88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#75996 Nemnagyon volt időm próbálgatni,de mid70es kő adta, majd meglesem. -
#75995 köszi ez frankó lesz sztem :) -
#75994 5sec invul ? :O -
#75993 Nemtudom segít-e neked valamennyit, nekem F11-cp, F12-gcp.
A makró beállítás pedig:F11 key press, 0,01 delay,F11 key release, 0,35 delay,F12 key press, 0,01 delay, F12 key release.
Repeat macro until key pressed again, seconds between repeats: 0.00.
Tegnap végre kaptam normál augmentet:
-
#75992 bocs a dupla postért
nem lehet, hogy a nostromo bezavar a hardveres vezérlés miatt?
akármilyen módon?
én is azt láttam mindig pvp videokban, hogy a főhős issza a cp potit mint állat közben pedig folyamatosan rohannak el a cant use now xy reuse time remained..... szerű üzenetek
én is úgy tudtam, hogy nem lehet olyan gyorsan inni a gcp-t
de ezzel mint a sztroboszkóptól villódzik a karim ahogy villog rajta a cp poti narancssárga effektje
nem nagyot mondani akarok, de tényleg így láttam :(
100 szónak is 1 a vége
bármennyi is a reuse time úgyis feljebb veszem a késleltetét, mert ez ilyen formában gazdasági csőd :) -
#75991 oké köszi gordi az enchant success rate infót
hát figy valószínűleg igazad van nem mértem ki
DE
fingom nincs nostromoval, hogy működik
az volt beállítva, hogy f12 press down 0,06s delay f12 release
tehát 0,06 sec van az f12 lenyomása és felengedése között
ekkor issza a cp potit ezt az egészet ismétli 0,00 sec- enként
addig ismétel amíg megint le nem nyomom a gombot
namármost gyakorlatilag rányomok a gombra és megint közben elment vagy 3-4 gcp poti
pedig 2x gyorsan megnyomom egymas utan
és annyira nem vagyok lassú hogy ez 2 sec-be teljen
tényleg nem tudom akkor mi van :(
mindenesetre beálítottam, hogy ne 0 sec-enként hanem 1 sec-enként ismételje
így már tűrhetőbb
amúgy pvp 79 saggi +5 drac bow maj light mást nem tudok hiero full buff
77 ghost hunter +0 angel slayer maja light hiero full buff
20-ból kb 1X sikerült rá a bluff a trick sem remekelt tulságosan pedig toltam olyan sűrűn mint állat
a bluff nemhogy nem stunolt még csak meg sem fordította
ez mitől függ, hogy sikerül-e?
mindenesetre nagyon várom a 78-at focus skill mastery, focus death, assassination skillek miatt
azt még megvárom, illetve akkor csinálok néhány skill oe-t is elemental-ra, hogy ki tudjam használni a fegyót
ha onnantól sem megy a tőrös akkor reroll :( -
Csenky #75990 És mi van Valakasszal? Meg gladi nem jo grp vs grp-ba? -
aalat #75989 Antharasnal is mehet.
Ha a heart nel gyulekeznek, akkor elegge egykupacban van mindenki, ha a hid felol jonnek, akkor meg ott. Meg szinte barhol.. ha csak 20 emert olsz meg vele, mar akkor megeri sztem.. -
ErrOrHUN #75988 anno mikor még Enmity egyben volt és mentünk egy baium pvpre nova ellen, akkor megesett, hogy rászaladtunk egy ilyenre, de én se elötte se utána nem emlékszem ilyenre. kb 3 helyen lehet elsütni. IT bejárat, Galaxiához vezető lépcső és a várkapuknál. Enmityben volt két és fél percnyi UDnk, ezért nem nagyot izgatott senkit a dolog :D -
#75987 wtb tallum heavy sett & dual kesha + 4 ha esetleg valakinek van elfekvőben emberi áron. /franz/
köszi -
aalat #75986 Teonon szinte majdnem minden antharas/frint/baium elott 200vs200 gg..
