Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
hát lol... ez most nekem egy ujabb csalodas lesz ha bevezetik, dogolj meg kedves NCsoft, meg egy ilyen onmagabol hulyet csinalo marha bandat...

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Endaer
módosított system mappa itt, valamint ez is az (back-up link ha az elsõ nem menne)
Tartalma:

- színes chat msg
- zoom hack (kliens elindit, billentyuzeten pause/break gomb megnyom, utana mukodik, azzal ki-be kapcsolhato)
- zoom akár falon át is
- title hack (azoknak a dolgoknak is latod a nevet amiket a tavolsag miatt nem lathatnal, persze giranbol nem latsz el vele Goddardig)
- jobb egérgomb nem teszi vissza alapállapotba a kamerát
- kikapcsolt chatfilter, vagyis a fuck meg a fag nem -_- (lol -_-ylalt)

Legjobb tudomásom szerint a system mappa kliens moddolásnak felel meg, ami az EULA szerint tilos, ezért bannable offense-nek számít. Ellenben, nem kimutatható szerver oldalról (szakkommentátor véleményére azért kíváncsi vagyok, kérlek DMX, javíts ki ha tévedek).

Én szeretem ezeket a módosításokat, ha nincs feljavítva a system mappám, ez jobban hiányzik, mint a walker (kivált, hogy sose afk botozom).
Régen azt a tanácsot kaptam annó, hogy ezt a system mappát NE rámásold a meglevõre, hanem a régit nevezd át vmire, és ezt másold be a helyére, akkor tuti menni fog. Valamint, feltehetõen az updatelés tönkreteszi a moddolt system tartalmát, szóval idõnként új verziót rakok majd fel, de ti is szóljatok pls ha update volt. Köszönöm!

4500 ft-ért adok neked accot 30 nappal meg egy 15 napos gc-t 😉

Lord RZA a PUNK
ja de, tartalmazza 😊

Lord RZA a PUNK
arról nem ír semmit , hogy a 15 euró tartalmazná az 1 havi játékidõt

Lord RZA a PUNK
plaync -> gamestore -> lineage2 : 14.99euro

csak h rohadna le, nekem paypal-em és visa electronom van, szal fákk

szerintem kell venned még 1 timecardot is, vagy befizetned +1 hónapot kártyáról. acc+15 napos cdkeyt veszel?

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Gordis2k
Csakhogy ez tényleg igaz😊 a harmadikat nem mert a cél az alacsony szintrõl fejlõdés gyorsítása!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Lord RZA a PUNK
köszi a választ, tom h nem rosszat akarsz. lineage2vel tört szerón játszottam elég sokat, angollal nincs probléma, 2 éve írországban dolgozom xD , na akkor úgy néz ki, hogy elég a 15 eurós sima L2 . köszi szépen még1x

Endaer
updatel ingyér'
nem rosszat akarok, de tényleg, kicsit olvass még utána ennek a Lájnédzs Kettõ dolognak mer' ennyi infóval meg tudással nekifutni ennek a játéknak még sok fejfájást fog okozni... az meg nem jó neked se meg nekünk se (hiszen nyilván itt kötsz majd ki a kérdéseiddel). Ja és persze a legtöbb dologhoz a játékban kell az angol nyelv legalább alapfokú ismerete is, de minimum a hajlandóság a szótárazásra 😊 ha mindez nem gond, akkor elõre is jó játékot kívánok!

Lord RZA a PUNK
szevasztok, meg szeretném venni az L2õt (netrõl letöltõset).. találtam is az nc weblapján egy 15 eurós változatot viszont nem vagyok benne biztos, hogy az yo-e, mer a neve csak simán Lineage2. szal a kérdés, L2höz külön meg kell venni a kiegeket is? vagy updateli ingyér? thx

<#szomoru1>

Endaer
anyám borogass, ez kb. olyan fajsulyos hulyeseg volt mint a sajtos quest... <#bohoc>

Ez komoly? mert akkor én várok 😊
3. classt is meg lehet venni?

