88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#76619 mintha a mobok nem rootolnanak meg sleepelnenek. -
kelso #76618 Nem pvpzem, ezáltal hold/sleep teljesen érdektelen számomra. A +dex jelentkezik a statokban, ahogy a -con is. A 3%-os vr meg... végül is nem próbáltam még de nem hinném, hogy nagy jelentősége lenne. -
ErrOrHUN #76617 elfelejted a +mdefet +dex +vr +hold sleep res-t. -
kelso #76616 A royal coinos küldinek és mysterious cubicnak köszönhetően, hozzájutottam egy -számomra :)- nagyobb összeghez, ezért gondoltam leváltom a common nm szetemet egy normál nm szetre, de egyenlőre nagyon bánom. Kidobott pénznek tűnik nekem:
100m volt a szet(mondom még most megveszem mielőtt duplájára emelkedik), a common 1/10 annyiba se került anno, ennek fényében szerintem elhanyagolható az a kis plussz amennyivel a normál szet jobb.
Tévednék?
Persze, akinek milliárdjai vannak annak gondolom simán megér ennyit, de nekem szinte az egész keretet felemésztette. -
#76615 Olvasom :D:D:D
De Afti nincs itt.... -
#76614 Ez olyan Dolog hogy én is mióta L2özök CRT nyomom. Nemszeretem a Macrokat ezér se használom. Ízlések és pofonok. Olyan mint valaki F1-F12 ig nyomkodja én meg 1-10 ig nyomkodom. Minden megszokás kérdése. -
Csenky #76613 Van aki anélkül is.. xD (bocs, ha olvasod xD) -
bugike #76612 nem1x lattam, hogy a "nagy" prok lovoldozik agyonfele a partytarsaikat, mert forces makrojuk van. ^^ -
ErrOrHUN #76611 mert alapból nem a pvp skillsor van fent pl... -
#76610 Minek nyomni Ctrl-t? Én alapból useforceskill-es macrot irok a skill reuse-át látom a 3. sorba. A legfontosabb 3skill+CP poti F1-F4ig elixirt ugyse lehet folyamatosan nyomogatni, persze kipróbálnék egy nostromot :) -
ErrOrHUN #76609 g11-en tökéletes, és sokan ezt használták, amig nem vettek nostromot vagy valami hasonló cuccot. sokkal kényelmesebb, mint bal ctrl+f1 -
#76608 próbáltad már a bal hüvelyk ujaddal megnyomni a jobb oldali ctrl-t és közben skillezni az F12-vel? na látod pistike egy igen deformált kezű tőrössel van dolgunk :P -
AC2 #76607 Tyrant kollegákat kérdezném, menyibe más a sebzése a forces of destruction-nek mint a hurricane assaultnak? És milyen a hatékonysága a HP szívásának? -
ErrOrHUN #76606 biztos hogy a balkezessége miatt? nem azért, mert a jobb ctrl miatt jobban kézre áll? -
voloume #76605 szerintem egyértelmű, hogy valaki jobbra teszi a skilleket akkor vagy úgy szokta meg vagy bal kezes. Más kérdés, hogyha megnezted a free szerveres videoban a gyereket, akkor rájössz, hogy ő mindent egérrel csinál és így néha becsúszik egy előről nyomott backstab. Nem értem hogy tud targetolni + figyelni, hogy hogyan áll/mozog az illető + skilleket nyomogatni + cp poti/elixirek ( amihez ugye neha felkell pillantania, hogy mi a helyzet) -
#76604 Nem rossz a Múvi, de a gyengébbek és a hitetlenek kedvéért elárulom, hogy barátunk nem a könnyebb kattingatás érdekében pakolta a tőrös szúrásokat a gyors tabon jobbról balrafele, hanem mert balkezes :P
U.I.: Walkermentes accomat ruhamegőrzésre felajánlom. Cím: L2 Franz Név: FlashXP. (természetesen a cuccok 70% az enyém marad, és ez ártól független :P) -
FinalNaSa #76603 Akkor hamár ilyen szar ez a skill javasolj valamit, hogy Arcmage mainre mit vegyek fel a warlock subomrol? Koszi -
#76602 Nyugi, ha bannolni akarnak akkor megtudják tenni azt kedden is, tuti nem itt van a kutya elásva. -
#76601 Holnap villanygyak ZH úgyhogy én magamnak drukkolok :)
A csapat nem fut hála a trécom/ncszopsz(spot taken)! Egy Rvg-s srác haverja bevette a spotot és amint meglátta az ArcanaMace-t már hívta is az Rvg-s tőröst, de velük meg nem árt jóba lenni. Viszont a main sétálgat. -
bugike #76600 ennyi cuccot hova pakoljak? :D:D
szerintem nem ernek ra kedden valami miatt, bar a penteki downtime es a maintain szerdara attevese eleg gyanus korulmenyek, de ha mass botbanolas lesz, akkor nemsokan lesznek franzon, es a havonta vasarolt TCk mennyisege is joval lecsokken. amugymeg csukott szemmel drukkolok :) -
BaalKain #76599 Holnap lesz aki lepakol a groupjáról vagy mindenki csukott szemmel drukkol? -
#76598 Én dark -ra emlékszem bár ez nem 100% De szerintem tök mind1 mivel mész oda ha nincs healer vagy SWS BD COV és egy konstans DD party mondjuk Tyrant/Destro akkor felejtős, nagyon nagyokat skilleznek a mobok a sima ütés is elégé durva(igaz Robeba voltam). Szóval nem az a hely ahol solozni lehet :) -
#76597 SUMMONER SANCI! Smmi köze egy tőröshöz nem futsz mögé és nem 4 skilled van hanem cirka 15 lol( asummon irányitással)
"Ha megvan a HE 79 még egy Warlock subbon gondolkozok, megéri az a Boost Castspeed/Power" Vicces skill random proféciát kapsz 10 secre tehát chancre vagy pow vagy pof, powi cov szal viccesen szar:P -
#76596 Nemtudom, de nekem elég sok buzi skillt kell használnom, és függetlenül a macro gombos billtől és az egérre is macrozható komboktól még nem találtam meg az ideális kiosztást, hogy ne kelljen belenyulnom egérrel:)
Nem vagyok én se egy pvp isten, de azért mondjuk jó pár évnyi fpsezés után elég gyorsan tudom szerencsére katintgatni amire épp szükségem van, egyedül a 230-s ping amit nem lehet megszokni:( -
ErrOrHUN #76595 asszem ott már minden szar jön :D -
ErrOrHUN #76594 mert céloznod kell vele. lassabb és elvonja a figyelmedet a lényegről. azt nemtom, hogy ezen mi a kockaság, így szokta meg. majd átmegy másik serverre, ahol gyorsabb a pvp és pikk-pakk átszokik bill-re. -
bugike #76593 azert kocksag, mert mikozben a skillekre klikkelget, nemtud mashova, pl az enemy moge torossel, ha leszedik targetjet visszatargetolni.
