88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Vicces mert nem csak hogy nem potion hanem poison de rádásul nem p atac hanem def. Annyira dolgoznak a srácok az értelmetlenül nevetséges eventeken, hogy ez igy elromolodot....
  • MeoH #76035
    Nekem is van ilyen, kicsit rosszat dobott nekik a google translate... Amugy igen, passziv poisonresist :)
  • ErrOrHUN
    poison resist, passziv skillek között megtalálod. nekem is ez jött :D
  • DarkVen
    Ez mi lehet?
    potipatk:

?
  • bugike
    nekem g11 van, azert vettem azt, mert g15bol mar csak a v2 est tudtam volna venni, amin 3x 6 gomb van, de nekem kell a 3x 18 :)

igen, 1x megnyomom es spamolja a cppotikat, amig meg nem nyomom megint.
    nemkell pvp veget megvarnod, fogy a cpd benyomod, hamar nemfogy, kinyomod.
  • Hunter of Deer
    senkinek nincs? :(
  • Gordis2k
    Megtörtént

Szerintem ha a duelistből a chance hastet vetted akkor +30 passiv miatt mindegy mi az uj!
  • solyomb
    Ha még valakinek nem lenne és nem áll hadilábon a szerencsével akkor próbálkozzon itt:Ez itt a reklám helye
  • molnarpe80
    WTS LVL79 SWORDMUSE 25k huf @ franz
    78-ig mindent tud 79-en a song of elementalt
  • daemonervosa
    gather pls :
  • Hunter of Deer
    hali! van itt koztetek olyan aki G15-ot hasznal?
    erdekelne hogy hogy muxik ez, pl a cp poti hogy pvpnel megnyomod a gombot es nyomja allandoan a cpt es pvp utan kinyomod? vagy magatol nyomja? (bar nemhiszem :)) kene egy ket info rola illetve hogy van e applet l2hoz.
    es irhatnatok egy ket pl is hogy miket programoztok be. mert gondolkodom rajta hogy kene venni g15-t csak erdekelne hogy l2vel hogy muxik.

thx
  • DarkVen
    Van már egy 77-es dualist subbom, és egy 75 bd, csak a 3. subot nem döntöttem el, hogy HE vagy destro. Amugy a focus, amit bárelyik subtól fölvehetsz 10 critratet ad, az attack ad 30-at! (És megjegyezném, a barrier elég jól bejön)

*(megsúgnád pm-ben mire gondoltál a .........-al)
  • Gordis2k
    a PW az egy sub?:) Azt hittem törölni akarja:P:PP: miért nem minyá TK:P

Ok benéztem akkor visszont eszedbe ne jusson mégegy Rogu classt felhuzni IMAO.
  • Epszilon
    Használj supermant van benne egy olyan fasza beállítás a mons settingbe hogy bizonyos mobokat kerüljön el X step-re vagy loggoljon ki, majd vissza. Ugyan olyan árban van mint a walker max egykét Huf-al több.
  • MeoH #76022
    Gordi, ez mar a 3dik subja lesz ha jol lattom...:)
  • Gordis2k
    Dehogy kell neki eldönteni!:)
    1. A mobok fixen stunolnak mert gyík vagy.! Maja nem 100% resist észrevetted?:) Ugyan az véd moboknál mint pvpben de a mobok nem unak meg stunolni és a nagy számok törvénye kíméletlen.
    2. Az jó ha van hpd hurrá csak nem ártana megölni az enmyt FOCUS for sure.
    3. Vegyél egy bowot és ne pazarold az első szubot HEre ahogy te haladsz sosem lesz mégegy szubod legalább egy fasza sub skilled legyen. Warrior ability HASTE! A HE ből max a passiv 30 crit a jó(amit bármilyen subból választhatsz lol hisz enhanced passiv). A HE hasznosabb Raideknél de TE tank vagy a tank elég hasznos már magában is.
    4. Best szetáp by me Tank(ha megvan a noble go for 79)/warrior/enhacer(wc or bd esetleg sws)/have fun.
    u.i. személyes jótanács WALK!

És a végéra az elmaradhatatlan félinfó: Visszont van egy olyan skill+aug combó amitől egyszerüen legyüzhetetlen leszel, először is enchantold a............és így egyszerüen nem tud veled mit csinálni az enemy mert ugye az aug még rátesz.
    Szivesen.
  • MeoH #76020
    Focus ofc. Health raidnel jol jon, de arra jo a healthes yaksa is.... Pvpben jobb a focus, plana ha beszerzel 1 drac.bowt melle.
    Osszesegeben sztem a HE hasznosabb es jobb kari(es igy lesz bowja a PKnak is), de neked kell eldomteni mit szeretnel huzni.
  • Predtom0O
    *megcáfolhatatlan
    (még mielött vki beleköt)
  • Predtom0O
    Én annyit fűznék hozzá tallumba nem lehet healths SA-t rakni.
    Én a helthre szavazok de ki ahogy gondolja (több hp hoszabb élettartam:)
    A sub húzás meg, amivel szeretnél is játszani és nem unod meg.
    Egy 78-s ppvel a seggedben mind2 hasznos kari nagyon de talán a destronak bossoknál több jó hasznát veszed.
    (ez csak én véleményem,a sorokban olvashatóakat közjegyző által nem hitelesítettem ezért nem megcáfolható)
  • DarkVen
    Üdv néktek!
    Phoenix Knightnak milyen sa-t érdemes tenni forgotten blade-re, focus-t vagy healt-et? pvp-re lennék kíváncsi, mert raid-re egy healt-es tallumblade is megteszi.
    Más: subnak destrot, vagy HE-t jobb felhúzni (78 pp-vel a hátam mögött) melyik éri meg jobban, esetleg későbbiekben melyik lesz hasznosabb kari?

