Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Gordi rohadj meg(=koszi😄)!. Es utana?😊
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Error: Pont tegnap találtam meg a képeket mikor Dettoval lent nyomultunk Helgabébinél a pizzériába😛 (mármint simsben mert ugye én Nolifer vagyok...)
Sanyix loosernek születtél nagyon sajnálom pajtás. Remélem szépen törlik az összes kommented. Még mindig 145F/S.
ui.:tudom hogy partyban kap xp-t
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
u.i.:Bocs közbe dolgozok, de remélem érthetõen irtam, ha nem akkor sry! Tényleg nem irok többet <#ejnye1>#ejnye1>
Mellesleg Gordi pont az a "csenevész" emberke bruttó 45 kilóval "nolife" üzemmódban aki lehet, hogy nagyon megverne élõben 😄
Érzed ezt a kemény benyalást? 😄
Mentségedre szóljon mindegy mit mondasz úgyis egybõl leugatnak.
Ráadásul mindezt oly eredeti módon, hogy direkt egy önkifejezésre és értelmes kommunikációra képtelen embereknek fenntartott weboldalról képeket és angol szövegeket vágnak be. Nem bírod elmondani a véleményed? Nem bírsz egy frankót beszólni, mely túlmutat az anyád, köcsög, fasz magasztos jelentésén? Semmi baj az a te oldalad. Ctrl+C -> Ctrl+V és máris tökös megmondós fórúmozóvá váltál. Jah még 1 alapszabály soronként írd le a következõ fennkölt szavak bármelyikét kaknoob, lamer, ... tetszõleges kombinációban.
Elolvashattad volna a fórumhoz hozzászólás szabályait. Véleményed ne legyen, gondolataid ne támadjanak!!!!! Csak kérdezni merj és istenként tiszteld ama professzionális tudással rendelkezõ õs tagokat, kik hatalmas nagyságukat bizonyítván értékes szabadidejükbõl néhány másodpercet szánnak rád, hogy a tudatlanságod sötét ûrjében bolyongva fényt mutassanak számodra 😄
Na peace (no flame pls, csak viccnek szántam, de tudom úgy sem vicces nahh)
Tisztelet a kivételnek és nem megsértõdni 😄
Sok segítõkész arc is van itt.
Üdv: Kecske
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Egyébként nem kérdezgettem free szerverekrõl. Látod hogy nehéz az olvasás? Direkt úgy kérdeztem hogy hivatalos szerveren mennyi, csak miután nem sikerült megérteni mit akarok, pedig nem nehéz dolog volt 2. alkalommal is leírtam részletesebben hogy miért érdekel, hogy mindenki megértse, miután az elsõre senki sem válaszolt.
Egyébként nem lepett meg ez az incidens, elolvasva pár oldalt ebbõl a topikból, látszik a szokásos magyar l2-s anyázás, egymás oltogatása, szóval a szokásos idegbetegeskedés 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fú te majom azoknak van nagy pofájuk akik nem értik a szerencsétlen kérdésedet??? És még neked áll feljebb....
Amugy is: A nem fizetõs (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekrõl, ezekrõl kérdezni felesleges és büntetõpont jár érte.
u.i:Én sem akarok flémelni szóval innentöl nem szolok a témához csak ez kurvára felbaszott idegileg <#violent>#violent><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Csak egy fps értéket kért <#banplz>#banplz>
-1680*980
Ide irtam meg mast is csak azt kitoroltem mert most nincs kedvem flamelni.
Trolling is a art.
masreszt pedig kurvara egyertelmu, hogy a patchuk baszta el a klienst hogy hihetetlen. nemcsodalom hogy ilyen buta vagy. szerinted jatszana barki is 1 fpsel retailon ?
ismeros vagy, tipikus l2js buta lineag2jatekos.
50-60 ala nemment az fpsem interludeban maximum grafikan 1680*1050ben akarhol voltam akarmennyien voltak korulottem
Felejtsd el kérlek ezt a nuker aoe dolgot... 9 fõre még a legeslegimbáb helyen ( dinosziget/FoG) is max. 5milla xp/ora amit röhögve kiszedsz 3 karival sétálva és nem kézzel szenvedve... és akkor 24/7 ben tolhatod és nem 4-5 órát max mielõt összeesel a 10 box miat
143fps mint irtam te elbaszotzseni... és pontosan találd ki milyen felbontáson és beállításokkal...
Graf beállítások, videokártya, gépkonfig, sõt talán attól is függ, hogy melyik szerveren játszol.
olyan aprosagokat kihagytal, hogy mekkora felbontas, 16 vagy 32 bit, milyen beallitasok mellett. enelkul ne akard, hogy valaszoljak, vagy eppen mas valaszoljon, mert halvany lila goze sem lehet az embernek, hogy hogy erted.
you failz0r.
