88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• N1orb
    WTS NC west serveren (naia) adena vagy csere Innova-core adenara.
  • Shamy
    delf Feoh Wizard ot vennék (v. legalábbis 85 közelit) [Innova-Core]
  • solyomb
    Pontosan, és amikor a leglesajnáltabb kaszttal rakod gatyába a bárókat, az az igazán nagy fun:D
  • Endaer
    Mind1 mivel jatszol, csak jatsz. A legocskabb kasztbol is ki lehet hozni annyit, hogy szorakoztato legyen szamodra a jatek.
  • pisztácia
    "Ha mindig azt nézed, hogy melyik a top kaszt egy adott kiegben akkor minden kiegben kezdj új karaktert."
    Na ez teljesen igaz, hiszen eddig én a varikat teljesen leírtam a sok resistelhetőség miatt. Viszont god-ba valami brutálisak lettek...
  • pisztácia
    Szó sincs arról, hogy mindig új karaktert kezdek. Csak én 2 éve kezdtem el játszani (ami inkább 3), rokon után, és azóta csak tyrantom volt. De most valami újat is kipróbálnék, azért szavaztam az Iss-re.
    Azért is jó ötlet, hiszen dualbox engedélyezett, így később még akár jól is jön a tyrr mellé...
    Az meg h a Jack vezeti a kezem tök mind1, mert én sose voltam egy nagy pvp karakter. Csak egy PVE, party farmer, aki élvezi a game-et sör, vagy más pia mellett. Persze ehez ventri meg társaság is kell...
  • FickDeineStory
    Ha mindig azt nézed, hogy melyik a top kaszt egy adott kiegben akkor minden kiegben kezdj új karaktert.
    Most a Feoh Wizard és a Wynn Summoner nagyon brutális. De a Tauti-ba jelentősen tápolják az Othell Rogue-t és a Tyr Warrior-t. Akkor valószínű ez a kettő lesz a két legtáposabb kaszt.

Ha megtanulsz egy karakterrel játszani, akkor ezek a dolgok, hogy melyik kaszt a jobb sokkal kevésbé számítanak.
    De ha mindig új karaktert kezdel, akkor egész biztos sok mindenről lemaradsz, viszont ha neked szórakoztató hol ezzel hol azzal a karakterrel játszani akkor persze csináld, hiszen ez a lényeg.
  • solyomb
    Akkor ezért nem adja ki nekik az enchantot:/
  • solyomb
    Ha az alapján választottam volna kasztot mi báró, akkor sose kezdek summonert... Ezek C3ba létrejött karik, ami nem két éve volt.

Hiába csinálsz stat és kaszt skillek alapján táp karaktert ha 3jack vezeti a kezed:(
  • darkmenx
    azabaj ezekkel, hogy tulsagosan newfagek, hogy ismerjenek ilyen ikonokat, mint a nikodemusz :/
  • pisztácia
    Na igen.. a summoner most elég ütős lett, filóztam azon is.
    Nem vagyok nagy encsizős, nem is voltam, magam se tudom miért kellett encsiznem egyáltalán... lehet az a 3 pohár Jack vezette a kezem...:S
  • solyomb
    Ahogy az aláírásomba látható nekem 2 volt - bár mindkettő summoner:)

tőlem aztán annyiszor kezdesz új karaktert ahányszor akarsz, csak "viccesnek" tituláltam, hogy az az indokod, hogy nem sikerült az enchant!

Igazából neked nikodémusszal kéne beszélned, ő meggörbíti a teret és kiadja az enchantot, még ha S-es cirokseprűről van szó, akkor is.
  • darkmenx
    ahhoz, hogy sikeruljon encsizni meg kell csinalnod a saris questet. csak sarival adja az encsi!
  • ErrOrHUN
    nekem pl 1 :)
  • pisztácia
    Nem ez volt az első dolog, valamint nem mai karakterről van szó. Kb 2 éves, és eddig se sikerült minden encsizés, mégse hagytam abba. De most valahogy elmkent tőle a kedvem, nem beszélve arról, hogy a tyrr sztem most a "leggyengébb" karakter.
    Így most valami újba kezdek.
    Ám, azt se hiszem el, hogy nektek egy karakteretek van...
  • ErrOrHUN
    ő ezeket a dolgokat még nem érzi át :D
  • solyomb
    Majd amikor skill enchantolásnál a 99%-s skillt töröd be 2x egymás után akkor új játékba kezdesz, mert azt se érted?:D
  • pisztácia
    Komolyan mondom megőrülök ettől az encsizéstől. 2 apo fistet törtem be, egyik 5-re másik 6-ra. Nem értem, mi ez a 60%... na meg a 10%-ot adó stone se segített... na asszem a tyrr ennyi volt, csinálok inkább egy iss-t...:S
  • pisztácia
    okés, köszi szépen!
  • doren1
    csao.a fülekre pl giran fötéren tudsz rakni pl dex et,ha van hozza cuccod,jobb oldalt törpénél,taurin felől.Melody tekercs ewvent lement,nekem van pár ezer db bom mindegyikből ha érdekel tudok eladni.pm
  • doren1
    Miutan az iss buffert vennekre nem jött valasz,így fizetnék huzásért 64 ről kellene 85 re feltolni 1 karit. pm.
  • Lullaby
    R85-ös.
  • Endaer
    ahogy látom, már el is kezdted a viccelődést :)
  • kovacsekjanosa
    Hopp elírtam... Keresek*
  • kovacsekjanosa
    Húzó partyt keres 77es karimnak aki gyorsan felhúzna rajtam pár színtett. Ez idő alatt pl vicceket mesélnék (:
    (Naia szerver)
  • pisztácia
    Üdv!
    A Twilight szett az R85, vagy R90-es armor szett? Egyik oldalon sima R-nek van írva, és immortal-al együtt sorolja, másik oldalon már R90-nek van feltűntetve. Most akkor melyik grade a helyes?
    Játékba nem tudom megnézni, mert egy hétig külföldön vagyok.
    Köszi a helpet előre is.
  • darkmenx
    en TvT eventre szeretnek menni :(
  • kovacsekjanosa
    Üdv!

Tudnátok segíteni, hogy a "nyuszi fül"re hol tudok STR-t vagy DEX-et tenni? A másik meg, hogy melyik eventből lehet Milk potit meg Melody tekercseket váltani ? Köszi, Hajra nain :)
  • B52Yami
    Szörnyű.
  • darkmenx
    kar pedig vettem volna adenat :/
  • B52Yami
    De.
  • darkmenx
    te ugye nem a faszlama warwick player vagy LoLbol?
  • B52Yami
    Adena eladó Innova-core
  • daemonervosa
    Gyere EU Core -ra és keresd a rebirth klánt, úgy hallottam, ott megértő és kedves barátokra lelhetsz.
  • darkmenx
  • BlackTreff
    Üdv!

Melyik szerveren van a legtöbb magyar?
    A Naia-án van egy karakterem, de belépni sem tudok annyira tele van, ezért keresnék egy alternatív szervert, de nem tudom hol vannak a magyarok!
  • pisztácia
    Én is vennék iss-t. Ajánlat itt vagy pm.
  • oppenheimer
    Ez a szar ncsoft launcher 200kB/s-al tölti a játékot... Nem lehet más forrásból beszerezni? Ez így nagyon lassú
  • doren1
    Csao.
    Naian vennek egy iss buffert.Ajanlatokat kerek pm ben.
  • Frosty01
    coren van magyar guild még ami toboroz "kezdő" játékosokat is?