88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
dogjoy #76437 Wizard hat: EXTAZ...elméletem: adeni aukcióból befolyó teljes összeg szerintem Aden vár tulajdonosának megy, tehát RM. Magyarul saját klánjának fizette ki, tehát teljesen ingyen volt. Ilyen alapon bármi ingyen van ha övék aden, és ott vásárol.
pm : batman figy már adj kölcsön 2.1 bil-t 5 perc mulva ott lesz a klánnál.
de ha nem nekik megy a pénz akkor nem tudom -
#76436 Szerintem pedig nincs túl sok jelentősége kis szinten hogy B-grades fegyvert megtudsz venni luxoryba. Ugyanis ha valaki jól összerakja a kis csapatát vígan elmennek 61ig sima C-s low szarokban sőt a bufferek még devosetben is kibírhatóak.
A hatalmas inflációnak két oka van: régóta nem volt ban és aki kicsit is ért az L2höz és a sétáló beállításához plusz van némi befektetni való pénze simán összehoz egy csapatot. Az adena meg cask gyűlik gyűlik a serveren, így az adena ára folyamatosan megy lefele lassan!
A lavina ott indult el, hogy pár hete a nagy farmerek beszívták dawn-t így a sima GSS ára felment 20ról 40re mivel a nagy farmereknek nem volt gond ennyiért venni, igen ám csak ezzel együtt a Cryok A cry S-cry is dupla áron jött ki +Gemstonek amik az As S-es krfthoz nélkülözhetetlen.
Mivel a shot ára megnőtt így mindenki próbálta kompenzálni a saját bevételét az árak növelésével pl: AM 250M helyett 400-480 lett! A sok hülye látva az árakat a több item árát is feltornázták SoulCryok Ruhák stone-k stb stb...
Szerintem szerdán valamit kezdenek a helyzettel...csak kérdés mennyire lesz radikális :) -
Csenky #76435 Hát igen, azért a botok lvl50-en nem fognak 2 milliárdot kifarmolni. De tény, hogy a bot nélkül játszóknak kegyetlen jók az újítások, sokkal jobban tudnak haladni - csak hát a botok meg még jobban továbbra is. :S Mármint nem is a botokkal van a bajom nekem, hanem a farmerekkel. Le se szarnám, ha mindenki összebotolná a saját kis vagyonát, kraftolgatna.. De ez a sokmilliárd adena kiárusítása, ez katasztrófa. Egy szintig ez sem votl zavaró, de így... -
#76434 Ez akkor sem magyarázat arra, hogy valaki(k) miért basznak ki 2,1 milliárdot egy wizard hatre... -
#76433 common itemek esnek csak full droppok helyett és pl. a botoknak az 20K adneás C-s common cucc szinte semmi beruházást jelent, a luxoryban pedig negyedannyi áron vehetnek a botosok B grade cuccokat :O Tehát ha jó a banda, akkor lvl 61-ig szinte semmi beruházással fejlődnek, ráadásul 40-ig ingyen port, 61-ig newbie buffok. szóval szinte tiszta haszonnal dolgoznak a botok 61-ig, ami miatt most televan a piac az eladásra várandó adenával és ez miatt egyre olcsobb az adena ára ($). Mivel nincs full drop, így A grade itemek márcsak bossokból valamint craftból jön ki, ezért és az adena olcsósága miatt felmegy a materiallok ára, valamint az A grade ruhák/fegyók ára. mivel kevesebb A-s cuccot törnek-> drágább a kristály ára. A piacon a plafont verdesik az árak ->infláció és a piac teljes összeomlása. Javaslom a fitying bevezetését!!!! -
Sorbon #76432 Ki tudnám, de nincs rá se kedvem, se időm (sajna meló van). De ha kicsit elgondolkozol rajta hidd el rájössz te is. -
Csenky #76431 Ki tudnád fejteni a common itemek és a lux shop szerepét az elméletedbem? -
#76430 Egy biztos , hogy ilyen meg nem tortent, de valoszinuleg nem véletlenul lesz szerdán a maintenance kedd helyett, ha meg csak poénbol rakták át és szarnak az egészre akkor bizony a ku**a ******t ;> -
Morf #76429 Elkéne az NC softnak egy közgazdász, vagy piaci elemző :) -
#76428 bocsi, árduplázás* nem áru - duplázás -
#76427 üdv, elárulnátok, mi is történik pontosan, nem nagyon értem, meghackelték az offot vagy mi ez az adena exploit vagy áruduplázás? -
#76426 Ofc. Mar hallottam, hogy szervezkednek az ellenallok es megrohamozak a szekhazat... Amugy, a helyzet tenyleg kezd kinos lenni, kivancsi vagyok mi lesz 1-2honap mulva. -
Sorbon #76425 Franz helyzetjelentés (adena exploit, árduplázás, stb..)
