Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikor lesz szerver?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

WTB adena/items @ innova core, pm plx

thanks

copypastalol

kill the converstion

akkor olvass vissza pár hsz-t

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

danny94
A repair megoldja Ncsoftban a 99%-nál megakadást v az újraindítás utáni elölrõl kezdõdõ (0%) töltést?

wtb adena és kari naian

wts adena @naia pm.

wts adena @naia pm.

kill the converstion

money never sleeps :)

halhatatlan zsidó :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

wts 88 tyrr Dyn heavy 3x 60, Vesper Slasher 300, Immortal jew. 15 ezer
wts 87 iss Immortal hvy, Vesper dual 300, Immortal jew. 12 ezer

A karik naian vannak.
PM

MeoH
Sztem meg az szanalmas, aki ilyen RL dologgal jon, pedig goze nincs az emberke eleterol.

fuck mmo's..i.,

hát ha tudnál rólam bármit is, akkor megérteném a RL dolgot, de halvány lila fingod sincs, hogy ki vagyok :) de legalább megpróbáltad BRO

nem értetted meg a lényeget, pedig bíztam benne, hogy a szemléltetõ példa érthetõ lesz. nincs kedve az itteni törzsgárdának és sehol máshol sem 25x leírni ugyanazt, mert te lusta vagy esetlegesen használni a keresõt.

kb napi 1 órát keresgéléssel szoktam tölteni(nem L2 és nem 1 infót keresek) és ha nincs infó, akkor kérdezek.

Odikee
Az ember beszel rlrol amikor akkor volt az elso orgazmusa amikor azt hitte kibanoltak , szerencsetlen nyomorult :<

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

pisztácia
Jó én nem fogok vitatkozni, neked van biztos igatzad. Te soha nem kérdezel, mindig korrektül utánajártsz mindennek. Csak arra lennék kiváncsi, hogy tudsz létezni, ha Te soha nem kérdezel. Nem beszélve arról, hogy mikor kezdted a játékot, akkor soha nem kérdztél a klánba, mindig mindennek Te jártál utána. (Most itt kiv lennék az akkori klántársaidra.)

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Rég láttalak, hogy vagy? (ez vagy most te)

Á hello, hogy vagy?

szia, hogy vagy?

hogy vagy?

pisztácia
Mi van ha valaki nem olvas utána, hanem egybõl kérdez, mert ad a tapasztaltak véleményére is? Miért baj, ha utánaolvasás elõtt valaki fórumon kérdez? Sose értem ezt.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

WTB alot of adena @ innova core, pm asap

thanks

darkmenx
ne alazd mar :(

jól látod, ez egy fórum, nem FAQ :D elõször utánaolvasok, aztán kérdezek. neked sem kellett volna túl sokat visszaolvasni, elvégre 1,5 hónapja indult az EU server

pisztácia
Ja, azt nem írtam, hogy rendbe van, hogy olvasson utána az ember stb, de hát kérem, ez egy fórum. Ami azért van, hogy ha valakinek kérdése van, feltegye, és aki tud segíteni válaszoljon. Ha mindenki a neten olvasna utána mindenkinek, a fórumon nem sok beszélgetés lenne. Szerintem több a kérdés. Ám más topikon béármikor bármit kérdeznek ezerszer, valaki mindig válaszol értelmese, de itt sokan csak aláznak, ha valaki kérdez. Megértem, hogy sok a pro már itt több év után, de valamikor õ is kezdõ volt, és kétlem, hogy mindent kitapasztalt, vagy utána olvasott. Csak ezt már elfelejtik.

pisztácia
Okok, igazad volt. Világos, csak nem annyira olvastam utána.
Nekem off eddig csak a hivatalos l2 volt, de látom különválás stb. Bocs, ha lassan fogtam fel. köszi mindenkinek.

Melyik "off"-ról beszélsz, mert úgy tûnik kicsit fejre állt veled a világ. Tisztázás képp szuecsg leírta a #86730-ban, hogy mi a szitu, de próbáljuk meg mégegyszer.

