Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkmenx
te 1 hetet jatszottal offon egy kolcsonkapott karakterrel amin huztal 10%-ot, neked nem mindegy? oszinten

és lehet tudni, hogy hol és milyen felszereléssel xp-zel? meg adj már tippet 64-70 között hol érdemes fejlõdni buffer is van. Ja és kb napi 5-8 óra jut xp-zni.

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a 79-es Arcana Lord illetve Elemental Master summonok, Summon Feline King és Summon Magnus the Unicorn könyveihez hogyan lehet hozzájutni? Dinókból esik ez is vagy esetleg questelni kell?
Köszi a választ elõre is!

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

xt198
hm, lassan már ott tartunk, hogy mindenki mindenkit 1 lövéssel. vagy már most az van? :S

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gordis2k
Akkor most lett nem kicsit népszerü partytag Sirch barátom😛

A nukerek Seed of Fira/wind/Water képesége mostantol holly weapon efektként müködik! Ergo ha felteszi rád egy Sorci a seed of fire skilt(5perces buff) akkor minden fire kö+sebzést nonstop megkapsz. Tehát +150 fire enchantal 75%+15% DMG grindre amit tovább erõsít a surend to fire skillje! Tehát 100%+ dmg lehet egy partynak egy nuker ha a helyes köveket használsz. Nem beszélve arról, hogy az sps Weaknes debuffja encantolható P def csökentésre +8 ason -15% p def OWNAGE.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

VipJoco
Hozd már át a karidat Franz-ra és felhuzhatod a törpöm vele 80-ra 😛
Nem kell csak 3.6 szint!

Gordis2k
Na elszámoltam😊 akkor egy pontos adat:

72es kari shanway mögött 2suportal(se+ee) nincs 78as buff.

72-79 1.590.000.000 xp 23nap 5 óra.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
JAJA azt el is felejtettem.. mindjar 72es a drága😛

Csak tudod mire nerfelik már kimulattam magam vele😊 mert a köv kronikában lesz ilyen erõs ami április 28dikán jön na addigra az enyém 79 és rá 10 napra noobless és még overenchantra is lesz bõõven xp😛

72-75 3 nap
75-76 2 nap
76-77 4 nap
77-78 8 nap
78-79 12 nap

FragStaR
Egyébként Cleanese je is van ami minden debuffot leszed

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

ez vmi új kamael csoda?

Bishop...
FragStaR
Pont ezt néztem ma PTS en egyébként a 77 es nukjának az effectje tényleg lol Kb mint egy atomrobbanás

daemonervosa
Vannak kivételek, pl : TK 😛

Trolling is a art.

KurtVampire
itt nem az a lényeg bárki össze tud botolni egy karit.. csak ha köv részben más kari lesz "überbrutál" ami nem is biztos h az, akkor meg megin új kari? Itt a látásmód.. miért akarunk hû de überek lenni, mikor amúgy is minden a karakter használójától függ, pont ahogy õ mondta..

Halottvagy [eR] Arijuen

Fogadni merek veled hogy 2 hónap múlva már noobless lesz az a kari!(vagy már az?!)
KurtVampire
azért kezdeni egy karit mert hûdeodabasz hát nem tudom...

Halottvagy [eR] Arijuen

Gordis2k
Skill nem nuke! GF

Gordis2k
Okos... atörpe olympian imba... amugy meg bruce lee a szart kiverné belõled egy fokpiszkáloval hiába van nálad baseball ütö! Igencsak függ attol ki használja. Mégis igen nevetséges volt a példa.. mintha azt mondtam volna : A bishop nem jó healel most lötem le 1 magic krittel... ráadásul olimpát veszel figyelembe. Igazán átgondolt beírás volt😊

TruBy
Nem olyan nagyon imba az a kari, pts-en most alaztam be egy Soul Hound-ot olympián TÖRPÉVEEE!

Shanway get reflect DMG 15817 OMG GF!
mAilkaEVO3
Há'most Gódi vagy lekéne állni a cuccal vagy aggyyáá nekem is te mocsok 😛 <#gun><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#nevetes2>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Gordis2k
Milyen jo kis imba kari lenne az aminek van egyszere:
Skill viszaverése
Lethal strikeja
Passiv paralizise ami ha megütik/lövik/varázsolják azonnal hat!!
Aktiv teruletrehato paralyzise
Fearje ami sebez
Elemantal atributumu szelf buffja
Target levevõ skillje
teleportja
AOE stunja
és ha már imba lenne, legyen mindjárt cancelje ráadásol a buffokat kapjam meg én beleértve az UDt, franyzit, covot, hero udt,
sõt egye fene legyne erõs mint egy törös legyen a leggyorsabban futo kari a játékban.
Sõt hamár kivánságmüsor akkor hiába harcos legyen Nukaja errõsebb powerrel mint a nukereknek!!
SÕT Legyen vortexe és igen legyen egy területi vortexe!! SÕT Legyen neki vortex crashere!!
Na ezért kicsit tulzásba estem... DE NEM IS HA MÁR KÉPZELET AKKOR LEGYEN MÉGINBÁBB legyen neki mondjuk egy 266os poverü területre hatö robanó varázslata!! EZ AZ.
Mi is kéne még hmm... megvan !! Legyne neki self VRje!
Mi legyen még neki hmm.. Megvan!! Legyen neki egy HEXe ami nem csak pdefet vesz le de m defet is! Ez az és legyen surrendje a saját támadásai ellen!! HUHU de jó kis karit találtam ki.
Kéne még valami hmm, de mi hmm. MEGVAN Legyen neki UDje de ne sima hanem olyan amiben mozogni is tud és legyen egy olyan 0 manás skilje ami az ud általi sebeségcsökenést kiküszöböli!! EZAZ de jo lenne hoho.
LEgyen neki még egy támadása ami halálos mondjuk 9k power az még legyen neki. És tudjon rusholni tegyen meg 600raget 1 sec alat az de jo lenne.
Na akkor aszem mindene van. Na VÁRJ CSAK legyen neki ROOTJA és Silence IS!
HÁHÁ na ez már azért abszurdum😊 De miért ne merjünk nagyot álmodni!
Akkor legyen neki pvp buffban monjuk 6700hpja 2500cpje az már elég lesz. De birjon el 3x anyit mint más normál kari mint pl a HE az jo lesz ez az.
IGEN AZT HISZEM MEGALKOTTAM EGY UNBALANCE NEVETSÉGESEN ERÕS KARIT!!
Bárcsak létezne egy ilyen iszonyat táp elcseszet kari😊
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Várjunk csak!!!
Dehát létezik!!!
Soul Hound................
Gratulálok NCsucksnak, hogy elhitete velünk az uj kari nem imba...
Majd adot neki mobil UDt, cancelt,4 vortexet(2 teruleti) feart, normál rootot, normál silencet, skillviszaverö pasivot, PASSIV!! Ancort..., És aktiv területre hato ancort ami elõbb viszapörög mind mielõt kijösz az ancorbol.. nem melékesen egy területi stunt ami ráadásul menekülõ teleport... én reroll!!! Köszöntem..