"- 1 cossack bot csapat hellboundon +7-es DB-vel, healereik +7,+8-as AM-el
- 1 demon splinter +16 (Piacon)
- 1 dual S-es fegyó +12 (Piacon)
- AS +13 betört tegnap
- 2.1b-ért vettek tegnap wizard hat-et auction
- 4-5b a zaken ára, ha esetleg lehet kapni"
Szerintem minden a common itemekre/Lux shopra és a bot csapatokra vezethető vissza!
Elérkezett L2 vége? -
Sorbon #76424 WTS S grade armor receptek (IC,DC,MA)! -
#76423 Az a tutyi :) Amugy sztem Teonra es Lunara is ugyan ez igaz, csak kevesebb magyar, meg... -
#76422 Mert ha kedd ha szerda zsakbamacska!! Akkor meg mindegy. -
Kekszakall #76421 Hi!
Sejti valaki miert lesz a jovo heti karbantartas kedd helyett szerdan?
Lehet lesz valami? Vagy csak nyaralnak NCSOFT-nal? :) -
#76420 iszonyatos árak, kurvasok player, nincs hely fejlődni viszont van jopár magyar
-
#76419 @ Franz -
niiil #76418 -.- nem értettem mit mondtatok, mert lineage2.com-on reggeljek, reggeltem de azzal nem lépett be honnan tudtam volna hogy a REGISZTRÁCIÓN belül kell REGISZTRÁlNI? na mind1:) -
niiil #76417 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET SIKERÜLT!:)))))))))))))))
Melyik szeróra menjek? hol tolják a legtöbben?:)) -
dogjoy #76416 elrontjátok itt nekem az üzletet :) -
#76415 Hajra!! :P
Hat niiiiiiiiiiiiil neked meg lesznek ingame problemaid...
-
Csenky #76414 niiil: Ha van master accod ( http://eu.plaync.com/eu/ ), akkor azon belül kell csinálnod egy game accot amit a gamecarddal aktiválsz. A game accal tudsz belépni a játékba. -
#76413 nem :)
1. Először felmész a plaync.com-ra, és csinálsz magadnak egy plaync accountot.
2. Belépsz a plaync accountoddal az oldalra, és ott a "Use serial code" menüpontot választod, és megadod a kódot, amit kaptál.
3. értelemszerűen regisztrálsz egy Game accountot, és majd ezzel az accountal fogsz tudni belépni a játékba.
4. szükséged lesz még egy bankkártyára, vagy egy timecardra az aktiváláshoz. még egy hónapot elő kell fizetned ahhoz, hogy aktiválja az accountot.
5. "HA" mindent jól csináltál, már simán be fogsz tudni lépni :)
GL HF :) -
#76412 tenyleg olyan nehez megtanulni olvasni? Fene azt a "write only" agyadat... -
#76411 javaslom FAQ létrhozását :)
akinek van kedve megirhatna :P -
dogjoy #76410 nem nem , a gc kódot nekem kell beírni pm-ben -
niiil #76409 köszönöm, és miután bejelentkeztem a játékba akkor kell megadni a gamecard kódját meg ott kell kiválasztani a szervert nemde? -
dogjoy #76408 www.lineage2.com -
niiil #76407 valaki légyszíves írja le a PONTOS linket hol lehet olyan accountot reggelni amivel betudok lépni l2ben -
BaalKain #76406 Én is épp abbahagyási fázisban vagyok :)
Csak még jók a tc-k szal míg lejárnak farmolok tovább -
dogjoy #76405 NC-nek az az érdeke, hogy minél több pénzt kapjanak, minél többen játszanak annál jobb, de ha elkezdik otthagyni a játékot, és észreveszik, hogy kevesebb a pénz akkor kiírtják az okát, tehát a nagyon durván farmolókat...sztem ez várható hamarosan -
BaalKain #76404 A megoldás egy velős ban és a maradék 300 játékost összegereblyézni egy közös szerverre :) -
dogjoy #76403 megvan a megoldás: egyre olcsóbb az adena, egyre kevesebb pénzt kapnak érte a farmerek kínában, egyre kevesebb kaját vesznek, és éhen halnak :D ár megy vissza normálisra -
niiil #76402 valaki help please... -
#76401 Hahahaha :P
Darkven: amig ennyi adena van a "rendszerben" nem fognak leesni az arak. -
#76400 Azthiszem tényleg kéne írni vmi faq-t -
BaalKain #76399 "De legalább valami ügyes kis selectet generálhatnának rá a kedves adminok, mely figyeli melyik karakternek jött a reálisnál sokkal több pénz adott idő alatt."
Ki akarsz velem baszni? :) -
niiil #76398 de mondom még szervert nem választottam, meg gamecard-on lévő keyt se írtam sehova, mert gondolom azt belépés után kell nemde?