88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#76116 Ezaz nyalj be a forro szarig !! ;> -
ErrOrHUN #76115 nem izomszag, télleg igy van :D -
dogjoy #76114 izomszag -
#76113 Ugyanmár A belvárosi főtéren kérdez meg egy 19-29 közöti csajt Tasi András. Easy. -
#76112 És Sirch itt van ezis:
- New Herb of Vitality drops from mobs, just like any other herb. Vitality Herbs are instantly used on pickup, adding 1 Vitality point and last for 5 minutes. -
#76111 Changes to the Instance Dungeons
Instant Dungeon 1 - Kamaloka
- Registration to enter the instance is once per day.
- Registration period resets daily at 6:30am server (not ingame) time.
- max players per party changed to 2-9 players.
- Instance duration changed to 60 minutes
- Compared to CT2.1 the level distribution got spread out: 24-34, 34-44, 44-54, 54-64, 64-74, 74-85
Instant Dungeon 2
- Quest type instant dungeon, only those who have finished a quest may enter by speaking to a NPC.
- Levels are: 36-42 (duration 60 mins), 61-67 (90 mins), 73-77 (90 mins)
Instant Dungeon 3
- Competitive dungeon, entry NPC is located on Fanatsy Island
- max players per instance is 25
- opens every 30mins and instance duration is 20 minutes
- 3 minutes before start, registered players are moved to the entrance area
- PVP and PVE is enabled, goal is to gather up kill points by either
- no death penalties, also not loosing buffs
- teleport back to entrance area on death, chance to re-enter the instance
- winning players get Xp, SP and Fantasy Island Coins
- Fantasy Island Coins can be exchanged for items
- Levels are: 70-75, 76-79, 80+
Instant Dungeon 4
Changes to drop/reward table.
3 Mass Dungi Faint Lesz:D -
#76110 1 szakadt honda parkol a haz elott, konnyu megtalalni:P
-
#76109 utca, hazszam? felinfokbol nemtud megtalalni. -
#76108 Pécsen lakom és nem nem kell quest:P
A raidboss meg quest nélküli csak sétál egy eléf nagy utvonalon az úton Goddard körül. -
#76107 megszeretném tudni,hogy Gordon hol található,tudja valaki?
Ahoz kell kvesztet csinálni? köszi -
dogjoy #76106 annyira nincs sok :), de pl monocle bal oldali, eye patch is szerintem -
#76105 Kb mindegyik lol ami nem circlet de nem sorolom fel mert beirod, hogy azt tudam esetleg más?:)
-
dogjoy #76104 Igen, little wings-t meg a demon hornst találtam eddig, tudsz esetleg még? -
#76103 1.Csak common itemek esnek.
2. Van smar cubicja de sanci igy is legyözte.
3. Van érteleme bot nélkül szinte mindenki (szinte) 1-1,5 évig játszot nélküle van aki 3at, de alőbb vagy utóbb nincs elég időd rá. Mikor esetenként 6 ora nonstop stock xp 1 % ék akkor már nem éri meg.
4. Dynasti
5. Minden subnak külön kell megtanulni.
6. Sok olyan van ami jobra megy pl az angel wings.
7. L2 gurun megtalálod LS topickban diego postját ahol a kliensből kiszedi az infot hogy lvl80ls = lvl 12= +13as skill
-
dogjoy #76102 transform-ok amiket meg lehet tanulni használhatók akkor is ha subot vált valaki? vagy minden sub-hoz meg kell tanulni? -
#76101 Srácok evvel a "Jude's Request" queststel,icarus,vagy dynasty reci/keymatikat lehet szerezni,mert azt nemirják.Köszike! -
#76100 Van értelme, csak kicsit több figyelmet igényel így a játék. Ugyanúgy elérhetsz mindent bot és donate nélkül, csak tovább fog tartani.
Az idővel egyébként sincs értelme foglalkoznod, hisz a versenyt nem veheted fel azokkal, akik évek óta fejlesztik a karijukat. -
#76099 Ezen könnyen lehet segíteni.... ne gondolj bele! -
ErrOrHUN #76098
jó is ez a vit rendszer :D -
dogjoy #76097 Milyen "fejdíszek" vannak amik a jobb oldalra kerülnek a kiegészítőknél inventoryban? -
#76096 Tévedsz :D Mindenhol mindenki botozik. Freen , Offon , MindenHol! hidd el! -
ErrOrHUN #76095 van értelme -
T4ZK #76094 Azért szar bele gondolni hogy kurvára nincs értelme offon játszani bot nélkül... Olyat meg nem fogok játszani hogy ki botozik jobban :( De javítsatok ki ha tévedek.. -
#76093 LvL 76 LS vs. LVL 80 LS
Most akkor ugyanaz (lvl 10 es skill adott mind2) vagy a 80 as ból ami jön az durvább csak a leírása szar és mind2re lvl 10 et ír emiatt? -
#76092 A szerver-merge óta semmiféle közös funolás nem volt First-tel.