ezert van altalaban, h a trick meg ezek annyira imbak gameben. sok player 1.: klikkelget a skilleken, es nem eleg skillesek, h kozben meg vissza is targeteljenek. 2.: amugysem eleg skilles, h egy mozgo embert ki birjon targetolni, nemmegha kapja trick meg hasonlokat :) ma reggel neztem egy phoenix es dagger moviet, gyerek feltolta miraget, es nembirtak 9en megolni, lehet latni, h leszedi targetjuket, es ott allnak, mint a ****. na m1, tisztelet annak, aki klikkel a skilleken es meg tud is targetelni meg hasonlok. -
dogjoy #76592 csak érdeklődésképp: hellboundon milyen elementtel támadnak a mobok? (fire?) -
#76591 Ez egy érdekes kérdés, ugyanis én ugytudom, hogy:
Summoner - Chance Spirit (Seems to be a random prophecy)
Több infóm sajnos nincs róla -
#76590 Hmm gondolom már moderálták a témát, de ugye nemrég bemásolt ide egy lelkes játékos egy videot ahol ki lett kezdve az egérrel valo kattintgatás miatt. Kiváncsi lennék a kontra véleményekre, hogy ez egyesek szerint miért is akkora kockság?:)
-
#76589 Ha megvan a HE 79 még egy Warlock subbon gondolkozok, megéri az a Boost Castspeed/Power? -
#76588 Semmit -
dogjoy #76587 és ez a counter celestial shield mennyit lassít a speeden, semmit? -
#76586 Pontosan ez történt. Ugy 4 hónapja egy baium raid alkalmával poénból ütöttem Yetters nevű klantársamat a party rapid shot miatt és neki ez a combo volt...az állam leeset mikor 1 percen belül minimum 2x bejött a skill(nem egyszer hanep 15 perec keresztül mindig)... és most, hogy saját magamon tapasztalom egyszerüen hihetetlen jó. Éppen ezért irtam le, hogy mindenki tudja az új tapasztalatot.
Nem hogy óránként te egy percen belül töbször rajtam van.... tényleg nagyon jó. -
#76585 Régen tényleg az volt a hiedelem hogy sose jön be, de abbol ifnromáldoott amit a kiprobált emberek mondtak, viszont utána páran meghagyták és látni lehetett, hogy milyen sürün lép müködésbe, így megváltozott a vélemény vele kapcsolatban:) -
#76584 Teljesen random a müködése, ha sokat ütnek sokszor jön be... Óránként jóval többször is felkerül, és mondjuk a legnagyobb parában is megmentheti az életed:) A celestial legalábbis akit sürün ér ütés mindenképp:) Ezenfelül a 3. cuccos meg talán ezekből:
Master Focus - 37-40 körüli critet ad
Wizard - Chance Mana Steal - bár itt nincs pontos érték
Warrior - Chance Haste - ez akkor jön be ha te ütsz nem pedig ha téged ütnek
Knight - Chance Defense - 20% pdef/mdef -
dogjoy #76583 /jó a knight "ud" megvan/ -
dogjoy #76582 milyen knight ud, az hol van? (link)
celestial shield-re nem azt montad egy hónapja, hogy milyen használhatatlan, sose jön be, akkor is 5 mp? -
#76581 Nem, nem szívat.:P -
#76580 Miért érzem azt, hogy szívatsz minket és ez némi cinikus felhanggal értendő? :)
A magic resistből származó 1 dmges sebzés ellened gondolom az amúgy is magas saját ellenállásoddal kombinálva lesz csak ilyen hatékony :)
A döbbenetes sűrűség az mi celestial esetében? Óránként egyszer?
Amúgy mit ajánlanál tőrösnek? :)
De tényleg mondja már el mindenki a saját szubjektív véleménye alapján az übercombót a saját karija számára :)
Esetleg indoklással megtámogatva az információfeldolgozást.