GAthersw
ok: Józsi 2131 sebzést okozott neked. 800at basztál oda Bélának. Kritikus támadás!!!!44

01110000 01110010 00110000

írd át magyarra 😄

GAthersw
Én is örülnék neki, próbáltam csinálni a Heiser's-es cuccal, de, ha L2.exevel indítom nem Loaderrel akkor General Prot Fault. Valami módosított RSA-key-es exe kéne de azt meg nem találtam sehol. Jah és, ha lehet akkor oldschool tipusú dmg írás, tehát nem xy has given xy damage of xxx hanema a jó öreg, You hit for 2131, Xy hit you for 1, critical hit! De asszem egyszerûbb lesz ha feltöltöm a Heiser's-es templatemet aztán a racetrack zoom title chatfilter stb-t rádbízom.

TuShEe
az is marad? xD

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

Gordis2k
még 2,5 hét és jön a Freeserver kasztváltó! Akinek nem sûrgõs várja meg😛😛 3millió adánáért megveheted a questeket.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Flaviaa
én tudnék olyan systemnek örülni 😊<#taps>

MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST

darkmenx
csak nehogy a vegen te legyel a rossz mikor kibannoljak a kis PC ARCot botozasert es jon ide frocsogo nyallal, hogy biztos miattad (a systemed miatt) volt.

Endaer
Tudom hogy letezik olyan aki scripteli a walkerjet, es en is zsigerbol utalom az L2-beli questeket, de vmiert megis azt gondolom, quest walkleirasok alapjan gyorsabb es egyszerubb kezzel vegigmenni rajta mintsem szopni a walkerrel, beakadt-e vhol (ez megesett peldaul az ICAs plainswalker verzioval is).

Jut eszembe, van ra igeny, hogy zoom+titlehackes, kikapcsolt chatfilteres, racetrackes spamszoveg-mentes, szines szovegu system mappakat gyartsak es ide linkeljem oket?

GAthersw
Egyébként simán meg lehet csinálni csak kb. 2x annyi idõt kell rászánni mintha simán questelnél. De nekem alapból ha valami questet kell csinálni (pláne a 40esektõl) viszketésem van.

elméletileg van, csak nem nyílvános. PWnek tudok szerezni, anno ica ezzel farmolta a rep pontokat

Endaer
Kasztvalto script? Megmosolyogtattal, koszi az okozott vidam pillanatokat. 😊

TuShEe
+nek

TuShEe
sps kasztváltó scriptje ha van vki irjon ram pls! köszi

darkmenx
hulyeseget ir amugy a gyerek es szerintem nem nagyon tudja, hogy mi tortenik, a walker a jatek memoriajat modositja es attol, mert ez egy walker dll meg ugyan ugy modositja arrol nem is beszelve, hogy 1 byteot kell atirni a kliens memoriajaba, hogy ne toltse be gameguardot inditasnal. ugyhogy watch out ha nincs gameguard ikonod logout. amugy nemhiszem, hogy 1-2 instrukcional tobbet atkene irni jmpre a dllben, hogy mukodjon az automatikus verify (sose neztem)

darkmenx
igy van, ez meg interlude de a lenyeg ugyan ez, total random

Endaer
miutan nyilt forumra kikerult, most mar nyugodtan merem postolni... nem probaltam ki, majd DMX megszakerti account lopasra alkalmas-e ez a megoldas, de mindenesetre megint kitalaltak hogy ingyenesse tettek a walkert. click here a linken talalhato okossagnal tobbet en se tudok, kerem kapcsojjaki!

szerk: kiprobaltam, verify ok... 😊

Voyager5
Magyarán 5 buffot vesz le maximum. Ha több lenne az eax 5nél akkor 5öt ír bele a progi.
Igazam van?
darkmenx
kis kod reszlet l2serverbol (aki eltudja "olvasni" ugyis tudja, hogy mukodik)
-------------------------------------
lea eax,
cmp eax, 5
jge short Five
mov , eax
mov rax, 005017B4h
jmp rax
Five:
mov eax, 5
mov , eax
mov rax, 005017B4h
jmp rax
-------------------------------------

Gordis2k
LOL bameg amugy is.... te dolgozzá...

