Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aden Constructor NPC-tõl lehet kapni ilyen chest-eket a matikért cserébe abból lehet DEWR-t beszerezni ami trade-elhetõ is. De elég alacsony az esély rá, hogy ilyet kapsz😊.

2400 vagy 2600 mentee coin-ba kerül egy 60-re attribute-ozó stone. Egy mentee kb 10-11k mentee coin-t ad neked 40-tõl 86-ig. Szóval Nem egy rossz üzlet ezt venni belõle.

Szerintem most már nem oszt nem szoroz, hogy Dual Dagger vagy sima Dagger. Sokkal jobban lehet/kell skillezni PVE-ben mint eddig, a skillekkel a Crit Dmg SA miatt egy kezes tõrrel tudsz a legnagyobbat sebezni.

Szerintem szerezz inkább be egy apocalypse fegyvert over enchant és 300 attribute neki SA-val vagy Dual SA-val és akkor használd ezt 99-ig. Tauti-ba a 99-es fegyverek úgy is kapnak extrákat, jelenleg úgy nézki, hogy ezt csak az r99-es fegyverek kapják szóval az Apo kényelmesen megfelel így 14 szintre.
Ugyan ez a helyzet szerintem az Armor set-el is egy jól feltápolt Rare Moi, Rare Vesper vagy TW set tökéletes addig, persze 95 fölé már inkább csak TW set.

pisztácia
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy van most egy immortal szettem, unbound, és kellene rá resist legalább 60-ig. Most ezt csak attri stone-ból lehet megcsinálni? Hallottam a mentee coinról, azzal is meglehet?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

WTB adena Core-on, pm az ajánlattal

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Nekem megéri és 95ig is el kell jutni valahogy. Wh-ban pedig biztos nem fog állni, mert valószínûleg majd betöröm.

kill the converstion

Sziasztok! nem tudom hogy jó helyre írtam, de ez tûnt a legmegfelelõbbnek.
Az lenne a kérdésem hogy nem tud valaki ajánlani egy jó clant??? a Shilien szerón játszom! És senkit nem ismerek itt, mert nem rég kezdtem. lécci segítsetek! <#help>
Lullaby
Csak felesleges. Lesz egy R-es fegyód, nagy valószínûséggel bound amit ugye nem tudsz tradelni, a scrollt pedig nehéz megszerezni és elég kicsi az esélye, hogy normal item legyen belõle. Ott fog állni a WH-dban fölöslegesen kb. (: Én inkább az R95-re gyúrnék. (persze ha nem vagy mákos már az elején ^^ )

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

btw naiara nincs valami megoldás (mint core-on), hogy ne kelljen 50+szor loginolni, hogy beengedjen?

kill the converstion

Mentor coinból ki lehet váltani az attrikat is. Azokból ha jó menteek vannak, akkor hamar összejön a full set/fegyóra-re való.

kill the converstion

Lullaby
Legtöbb ember nem nagyon foglalkozik az atribbal, mert egy jól felcuccolt ellenfél (3x120-as resistek) ellen nem sokat ér már, PVE-ben meg szintén nincs akkora különbség, hogy költeni kelljen rá. Számokat sajnos már nem tudok mondani, de elég lófasz szinte.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

MeoH
Emlekeim szerint 300 element nem nyomott annyit a sebzesen, persze ez lehet valtozott vagy, regen volt mar.

fuck mmo's..i.,

pisztácia
Köszönöm szépen a segítséget!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

anno ez úgy volt, hogy +75% dmg ha megvan a 150 attrib a 0 hoz képest
gondolom akkor ugyanez a helyzet

pisztácia
Olyan kérdésem is lenne, hogy fegyvernél mennyit számít az attri. Úgy értem,, ha 150-es csak nem 300-as mennyivel gyengébb? Kevesebb sebzés?

pisztácia
Na... ez nekem egy rossz hír. Mert gondoltam veszek destiny pack-et, és eladom azt az encsit, és lesz pénzem. Azért is kérdeztem, mert egy törp Aden-be árult egy olyan encsit. Csak lehet azt boss dobta, vagy valahogy pack-en kívül szerezte.
Köszi

Delf bicskásom buildje jelenleg (pvpre) solo Apoc+focus/stres TW set/+str,+con dye és knight harmony. Mit érdemes ezen változtatni + mennyit segít a tezza +bleed/stun attackja a resistek ellen? Tapasztalatokat várok nem új karakterek véleményét,válaszokat elõre is köszönöm.
Tüskés
A diplomákból szerzett fegyverre 2 rgem az SA. A normál requiemre 19 rgem, az apocalypse-ra 56.

Idyll

Nem, legalábbis az NCwest-es tárgyak amik L2 Store-ból veszel, elvileg már egyeltalán nem trade-lhetõk, max csak a karaktereid között.

pisztácia
Még olyan kérdésem lenne, hogy a destiny pack-ben lévõ scroll of destruction R grade trade-elhetõ?

KurtVampire
Az igazat megvallva google tényleg 19-et ír, de én tegnap tuti hogy nem annyit vettem, egész egyszerûen mert nem volt annyi pénzem, illetve néztem is egy nagyot hogy a requiemre csak 2 Gem volt, Apo Shaperre meg 56 kell. Vagy én voltam szerencsés vmilyen buggal vagy változott valami, a szövegemért pedig elnézést kérek.

