kavar mindig és a gépedet is lassítja, ráadásul szerintem egyeltalán nem is jó. Szerintem próbálj ki másikat.

Gordis2k
PING.

Nagyon gratulálok a 3 különleges eseményhez amibõl 1et közé is tehetek!!

GRATZ DR. Razielnek az elsõ Sieghardtos HERO Tricksternek^^

És szinte biztos, hogy az elsõ orvos Heronak😛 lol

A másik ketõt majd az ikié az érdem😊

Tüskés
Kellemeset IRL, Skandi! Várunk vissza.

Idyll

mAilkaEVO3
ofc minden jól in RL 😊( elöbb lemaradt sry:S 😊