88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    sose hallottam róla :D
  • solyomb
    Elsőre kajak azt hittem Stellvia az csak namechangelt mert ő is dávidka, de felvilágosított connex, hogy ő még Bartzon is ezen a néven játszotta a gyengeelméjűt
  • solyomb
    Valaki világosítson már fel, hogy is müködik ez. Minden klánba kerül pár fogyatékkal élő kis retardált gyerkőc, vagy ha valakire felkerül a war jel akkor alap hogy meghülyül?
    Tegnap volt szerencsém párat pvpzni egy ilyen díszpéldánnyal david névre keresztelt tőrős a renovatiobol, ha lethaltolt rám nyert ha nem nem:) Ezek közbe nem volt rest perceken át irkálni, hogy miolyen szar klán vagyunk nem csoda hogy stellvia KIRAKOTT minket anno ICAból, és a first mindig is szar volt, mikor közöltem vele, hogy ember ICA-s voltam és stellvia egy nyomorék kétszünű szardarab akkor engem pocskondiázott:D
    Aztán elment aludni
    Ma meg iopon rohangált és minden kintlévő uniqumost basztatott, mert hogy ez egy First alt klán!!!! És folytatta a tegnapi lemezt:)

Az ilyeneknek miért lehet internete?:)
  • Epszilon
    WTB 4db AM head 5M/db aron @ Franz pm ingame!
  • DarkVen
    A master abilitiket csak 1x lehet felvenni subb után?????
    Mert nem engedi felvenni mégegyszer a focust
  • Tüskés
    Ezt már többen gondolták így, és nem csak Valakas miatt :D
  • Sorbon
    Sok mage kell, úgy könnyebb ölni. Sok mage = sok support kell. Sok support = sok boxolt karakter. Sok boxolt karakter = sok sírás,rívás. Ha esetleg sikerül megy a rinya hogy miért a jóska pista kapta az epicet miközben én is elbuktam 10+ %-ot.Egyszer max kétszer még lelkesek a leaderek ilyen szervezéshez de aztán szarnak ők is bele. Antharas for the win!!!!!
  • dogjoy
    még egy pár server merge és talán :P
  • daemonervosa
    koreaba farmoljak, azert mert "nalunk" nem olik meg attol még meglehet. nemfogjak csak a "mi" kedvunkert gyengebbre csinalni.
  • Csenky
    Hát jó, legyen igazatok. Nem fun, de elvből le kéne ölniük a nagyobb allyknak, már csak a miheztartás végett is. :p De ha meg tényleg annyira trágya, hogy senkinek az égvilágon nem érdeke kinyírni, akkor az ncsoft is elmehet a búsba...
  • Sorbon
    Franzon tudomásom szerint mindösszesen 1* ölte le a régi "nagy" RussianMafia. Azóta többen probálták, de általában egy probálkozás után az adott ally/lelkes banda többet nem probálkozott.
  • solyomb
    Akkor nem sikerült leölni:)
  • Sorbon
    Anno ICA-val is megprobáltuk SH-on, illetve itt franzon is fusion+RM allyval. Az eredmény kb 6-7 óra tömény szopás (110+ emberrel), és fél/negyed hp-nál soe. Antharast ezzel szemben 60-65 emberrel folyamatosan farmoltuk mindenféle igénybevétel/megerőltetés nélkül. Szted melyiket érdemes csinálni????!!!!
  • dogjoy
    De ez nekem böngészőhibának tűnik, szerinted direkt csinálták ilyenre? Valószínűtlen, mikor ingyenes volt egy napra úgy emlékszem akkor is ezt csinálta.
  • ErrOrHUN
    80-100 emberrel 7-8 óra és kb 10% bukta 78on. 79en dobtam el 3%-t úgy, hogy kb 100 breze volt a partynak. ezekszerint csak én jártam eddig valakasnál meg endaer? :D
    bartzon már nem öljük, fél banda lelépett. anno sieghardton is öltük asszem egyszer.
  • Epszilon
    Donét vagy használd a sniffert a piacon 5percig és akkor kapsz 6nap használati időt l2wh-n.
    Csenky némi számolási alap: 79en 1% 3óra farmolás 6.5Mxp/h-val!
  • Tüskés
    Valahol egyetértek. Viszont nem egyszerű egy szerveren sem még kb 100-200 ilyen karaktert találni, akiket egy időre (és nem egy órára) össze lehet szervezni. A pontos adatokat nem tudom, mennyi ember, mennyi shot és felszerelés, szint, idő kell ahhoz, hogy végül vagy sikerüljön megölni Valakast, vagy se.
  • MeoH #76059
    Te tudod:) De 79-80on bukni 10%+ nem tul kellemes, az jo par ora grind. Plana olyanert amibol ez esetek 99%ban semmi hasznod nincs, sot meg inkabb koltesz ra... Es ezek a nagy raidek sztem 1altalan nem fun. Jo elotte a pvp ha van az, de tobb orat bent lenni es pumpalni a dogot es varni a rezt, na az nem fun...
  • dogjoy
    érdekelne, ha heti 1-2%ot fejlődnél
  • Csenky
    Valóban nem volt 78+ karim offon. Valóban nem éri meg maga a cucc. Valóban nehéz.

