Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Tartalma:
- színes chat msg
- zoom hack (kliens elindit, billentyuzeten pause/break gomb megnyom, utana mukodik, azzal ki-be kapcsolhato)
- zoom akár falon át is
- title hack (azoknak a dolgoknak is latod a nevet amiket a tavolsag miatt nem lathatnal, persze giranbol nem latsz el vele Goddardig)
- jobb egérgomb nem teszi vissza alapállapotba a kamerát
- kikapcsolt chatfilter, vagyis a fuck meg a fag nem -_- (lol -_-ylalt)
Legjobb tudomásom szerint a system mappa kliens moddolásnak felel meg, ami az EULA szerint tilos, ezért bannable offense-nek számít. Ellenben, nem kimutatható szerver oldalról (szakkommentátor véleményére azért kíváncsi vagyok, kérlek DMX, javíts ki ha tévedek).
Én szeretem ezeket a módosításokat, ha nincs feljavítva a system mappám, ez jobban hiányzik, mint a walker (kivált, hogy sose afk botozom).
Régen azt a tanácsot kaptam annó, hogy ezt a system mappát NE rámásold a meglevõre, hanem a régit nevezd át vmire, és ezt másold be a helyére, akkor tuti menni fog. Valamint, feltehetõen az updatelés tönkreteszi a moddolt system tartalmát, szóval idõnként új verziót rakok majd fel, de ti is szóljatok pls ha update volt. Köszönöm!
csak h rohadna le, nekem paypal-em és visa electronom van, szal fákk
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
nem rosszat akarok, de tényleg, kicsit olvass még utána ennek a Lájnédzs Kettõ dolognak mer' ennyi infóval meg tudással nekifutni ennek a játéknak még sok fejfájást fog okozni... az meg nem jó neked se meg nekünk se (hiszen nyilván itt kötsz majd ki a kérdéseiddel). Ja és persze a legtöbb dologhoz a játékban kell az angol nyelv legalább alapfokú ismerete is, de minimum a hajlandóság a szótárazásra 😊 ha mindez nem gond, akkor elõre is jó játékot kívánok!
3. classt is meg lehet venni?
01110000 01110010 00110000
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Jut eszembe, van ra igeny, hogy zoom+titlehackes, kikapcsolt chatfilteres, racetrackes spamszoveg-mentes, szines szovegu system mappakat gyartsak es ide linkeljem oket?
szerk: kiprobaltam, verify ok... 😊
Igazam van?
-------------------------------------
lea eax,
cmp eax, 5
jge short Five
mov
mov rax, 005017B4h
jmp rax
Five:
mov eax, 5
mov
mov rax, 005017B4h
jmp rax
-------------------------------------
De mivel mindkettõtöket ismerlek ezért inkább qdoj, ne ellenkezz, télleg nincs igazad.. 😛
Persze mindezeket arcane protection nélkül értsd - nem tudom, hogy az kb milyen arányban véd ellene.
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Shanway egy KoK és büszke rá!!