Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aoe tereléshez sorci vagy sps a jobb? Engem nem kell meggyõzni látom, hogy az sps az egyik legdurvább pvp class amit késõbb jobb lesz használni ilyen célra is. Sokan mondják, hogy kifejezett aoe farmoláshoz a sorci az elõnyösebb, mert hogy 2 aoe nukeja van már 3. class elõtt is. Nagyobb a surrender to fire szintje ami aoenel végülis nem számít, mert nem mass típusú. Nagyobb az matkja és etc etc. Tényleg annyival jobb a sorci erre a célra mint egy sps? Neki is 2 aoe nukeja van, ha jól tudom és bár gyengébbet lõ de gyorsabb. Egyszer majdcsak felnõ és akkor az ember elvinné egy picit pvpzni, akkor meg jobb egy sps mint egy sorci imo. De elsõdleges cél a zsé farmolás.
Vélemény?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Gordi: offon nem túl régóta játszok, úgyhogy általában hagyom a nálam tapasztaltabb playereket érvényesülni, abból én is tanulhatok 😊
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
Csak megemlítettem, remélem nem élnek vissza vele, ha tudnak se. Loginnál mindenképp ellenjavallott, hogy ez el legyen inditva szvsz.
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
Kiegésziteném azzal, hogy az SE adja az M power buffot ami a leginbalanszab buff a játékban mivel 75%kkal növeli a támadó erõdet, mig a többi buff együtt ad vagy 40% ot. Mégis az EEt javaslom én is ha eggyet használsz mert a herbek is adnak mpowert és a mana a minden EE= mana+nagyobb manareg+clarity+POW ami szintén + m atac+c speed + manareg.
netcsomag elkapo😛 Ha ez miatt agodtsz mér most vond vissza az L2 walker megrendelésed😛
Aylana: köszi! , SE-nek van empower, wild magic amiért jobb😊 De a többi kasztnál nem vagyok képben.
Manát tölteni ugye eleve csak elderek tudnak, az elven eldernek lvl 58-tól van egy clarity nevû buffja, ami a skillek manaköltségét csökkenti. Ergó jobban tölt manát, mint egy SE. Elemental summoner: lvl 56-tól kapja az unicorn seraphim nevû csacsit, ami kétféle partibuffot tud adni, ezek egyike a manaregent növeli. Sword muse.. hát igen, lvl 77-78tól igen hatékonyan növel mp regent, csökkenti az mp costot és a reuse time delayt, de hacsak nem tudsz sword muset "szerezni", ez gondolom nem aktuális, a lvl 79es doomcryer gondolom szintén nem. Ezeken kívül még az spellsingernek van egy manaregent növelõ self buffja, azt hiszem más ilyesmi nincs, vagy csak korán van és nem jut eszembe. Majd biztosan kegészítik még páran, amit írtam <#vigyor2>#vigyor2>
Vari mellé mindenképp SE vagy EE kell, nekem speciel EE supportom van, más az SEre esküszik. 3 fõs partiba harmadiknak BD. Szerintem 😊
Nagyon köszönöm!
Piacon épp 4 craftos ül.. 1 hónapja kb 45öt számoltam.
Lehet lunát nem kellett volna eröltetni.
Lassan kezd SH-ra hasonlítani...
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
pm itt vagy akár ide publicba is jöhet a vételi szándék jelzése
Idyll: gondolom vmi klienshiba. Ne torodj vele.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Szabadon választható, melyik illik rájuk leginkább 😊
Idyll
támadt egy kis nézeteltérésünk amit szeretnék vele megbeszélni pm-ben
01110000 01110010 00110000
nem olvastam végig alaposan 😊
nah mindegy örülök, hogy nem te vagy leclair
akkor písz
Nem kicsit röhögtem <#nyes>#nyes>
Szerinted ha én vagyok LeClair akkor miért szerepel az aláírásomban az hogy Epszilon? Oo
Nem érzem azt hogy dmx "sleppjébe" tartoznék...bár tudat alatt minden lehetséges! <#nevetes2>#nevetes2>
Egy dologra szeretnék megkérni hogy ha ide vagy pm-t írsz ne legyen annyi sorkihagyás, mert ezeket scrollozni...
..písz!
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Nuker kari az ugye az SPS?
SpellSinger???
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...