100 fpsem van 500vs500ban is ha ez jolesik. bogaraszd ki hogy milyen bealitasok mellett mekkora felbontasban. segitek, ketlem, hogy kepes lennel ra: 1*1, 16bit, absolut low grafika.
Te egyikre sem vagy képes megértem, de nem biztos hogy mindenki ennyire visszafejlõdött.
3 titán 1 sd 1 swm 1dc 1 cardinal 1 fs 1ss
ezért is görcsölök egy nuker grouppal, kell egy kis változatosság
erre van tipped?
mondjuk végülis össze tudna dolgozni a 2 group nukerek meg destrók együtt a világbékéért 😄
tényleg köszi még1x
01110000 01110010 00110000
ehhh én azt tenném, sõt egész idáig azt is tettem amire megkaptam mindig, hogy mekkora kaknoob vagyok stb...
csoda ha már meg sem merek szólalni? 😄
de kössz a tanácsaid tényleg nagyon hasznosak
és az esetek 80-90%-ban meg is fogadom
pm-ben segíthetnél egy tökéletes 9 fõs aoe nuker partyhoz ami késõbb akár lvl80-anon mosban fogban bárhol megállja a helyét
köszi elõre is
150-200 mob az simán összejön mostanában gyakorlom, mert rászoktam a trainelésre én is (elegem lett a trainekbõl)
elindulunk 3 karival összeszedjük a környék összes mobját a spot különbözõ helyeirõl tankokkal és odavisszuk ahova kell ud majd számtalan módszer közül a kedvencem a végkifejletre amikor a népek lehaltak akkor party return 😄
150 mob simán összejön csak errõl az aoe nerfrõl elfeledkeztem 😞
láttam egy bandát a múltkor kb 50 mobbal nyomatták ezt
hozták a vonatot ott állt vagy 5-6-7 nuker meg egy tank
amikor a vonat megjött tank hate nukerek tüzet nyitottak és 4-5 sec múlva az összes mob feküdt majd mindegyik castolt 4-5-öt
az tuti hogy jóval több mob volt mint 20
meg 1 party állt odébb néhány lépésre ami csak healer buffer recharger volt
valami köcsög kínai banda volt
ezt akarom összehozni én is 😄
pm-ben légyszi a választ jó, mert a noobságommal idegesítem a népet
pedig csak tanulni akarok 😞
már a high rate "tapasztalataimat" sem merem mérvadónak venni, mert semmi nem úgy mûködik mint itt
köszi
145 F/S parancsolj remélem tök kielégitõ volt a tök hülye kérdésedre😊
Amikor dobáltad a tojást menyi volt az F/S?😊
Halotatok már az AOE nerfrõl? max 20 mobot sebzel egyszere...
elõbb kérdez... de ezt már túl soxor mondtam... Ja és honnan a faszombol szerzel 150-200 mobot? És szeritned a partydban ki tud behuzni akár 40 mobot? Látom sok közötök van az AOe-hez...😛
Baalkain ezek nincsenek beostva lol... Mindenkinek minden jó kivéve nukerek és Tyrant Destro Kamael ennyi.
Rendben és köszönet 😄
Jelenleg a party így nézne ki.
1 bd 1 pp 1 ee 1se 1 bishop meg 4 sps
gondolom ezek a rechargerek manajat sec perc felzabálják
vagy mivel 4-en egyszerre varázsolnak valószínûsíthetõ, hogy mindegyik csak 1-et kasztol és kész?
azzal úgy azért ki lehetne bírni relatíve kis downtime-al
persze csak alacsonyabb szinten késõbb mindenkinek tuti 2-3-4-et kell castolni
min kéne változtatni?
mivel nagyon nagy groupokat húznék gondolom minnél több nuker annál jobb
150-200 mob lenne egy kör azt kell néhány másodperc alatt legyûrni 😄
kösz még 1x
mert ha jól emlékszem destronak a firet mondtátok
a: Semmit (mert botkarinek minek HP)
b: Semmit ( mert krva draga +3% VRért????)
c: Semmit (mert szerinted számit +0,00001 hp /ora regen?
sorbon peeersze 40peces fraps?😊)😊:
Törpe basalt battlehammerére milyen stonét érdemes pakolázni??
Nem tudsz nekem intézni 2 HD focust vagy simát jó áron? 240 nekem soknak tûnik/db <#wilting>#wilting>
Sorc: Blazing circlet power 54, rain of fire power 54 Aura flash
SPS: Frost wall power 75!!!+speed debuff, aqua slash 54, Aura flash power 75, diamond dust power 108!! aoe slow....
És minél van nagyobb surrend szintje? lol +3% ami ráadásul PVP nem is hat...80element felet..
Aza kis faszuk az a jobb... AOE nuker = sps