mAilkaEVO3
pp?:-)

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

KurtVampire
WTS DS +5 focus franz

Halottvagy [eR] Arijuen

ZsuzS
az én tippem az hogy játsz inkább 😊

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

darkmenx
meg jo, hogy azt is felfogtad, hogy miert is irtam.

hülye attack speed-et írtam nem támadási sebességet

Még jó hogy az én Shilien Elderemröl van szó. 😛
Na mindegy van kiss of evaja+heal+ha gáz van invocation. Csak kijut!!! 😛 Hajrahajra!!!!

daemonervosa
Nah de azert lower-detailes képet berakni...😞

Trolling is a art.

solyomb

Elsõ és utolsó filmem ( csak képek slideshowba 😊 +zene 😛 CKY- Close Yet Far) nem hiszem hogy bárkinek tetszene itt de azért... 1etlen magyar rész az 45-50 másodpercnél van ahogy Emotion beszól nekem ...
Video

Excal1bur Leader of Sleepers

LukacsB
A lovásznak azért jo, mert nem csak télen tud vacsorára csibét enni, hanem bármikor fut 100méteren 14pi hoszuságu körön belül egy fával.

Ez beteg😄 De van benne valami😞 Bár legalább Gordi bocsánatot.. hisz tudja h ahogy a picsa mondaná itt mindenki csak jót akar😊

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

Gordis2k
A FENE!! Can u just DELEVEL PLIIIZZZ??

FragStaR
Csak 79 es DoomCryer ünk van

Gordis2k
SPS !!! Soooo FAILD!! Az sps nukjait nem védi a pajzs HAXOR!

Tüskés
Vagy Your shield defense succeeded, Shanway hit you for 1 damage 😛

Idyll

GibboRamone
MEDICOPTER 117!

Dota 2

KurtVampire
WTB doom light sett Franz

Halottvagy [eR] Arijuen

Gordis2k
Sps<--> DA--- F1--->Shanway hit u for 15817DMG GF

Gladi <--->DA---Shield Slam Touch of Death Shield of Revenge
BB Gladi

Excal1bur Leader of Sleepers

Gordis2k
EZT MEGUSZTAD😛

Flém drágaszág!
KurtVampire
sry nem gordit akartam írni, hanem anargát

Halottvagy [eR] Arijuen

KurtVampire
pedig akárki akármit mondd ez a válasz az elhangzottakra sokkal szimpatikusabb mint gordié. Nem kell mindenkinek hû de pronak lenni és a fórum is kérdésekre van többek közt...

Halottvagy [eR] Arijuen

Last
hogy tudok ingyen cdkey nelkul trial accot csinalni?😊

84WR/80SPS/80HE @ Teon

molnarpe80
hát most erre mit mondjak ? 😊

nem kezdek el itt flamelni, hogy ki hol merre mikor mire viszi az életben
pusztán az eszére támaszkodva 😊

legyen annyi elég, ha nem születtél a Demján Sándor vagy Csányi bácsi rokonságába akkor nem leszünk versenyben 😊

errõl ennyit 😊

amúgy én legalább beismerem, hogy noob vagyok
nekem ez csak szórakozás és hidd el nincs kihatással az életemre, hogy nem én vagyok a franz pvp-s istencsászára
mellesleg az is feltünhetett számodra, hogy csak kérdezek nem pedig tanácsokat osztok olyanról amihez közöm nincs

fick kollegával egy kalap alá hozni azért ez már durva 😄

Ha nem tudsz úszni,ne mász fára,mert elüt a villamos!
Endaer
olyan édes ahogy molnarpe80 kolléga nevetgél az elhangzottakon - pedig alig van több esze a postok alapján, mint Fick'nek... könyörgöm Istenem, add, hogy élõben ne legyen ennyire elszomorító egyik sem. Bár végülis, nem kötelezõ fórumozni... mind megérdemeljük! 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Gordis2k
Vagy 78as doocryer😊 Dettoéknak van!😛

ha nincs summon cry, kezdj el úszni Rune felé, és sûrûn nyomkodd a /loc-ot, ha near Rune, akkor soe

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"