Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor fingom nincs hova lettek azok a cuccok
akkor ahogy ígértem, most jön a nyilvános bocsánatkérés
BOCS
bár azért szólhattál volna bazze és nem hergelem fel magam feleslegesen
azt mondtad május 10 után vagy
legalább pár szóban tudathattad volna, hogy most ez a szitu
na mind1 viszont gúnyorosság meg nem kell csak tiszta beszéd
üdv
mellesleg enyhén gúnyos akart lenni a hangnem, sry, ha nem jött át -.-'
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szõlõlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
Akkor grat! A gyakorlat az nagyon szar volt nekem, nem irigyellek :)
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szõlõlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
van számodra még olcsóm eaa pm me ha kell
ayla én örülnék a legjobban ha tévednék ezt õszíntén mondom
talán én is ismerem egy kevéssé hisz mint mondtam beszéltünk jópárszor
együtt partyztunk egy klánban voltunk elláttam cuccokkal
a lóvét is befizettem neki azon benyomások alapján elõre
ezt rendben rendezte is mint mondtam (mellette szól)
de még ha államvizsga van is folyamatban, hogy a francba lehet az, hogy msn-re nem válaszol ide meg már 2X is írt
elõbb nézek msn-t mint sg fórumot, hiszen msn-re család barát bárki írhat
fontosabb dolgokat mint l2
nah mind1 bárcsak tévednék és nyilvánosan bocsánatot kérhetnék
meg is tenném, de asszem neki is dukálna egy bocsi irányomba
Bocs trubi gerinceségbõl 1 es:(
Az az automouse isten én azzal lettem hero! Belöttem a cucot mire hazaértem hero voltam!!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
(olvasgatom jobb mint a romantic csatorna:) )
jah és köce
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
(official Lineage2 oldalon próbálkoz vagy a plaync.com-on)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Vki meg tudja mondani hol tudok trial accot csinálni?
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
aoba karmian vagy bw passz
meg még lóg egy doom plate armorral (vagyis csak az árának egy részével)
kölcsönadtam egy doom heavy setet +4333
a lelkem kölcsönadta és lescammelték róla
visszakaptam kesztyû csizma sisak és még 7 milla de maga az armor vagy 20 volt akkor (errõl már letettem hogy visszakapom)
ezt még be is nyeltem
aztán húztuk a warcryerét fel is szereltük cuccal nálunk futott stb...
erre se szó se beszéd belépett master accountra megváltoztatta a jelszót és kivette a groupból 61-62-ön bazze
minden cucc rajta maradt
és azóta drága symbiontnak se híre se hamva
annó amikor mydguard-ék támadták még védtem is, hogy szegény sym õ biztos nem lehetett mert jó arc stb...
dumáltunk ts-en msn-eztünk
befizettem a walkerét 1x aminek el is utalta korrekten az árát
aztán 1x csak jött ez panaszkodtak mydguardék aztán elvesztem a doomom meg most a többit is
mind1 így jártam csak segíteni akartam csóró magyar honfitársamon
biztos annyira meg volt szorulva anyagilag, hogy ezt nélkülözhetetlen volt megtartania
de legalább VÁLLALNÁ BE és akkor azt mondom baszom így jártam
nem fogom felvágni az ereim, de bujkál baszod
ez kiba undorító
Jah egyébként nemtom Gordi miert nem tudsz valaszolni MSN-en mikor radirok, hogy visszaadnam a cuccaid!! Gerinctelenseg...nekemadod a jobbnaljobb cuccaid, aztan egy uzit nem tudsz kuldeni, hogy kell vissza...itt sunnyogsz ossze-vissza. Gondolom ide azert ritkan szoktal irni <#duhos2>#duhos2>
azóta valahogy nem vagy elérhetõ sosem mióta visszakértem a cuccaimat
kurvára örülnék, ha visszajuttatnál mindent ami NEM A TIÉD!!!!
gondoltam írok ide, mert itt csak megfordulsz néha
nem kéne folytatni ezt a viselkedést én nem fogok lemenni sem téglásra sem nyíregyre hogy elverjelek, mert az út 5x több lenne mint amit lenyúltál forintosítva, de legalább akkor vállald fel a gerinctelenséget és ne sunnyogj
lol akhi
kössz a szívatást
Csak ajanlani tudom <#crazya>#crazya>
Amugy udv a regi cimbiknek <#integet2>#integet2>
ez most mi?
hardveres bot?
azt írják nem mutatható ki, hogy botozol
gondolom ig-vel kell játszanod akkor mûködik
1 vagy több karakterre is használható?
valakinek van róla használható infója?
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
Köszönöm mindenkinek, akik valamilyen formában valaha is hozzájárultak ehhez a sikerhez.
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó mûvész / Táncos)
Annyit kérdeztél:) igazán belefért volna egy: Héy ti honnan rendeltek?:)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
per pill 3 cd-key és 1 gamecard után várom a pénzem vissza...
Jó tanács: kérdezzetek rá 3x és nézessétek meg hogy tényleg van-e amit rendeltek, és még akkor sem biztos, hogy úgy van...
a végére: gamecard.eu, gyors teljesen jó.
Vére sikerült aktiválnom az accom :)
L2wh-n a marketnél a legolcsóbb árak vannak fent,( pl azok kozul amiket mostanaban lattak)?
Meg az érdekelne, h hogy kerülnek be az infok az adatbázisukba.
Ty