Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
GüZü Terror 😄
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
azt a statokból látom(kevés con és str, light armor mastery evasion bust és buff nélkül)), hogy nem egy pvp kaszt csak érdekel volna mennyire használhatók a skilljei pl mobok ellen
pvp-re nem kell készülnöm, mert mire olyan szintre kerülök(lvlben és tgapasztalatban) már kijön 4 újabb krónika 😊
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb
olvastam, hogy az sb jobb buffer a crossbows pedig olyan gyorsan lõ, mint ahogy a tyrant üt, de jó lenne pontosabb infó vagy videó róla
Idyll
A logikát meg hadjuk sztem és nincs kedvem azt magyarazni hogy ez miért van így!
De köszönöm a kioktatást!
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Figy ha a gép elött ülök és közben mást is csinálok, akkor nem érek rá játszani, viszont ha játszok, akkor nem csinálok mást. Penge logika.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
csak mivel úgy tûnik nem elérhetõ, kellett volna valamennyi adena, hogy hamár van idõm tudjak is játszani, mert jelenleg se fegyverem, se fishing shotom 😊
WTS on Franz:
+3 Shyeed's Bow
+6 BOP/CS
Top 58 LS
Ajanlatokat itt kuldjetek PM-ben!
Koszi!
(A gépnél itt ülök csak közben mást is csinálok és így nehéz kézzel tolni)
5x es rechargebol nemsok manat fogsz kapni 😄
Trolling is a art.
Buffert keresnék partytársnak(68sps) 50+ EE vagy SE Franzon!
PM itt ha vkinek van kedve!
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
mellesleg most nagyon melléfogtál
mint írtam dícsérték amit csináltam
(valszeg azért mert ez eddigi legsikertelenebb választásom)
pvprõl szó nem volt
ezt azért akartam kimaxolni pdefre és shield defense-re hogy mondjuk forge of godsban csak röhöghessek egy jót a mobok próbálkozásán
másodsorban pont én vagyok az aki ha minden veszve van az összes mobot magamra szedem és elfutok velük, hogy a többiektõl távolabb haljak meg
ha már nincs rá más mód (ez ritkán fordul elõ illetve ha én tankolok még nem halt meg senki, általában még csak ütést sem kap)
illetve ha én raideltem akkor még nem halt meg kari
de kössz az elemzést (véletlenül nem végzõs pszichológia szakos hallgató vagy? azok tudnak ilyen okosságokat mondani)
Csórikámnak kb. ez a 4. 76+ karaktere 2 hónapon belül, mert nem tudnak olyan agyatlan class-t kitalálni, amivel játszani is bírna. Neki még egy destro is túl inteligens. (Elnézést az orkoktól.)
Mellesleg, ahogy a kommentjeibõl leszûröm, ez eddig a legsikertelenebb választása. Fogalma sincs miként kell kijátszani egy tankot bármilyen xp partyban, hogy esetleg neki kéne megvédeni a többiek seggét, ha gáz van, akár az élete árán is. Nem is beszélve egy raid-rõl. Arról gondolkodik, hogy sebezhetetlen legyen pvp-ben, de azt nem tudja, hogy ölni még így se sok esélye lesz egy ST-ral.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Thanks for your purchase on our website. are you sure you need the game card for us server, we are afraid you placed a wrong order. please contact us by email or live chat as soon as you recieve this email. sorry for the inconvenience. have a nice day"
ezt a mailt kaptam miután kifizettem a hotcdkeyen a gtc-t
most akkor lehet us gtc-t használni vagy sem?<#zavart2>#zavart2>
a sub és main class miben befolyásolják egymást?, gondolok itt statokra vagy bármi másra
köszi a választ!
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
01110000 01110010 00110000