88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• daemonervosa
    nah , ha az elso 3bol akarmelyiket is magyar veszi meg lehugyozom a bokámat :)
  • MeoH #76658
    Legit karik? :P
  • jenu
    Ahoi! Megszabadulnék egy pár karitól:

- 82/80/75/80 Titan/Sagi/Sps/Grand Khavatari
    - 83/69 Spectral Dancer/TH
    - 80/72 Hierophant/Warlock
    - 78 Eva's Saint (sub quest kész)

Az összes kari jelenleg Franz-on van és renamelthető/transferálható.
    Akit érdekel PM itt vagy msn: [email protected]
  • MeoH #76656
    Jo reggelt kb. vagy 3hete:) es nem felezodott hanem harmadolodott az ar sajna, meg is lehet nezni a piacon az arakat...
  • dogjoy
    közvélemény kutatás: szerintetek a többi szerver adena árait is így leviszik a farmerek, mint a franz és lunáét? /ezeken megfeleződtek, ha valaki nem látta volna/
  • DarkVen
    Thx! mivel 3. subnak destrot választottam, így legalább nem kell törölnöm másikat :D akkor kipróbálom a cp-t :)
  • Gordis2k
    Szerintem warior +750cp vagy passiv 30krit es akkor minegy
  • DarkVen
    Igy tényleg nem az igazi :(
    Akkor mit javsolnál Paladinnak, már van egy Warrior:Haste és egy Bd:Barrier, 3.nak gondoltam nuker, vagy mindegy és 30crit :D
    Nincs valamien bug, hogy felvehessek egy SK vagy DA subbot valahogy? :D
  • Predtom0O
    csa'p!

WTB NM heavy armor, NM helmet pm itt vagy franzon
  • Gordis2k
    Morf: Olympián nagyon jo a skill de a passiv és a celestial is jobb nála sőt stun silence doom vagy para is jobb.

DarkVen: 10% esély hogy half dmg megy rád nukeból és 5%, hogy 1 dmg. Igazából elég jo de kizárolag nukerek ellen szeretném lecserélni de sajna nem tudom mert az nem létezik, hogy letöröljem a necro subom
  • DarkVen
    Sziasztok, megtudná mondai valaki, hogy a nuker subból felvehető "anti magic" mit csinál? Milyen gyakorisággal jön be stb...
    vagy többet ér egy master focus +30crit?
  • Morf
    Sziasztok, Active Clarityt kaptam OL-ként a 76-os LS-ből (1 perces clarity 3-as buff). Érdemes megtartani, vagy menjek tovább passive clarity-ra, vagy celestial shield-re, vagy esetleg másra? + egyéb ötletek?:)
  • Gumbo
    másik filmből van a jelenet, csak meg van buherálva zöldre. most meg nem mondom melyikben, de nagyon ismerős volt.
  • daemonervosa
    zzsssir tx
  • Endaer
    amit kihagytam: az viszont pontosan ugy van ahogy MeoH is mondta, miszerint egyszerre, egy heten, egy account csak egy account service-t vehet igenybe.
  • Endaer
    ez a "transferelt kari varjon fel evet" ebben a formaban nem pontos, bocsi MeoH :)
    Van egy transferelt karid. Fel evig valoban nem transferelhet. De kerhet nevcseret vagy megvaltozathatod a nemét. Ha ezt megteszed, technikailag egy uj karaktered lesz amire mar nem vonatkozik a fel eves transfer-tiltas. :D
    1. heten transferelsz, 2. heten nevet valtassz, 3. heten megint transferelhetsz.
    No need to LF confirm, its already done and it works.
  • MeoH #76643
    Ha jol ertem 1accrol szertenel 2 karit tranferelni:) ugy tudom hogy hetente 1 karit tranferelhetsz /acc, es nincs megkotes, hogy mit hova-honnet. Csak ertelemszeruen a mar tranferelt karival kell varnod felevet.
  • daemonervosa
    igen azt tudom, csak a helyzet az ,hogy az accon 2 karakter van más-más szerveren, és ha X karaktert A szerverről B szerverre viszem akkor Y karaktert tudom-e B szerverről A szerverre vinni /ofc fél éven belül/ ?

kicsit matekosra sikerült :)
  • MeoH #76641
    Ugy tudom lehet ha elotte nevet valtoztatsz.
  • daemonervosa
    fél évig accot vagy. karaktert nem lehet transferelni?

(igen biztosan megtalalnam magam is a választ de nincs kedvem most ezzel szorakozni)ty
  • Inferno
    Immediate Music - Serenata
  • Gordis2k
    HONNAN SZERZET GREEN LANTERN FILMRÉSZLETET????? Vagy ki kapja el a kocsit zöld fénnyel?:)
  • Endaer
    Jámbor dogjoy
  • Epszilon
    Ne legyél Nagy Balfasz Jack
  • Tüskés
    A sima kő nem ad lámpafényt még akkor sem, ha skillt viszont igen.
  • dogjoy
    és ha sima kő ad skillt az nem? :o
  • L2Goku
    ha Skillt ad a mid kő akkor világit :D
    off: BTW ezt egy csöppet jól össze rakta a gyerek:D
    http://www.youtube.com/watch?v=ZntKMJFqLRA&feature=related
    ha valaki tudja a zene nevét az plz írja meg nekem :d
  • dogjoy
    "When a bonus is added while augmenting with a Life Stone that is above mid-grade, the weapon will glow"
  • Tüskés
    Pl attól, hogy ha egy mid kő skillt ad, akkor világít is tőle a fegyver.
  • dogjoy
    hihető, akkor mitől világít? lol
  • L2Goku
    Kösz.Csá :) 76os Mid kő.

[IMG][/IMG]
  • Csenky
    Akkor benéztem az 'instead of'-ot. :)
  • Ray2
    Fail. Ha egy karakter belép, mindenki betud lépni a Path To Hellbound nevű quest teljesítésével, a Thats Bloody Hot quest helyett.
  • ErrOrHUN
    üss 1k-t 30HP vissza. üss 1 mobra másodpercenként kettőt. 60HP/sec jobb, mint egy hp poti. vr4el 12% már 240HP/sec
  • Csenky
    "Ha egy karakter először lép be Hellboundra, mindenki más a szerveren be tud lépni a két említett quest teljesítésével."

Kb.
    Gyakorlatban nem tudom mit értenek ezalatt.
  • dogjoy
    If a character enters Hellbound for the first time, everyone else on the server can enter by completing "Path to Hellbound" quest instead of "That's Bloody Hot" quest.

ez mit jelent? nem túl világos
  • Gordis2k
    1. Nem mondom, hogy nem értelmetlen mert A grade -34 nap useles...

2. 30hp jaja az semmi...kivéve ha kamael vagy és kb ez a 3% ka a hpdnak.. és mondjuk nem oránként utsz egyet... számolgass tovább.
  • kelso
    Persze, hogy rootolnak és sleepelnek.
    Viszont mivel kamaellel vagyok ami ugye közelharci, ezért semmi jelentősége, hogy lerootolnak e vagy besleepelnek(támadnak úgyis felébredek). Legalábbis eddig nem vettem észre, hogy hátrányom származna belőle ha rám nyomják valamelyik skillt.
    A vr pedig: Restores 3% of melee damage inflicted on the enemy to oneself ami 1k sebzés esetén 30hp, ha nem tévedek. Az pedig semmi.
  • Csenky
    Zed sincs.. :)
  • ErrOrHUN
    a vr4 9%, hold sleep pedig PVE közben is sűrűn akad. nem véletlenül ez a tőrös armor pveben