Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
kill the converstion
Köszi!
\"Hess innen troll.\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
thanks
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Letöltöttem a játékot, szépen el is indul, de nem találok olyan szervert, hogy Core. Naia, Chronos, Shilen szervereket látom. Ezek USA szerverek? Ha igen, hol tudok EU szerverre váltani?
Elõre is köszi!
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
thx
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Mivel úgy gondolom, Te rég óta játszol, így a válasz számomra a nem. Pedig komolyan örültem volna, na de majd egyszer meglesz a ket küldi.
Esetleg a #86684-re is tudsz választ adni? Más fórumokon néztem, de csak dual daggerrõl írtak.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Nem azt kérdeztem, hogy konkrétan lesz-e lehetõség, hanem azt, hogy volt.e már rá példa, valamint az eddigi tapasztalatokból, lesz-e rá esély...
Aion számomra egy szemét.
A noblesse cim jelenleg remuletesen egyszeruen megszerezheto, ha ez gondot jelent, akkor vard meg az Aion Free-t, mint par elotted szolo.
Az érdekelne, hogy ezt a sub illetve Nobles Questet nem lehetett megvenni soha se valós pénzért? Komolyan mondom kifizetnék érte vagy 20k-t. Van esély rá, hogy lesz erre lehetõség?
Mondjuk az összes szerver Heavy szóval túlnyomó része a játékosoknak tényleg probléma nélkül játszik a játékkal, tehát valami hiba még is csak nálatok lehet sajna.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Naia
paypal
Mit lehet az ellen tenni, hogy letöltés/install közben pl 20%-nál ha kikapcsolom a gépet (vagy csak simán kilövöm a feladatkezelõbõl a Pando-t) akkor ne törölje a L2_Main_0.0.0.0To1.0.0.0.ncpatch fájlt?
2 napja még bekapcsoltam a gépet, és onnan folytatta a letöltést, ahol abbahagyta... Megjegyzem a tegnapi frissítéskor (Pando) az eddig letöltött adatom is elveszett...
Egybe az egészet úgy h nem kapcsolom ki a gépet nem tudom leszedni, mert 40kb/s-el jön...
Megoldás létezik erre?
Elõre is köszönöm a választ!
fuck mmo's..i.,