Halottvagy [eR] Arijuen

KurtVampire
Tegnap tettem a Requiem Dualomra Dmg up SA-t és keményen 2 R GEM volt. Nézz körül és gyûjts tudást. Naia BTW

Halottvagy [eR] Arijuen

KurtVampire
Nincs semmilyen dye-om mert nem kell, pénzem meg nincs egyelõre csak pluszos dye-ra

Halottvagy [eR] Arijuen

Odikee
Ha nem sikerult volna rajonni mi az ertelme a full strnek , inkabb megmutatok , clone attack skill 10 min cd

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

pisztácia
WTS +3 vesper sharper CD 300 earth @ naia

Predtom0O
19 R gem kell hozzá ,te hol játszol vmi privát free szerveren???
Jó,hogy válaszolsz kérdésekre csak inkább te is nézz utána mert oltári baromságokat gépelsz ide.

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Odikee
ja mert dex dyod van ahelyet h lenne 15 stred facepalm

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

KurtVampire
focus all? QQ 78 óta maxon van focus és én kezdjem újra... 😊)

Halottvagy [eR] Arijuen

pisztácia
Köszi mindenkinek a segítséget.

Odikee
nem szeretnek beleszolni mert nyilvan jobban tudjatok , de str > all , focus > all for pve es a dex csak haszontalan statokat add szoval aki dex dyet hasznal OR-en annak azt ajanlanam h kezdje ujra ezt a jatekot , mert 86 szint nem volt eleg hogy az alap dolgokat megtanulja .

KurtVampire
Requiem dualdaggerhez 2 R GEM SA, Apo daggerhez 54 R GEM

Halottvagy [eR] Arijuen

VipJoco
2db R gem? requiem fegyverekhez Innova szerveren 19 R gem (bound es normalhoz is)

KurtVampire
First of all, nem kell neki dye, hacsak nem +dex +str +res van kéznél 10-10 darab. Másodszor pedig dualdagger mindenképpen farmra, requiem dual crt dmg up-al a legjobb +4esen és felattrizva, azt nem übereli semmi, kivét ezalól az ugyanilyen de erõsebb dualok. Soulcry hozzá rohadt olcsó és csak 2db R grade GEM kell hozzá.

Halottvagy [eR] Arijuen

pisztácia
Üdv!

Kérdésem lenne Othell Rouge-al kapcsolatban. Elsõ: Milyen dye kell neki? Többnyire farmra. Én szerintem +dex meg wit, de mibõl vonjak le?
Másik dual vagy sima tõr? Farmra.

Köszi szépen!

MadnessX
Új insták(teredor,spezion,istina etc) teljesítése után megjelenik egy npc(adventure guide) és nála tudsz SA cryt váltani.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

KurtVampire
Tud valaki arról hogy lenne R grade soulcry-hoz valami küldetés? Nem találtam info-t róla. Kösz

Halottvagy [eR] Arijuen

darkmenx
a VipJoco nem legit 😞

WTB adena Core-on, pm

Tüskés
Annyira semmi sem változott, hogy warsmitht/OLt unawakened karaktereket kell ölni, mert awakened-ben nincs ilyesmi kategória.

Idyll

Halló!

GoD-ban a TW mennyire változott meg? Értem ezalatt, hogy pl TW Badge-et mi alapján kapok? Maradt a Gracia Final-ben megszokott rendszer, hogy 61+ karaktereket kell farmolni? Esetleg nem 61+ hanem 85 a minimum szint?

Köszi
Ahogy a játék is, ez a fórum is az egóról szól (lásd elõzõ 86781 hszt). Miért mondana le? hf

kill the converstion

van itt infó, csak basznak megkeresni 😄

Endaer
Ezt a forumot jo lenne, ha torolnek az SG atyauristenek, mert nincs semmi ertelme. 😊 Informacio szerzesre alkalmatlan, legalabb felig intellektualis eszmecserere meg vegkepp kizart, hogy valaha is jo volt, szoval azon kivul hogy itt kopdossuk egymast, meg kepeket posztolunk, semmire se jo. Ez a forum "monnyon le"!

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

ahelyett hogy adenat farmolnanak vagy vennenek, itt vitatkoznak... 😞

kill the converstion

Na de most komolyan sracok, senkinek nincs adenaja innova core-on?!?!?!
Ha mindenki akar csak 1 millat ad el nekem, boldogga tettetek az amugy szomoru es ertelmetlen eletemet.

WTB adena/items @ innova core, pm plx

thanks

pisztácia
Te jó ég.... nagyon elvagyok tévedve akkor... az azért nem semmi. Én most a 85-ös szintért küzdök...:S

A legnagyobb botterek 97-es szinten tartanak ha nem tévedek

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

pisztácia
Jó reggelt!

Olyan kérdésem lenne, hogy van olyan oldal, ahol meglehet nézni, hogy mondjuk Naia-n ki, és mekkora a legnagyobb karakter, hányas a legnagyobb fegyver és egyéb adatokat? Kiváncsi lennék most, pillanatnyilag hányas a legnagyobb karakter😊 Én úgy gondolom, hiogy maximum 93-as lehet a legmagasabb, de lehet tévedek. Ha van ennél nagyobb karakter itt, képet tehetne fel, kiváncsi vagyok.

Köszönöm elõre is.

moonlightsh
azt hazudták, h magyar idõ szerint este 19 után várható :-)