Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan ez a helyzet szerintem az Armor set-el is egy jól feltápolt Rare Moi, Rare Vesper vagy TW set tökéletes addig, persze 95 fölé már inkább csak TW set.
Olyan kérdésem lenne, hogy van most egy immortal szettem, unbound, és kellene rá resist legalább 60-ig. Most ezt csak attri stone-ból lehet megcsinálni? Hallottam a mentee coinról, azzal is meglehet?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
kill the converstion
Az lenne a kérdésem hogy nem tud valaki ajánlani egy jó clant??? a Shilien szerón játszom! És senkit nem ismerek itt, mert nem rég kezdtem. lécci segítsetek! <#help>#help>
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
kill the converstion
kill the converstion
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
fuck mmo's..i.,
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
gondolom akkor ugyanez a helyzet
Köszi
Idyll
Halottvagy [eR] Arijuen
Halottvagy [eR] Arijuen
Halottvagy [eR] Arijuen
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Jó,hogy válaszolsz kérdésekre csak inkább te is nézz utána mert oltári baromságokat gépelsz ide.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Halottvagy [eR] Arijuen
Kérdésem lenne Othell Rouge-al kapcsolatban. Elsõ: Milyen dye kell neki? Többnyire farmra. Én szerintem +dex meg wit, de mibõl vonjak le?
Másik dual vagy sima tõr? Farmra.
Köszi szépen!
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Halottvagy [eR] Arijuen
Idyll
GoD-ban a TW mennyire változott meg? Értem ezalatt, hogy pl TW Badge-et mi alapján kapok? Maradt a Gracia Final-ben megszokott rendszer, hogy 61+ karaktereket kell farmolni? Esetleg nem 61+ hanem 85 a minimum szint?
Köszi
kill the converstion
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
kill the converstion
Ha mindenki akar csak 1 millat ad el nekem, boldogga tettetek az amugy szomoru es ertelmetlen eletemet.
WTB adena/items @ innova core, pm plx
thanks
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Olyan kérdésem lenne, hogy van olyan oldal, ahol meglehet nézni, hogy mondjuk Naia-n ki, és mekkora a legnagyobb karakter, hányas a legnagyobb fegyver és egyéb adatokat? Kiváncsi lennék most, pillanatnyilag hányas a legnagyobb karakter😊 Én úgy gondolom, hiogy maximum 93-as lehet a legmagasabb, de lehet tévedek. Ha van ennél nagyobb karakter itt, képet tehetne fel, kiváncsi vagyok.
Köszönöm elõre is.