88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• molnarpe80
    rofl
    10 pont :D
  • ErrOrHUN
    summon traitor golem, sorry, my bad :D
  • TruBy
    Azt hagyd a picsbe...nagy átvágás, de ha te lesser healing potiont akarsz venni, akkor itt a remek alkalom :)
    Egyébként az nem neked árul, hanem vmi 3 percig egy private store...hasonlit a kezdo varosokban levo grocerys cumokra...
  • ErrOrHUN
    summon betrayed golem
  • BaalKain
    Hogy kell áruló gólemet summonolni?
  • pharao
    ÁJEM Ö KILLING MÁSÍÍÍN!!!!! EE FTW
  • TruBy
    Az amiben a sajtos quest is benne van!
  • ErrOrHUN
    ez melyik hellbound quest?
  • VipJoco
    Fine Black Cubic Piece Item [stats]
    Fine Blue Cubic Piece Item [stats]
    Fine Green Cubic Piece Item [stats]
    Fine Red Cubic Piece Item [stats]
    Fine White Cubic Piece Item [stats]
    Fine Yellow Cubic Piece Item [stats]
    Rough Black Cubic Piece Item [stats]
    Rough Blue Cubic Piece Item [stats]
    Rough Green Cubic Piece Item [stats]
    Rough Red Cubic Piece Item [stats]
    Rough White Cubic Piece Item [stats]
    Rough Yellow Cubic Piece Item [stats]

Ilyeneket honnan lehet lopni? Help me
  • daemonervosa

5*67 es stone +250 gemC =
  • TruBy
    Nah kész a Hellbound Quest. Lényege: 1.: beszélj egy arccal wasteland közepén. 2. menj el Heinébe, és beszélj egy hölgyeménnyel. 3. beszélj wastelandon megint az arccal és 4. menj el heinébe, beszélj a csajjal megint, és kész is. A questet 78-asként tod felvenni. Sok sikert. :P
  • TruBy
    kavarodás van, senki sem tudja, honnan lehet szerezni shadow step, és evasion boost SB-t :S
  • TruBy
    de vajon honnan lehet scrollt szerezni? :S
  • Sirch
    Ha tippelni kéne, azt mondanám scrollokból tanulhatja, mint Hellboundnál az összes új skillt.
  • Predtom0O
    Gratz
  • Epszilon

Sajnos nem lett ebből 2db, de legalább sikerült!
  • pharao
    válogatni? :O sztem csak olyanok vannak, akik rühelnek téged
  • TruBy
    Valaki nem tudja, hogy a torosnek miert nincs uj skillje? Leirasban szerepelt, de a mesterem nem tanitja...Lehet nem ért el hozzá a reform?
  • BaalKain
    Bottal volt már bent vki?
  • Endaer
    Amint a login szerver talpraall megcsinalom a Gracias szines-szagos-zoomos system mappat, akinek kell pm-et irjon. Nem valogatok, az is irhat akivel amugy ruhelljuk egymast. :)
  • VipJoco
    hát ez az update tartott vagy 3percig. úgy érzem minden benne volt a pts-ben :D
  • solyomb
    Nanemá, ha fickdeine látott elbsoezni teonon engem te igazán átugorhatnál franzra egyért...
  • Gordis2k
    transolj teonra vagy franzra !!!:)
  • darkmenx
    QQ MOAR
  • solyomb
    Abból az 50ből intézz már egyet nekem pls:D
  • DarkEmperoR
    Hát ez nem nyert Gordi.. Végignéztem az Itemname-e.dat-ot de egyik sincs benne :S Crystalból találtam vagy 1000 félét meg Rune-ból is, de ebben a formában ahogy te írtad nincs még csak hasonló sem.. Amúgy mire jók ezek?
  • Gordis2k
    Igen valoszinüleg valami elirás van benne vagy forditási hiba, de sajna nem tudom mi lehet igy a neve. Hamár a klienst heckeled keres rá nekem Crystal of Elementre meg a Rune of Elementre:) THX
  • DarkEmperoR
    Hát én a Smart cubic-ot megtaláltam, szal az biztos van...szóval esnek.. viszont akkor hogy lehet hogy a kliens nem tartalmazza őket? vagy szimplán más a nevük? mert ugye a simák így vannak írva: Forgotten Scroll - Archer's Will. De ha így keresem, így nincs benne a kliensben az a 3, amit írtam. Meg tudod adni a pontos nevüket Gordi? mert biztos hogy nem így vannak: Forgotten Scroll - Insane Crusher; Forgotten Scroll - Touch of Eva és Forgotten Scroll - Flame Icon. Remélem tudtok segíteni. Köszi
  • Gordis2k
    Hey kliens hacker:) az emlitek Forgotten scrolok Hellboundon esnek ill Touch of Eva kiesett valakasbol is már. A smart cubicra is mindenki azt mondta nincs is azt jééé kinyilt hellbound és kiesett vagy 50 már a body destroyerböl.
  • TruBy
    Hát én a lvl 83-omas szintet taposom már a 3. karimmal, de sajnos nem tok segíteni.
  • Gumbo
    te befizetted meg elnevezted a destrot! Nélküled sose jött volna ez létre :D
  • DarkEmperoR
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem, mert van, amit nem értek. A lvl 81-es skillekhez ugye kell a Forgotten Scroll. De néhány scroll nincs benne a kliensben. Ilyen a Flame Icon, az Insane Crusher és Touch of Eva. Lehet hogy több is van, én ezekről tudok. Viszont a hivatalos oldal azt írja nem kell hozzájuk SP, tehát elvileg Forgotten Scroll-osak. Ha nem így van kérlek magyarázzátok el, hogy van ez pontosan, mert nekem nem sikerült rájönnöm a dologra.
  • Gordis2k
    I got ALL 3... miért beszélünk külföldiül?:)
  • GAthersw
    suck my golem kurwa.

WTB Arcane/Divine/Elemental Protection Spellbook (Sayha)
  • Requuu
    Grat, én tényleg iszonyat sokat segítettem :D

wat is da passwo?
  • Gumbo
    Ha csinálsz egy értelmes FAQ-t akkor berakatom a lila vackok felirat alá.
  • pharao
    pont azért kérdezte, hogy offon mennyi a havidíj, azt kellene feltüntetni, hogy az a havi 3K HUF még a free-sek kedvét is elvegye a postolástól :P
  • Epszilon
    Az is le van írva hogy a free serverekkel kapcsolatos kérdéseket nem ide kell postolni, sőt még "No freeserver" is látható.
  • DarkVen
    Nem lehetne írni egy FAQ-t az oldal tetejére, mondjuk a lila L2 Vackok alá? A mennyibe kerül?, kell-e fizetni érte?, hányszoros szorzó?, stb kérdésekre bele lehetne írni a válaszokat. Vagy már nem férne el?
  • Gordis2k
    2300-3000