Es azert azt sem mondanam, hogy a varik nem jok mass pvp-re. 3 vari megol egy clant az aranyos fusion skillekkel. Most lehet tuloztam egy kicsit, de azert eleg kemeny, amit ezek a skillek sebeznek, es ahogy sebeznek. -
#75985 Ok szal 45 az isteni én nem győzöm kihangsulyozni Elementencshant failer vagyok Arcane macém pl 80+ kőböl ment fel az angel slayerem 78ból és a rekordom a mindent vivő sláger Drac bow 127 kő és még csak 110es... valóban 50-60 az átlag ez tökéletesen fedi az igaszságot mert pl Sanci aki Enchant pro 40-45 kőböl röhögve feltolja 150re ,ahogy Eloim is.
Viszont a cp potibol ha elnyomsz 8at 1 sec alat el is veszlek feleségül...mert pontosan 0,7 sec a reusa ergo 1sec alat hajszálra 1et tudsz elnyomni viszont 2sec alat majdnem 3at:)és igen 7sec alatt pontosan 10et GF kár, hogy nem láttam. Amugy mi is volt a pvp ki kivel?(class/szint/cucok) -
#75984 Tisztelt Publikum!
Lezajlott a LeClair Myriell szuper rangadó.
Meglepő váratlan és fordulatos módon vesztettem :)
Fu.ck
nah mind1 majd repeta, mert amúgy jó volt.
ezen a nostromon még konfigolni kell
ki hogy hasznalja hadd kérdezzem már meg
én beállítottam 0 sec késleltetésre a gcp-t
és mint az ÁLLAT másodpercenként megiszik vagy 7-8 darabot :)
ez jó mert invi mód csak egy kicsit drága
mekkora késleltetés a frankó 1 sec darabonként?
a találkozó előtt nyomtam a fegyóra 45 darab fire stone-t és csak 130-ig ment fel (aminek hasznát nem láttam, mert még nem tudtam skillt enchantolni elementre :( )
ez a 45 darb / 130 az jó arány?
cimbim szerint ez 50-60-ból szokta elérni a 150-et
én azt vártam volna hogy vagy 35-ből meglesz a 150 :(
egyszer csináltam pts-en ott annyiból megvolt kb
tényleg 50-60 a reális? -
#75983 ha elveszik a spotodat, az fontos? -ott a legjobb az xp,drop ezert ott xpznek a szuperhősok -
#75982 hellbound fontos?:) -
#75981 Csak fontos es értékes dolgokért megy a pvp, a nagy pvp mindig baium, antharas , frintezza raid elott zajlik, vagy epp hellboundon manapsag :()
masspvpbe tenyleg nincsenek meelek, de kisebb grp vs. grpokba nincs jobb egy par torosnel :) -
#75980 Pvp-ben mindenkinek jó esélye van, de a kérdés hogy mit nevezünk pvp-nek. Pl max buffal íjászok szinte verhetetlenek, belém 1k-s pdeffel 9k-t lőnek crittel, buff nélkül 300-akat. Varikra nagyjából ugyanez igaz. Cp poti nyomogatás megintcsak befigyel, quick hp poti is kicsit unfair. A cuccon rengeteg múlik, topS-es kari ellen A-snak szinte semmi esélye. Kb egy 70+os partyt lerakhatsz ha jó buffod, cuccod van, meg elég cp poti. A jó az, hogy a nagy klánok nem nagyon verik a kiskarik ölésére, de persze van pár csicska aki 90es mainnel jon ha a subját leölöd C gradesen.
