88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• L2Goku

Ugye Nem szopatok hogy lvl 8 Focus 10 criticalt adna kb?:D

(Nemegy nekem a ku*va sg kép post:D )
  • dogjoy
    a hex-nek mennyi a succes rate-je, mi befolyásolja?
  • ErrOrHUN
    akkor sokáig nem lesz subod :P
  • ooorrrsss
    Szia!
    Köszi az infot, most mar lenyugodtam. Nem szoktam ideges lenni, de ha egyszer felbasznak idegileg akkor elojon beloleg a RinyasPesti es hulyesegeket csinalok...
    Majd legkozelebb osszejon, de ajanlom hogy akkor a First olje le:P
  • Gordis2k
    Félinfo:(

10 rate=1% és a cap(a maximum) 500 vagyis 50% ezt kizárolag a törösök focus skiljei irják felül igy th fucus chancben háturol 100% crit rate.
  • Csenky
    Basszus ilyeneket miért nem tudtam? Hol vannak ilyen apró fiszfasz infók a game-ról? Volt pár hülyeség a dobozban a kézikönyvben, de a C4-es leírás rég nem aktuális, és főleg nem terjengős...
  • ErrOrHUN
    a crit rate százalékos érték, 200as crit 20%ot jelent
  • dogjoy
    Annyit szeretnék kérdezni, hogy harcos criticalja egyenesen arányos a bevitt critical hittel? (300as critnél másfélszer annyit critet üt, mint 200asnál?)

Ha nem, akkor kb hogy megy ez?

thx!
  • Gordis2k
    SZIA!:) Grat a lvl 80 hoz tegnap este 11kor lett meg:P

Gyakorlatilag szó szerint eladtam magam anno:) nap 1-2 raiden resz kellet vennem lol klasz volt:)

Meoh Heroes 3dik évad:)

LOL Shanway LOL mi?:) szerintem nem hangzik rosszul haha:P
  • ErrOrHUN
    nemtom miről beszélsz, én vagyok a legjobb :D:D:D:D:D:D
  • Endaer
    Error, ezzel a hozzaszolasoddal olyan mintha kicsit szamba akarnad adni a szavakat... :)
    Fairyvel es Shanwayyel igen tavol allunk a kolcsonos megbecsulestol, es meg sorolhatnam mi mindentol, mi tobb, en oszinten szolva nem latom okat annak, hogy ezen valtoztassunk. Mondunk egymasrol olyat amit ha akar es tud majd megcafol a masik fel, ha nem, nem. De mint minden emberben, bennuk is van olyan ertek amit hazugsag lenne letagadni; gondolok itt a tapasztalatra. Shanway ketsegtelenul egy elo lexikon, ahogyan ezt mar korabban is mondtam. (Feligazsagokkal egyutt is, LOL.) Fairy pedig egy nagyon jo summoner; talan nem a legjobb egyikojuk sem a sajat kasztjaban... de te se vagy a legjobb HE es en sem a legjobb sps (en inkabb indulnek a legrosszabb cimert), es DMX se a legjobb programozo, vagy Pyroska se a legjobb bishop, stb. Viszont ketsegtelenul jok, ismerik a kasztjukat, es tudjak hogy nagyjabol mit hogyan optimalis csinalniuk. Amikor a First hitvany ujoncairol beszelek akkor ilyen Izanami, meg uneducated, meg edmundinjo, meg a fene tudja meg honnan szalajtott random karakterekrol beszelek, es nem kettejukrol. Ezeket a neveket korabban botpartikban, meg NH-szovetseges kis nyomi klanokban lattam. Chronic szerint regi ex NobleHouse-os luzerek is bekerultek Firstbe (Ryurik talan?), halisten olyat meg nem lattam First logoval.
    Voltak, lesznek is meg vitaim Shanwayyel es masokkal is itt, de konstans nem gyulolkodok csak azert mert vmi volt a multban. Csupan nem felejti el egyikunk sem.