Blöffel kapcsolatban: a Resist Trait skill is számít, amit warrior subb után tudsz felvenni. Az majdnem mindenre ad egy kis védelmet :D
    A mobok stunnja ellen mi véd, mert hiába van rajtam maja, stunnresist ee buff akkor is fixen stunnolnak a mobok hot springs-ben még 77-en is gladival!
  • darkmenx
    www.l2guru.com/forum
  • Morf
    LF OL PvP movie. A youtube-on találhatóak elég xarok. Pár URL-t megköszönnék :)
  • darkmenx
    koszonjuk a felinfot
  • Gordis2k
    Csak Semmit nem érő common itemek esnek a normal itemek csak raidből vagy craftból.
  • darkmenx
    csak common drop van.
  • Kekszakall
    Hali!

Lattam egy hozzaszolast ami azt mondta, hogy:
    Nincs Full drop Gracia ota.

Azutan meg egy olyat, hogy:
    DE van!

Most melyik az igaz?

Koszonom!

• daemonervosa
    es azt botba ,hogy oldom meg ? :=(
  • ErrOrHUN
    RUN BITCH RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!
  • daemonervosa
    Van valakinek otlete a warderek ellen? /a megolesukon kivul mer az egyelore nem megy/ ;<
  • Hunter of Deer
    hali nem tud valaki linkelni egy pro sword muse muvit? :D mondjuk pvp ill oly (tudom hogy nem gigamegabrutal egy kari de kivancsi lennek egy olyanra amivel jol toljak. es sehol nem talaltam egy ertelmeset sem (gondolok itt a youtubos zsarokra.)
    szal ha valaki tud az ne fogja vissza magat is linkeljen 1et. (esetleg johet bd-s is :))
    thx es tovabbi jo kockulast.
  • molnarpe80
    Frankó válasz köszönet :)
    Akkor már kezdem érteni a dolgot.

Furcsáltam, hogy arénában a 79-es mage-ekre meg s-es gladira simán nyomtam a blöfföt.
    LeClairre meg nem ment rá. Szóval stun resist a kulcsa okés.
    Azt tudtam hogy 3 komponensű skill.
    De azt tapasztaltam, ha nem is stunnolt akkor is megfordította mindig az ellenfeleket.
    Most meg még csak annyit sem.

De akkor már kezd összeállni a kép.

Hát igen nem nekem való ez a tőrös, de első L2 karakterem és annyira a szívemhez nőtt.
    Még kap tőlem esélyt 78-ig.
    Amint látom, hogy akkor sincs rá esély, hogy valaha belejöjjek, abban a pillanatban kezdek egy sps-t vagy es-t :)
    Üdv és kössz még1x
  • bugike
    1v1 Sancira fogadok :)
  • Gordis2k
    A bluff 3 részből áll minegyik külön reszist:
    1. Stun resistje a passiv(set és éxer) + a con
    2. Megfordítás reszisztje a men és a mental shild véd elenne ha a stun bejön +50% chance de ha nem jön be akkor mindisze 20% az alap
    3. Cancel targte 10% ha nincs stun 20% ha van.

Trick teljesen fölösleges eröltetned 100as rangen belül mert az atack és a nexttarget is azonnal retargetel instantba. Arra kell használnod, hogy beleszakisd a stun/duble shotba!
    Amugy meg nem arról volt szó hogy a tőrös nem neked való? Na mindegy crit sa nélküli angel slayer igan csak gimp.

Kár, hogy nem láttam a fightot btw:(

Viszont nem rossz ötlet szombaton rendezehetnénk PVP olympiat Sayhan:)

Akinek van kedve az jeleze jól:) szombat este bli előtt vagy helyett
    1vs1 2vs2 5vs5 9vs9 Játszunk kicsit:)
  • T4ZK
    A bluff bejövési esélye az ellenfél stunresistjétől függ, és miveel ahogy írtad Maja lightban volt az íjász kurva nagy volt a stun resistje ráadásul hawkeye tehát nagy CON(Viszonylag) ami megintcsak stunresist.
  • Gordis2k
    Amugy az invul 10seces:P
  • darkmenx
    fail
  • Gordis2k
    Jó nem kicsit ezt a skillt sokan megirigyelnék de lvl 70es kö= lvl8-9skill ami anyit tesz ,hogy lvl 70 feleti karikra land rate 5% és ráadásul a grades fagyon:( De ha bejön gyakorlatilag instant win 1vs1ben.
  • daemonervosa
    jah de elneztem egy your-al meg egy target-el :D:D:D
  • Epszilon
    Gyere Franz-ra itt minden olyan olcsó
  • solyomb
    Nem inkább Curse of Doom?