Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdésem lenne, hogy a 79-es Arcana Lord illetve Elemental Master summonok, Summon Feline King és Summon Magnus the Unicorn könyveihez hogyan lehet hozzájutni? Dinókból esik ez is vagy esetleg questelni kell?
Köszi a választ elõre is!
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
A nukerek Seed of Fira/wind/Water képesége mostantol holly weapon efektként müködik! Ergo ha felteszi rád egy Sorci a seed of fire skilt(5perces buff) akkor minden fire kö+sebzést nonstop megkapsz. Tehát +150 fire enchantal 75%+15% DMG grindre amit tovább erõsít a surend to fire skillje! Tehát 100%+ dmg lehet egy partynak egy nuker ha a helyes köveket használsz. Nem beszélve arról, hogy az sps Weaknes debuffja encantolható P def csökentésre +8 ason -15% p def OWNAGE.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
72es kari shanway mögött 2suportal(se+ee) nincs 78as buff.
72-79 1.590.000.000 xp 23nap 5 óra.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Csak tudod mire nerfelik már kimulattam magam vele😊 mert a köv kronikában lesz ilyen erõs ami április 28dikán jön na addigra az enyém 79 és rá 10 napra noobless és még overenchantra is lesz bõõven xp😛
72-75 3 nap
75-76 2 nap
76-77 4 nap
77-78 8 nap
78-79 12 nap
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Halottvagy [eR] Arijuen
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Skill viszaverése
Lethal strikeja
Passiv paralizise ami ha megütik/lövik/varázsolják azonnal hat!!
Aktiv teruletrehato paralyzise
Fearje ami sebez
Elemantal atributumu szelf buffja
Target levevõ skillje
teleportja
AOE stunja
és ha már imba lenne, legyen mindjárt cancelje ráadásol a buffokat kapjam meg én beleértve az UDt, franyzit, covot, hero udt,
sõt egye fene legyne erõs mint egy törös legyen a leggyorsabban futo kari a játékban.
Sõt hamár kivánságmüsor akkor hiába harcos legyen Nukaja errõsebb powerrel mint a nukereknek!!
SÕT Legyen vortexe és igen legyen egy területi vortexe!! SÕT Legyen neki vortex crashere!!
Na ezért kicsit tulzásba estem... DE NEM IS HA MÁR KÉPZELET AKKOR LEGYEN MÉGINBÁBB legyen neki mondjuk egy 266os poverü területre hatö robanó varázslata!! EZ AZ.
Mi is kéne még hmm... megvan !! Legyne neki self VRje!
Mi legyen még neki hmm.. Megvan!! Legyen neki egy HEXe ami nem csak pdefet vesz le de m defet is! Ez az és legyen surrendje a saját támadásai ellen!! HUHU de jó kis karit találtam ki.
Kéne még valami hmm, de mi hmm. MEGVAN Legyen neki UDje de ne sima hanem olyan amiben mozogni is tud és legyen egy olyan 0 manás skilje ami az ud általi sebeségcsökenést kiküszöböli!! EZAZ de jo lenne hoho.
LEgyen neki még egy támadása ami halálos mondjuk 9k power az még legyen neki. És tudjon rusholni tegyen meg 600raget 1 sec alat az de jo lenne.
Na akkor aszem mindene van. Na VÁRJ CSAK legyen neki ROOTJA és Silence IS!
HÁHÁ na ez már azért abszurdum😊 De miért ne merjünk nagyot álmodni!
Akkor legyen neki pvp buffban monjuk 6700hpja 2500cpje az már elég lesz. De birjon el 3x anyit mint más normál kari mint pl a HE az jo lesz ez az.
IGEN AZT HISZEM MEGALKOTTAM EGY UNBALANCE NEVETSÉGESEN ERÕS KARIT!!
Bárcsak létezne egy ilyen iszonyat táp elcseszet kari😊
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Várjunk csak!!!
Dehát létezik!!!
Soul Hound................
Gratulálok NCsucksnak, hogy elhitete velünk az uj kari nem imba...
Majd adot neki mobil UDt, cancelt,4 vortexet(2 teruleti) feart, normál rootot, normál silencet, skillviszaverö pasivot, PASSIV!! Ancort..., És aktiv területre hato ancort ami elõbb viszapörög mind mielõt kijösz az ancorbol.. nem melékesen egy területi stunt ami ráadásul menekülõ teleport... én reroll!!! Köszöntem..
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Na mindegy van kiss of evaja+heal+ha gáz van invocation. Csak kijut!!! 😛 Hajrahajra!!!!
Video
Excal1bur Leader of Sleepers
Ez beteg😄 De van benne valami😞 Bár legalább Gordi bocsánatot.. hisz tudja h ahogy a picsa mondaná itt mindenki csak jót akar😊
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
BB Gladi
Excal1bur Leader of Sleepers
Halottvagy [eR] Arijuen
nem kezdek el itt flamelni, hogy ki hol merre mikor mire viszi az életben
pusztán az eszére támaszkodva 😊
legyen annyi elég, ha nem születtél a Demján Sándor vagy Csányi bácsi rokonságába akkor nem leszünk versenyben 😊
errõl ennyit 😊
amúgy én legalább beismerem, hogy noob vagyok
nekem ez csak szórakozás és hidd el nincs kihatással az életemre, hogy nem én vagyok a franz pvp-s istencsászára
mellesleg az is feltünhetett számodra, hogy csak kérdezek nem pedig tanácsokat osztok olyanról amihez közöm nincs
fick kollegával egy kalap alá hozni azért ez már durva 😄
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"