Masspvp-re íjászok a legjobbak, kevés manából rohadt nagyot sebeznek. Varik manája pikkpakk elfogy. Paladin pl visszacppotizik szinte minden sebzést, de az ő sebzését is mások:). Buffer kevés van, főleg botolják őket, pedig nagy a kereslet irántuk. Most a támadóskillekkel sztem elég erősek lettek. 1.2k mdefemre 3k-t sebzett egy ES az egyik nap. Bishop is biztos út egy nagy klánba, bossokra. Közelharcosokban nem hiszek, mire odaérnek sztem lelövik őket. Persze 1v1 más, de ha 1v1 nyersz akkor bsoezik a másik és visszajön min. 5 emberrel...
Pvp Frantzon 90+v90+ elég sűrűn van nagy klánoknál.
Fontos és értékes dolgokért nincs pvp, csak magáért a pvpért.
Franzon a Folk of Nimrod szinmagyar klán vár ha van kedved játszani, magyar zászló a jelünk, bárki be tud venni ha jönnél. Ha van kérdésed ingame megbeszéljük. Meghívót tudok küldeni, írj rám pmet ha kell. -
#75979 "l2 adena" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 535 000 találatból. (0,23 másodperc) -
#75978 Vki tudja hogy Franzon kívűl milyen adena árak vannak a többi szervereken?
(csak kiváncsiság) -
#75977 Sayha for sure!
-
ErrOrHUN #75976 maradni -
ErrOrHUN #75975 nah úgy néz ki, hogy fél enmity abbahagyta és igy enm sok kedvem van maradna, merre tovább, ötlet? :D -
ALAIN911 #75974 PVP-be melyek az erős karakterek? (Ja érdekelne hogy Mass Pvp-be mi számít jónak? :-)))) Vazsik vagy harcosaok vannak többen és hogy vannnak-e nagy kánháborúk és nagy Pvp-k a fontos és értékes dolgokért? És ha igen akkor egy ilyen pvp-be mennyi ember szokott lenni ?
Köszönöm az infokat és a segítséget így előre is :-) -
#75973 OMG. Ezt a szart. Tipik: "nesztek nyomi europaiak event, aztán kuss gracia2ig"
ja és utánna is kuss.. -
#75972 WTS:
1,600,000,000 adena [45Ft/M]
@Franz -
#75971 WTS LVL79 swordmuse 25.000 Ft -
#75970 no lám no lám :)
ez a beszéd
éjféltől ott leszek
addig nem megy sajna
most értem haza és már írom is egyből ezt az üzit
de még nem tudok jönni játszani
jó éjfél varka -
#75969 szep volt szaros -
dogjoy #75968 wts 1,600,000,000 adena (44ft/m) -
ErrOrHUN #75967 wts 1,600,000,000 adena (50ft/m) @ franz (közvetitői dij) -
bugike #75966 wts 1,600,000,000 adena (45ft/m) @ franz -
anarga #75965 wts 1,600,000,000 adena (45ft/m) @ franz -
#75964 közérdekű informácio:
WTS:
@Franz
-
#75963 csak a rinya meg a kifogás. mutass már perfekt 2 ugyanolyan karit. értsd már meg hogy soha nemlesznek ugyanolyanok az erőviszonyok. senkivel. 77es a tőrösöd nem? hát akkor csudijó. és nem coli hanem varka elején... onnan gyorsabban lehet menni farmolni. hodba már szerintem több mint 1 hónapja nemvagyok benne. gyertek csak amikor gondoljátok aztán mókázunk. ocasinak meg szarjal a fejére. rád vagyok kiváncsi meg a csodapvpcuccaidra. este 8ig ottleszek aztán éjféltől megint. remélem eljössz hanem pkznom kell :/ -
#75962 EDIT: *belelóg -
#75961 lattam, direkt nem javitottam ki, azzal nem ertettem egyet :D -
#75960 Így már jó...bár a grácia alatti felirat még mindig bele lóg a keretbe! -
#75959 ha sokat piacolsz nem. kb fél életed :D -
#75958 WTS:
@Franz
pm -
ALAIN911 #75957 Donate nélkél nehéz összeszedni nagyon a cuccokat?