88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#87103 WTS Core szerver: lvl 85 ISS Immortal heavy set+ Req dual kard
WTS: Lvl 85 + 75% Summoner TW set + 2 apo fegyver + 50milla ugyanezen az accon, lvl 86+66% Archer Immortal set + requiem fegyver. 2,5hónapos Premacc-al -
Majestic01 #87102 WTB 300M adena @ Naia
WTB Yul iss tyrr (ha van sub vagy nobles mégjobb) MIN 86 @ Naia -
Tempileul #87101 Eladó egy lv86-os Feoh@Naia!
Pm me! -
#87100 WTS lvl89 Iss @ Core -
Majestic01 #87099 Üdv!
WTB Nobles!(vagy legalabb sub) tyrr, iss, yul! Legfőképp yul kellene.
Ajánlat PM-ben. -
#87098 Az a baj, hogy a summoner skilleken nincs reuse timer így nem látni pontosan mennyit dob rajta a freya... De amúgy a reaperek elég gyorsan tudják használni a skilljeiket -
dolfK #87097 Thx. Azt hittem full megkapják - Freya meg Wynn Force nem lett volna rossz. -
De4thGod #87096 WTS Tyrr Warrior 86@Naia
WTS Adena@Naia
Érdeklődni priviben. -
FickDeineStory #87095 Ha nem láttál játszani nem is tudod, hogy tudok játszani:).
Igen van, hogy kérek kölcsön másoktól adenát, de általában ha azt mondom nekik egy héten belül megadom még az nap meg adom nekik.
Én legalábbis ha éppen látok valamit jó árban eladót inkább, kölcsön kérek és utánna addig farmolok amíg vissza nem fizetem mindet, míg mások az első útjukba kerülő adena árus oldalról bevásárolnak adenából. Ezt most általánosságba mondom, nem célozgatok vele senkire.
Azt, hogy akkor mennyire reportoltam vagy kit már nem tudom, de nem igazán szoktam mondani kit reportolok be.
A botter a PK-zással szerez spotot én a bottereket reportolva ha szükség van rá.
A Teonon amíg nem lett belőle Naia igazából 5 tőrös maradt akik ellen PvP-ztem, de nem sikerült őket legyőznöm. Squeez, Itziar, Oskitz, Ignesia és még volt egy, egy másik szerverről a Teonra transferelt emberke akinek a nevét nem tudom.
De, viszont itt azért az 5*60 attribute vs 5*120 attribute, +10 skillek vs +30 skillek +3 dynasty set vs +6dynasty set illetve 0/5 epic vs 5/5 epic miatt minimális esélyem volt, hogy bármelyiket megtudjam verni.
-
#87094 Ultimate servitor shareben néminemű pluszt ad nekik, de nem mész tőle azért annyira messzire:) -
#87093 WTS ISS buffer 85(DC volt) Core ajánlatok pm-ben jöhetnek. -
dolfK #87092 You are truly an hero. -
#87091 Játszani nem, csak kölcsönkéregetni, illetve reportolni láttalak:(
A memóriád selejtes lehet, hisz többször is elmondtam, hogy én pont ezért hagytam abba egy időre a játékot illetve transfereltem vissza, mert ehhez a játékstílushoz, már nekem sem volt kedvem. Viszont annyi különbség akad, hogy én ezek nélkül is mellettük, ellenük játszottam:(
A korábbi "lenne esélyem" duma kicsit olyan mint minden focistajelölt dumája, "lehettem volna nagy játékos, ha nem jön a térdsérülés" -
#87090 Force will be with you, always -
FickDeineStory #87089 Nem csodálkozom túlságosan azon, hogy a RedStormban anno nem láttál játszani. Abban az időben már a RedStorm az a kategória volt, ahol az számított embernek akik be donate-elte a +6-os Draconic, Majestic vagy IC setet és belőtte a Frintezza pvp-ben a radart. Az ally chaten is az eladásra szánt tárgyakért természetesen Dollárban, Euroban vagy Rubelben kellett fizetni, legtöbbször MissSmokeAlot (CoriNadine) zsebébe aki Disclipes Necropolisban haszolta a bot csordáit. Vagy ahogy Varka Silenos-ba botoztál:).
Ha ezeket hívod játéknak akkor a válaszom nem, senki nem tanított meg játszani, mert ilyen formában én sosem fogok játszani! -
Majestic01 #87088 Kicsit módosítanám:
WTB Male törp. (kasztja Otell, healer, Iss, feohn kívül bármi lehet.) Min 86 lvl. @ Naia
Ajánlat PM-ben.
-
gabbr #87087 Kösz a választ. Találó volt a ventilátoros hasonlat is. A beszólást pedig nem szántam beszólásnak, inkább csak kicsit negatívan álltam a dolgokhoz... Gondolom ismered az alábbi viccet az agresszív kismalacról... :)
Az agresszív kismalac otthon takarít. Egyszer csak elromlik a porszívója. Gondolkodik, hogy mit csináljon, és eszébe jut, hogy a medvének is van porszívója. El is indul a medvéhez, hogy kölcsönkérje tőle. Ahogy megy az erdőben, azon gondolkodik, hogy mi van, ha a medve nem adja oda a porszívóját... Na mindegy, ballag tovább, de megint eszébe jut, hogy a medve tuti, hogy nem adja oda a porszóvóját. Közben odaér medve házához, bedobja az ablakot egy kővel, és bekiabál rajta, hogy "Tudod mit medve? Kend a hajadra a porszívódat!". -
#87086 Köszi, hogy elém álltál!:D -
ErrOrHUN #87085 Jól használható.
Nincs mit.