Basszameg... Kicsit terjengosre sikerult, remelem sokan fogjak most a melegszaros hasonlatot hasznalni - azoknak elore is a kurva anyjat. Aki akarja, megerti mirol beszeltem, a tobbi meg kit erdekel.
  • MeoH #76145
    Persze, a munkahelyen a monitort... Mit(H.) is?
  • Akhi
    Sziasztok! :P

Nyugi Muci hidd el ennel van rosszab :D Gordi apank is tudja pl velem mi volt mikkor ezt a szep es jo questet csinaltam. Nekem 1 honap volt a 4 boss le olese anno rs logoval vs Catalyst:D es hiaba leptem ki kedves SBlaze tudta a nevemet emlekezet arra a critre mikkor menekult elolunk es a bsoera se volt ideje szal anno reges regen mikkor meg az Ondbey elt es virult rosszab idok voltak hetente fel jartam toi legfelso emeletere de hiaba ha a Catalyst nem volt ott es nem olt le akkor az Ondbey szedet szet szal 2 honap mulva mikkor kedves Gordi apank a testet is eladta az Ondbeynek csak hogy meg legyen a questem nagy nehezen igy sikerult. Szoval fo a nyugalom es a xanax szedes :P ha ma nem megy majd meglesz legkozelebb vagy az utan de egyszer biztos. :)

Udv nektek Harcos tarsaim es barataim az ero legyen veletek
  • Gordis2k
    3ora 15 perc!!! Remélem sasolod Meoh!
  • solyomb
    Alap, ahogy az is, hogy engem az allyból stellvia rugott az egész firsttel együtt!:)
  • Sorbon
    WTB blue 13 scry! @Franz
  • kelso
    Értem, kösz szépen!
  • ErrOrHUN
    jah, mint ez a Shanway, meg FairyPrinces... :D
  • Endaer
    ICA ota a recruitban is erdekes munkat vegeznek... :) rakas niemandot latok koztuk, tiszta szegyen.
  • Gordis2k
    Ja hát nem egy ICA :) Jó kis klán a first de nem egy Instant WIn card clan:) Majd alakul:)
  • ErrOrHUN
    mer lányok vagytok :D
  • Gordis2k
    Mindenki alapból elenük volt! Csak azért olvadunk össze SGvel mert NCsoft egyszerüen megölte az Allit..... és az alli inv egyszerüen nem létezik:(

Hozáteném igen epic fightban Nova nem Aden tulajdonosa. De be kell vallana nevetségesen gyalázatos volt az összhang giran siegen:( mondjuk csak, hogy jobban érezzem magam ráfogom arra, hogy csak 4 napja egyesültünk kell a gyakorlat.
  • solyomb
    Gondolom, hogy nem bírta rebust lewarderezni ennyire mélyen érintette, ugyanis utána átment sirchre őt lewarderezte és beírta neki, hogy ezt rebusért kapod!!! Sry majd legközelebb hagyja magát, hátha akkor nem fog ilyen előfordulni...
  • ErrOrHUN
    ezekszerint télleg fogyatékos, de ehhez mi köze Sancinak meg Gordinak?
  • Endaer
    a Nova tenyleg eszmeletlenul retardalt, ebben megint egyetertunk. :) viszont abban, hogy nem lesznek ott a kovetkezo Baiumon, nem hinnek ennyire feltetel nelkul. Miota Sayhan vannak, mindig ott voltak minden epic spawnon, mindegy mikor jott a raid - mert a Nova egy nem is olyan elhanyagolhato resze EUs (legalabbis mielott bartzrol elmentem, meg igy volt).
    Error: az teljesen egyertelmu hogy a Nova lofaszt nem tudott felmutatni Bartzon Enmity ellen - vitathatatlan teny. Ami szomoru ebben, hogy az ilyen nyomik hogy lehetnek kepesek Enmity-szeru pozicioba kerulni egy honap alatt az uj szerveren...? Mielott barki is a magyarok elleni utalatommal jonne, termeszetesen nem hiszem, hogy a magyarok hibaja, de a First es az SG egyszeruen keves, alig tudnak erdemleges eredmenyeket felmutatni a Nova elleni pvpk soran. Neha 1-1 gyozelem... cserebe 10-20 vesztett harc? Ez kicsit "szolid"...

Nova forum board warrior squad: a szanalom netovabbja. Blahon mindig voltak gyerekes, nevetseges arcok de a Novasok orbitalis hazugsagokkal is elo tudnak jonni, es soha nem fogjak be a szajukat.

Regi ICAsok a Novaban: szerintem ok csak pvp es a gyozelem megszallottjai, nekik az szamit, hogy nyerjenek, az hogy igazi ellenfel ellen nem tudtak bartzon, de akar sieghardton se (csak amikor Catalyst nagyja inaktiv lett), azt elfelejtik...

All-in-all, ilyen nyomik es megis mindenkinek ossze kell fognia ellenuk... ez azert a tobbiekre nezva valahol megiscsak negativ.