David azért öli a klántagokat, mert akivel nézeteltérése volt (Sanci), azzal egyszerűen nem bír. Úgyhogy most öli a többieket, és nyomatja a "Ezt reBusért kapod! Add át neki, hogy üdvözlöm" szövegelését. Szóval egy igazi óvodással van dolgunk. :) -
#76091 Csak Common itemek esnek mobokbol, raid vagy craftbol szerezhetsz full-t. PMFun teljesen elavult, semmiképp se ajánlom. :) Talán WH. -
#76090 Hali!
Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy van-e arról hivatalos info: esik-e full drop mezei mobból vagy sem? Illetve melyik dropkalkulátor tekinthető hitelesnek, jelenleg a pmfun-t nézegetem.
WTB ill. WTT más golyókkal, egyéb cuccal - Franz: Earth Egg (10 db), Angelic Essence (6 db), Dragon Heart (8 db)
PM itt vagy játékban -> CsardasKiraly -
#76089 Jelenlegi állás szerint klántárs. 2 opció van vagy rotáljuk a rendszert és most ő jön, vagy pedig aki több pontot szed. Már előző honapba is ott volt, akkor jopár pontot rávertem a végére, nekem lett 231 neki valami 150 körül. A legtöbbszer spiderman/jadpn játszik vele, ő elég normálisnak tünik, spider volt egy érdekes forma, de mióta ő is szövetséges már normalizálodott. Amíg nem jött wiener ő játszott siyeonon is. ott 3:1 volt a mérleg a javamra:) -
#76088 Jééé TruBy and Flash is meglépte a lvl 19-et GZ neki, akarom mondani BSZ -
#76087 Davvvid azt hiszem FOB-os volt, es csak a LittlePigs-es bartz probalkozas elso kudarcai utan ment at a tobbi FOBossal meg DLM-el a Novaba. Arra nem emlekszem klanchaten milyen volt, de a leirtak alapjan nem tul fenyes... Azt viszont megertem, ha baszogatja barki az Unikumot, hiszen voltak kozos raidjeik a Firsttel, meg biztos volt sok olyan is amit nem tudok (herok a First engedelyevel es tamogatasaval? Confirm/deny?) -> szoval a kozos programok miatt van ez az ellenszenv az Unikum irant. Valamit valamiert, ez volt a kozos fun ara. Ha nem vigyaztok, az lesz megint mint az RS idejen: sok kis niemand sirni fog hogy megint leoltek grind kozben, csak most nem az ica hanem a first miatt.
Kivancsi vagyok Wienerthezonra, lvl80as ES aki bartzon 25x volt hero; itt vajon hogy boldogul? Nagyra volt magaval, kerdes, volt-e mire?
-
ErrOrHUN #76086 kb 1% az esélye, hogy müxik a skill, a landrate sztem mégrosszabb, ennél még az +1% crit is jobb :D -
Csenky #76085 Hát de most csak jobb, mintha nem lenne rajta. Vagy a 11 crit rate már jobb? Mert akkor kezdek sírni. :D Most különbenis épp megszeretem a fegyót, ma ráimádkoztam a +5-öt mert bejött a fine red piece. :D -
ErrOrHUN #76084 felejtsd el, szedd le, ha van másik köved -
Csenky #76083 Kaptam egy olyan augmentet, hogy critical hit esetén esély rá, hogy lerootolom az enemyt. Ezt hogy tudom kideríteni, hogy mennyi esélyem van a dologra? LvL61 sima LS adta. (rohadt high grade, adott 11 crit rate-et, a másik meg 120 cp-t...) -
#76082 2X sikerült leölni, és az elsőn én ott voltam. Viszont abban nincs igazatok, hogy 1. Csak nooblessek mehetnek be, mert max a 76 kell a quest felvételéhez és nálunk max a party leader volt anno noobless. Mi megöltük "simán" bár beletelt 3-4 órába minimum és 120 ppl jött össze asszem. BREZ-t meg már én sem tom mennyit nyomtam akkor. Azóta tudtommal más ally nem nagyon foglalkozik vele.
U.I.: lul nem 1 hónap a respawn csak 1 hét... -
ErrOrHUN #76081 Hmm jó kérdés, hogy van-e nekik, sztem egyet odaadott enmity anno. én 2 killen voltam ott 2 hónap alatt, de hagyjuk. ijászok agróztatnak, hullottunk is :D -
#76080 Kn voltam bent 6 percet elszált a netem majd fél napra. Viszont egyike vagyok azon keveseknek akiknél már volt valakas:) Connex szerintem leizzadt 5 kilot mikor átadta a screenshot erejéig:P Nálunk soha senki nem ölte még meg az az egy ami van(nova lehet azota hozott) az teonrol jött és connex hozta át. -
#76079 WTS @ franz:
+4 carnage bow
common soulbow
common d grinder
common blood tornado
common bloody o.
70 high/mid/normal ls
spirit bead 1k/db -
dogjoy #76078 WTB Circlet of Ice Fairy Sirra (NG) @ Franz, ajánlatok jöhetnek, ötleteket, hogy kinél érdeklődjek előre is köszi. -
#76077 Connex állítása szerint davvid néven tolta eddig és blahon is ezen a nicken "ismert"