NC Soft - Naia, Chronos, Shilen, Magmeld, Bartz ( http://www.lineage2.com/en )

Innova - Aria, Core ( https://eu.4game.com/lineage2 )

Két külön cég, külön oldallal., teljesen külön világ a kettõ. Premium Innova szerverein van, ErrOrHUN által leírt módon, áron lehet aktiválni. (#86723 & #86727) Innova az oroszok által EU régióban levõ Lineage 2 lehetõség. NC Soft amerikai cég, amerikában vannak a szerverek, de Naia-n EU idõzóna van és a ping sem halálos. Csak épp belépni nem lehet általában délutánonként, viszont ha egy jó tanácsot elfogadtok, várjatok meg valami teljesen más játékot. :D

90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??

Itt senki sem tud játszani. Mindenki f*szláma.

Más:

Amúgy az még oké, hogy NCSoft új "üzletpolitikája" miatt teleszemetelték a private szerverek Naia-t mindenféle ... "emberrel" ... de az, hogy már itt is csak ismeretlen neveket látok keringeni, olyan kérdéseket feltéve amit jobb esetben egy 10 éves is meg tudna oldani, az már nekem is sok. Baszki gyerekek, tudjatok már megbirkózni egy telepítéssel, könyörgöm. Pando telepítõnek meg nyomni kell a jó kis NCSoftnál megszokott "forceolást". Ha nem telepíti egybõl, próbáljátok meg 5ször, 10szer, 20szor, egyszer csak elkapja és akkor felteszi. Onnan már sima ügy lesz.

90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??

ez innova hivatalos oldala :D teljesen legális lásd #86730

pisztácia
ÉS akkor ez most teljesen legális? Nem lehet ebbõl bajom, csakmert off hivatalos oldalán egy szó nincs errõl.
Az oldalól leszedem azt a 26 megás progit, majd, ha elõfizetek automatikusan élni fog a játékba lépéskor?

pisztácia
Köszi szépen!

wts adena @ naia

Továbbá:
USA oldala: http://www.lineage2.com/en/ NCWest által üzemeltetett
EU oldala: https://eu.4game.com/lineage2/play/ Innova által üzemeltetett

Mind a kettõ official. Mindkettõnek megvannak a maga problémái.
EU - Core,Aria , USA - Naia,Shilen,Bartz,Magmeld,Chronos
/ Csak a félreértések miatt írom, hogy ha ezeket a szervereket látod, akkor tudod melyiken vagy.
de ez akkor is ez az oldal kell ah én a Niana szerveren jatszom?

0,99€, 1,69€, 4,99€, 11,99€, 29,99€, 56,99€

pisztácia
Árakat tudnál esetleg mondani? Nem akarom addig telepíteni a gépemre. Köszi elõre is.

es melik oldal jobb oldalan talalom ezt a upgrade acc. gombot? :)

jobb oldalon a playgomb alatt van egy gomb, talán upgrade account. van 1-2 napos, hetes, havi, 3 és 6 hónapos asszem.

premiumra hol meg hogyan lehet fizetni? ja es havonta kell fizetni a premiumert vagy eleg 1x es onnaltokezxve maras premium.?

kib....tt jó! :D persze ehhez a társaság is kell

Adena eladó jó áron Naia, Chronos, Bartz, Shilen és Magmeld szervereken!
Pm itt :)

EU, Aria szerveren elado egy 86-os subclass questes, ISS Enchanter,(WC volt). Full R grade Immortal szettbe.
https://eu.4game.com/lineage2/install/rogue/
Itt belépsz, ha van accod, majd a nagy sárga play gomb alatt rányomsz az "upgrade account" csíkra. Voilá! :)
és hol tudsz erre elõfizetni?

WTB alot of adena @ eu core. pm
thanks

VipJoco
A vit nem 200% xp hanem 300%, alap esetben 2x-es xp rate, 10 vit potit tudsz elnyomni 5helyett hetente, egyszerre 2 acc-al is be tudsz lépni és van egy napi insta aminek nem sok értelme, de ott soloban senki nem zavar 20 vagy 30perces.

wtb ISS chanter cucc nelkul/adena @eu core
ajánlatok pmben
köszi
Udv.

A Premium Acc.-nak mi az elonye es hol talalom meg rola az infokat, nem tallaltam sehol Ncsoft oldalan.
Legy vidam, ty