88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#75041 nem nullazodik le max. akkor ha ilyen 55 2-3-4% -on valtod mert a nagy farkasnak tobb xp kell a szintlepeshez mint a kicsinek es ezzel "kompenzalja" -
#75040 üdv mindenki
kérdésem az lenne a páncélra rakható elemental attribute stone-ok miként működnek pontosan?
teszem azt megtámadnak egy 150-es fire stone-os fegyóval
az +75% dmg neki
a páncélomon az ellentétes véd csak vagy mindenféle?
tehát fire ellen csak ha water van a páncélomon?
mennyi itt a max érték? azt tudom hogy nem lvl4 és 150 mint fegyónál
miképpen véd? mennyit csökkent a sebzésen?
minden darabra lehet rakni úgy mint gloves boots helmet armor ...?
csak egyfélét lehet rakni mindre? vagy gloves-ra fire helmet-re water stb?
fegyókat már vágom, hogy működnek de armorral még nem nagyon találkoztam
ékszerre gondolom nem rakható
sztem is elég láma kérdések tudom
kössz előre is -
Kekszakall #75039 Nem 100%-ra viszi fel hanem csak 10%-al. Bocsi a dupla postert. -
Kekszakall #75038 Koszonom mindenkinek a hasznalhato infot!
Vegulis atvaltottam lvl 55 kb 27-28%-on. % nem nullazodott hanem lement 12%-ra.
Es ha jol neztem 1 kaja viszont (10x annyiba kerul mint a nolmal farkas kaja) 100%-ra viszi fel a jollakottsagot. Bar csak 90%-ig volt turelmem megvarni mig lement. -
#75037 LOL nem poénból 1,5 milliárd a 70-es farkas ára... Hiába húzod tovább, átváltáskor 55+0%-on lesz és mire 70-re felhúzod megzabál 50KK árú kutyakaját... De a 70-es szintű farkast NEM szabad átváltani, ha el akarod adni, mert evolve után nontradeable... -
#75036 nekünk van farkasunk, igaz még csak 52-es, de biztos, hogy amint meglépi az 55 át kell váltani, mert visszaugrik lvl 55+ 0,00%-ra.
Nemtom még mennyit eszik a nagy farkas, állítólag sokat, így sztem piacon fogja végezni...vagy lehet ő fogja húzni a prophetet :)
Majd meg látjuk...de hülyeség lenne 70-ig felhúzni, ha úgy is vissza esik -
#75035 Tudtommal nem lehet fejleszteni, ha magasabb szintű, mint 55. -
#75034 Hali csak egy kis okositas kellene Th-t hogy erdemes dyozni lv78 alatt es 78 on pvp-re persze, koszi elore is. -
Kekszakall #75033 Koszonom a semmit.
Enis a kaja miatt akarom kesobb atvaltani. -
#75032 csak a legit farkas nem megy vissza, a bot farkas visszamegy.
amugy lvl70ig nem eri meg atvaltani mert csak tobb penzt visz el a kaja -
Kekszakall #75031 Hi!
Van egy farkasom. lvl 55. Ha tovabb fejlesztem kis farkaskent mig mondjuk eleri az 56-t, akkor felfejlesztem (evolve) nagy farkassa, visszamegy 55-re? Ha igen, akkor megeri felfejleszteni lvl 55 es 99%-ra, vagy a % is lenullazodik amikor evolve-olom?
Koszi!
Udv:
Szaki -
#75030 LEGIT GAMING 4 LYFE -
#75029 Nem is tudom Mr. Game Guard mode by Darkmenx ez egy kicsit talán abszurd.
Amugy Legiten banoltak szal NC ÉN K***ÁRA BOTOZOK! -
#75028 hulye botterek, eljenek a legit jatekosok, mi soha nem botozunk! -
#75027 Én nem!! -
BaalKain #75026 Adódik a kérdés:
lelőjük a botot vagy ne :) -
#75025 Gracia 1 Kedden augusztus 12.-én !Finaly!
http://www.lineage2.com/news/news.html -
BaalKain #75024 Halihó!
