88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#75122 rofl
10 pont :D -
ErrOrHUN #75121 summon traitor golem, sorry, my bad :D -
#75120 Azt hagyd a picsbe...nagy átvágás, de ha te lesser healing potiont akarsz venni, akkor itt a remek alkalom :)
Egyébként az nem neked árul, hanem vmi 3 percig egy private store...hasonlit a kezdo varosokban levo grocerys cumokra... -
ErrOrHUN #75119 summon betrayed golem -
BaalKain #75118 Hogy kell áruló gólemet summonolni? -
#75117 ÁJEM Ö KILLING MÁSÍÍÍN!!!!! EE FTW -
#75116 Az amiben a sajtos quest is benne van! -
ErrOrHUN #75115 ez melyik hellbound quest? -
#75114 Fine Black Cubic Piece Item [stats]
Fine Blue Cubic Piece Item [stats]
Fine Green Cubic Piece Item [stats]
Fine Red Cubic Piece Item [stats]
Fine White Cubic Piece Item [stats]
Fine Yellow Cubic Piece Item [stats]
Rough Black Cubic Piece Item [stats]
Rough Blue Cubic Piece Item [stats]
Rough Green Cubic Piece Item [stats]
Rough Red Cubic Piece Item [stats]
Rough White Cubic Piece Item [stats]
Rough Yellow Cubic Piece Item [stats]
Ilyeneket honnan lehet lopni? Help me -
5*67 es stone +250 gemC =
-
#75112 Nah kész a Hellbound Quest. Lényege: 1.: beszélj egy arccal wasteland közepén. 2. menj el Heinébe, és beszélj egy hölgyeménnyel. 3. beszélj wastelandon megint az arccal és 4. menj el heinébe, beszélj a csajjal megint, és kész is. A questet 78-asként tod felvenni. Sok sikert. :P -
#75111 kavarodás van, senki sem tudja, honnan lehet szerezni shadow step, és evasion boost SB-t :S -
#75110 de vajon honnan lehet scrollt szerezni? :S -
#75109 Ha tippelni kéne, azt mondanám scrollokból tanulhatja, mint Hellboundnál az összes új skillt. -
#75108 Gratz -
Sajnos nem lett ebből 2db, de legalább sikerült! -
#75106 válogatni? :O sztem csak olyanok vannak, akik rühelnek téged -
#75105 Valaki nem tudja, hogy a torosnek miert nincs uj skillje? Leirasban szerepelt, de a mesterem nem tanitja...Lehet nem ért el hozzá a reform? -
BaalKain #75104 Bottal volt már bent vki? -
#75103 Amint a login szerver talpraall megcsinalom a Gracias szines-szagos-zoomos system mappat, akinek kell pm-et irjon. Nem valogatok, az is irhat akivel amugy ruhelljuk egymast. :) -
#75102 hát ez az update tartott vagy 3percig. úgy érzem minden benne volt a pts-ben :D -
#75101 Nanemá, ha fickdeine látott elbsoezni teonon engem te igazán átugorhatnál franzra egyért... -
#75100 transolj teonra vagy franzra !!!:) -
#75099 QQ MOAR -
#75098 Abból az 50ből intézz már egyet nekem pls:D -
DarkEmperoR #75097 Hát ez nem nyert Gordi.. Végignéztem az Itemname-e.dat-ot de egyik sincs benne :S Crystalból találtam vagy 1000 félét meg Rune-ból is, de ebben a formában ahogy te írtad nincs még csak hasonló sem.. Amúgy mire jók ezek? -
#75096 Igen valoszinüleg valami elirás van benne vagy forditási hiba, de sajna nem tudom mi lehet igy a neve. Hamár a klienst heckeled keres rá nekem Crystal of Elementre meg a Rune of Elementre:) THX -
DarkEmperoR #75095 Hát én a Smart cubic-ot megtaláltam, szal az biztos van...szóval esnek.. viszont akkor hogy lehet hogy a kliens nem tartalmazza őket? vagy szimplán más a nevük? mert ugye a simák így vannak írva: Forgotten Scroll - Archer's Will. De ha így keresem, így nincs benne a kliensben az a 3, amit írtam. Meg tudod adni a pontos nevüket Gordi? mert biztos hogy nem így vannak: Forgotten Scroll - Insane Crusher; Forgotten Scroll - Touch of Eva és Forgotten Scroll - Flame Icon. Remélem tudtok segíteni. Köszi -
#75094 Hey kliens hacker:) az emlitek Forgotten scrolok Hellboundon esnek ill Touch of Eva kiesett valakasbol is már. A smart cubicra is mindenki azt mondta nincs is azt jééé kinyilt hellbound és kiesett vagy 50 már a body destroyerböl. -
#75093 Hát én a lvl 83-omas szintet taposom már a 3. karimmal, de sajnos nem tok segíteni. -
Gumbo #75092 te befizetted meg elnevezted a destrot! Nélküled sose jött volna ez létre :D -
DarkEmperoR #75091 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, mert van, amit nem értek. A lvl 81-es skillekhez ugye kell a Forgotten Scroll. De néhány scroll nincs benne a kliensben. Ilyen a Flame Icon, az Insane Crusher és Touch of Eva. Lehet hogy több is van, én ezekről tudok. Viszont a hivatalos oldal azt írja nem kell hozzájuk SP, tehát elvileg Forgotten Scroll-osak. Ha nem így van kérlek magyarázzátok el, hogy van ez pontosan, mert nekem nem sikerült rájönnöm a dologra. -
#75090 I got ALL 3... miért beszélünk külföldiül?:) -
#75089 suck my golem kurwa.
WTB Arcane/Divine/Elemental Protection Spellbook (Sayha) -
Requuu #75088 Grat, én tényleg iszonyat sokat segítettem :D
wat is da passwo? -
Gumbo #75087 Ha csinálsz egy értelmes FAQ-t akkor berakatom a lila vackok felirat alá. -
#75086 pont azért kérdezte, hogy offon mennyi a havidíj, azt kellene feltüntetni, hogy az a havi 3K HUF még a free-sek kedvét is elvegye a postolástól :P -
#75085 Az is le van írva hogy a free serverekkel kapcsolatos kérdéseket nem ide kell postolni, sőt még "No freeserver" is látható.
-
#75084 Nem lehetne írni egy FAQ-t az oldal tetejére, mondjuk a lila L2 Vackok alá? A mennyibe kerül?, kell-e fizetni érte?, hányszoros szorzó?, stb kérdésekre bele lehetne írni a válaszokat. Vagy már nem férne el?
-
#75083 2300-3000