88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    Franzon itemgarden szerint 127$ 1b adena... ~22k huf 1b-ert azt jelenti hogy ennyiert mar transzferelni is megeri a megvett adenat :)
  • niiil
    Megcsináltam de... nem jó most mikor beakarok lépni azt írja rossz pw, megpróbáltam úgy is, hogy csak a server ip-ket töröltem ki úgy se jó, akkor is rossz pw-t ír, ha meg benne hagyom akkor ugyan úgy írja, hogy wait a moment azt írja nem tudom hány percig 10-15 percnél meguntam és cancelre mentem
  • dogjoy
    Te úr Isten, itt a válasz, kár is feszegeti.
  • DarkVen
    köszi, jövő héten úgy is irány hellbound :D
    Az adenárol meg: had menjen, a sok donater legalább elkölti a pénzét, és jut a rendes játékosoknak is (a rendes játékos is már botozik, csak nem donatol) Ha lemennek az árak tud magának venni cuccot. Amugy meg amíg 5mrd-ert veszik a bossékszereket mint a cukrot addig ez van :D
    Nem csak franz-ra jellemző ez, hanem lunára és Teonra is, így akinek nem tetszik nem válthat másik eu-s szerverre, hogy majd ott jobb lesz. Össze kell rakni a cuccokat és kész, a reci és mati árak viszonylag jók még!!!(aztán eladni busás haszonnal :D)
  • pharao
    Ez egy nagyon szar húzás volt NC-től, hogy esik common tehát no full drop. Nemhiszem, hogy eddig hányták volna a mobok a full droppokat magukból, hogy ki keljen venni... Kíváncsi vagyok, hogy kóreában okozott-e ekkora inflációt az egész és hogy a következő update-ben lesz-e ez valami úton-módon orvosolva... Ilyen árak mellet hiába gyüjtöget az ember, hisz a meglévő is egyre kevesebbet ér. Itt az ideje, hogy behozzák a játékba az új fizetőeszközt méghozzá a tallért vagy a fityinget ;).
    Persze, hogy orvosolják a problémát...
  • MeoH #76392
    Valszeg ez igy van. Igaz esik a common szar, de az csak crynak jo, nincs semmi erteke, de annyi cryt meg nem termel, hogy kiegyenlitse a rendes full drop hianyat...
  • daemonervosa
    1: 1hét bukott sevensigns volt amikor marhasok farmer beszopta
    2: láncreakcio: Nincs Fulldrop - > minden partot kraftolni kell -> felmegy az ára az osszes matinak -> drágább A grade /kb 200-300milla egy A set/
    3: Ha az A grade drágább akkor az St is drágábban kell adni logikusan. LOL
    4: az S grade ára pedig ugyancsak a megemelkedett aa és mati árnak tudható be, mert ugye bezisok kell hozzá.

-----------------------
    Mondjuk azt, hogy egy drac LA mitol lett 1.3kk azt tenyleg keptelen vagyok felfogni.
  • NewMoon
    Nade nincs fulldrop ez oké! De soul cryok S s fegyók eddig se estek sima mobokból és azis felment! Apropó az AA ára mult héten még 8 volt most lement 5 re lassan megint 4 lesz, ez vajon miért van?:)
  • BaalKain
    Még1 tipp: varkában fele annyi mob van (ketrában nem jártam)
  • daemonervosa
    nekem van egy tippem miert lett ilyen drága minden:

-nincs fulldropp A grade
  • molnarpe80
    hát ez már lassan hiperinfláció lesz

lassan be kell vezetni valami új pénzt mint a pengő -> forint esetében
    mert nem fogják tudni megjeleníteni az árakat ha így megy tovább :(