Hátha vkit érdekel:
Eu 2hó tc 5350
Eu 1hó tc 2800
Eu 15d tc 1600
Us 2hó tc 4000
Pm itt. Készlet erejéig. -
#75023 egyenlore max. a sorozatgyilkos fog darabolni (c) koszik -
#75022 egyenlöre ugy néz ki nem választható hanem valami féle class specifikus. -
#75021 tehát tőrösnek kb PvP Weapon - Cancel, és PvP Armor - Mirage.
Vagy még jó a PvP Armor - Critical Down. Nice. -
#75020 A mostani kronikában a PVP rendszer telyesen megváltozik.
Siegen, fortress siegen, underground colloseumban festiválozásban vagy olympián FAME pontokat kapsz ezekből a pontokból ezeket teheted fegyveredre vagy páncálodra természetesen 1 et!
PvP Weapon - CP Drain Recovers CP with a fixed rate when attacking.
PvP Weapon - Cancel Cancels 1 or more of the opponent's enhanced conditions with a fixed rate when attacking.
PvP Weapon - Ignore Shield Defense Decreases the opponent's shield defense with a fixed rate when attacking.
PvP Weapon - Attack Chance Inflicts additional damage with a fixed rate when attacking.
PvP Weapon - Casting Increases Casting Spd. when being attacked.
PvP Weapon - Rapid Fire Increases bow/crossbow attack speed with a fixed rate when attacking.
PvP Weapon - (Debuff) Decrease Range Decreases bow/crossbow range with a fixed rate when attacking.
PvP Weapon - (Debuff) Decrease Resist Decreases attribute resistance with a fixed rate when attacking.
PvP Shield - Reflect Damage Reflects the enemy's attack with a fixed rate when being attacked.
PvP Armor - Damage Down Decreases damage incurred when being attacked.
PvP Armor - Critical Down Decreases critical rate and critical damage when being attacked.
PvP Armor - Heal Adds an effect when Major Heal is used upon a player.
PvP Armor - Speed Down Decreases all of the target's (attack/cast/runs) speeds when being attacked.
PvP Armor - Mirage Blows away the opponent's target with a fixed rate when being attacked -
#75019 DoT's have been changed.
Duration changed from 15 and 30 seconds to 9 seconds.
Damage is done every second.
Damage from top level poison effects and bleed effects did between 640-750 damage each tick.
Unknown yet how Fire / Water or Earth DoT's behave. -
#75018 Asszem 85, de lehet tévedek csak egy hülye botter vok:P -
Csataiii #75017 Most 80 a maximum szint v 85? -
#75016 gordi egy hulye botter, hogy lehetne barmi jo cucca? -
#75015 NA ez a hozzászólás kelett ma estére... 2. hiába 1 sec a cast a 30sec-es reuse melett... Az enyiméééé jobb! BE-BE-BEEEEE -
#75014 Mázlista:P
Akkor vagy legit ha nem játszol! L2 rule I. -
#75013 I ARE L3GiTz, ugyhogy engem akkor nem erint a dolog. -
#75012 :DDDDDD -
#75011 Hát ez szép ez a mob UD ez gáz.. remélem a catakomba/egyébb down area helyeken nem udéznak a mobok... mert elcseszet szar vége lesz a bot partinak amikor egy mob amit ut/lö beudzik:( -
#75010 Jah széttápoljuk az EEt és mindenki rettegi majd a neved :D Amúgy jah, sanci hitelezett 2 scrollra lóvét.
Bíszt, csak ilyen volt Sesben, az Mes meg nagy volt :P -
#75009 instant cast(less than 1 sec) nem kell targetelni magad!
Major heal effect.
reuse fix 30sec. 40mana -
#75008 Dehogy volt, kölcsön kapott kamatos kamattal:) -
#75007 de gagyi, felemas duallal
grat :d -
voloume #75006 cast ? vak vagy ? -
aalat #75005 Lucker...
cast es reuse time?
es mennyi mp?
gogo 150 water :) -
Gumbo #75004 Jó, te letudva, most már énjövök! Ha betörted volna a dualt jelenlétem nélkül, akkor ment volna a lézer...
BTW volt pénzünk 3 ews-re? :D -
Alakulgat az uj projekt:) instant 897 heal targeteles nélkül:P -