Gordis2k
Bevagyok VÉDVE!! Ja ZS kapd be 😛!! Gyere pénteken trafikba a csajok no bugyi partyt szerveznek (jaj ez titks info volt)😛

Gordis2k
A cancel ellen csak a külön Cancel resistek védenek valamint a szintkülömpség. A land rate 100% csak az változik hány buffot vesz le 1-7ig. Minden kronikában változik jelenleg random a tömegbõl kivesz 1-7et. Természetesen én is teszteletem fullbuffos karikon sohe nem vett le 3nál kevesebbet 30 castból viszont igen magas szintû vagyok.

airaction
Jaj. Sanyigz most rossz emberbe kötöttél bele. :/ Gordit itt nem fogod tudni megfogni, túl sok embere van, és télleg nincs élete.
De mivel mindkettõtöket ismerlek ezért inkább qdoj, ne ellenkezz, télleg nincs igazad.. 😛

TruBy

Mindenkinek van magánélete játékon kívül is.

ha még songolni kellene, de minek songoljak wardingot meg ezt a dark resist cuccot, ha egyik mob sem nuker? 😄 belecsaptam a lecsóba ezzel a subbal 😄

Endaer
nem elik tul. 😊 nekem pl. allandoan koncentralnom kell hogy ne felejtsek el rendesen 2 percenkent "enekelni", sokszor epp ezert inkabb walkerbe allitom be aztan kozben nem gaz ha ramirnak msn-en es nekik valaszolok... kiveve masspvpben ahol a partitagok ugye mozognak mindenfele, olyankor muszaj jobban figyelnem, de pve-nel a fene fog orakon at 2 percenkent buffolni... de vegulis legalabb visznek partizni, nem olyan rossz az 😊)

Sok türelemmel... Egyébként tényelg eléggé semmitérõ karakter a songokat leszámítva. A BD legalább tud hex-elni meg egész jól salapál de az sws... "you hit for 50 damage" Igazán kaphatna valami értelmes skillt pvpben. Mondjuk vlaami shield stunt vagy akármit

dögunalom ez az SWS, ezt az swsek hogy élik túl? 😄

Igy van, én is úgy tudom hogy fixen az utolsó 5 buffot veszi le. De gordi papa majd jól megmondja a frankót, mert õ egy nolive player!!!😊

Endaer
ha jol emlekszem a cancel jelenleg max 5 buffot vehet le, de ha tevedek, a tobbiek ugyis boldogan kijavitanak 😊 (a "buffok egyharmadat levette" kb. nesze semmi fogd meg jol pontossagu meghatarozas)

Aylana
A cancelt duelben próbálgattuk, 77es sts-re, sagira és 78as arcane lordra pp, ee, se buffokra olyan 10-bõl átlag 9szer betalált.. sõt inkább 10bõl 10szer 😊 Cast speed nekem olyan 1,5 hydro balst timenak tûnt.. szóval gyors, mint minden sps nuke 😛 reuse time olyan.. hüm, 20 sec körül? A buffok kb negyedét-harmadát szedte le, de pax.. a landing ratet próbálgattuk ésazt, hogy ki tudnak-e ütni belõle - hát nemigen 😊Jellemzõen variról az empót, harcosról a hastet szedte le, persze ez már tuti hogy csak szimpla szerencse volt 😊)

Persze mindezeket arcane protection nélkül értsd - nem tudom, hogy az kb milyen arányban véd ellene.

lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~

Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy a cancel milyen % ban jön be kb, mennyi idõ alatt kasztolja el egy sps, hány buffot vehet le. Ugyan ez érdekelne Touch Of Death nel. Olympian kerheto buffoknal es full buffnal is erdekelne 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Gordis2k
Én teszem esküszöm mindig mindenhol!!!

pharao
Én már néha letagadom, hogy ismerem. (Akár ti is tehetnétek)

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

TruBy
Lol, csak ne hangoztatnád, csak ne hangoztatnád!! Családban marad <#eplus2>

Gordis2k
Azaz fiam lehetnél!!

Shanway egy KoK és büszke rá!!

TruBy
Ti allatok! Most ertem haza melobol, de olyan jokat rohogtem ezen az uj Sanyis teman. <#hehe><#hehe><#hehe>
Egyebkent Sanyix te tevedsz, te vagy a "szokásos magyar l2-s" jatekos.
Mi pedig egy nagy csalad <#banplz>