/Flame_ON.
  • Gordis2k
    Sajnalom muc de nem a mi hibánk! Ezek ilyenek a következö 100%ban nappal jön fel és tuti senki nem öli meg azonnal!
  • ooorrrsss
    felbasz idegileg ez a dolog, komolyan, ilyen nincs: elkezdem a questet, megvan 2 boss, erre leég a gepem! LOL! OKÉ majdnem 3 het kiesett...van gepem, egy napba telt mig egyaltalan visszaszoktam a monitoromhoz. Megvan meg 2 boss, baiumra vegul 4 napot vartam. ERRE MOST EZ?! ovodas david komolyan FIRST ALT FIRST ALT, meg ott tancikal a hullam felett. jesszus:(
  • ErrOrHUN
    és gondolj bele, hogy ez a klán igazán labdába sem tudott rúgni mellettünk Bartzon :D amúgy gyerekes, szervezetlen stb. ez volt az egyik ok amiért kiléptem
  • Gordis2k
    Szia köszi ezt a teljesen felesleges postot biztosan megérte, hasznos tagja voltal az Unicumnak és rengeteget segitetél a Firstnek is....vagy várj oh nem. Néhány dolgot azért én is hozáfűzök.

1. Láttam rámírtál ergó lehet baium fent volt enemy nélkül is akkor felkeltettem volna ha nem ilyen szerencsétlen időben jön fel. Ha detagoltál volna is megölnek ez a Nova, tele férgekkel.

2. A barátaidat okolni mert megölt egy csupa buta retaldált gyerek IQ jú, pontosan bizonyitja saját butaságodat ami jelemzője az egész társadalomnak. Kb. olyan mint amikor az emberek Istent szídják mert elveszít valakit akit szeretsz, nem barátom a sátán vette el.

3. Azon szerencsések közé tartozom akik mindössze 6 napig nem aludtak a quest miatt (és ezt értsd úgy, hogy hat napig milkával 2 orát aludtunk minden nap amig egymást váltotuk. Nem úgy a töbiek például Akhi aki 3 hónap alatt jutot oda, akkor a Catalyst miatt(ehte Nova btw). És akkor még nem beszéltünk a Franzon játszókról ... volt karim akivel 15x léptem meg a 75öt... és a mai npig nem subos...

4. Szerencsétlen helyzet, hogy megint úgy jött fel baium, hogy meg lehesen azonnal ölni és persze , hogy ne mi öltük részemről fogalmam sincs, hogy egyáltalán voltunk e ott.

5. Ennyitöl ilyen reakció.... take care Carebear és ilyen hozzáálásal a mai világban még hatalmas dolgokat érhetsz el... wowoz ott van non pvp server. Teljesen felesleges volt a postod

u.i. Error ez a klán valami irtó gyerekes btw és szeretném azt hinni, hogy portiosz inkáb csak be be néz mert én szégyelem magam, hogy akit egykoron tiszteltem ennyire alantos trashtalk ovodás klánban van.
  • ErrOrHUN
    mondjuk ki kellett volna lépni a klánból, mire számitottál? a tingli-tangli servernek vége 1 hónapja. unikum segit firstnek olyn raideken stb(tegnap beszéltem a szóvivővel :D), még szép, hogy nova megöl, ha odamész.
    legközelebb meg szólj időben, hátha letudom beszélni porthiosszal
  • ooorrrsss
    csak hogy ertse mindenki a lényeg:

de en ezt nemcsinalom vegig meg1x, ennyi volt l2! BB
  • ooorrrsss
    Koszonom szepen mindenkinek a segitseget, foleg az ugyes magyar clannak, Gordinak, Sancinak, hogy ezt elerte GATZZ UNIQUM. Egy elmeny hogy 1 honapja csinalhatom a kibaszott sub questet es meg egy hetig csinalhatnam is.
  • dogjoy
    mi az a zöld kocka középen kb?
  • Gordis2k
    hoho:) Ideje volt már! Akkor kikapcsolodunk kicsit:P
  • molnarpe80
    naga stormot adok el én is
    sztem a másik is én voltam, mert el is vitték amit árultam :D

dino szigeten questből esik hozzá reci meg keymati
    sirras blade sheeyd bow meg stb

üdv: tömör professzor ;)
  • kelso
    stormot*
  • kelso
    Tudja valaki Sirra's Blade-t lehet e szerezni valahonnan? Lehet e craftolni, esik e recept? Esetleg ez valami különleges event fegyver és nem lehet beszerezni?
    Tegnap láttam valakit árulni Naga Stormo-t, ami egy hasonlóan ritka(?) fegyver és gondoltam utána nézek, de semmi használható infóra nem bukkantam.
  • ErrOrHUN
    már vártam, ez a féligazság.
    meg hát jövőhéten megyek Pécs :D
  • bugike
    ezaz Error :D:D:D:D:D:D:D
  • darkmenx
    Ezaz nyalj be a forro szarig !! ;>