Nem teljesen tiszta nekem egy dolog. Valaki úgy érzi, hogy ismeri az itteni hangulatot, és mégis itt kérdez, akkor miért kezdi úgy, hogy beszól? Kíváncsi vagy a véleményünkre, de azért előtte még beleszarsz a ventilátorba, hogy mindenki pöttyös legyen... -
gabbr #87084 Sziasztok! Látom jó itt a hangulat és szeretitek is az újakat, de azért gondoltam felteszek egy kérdést hátha belefér a válasz is valakinek... :)
Az érdekelne mennyire jó választás mostanság a tőrös, 85 körül pvp / pve-ben mennyire használható egy othell rogue? Amiben még gondolkodtam, hogy kipróbálnám az az archer.
Köszi előre is, ha valaki válaszol. -
Tempileul #87083 WTS Feoh(Human)@Naia
Pm Me offers! -
#87082 Ezek szerint mióta eljöttem Teonról valaki megtanított játszani? -
Majestic01 #87081 Üdv!
Továbbra is!
WTB Male törp. (kasztja majdnem mind1) Min 86 lvl. @ Naia
Ajánlat PM-ben.
-
FickDeineStory #87080 Általánosságban írtam ami így igaz is, mivel te most itt kiemelted azt a két fórumozót akik herok vagy esélyesek rá, arra csak azt tudom mondani, hogy nem követem figyelemmel, hogy ők ketten botoznak-e vagy vesznek adenát stb.
Tudom, hogy ők sem "tisztaéletűek", de azok közül akik nekik a szerveren jelentős rivális túlnyomó részt úgy is csaló vagy egy csalóktól leechelő legit.
Ezekhez viszonyítva ők tényleg jobbak. Nem szokásom magamhoz hasonlítani másokat, de ha azon felszereléssel, szintel stb-vel rendelkeznék mint egy átlag hero esélyes akkor nekem is lenne esélyem hero lenni.
Viszont az azért fontos, hogy attól még, hogy valaki hero közel sem jelenti azt, hogy ő a legjobb az adott kaszton belül. -
#87079 Láttál már olyan "bárót" aki nem lesz morcy, miután tudatod vele, hogy maximum úgy lehet a segítségedre ha fut elől és ő kapja be az első pár skillt?:) -
tompikaster #87078 :'( Meg vagyok bántva!Komoly mélységekben!
Ugyan nem vagyok Zeroh CPjében, de azért pvpben mi is többször maradunk állva, mint nem.
Amúgy én is mindig összeakasztom a bajszom a farmerekkel, lassan megszokom. -
#87077 erzekeny hamupipoke lelekkel itt semmire sem jutsz, bar feltorekvoben a puhapocsuek legujabb nemzedeke, aki mindenkit patyolgatni akar ahelyett hogy az onallosagra nevelne, mint ahogyan az elet is, de hat... *legyint* -
#87076 WTS lvl89 Iss @ Core -
namizu #87075 köszi a válaszokat, most regeltem ide, és nem ismerem még a "dörgést". Nem kell egyből lefogyatékosozni:) -
#87074 mar elkuldtem neki priviben de annyira keves szegeny szellemileg, hogy nem vagta le... :( -
ErrOrHUN #87073 blackmarketeer mellé potrolnak minden fél órában órában más városba
Mammon -
ErrOrHUN #87072 ő maga a TREND, ezt tudhatnád... -
namizu #87071 Szóval valaki tudna segíteni? -
#87070 Igazi, vitathatatlan muveszlelekre vall, hogy a "morcy"-t is az uj trendnek megfeleloen, a trendekre erzekenyen reagalva Y-al irtad! -
dolfK #87069 hirtelen milyen nagy lett a forgalom naian.. -
Tempileul #87068 WTS Feoh@Naia
Pm-ben várom az ajánlatokat. -
namizu #87067 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. és a 4game szerveren játszok, és még új vagyok. Vettem egy A-s fegyot, és szeretnék beletenni Acument. Azt tudom hogy kell hozzá 12-es kék cry, ami már megvan. Viszont nem tudom, hogy hol van a blacksmith of mammon, csak blacmarketeert találok. Nem tudjátok hogy hol keressem? mindenki sak annyit mond, hogy random félóránként változtatja a helyét a városokban. Ezzel most nem sokra megyek. Már órákat kerestem, de nem akadtam a nyomára. Hol kell pontosan keresni? már az is nagy segítség lenne. a Blacksmithnél? grocery-nél? Légyszi segítsetek. -
ErrOrHUN #87066 -
#87065 NF C1 ota meg mindig nem viselik jol a random kurvaanyazasokat :( pedig most csak ilyen mysticworldrol jott nagytudasu playerek kaptak.
sajnos zeroh partyjan kivul senki nem tud ott pvpzni es ha ezt a tudtukra adod akkor morcyk lesznek :S -
#87064 Gondolom tudod, hogy ezzel most "iszonyatosan lelkébe gazoltal" par embernek, koztuk olyanoknak is, akiket, mint pl egy 7x-es herot, korabban tapasztalt, jo jatekosnak neveztel, es nem akartal kritizalni, mert (ebben igazad volt, valoban poros nyomaba se ersz). Most meg mégis azt mondod, nem alkalmas erre a jatekra, meg talan masra se...
Az, hogy most kinek van igaza, nekem mind1, meg csak nem is erdekel, en inkabb a "sake of argument" miatt kerlek, hogy dontsd mar el mit hablatyolsz ossze-vissza. Az, hogy ugyanabban a temaban egyszer ide allsz, egyszer meg oda, nem hangzik tul kovetkezetesen.