én tényleg nem veszek semmit amíg nem változik a helyzet :(
  • Ray2
    A sima "hosts" nevű fájlt nyisd meg egy szövegszerkesztő programmal, például Jegyzettömb, és törölj ki belőle mindent, legyen üres.:)
  • Voyager5
    Azokat ne, csak ha vmi server ipje van beírva.
  • Ray2
    Sayha az egyik legjobb szero... PVE-re. De ha pvp-t vársz, rossz helyen vagy. Arra jó, hogy felsétálj a karival 81re és full s-t és a bossékszereket megszerezd. De Gordi, Sanci, Ilu és a többiek se véletlen mennek el. PvP tényleg 0. First már nincs, SG quitolt, egyedül a Nova maradt.
  • niiil
    megnéztem van itt kettő hosts fájl, mindkettőbe csomó minden bele van írva mindegyik végén by CiD, akkor ezeket mind töröljem ki?
  • MeoH #76382
    Itt a problema:
    Teon: Adena 100M $18.29
    Franz: Adena 100M $12.89
    Luna: Adena 100M $11.29
    Sayha: Adena 100M $25.39
    Valszeg a farmereknek annyi adenajuk van hogy szarert-hugyert adjak es ez idezi elo az iszonyatos arakat. Megbeszelnek blahan, es GoHan adena duplazasrol is, de a fene tudja abbol mi igaz. Lenyeg, hogy nincs erteke az adenanak, inflacio van...
  • molnarpe80
    ooooo anyám
    Sayha az nagyon komoly akkor
    Franzon 190-200k az s cry néha van pár partizán aki többért is megpróbálja :(
    alap s fegyó 400 milla alatt már nem nagyon van lvl 13 cry 235+ kk
    ews 95kk
    boss ékszerekről meg ne is beszéljünk
    köcsög banda
  • Voyager5
    Hiába törölted a játékot ha a windows/system32/drivers/etc/hosts -ban benne maradt valami free-server ipje, az életben nemfogsz tudni belogolni offra ha nem törlöd az ipt, vagy legalábbis nem tiltod le.
  • niiil
    nem hiszem, mert megvettem eredetibe nem csak gamecardot vettem meg régi törölve lett kb. fél éve csak most újra megjött kedvem és megvettem felraktam újat, szóval 100% hogy nem
  • Voyager5
    Akkor esetleg vmi nyomi freeserver ipje szennyezi a host filet.
  • niiil
    system fájlba bekell állítani valamit ami szerverrel kapcsolatos? (törtön valami ilyesmi volt) mert lehet azért nem enged be
  • Norbull
    Sok szeretettel várunk minden magyart aki a TEON szerverre akar jönni.
  • niiil
    kivételek közé benyomtam system exe fájlt de ugyanaz:S
  • Voyager5
    Tűzfal így elsőre sztem (ki kell engedni)
  • niiil
    elírtam, "Please wait a moment", de szerintem ez a lényegen nem változtat
  • niiil
    azt hiszem megtaláltam a második problémámat, regisztráltam megpróbálok beléöpni l2be, kiírja hogy You are currently logged in, please wait a minute, ezt írja 10 perce kb. és az istenért nem akar belépni
  • Voyager5
    Na ez most baromi jó kérdés
  • Ray2
    Teon szintúgy, Sayhán és Bartzon az árak nem ennyire durvák. Bár s cry már itt is eléri néha a 140k-t. Boss ékszerek szerintem nagyon jó árban vannak. (Pl.: 2kkk +4 Tezza, 900kk Zaken, stb.:))
  • niiil
    Melyik szerverre érdemes menni?
  • ErrOrHUN
    nah teon helyett franzra megyek és nyomok egy cash outot. bazz milliomos leszek :D
  • niiil
    reeee hol tudok accot csinálni?:)
  • molnarpe80
    Lehet túl szentimentális vagyok, de most már valami tömeges petíciót kellene írni NCFOS-nak. Ezek az árak most már nagyon kiakasztóak. Én személy szerint nem vásárolok semmit mostantól a piacon. Öcsém ilyen árakat :(
    Gyűjtögettem lelkesen a zsét drac la set-re (500 misi volt) meg zakenre (1,4 milliárd) most hogy már meg tudnám venni drac la set 1,3 milliárd zaken meg 5!!!!!!! milliárd.
    A kurva anyjukat.
    Inkább lekraftolok mindent tart ameddig tart. (kivéve BOSS ékszereket ofc :) )

Amennyiben ez tényleg valami köcsög exploit következménye.
    Remélem lesz valami válaszlépés ncsoft részéről.
    Mondjuk egy FLASHBACK DATABASE TO TIMESTAMP '....'.
    Öööööö mondjuk az szopás, mert akkor a megszerzett szintek is elvesznek :)
    De legalább valami ügyes kis selectet generálhatnának rá a kedves adminok, mely figyeli melyik karakternek jött a reálisnál sokkal több pénz adott idő alatt.

Ez már insane kategória ami itt folyik Franzon.
    A többi szerveren is így megy? Pl: Sayha, Teon, Bartz?
  • niiil
    de átment a system mappán úgyhogy tényleg nagyon köszi a segítőknek
  • niiil
    kb xD
  • Endaer
    ha nem, akkor meg a te hibad :>
  • niiil
    Beállítottam, most telepíti, remélem jó lesz, ha igen akkor nagyon szépen köszönöm a helpet:)
  • Endaer
    hiaba lepsz ki nod-bol, processek kozt rezidens vedelemkent ott fut tovabb. ahogy azt mar mas is mondta, allitsd be a kiveteleknel hogy az L2 system mappajat ne ellenorizze. Ha majd buzeralni fogod a system mappat, cserelgetni, stb, akkor persze megint szivni fogsz vele, olyankor megint be kell allitanod hogy mit nezzen es mit ne. :)
  • cece
    Előtte.
    Most van egy telepítésed és azt mondod neki repair. A nodban mindezek előtt csinálsz egy scann kivételt az L2\system mappára.
  • niiil
    Azt szeretném még kérdezni, hogy ahogy elkezdem instalálni a játékot közbe kell kikapcsolni, hogy ne rakja karanténba?
  • niiil
    oké köszi megnézem