De free szerveren is tízszer annyit szoptam xp miatt, mint a klántársaim, és soha nem érdekelt. Kisebb vagyok 1-2 szinttel, akkor kisebb vagyok. Majd behozom, ha farmolós kedvem lesz. De ha pvp / raid / fun kedvem van, akkor azt csinálom, nem érdekel az ára...
  • daemonervosa
    1: nem ér annyit amennyit fel kell áldozni érte.
    2: barominehéz megszervezni
    3: emlitett feltételek /nobless,bres/

btw koreaiak farmoljak , meg ugyhallottam bartzon is olik /mondjuk ott lassan perma invul mindenki/ lf cuntfirmation
  • dogjoy
    Valakas öl le gondolom, arra gondoltak :)
  • MeoH #76054
    Aham. Ugy erzem neked meg sosem volt 78+ karid offon...
  • Csenky
    Amúgy 'csapat' alatt én pár összedolgozó komplett allyt értettem, amennyi lehet már egyetlen klán létszáma, ez igazán nem nagy dolog. Ha kibírják a végéig, hogy ne mészárolják le egymást a drop miatt. :D A respawn meg... Annál jobb, ne is legyen tele a szerver ilyen ékszerrel, és így legalább van idő összeszedni az embereket. De hogy évente egyszer öljék le, vagy soha, az szerintem lustaság mindenki részéről. :D
  • dogjoy
    l2wh-n egy item statjára kattintok és néha csak felvillan egy ablak, néha normálisan megjelenik. Lehet ezt javítani valahogy, nektek is csinálja?
  • Csenky
    Pl ez a csak noblesse dolog új nekem. A többit sejtettem, de amennyit pvp-ken lehet bukdácsolni, szerintem nem olyan nagy cucc az xp. Legalábbis engem biztos nem az tartana vissza Valakastol. :)
  • aalat
    Nem is az a baj, hogy sok ember kell hozza.
    Eleve a respawnja baromi lassu, kb havi 1.
    Es ami miatt szar leolni, hogy a drop kb ugyanaz, mint antharasnal, viszont eleg szar erzes 5-10 % -ot bukni lvl78-80on...
    Nincs az a brez mennyiseg, amit ott el lehetne hasznalni.
  • MeoH #76049
    Hat eleg nagy "csapat" kell hozza, es igen durvabb mint Antharas. Es csak nobles jut be. Szoval nem 1xru.
  • Csenky
    De ennyivel durvább lenne Antharasnál? Nem hiszem el, hogy nincs olyan csapat a szerveren, hogy Valakast ne lehetne leölni. :o
  • MeoH #76047
    Nem tabu, 1xuen nincs:) Par szerveren van 1-2db. Valakast nem olyan osszeszedni.
  • Csenky
    Bocs a dupláért: Amúgyis Antharas ölésről hallottam már, gratuláltak egymásnak, külön a drop miatt akihez került, stb... Valakasról annyit nem hallottam, hogy "hájja, olyan is van a játékban."
  • Csenky
    Najó, de a chaten se mindig eladásra 'linkelik', csak villogni, hogy "neszek majmok, nekem ilyen van"... De Valakast abszolút soha meg se említik. Tabu lenne? :)
  • BaalKain
    #76038-ra akart menni
  • BaalKain
    Megér már pár ftot ez a kari :)
  • daemonervosa
    Aki megszerzi megtartja maganak, de legalabbis clanon belul marad.

jah es gz sanxi
  • Csenky
    Valakas nyakas egyáltalán nem megy offon, vagy hogyis van ez? Soha nem láttam még, hogy keresnék/eladnák, egyáltalán hogy bárki megemlítené. A többi boss bizsu meg minden nap statokkal együtt megfordul a chaten.
  • MeoH #76040
    Szep bizsuk, grt!
  • molnarpe80
    :O Grat :)
  • solyomb
    Végre végre végre... Csak meg tudtam venni, igaz kicsit ismét többet kellett érte kiadnom mint amit terveztem de meglett:)
  • Voyager5
    Különben az aug effect ékszernél függ attól, hogy mekkora ls-t raksz bele, vagy rohadtul nemszámít?