88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sorbon #76702 Valakas down! GZ RM+Angels -
bugike #76701 akkor talalj ki mast, jatsz earthquake-e meg ilyenekkel.
mittomen meg milyen skilled hasznal hpt. -
voloume #76700 ez érdekes.
most ha belegondolunk, akkor alapbol 30% alatt kell lennie a hp-dnak demon setbe és conv homuval, mert ugye utana csak hp +t teszel magadra, de nekem alapbol 34% hp-m van a btb-s doom heavys, aoba healthes hp-mhoz képest, pedig nem tikkel vissza hp-m amig megcsinalom. -
bugike #76699 demon setben meg conv homuval beportolsz.
aztan atvaltasz doom setre, es egy healthes fegyverre, majd magadrarakod a btbt.
lehetoleg mindezt ugy probald megoldani, h ne regelodjon fel a hpd kozben.
ha meg mindig nem megy, akkor pwnd -
#76698 miert meg milyen demon set van? -
voloume #76697 most arrol a demon setről beszelunk, ami max hp - 270, int +4 , wit -1 ???
mert szentem nem :/
-
#76696 1. demon set + conv homu = -hp (instant)
2. doom set + btb = +hp
3. ?????
4. profit -
voloume #76695 azt gondoltam, de mondjuk amugy pl. miert pont demon set? mert nekem igy marad kb 35% ( ugy hogy egybol adja ) -
#76694 nem egerrel kell a skillbaron kattintgatni es sikerul. -
voloume #76693 pfu akkor en nagyon valamit elrontottam, mert nekem igy nem jött össze :D megprobalom gyorsabban, amugy köszi -
#76692 conv homu, demon set,doom set,soes btb /nemtom ez kell-e
jah meg health fegyo utana -
voloume #76691 kérdés: mégmindig 7 pecsétes titok ez a hogyan kezdjünk frenzybe titannal olympiai meccset? mert ahol olvastam, ott ez volt írva -
#76690 LINK
Dual Fistnél látod. -
#76689 54millabol csinaltal 10-et nice job champ -
#76688 Fist PvP Sa -
#76687 GAthersw a takarítóNő -
kelso #76686 Gyűlölök árulni, nincs türelmem hozzá. Rohadt nm kesztyűket meg nem tudom eladni. Berágtam és nekiestem a red gemes questnek. ~5misit leszámítva az összes adenám elbasztam rá(~54milla), de 112 ead illetve 21 ewc-n kívül semmit nem kaptam. Gondoltam: hát jó, akkor enchantra fel. 10 shirtből 1 ment fel +6-ig, az első DS betört +5-ön. Materialokat elad, éppen futja még egy ds-re:
Nyuszi voltam, mert itt meg is álltam.
Végül is, ha sikerül vevőt találnom plusszal zártam ezt a "kalandot".
De már megint árulnom kell és mág a kesztyűk is megvannak. -
#76682 Ahoj Mr. Gordon
Amint kijózanodtál választ várnék a kérdésemre. Lehet hétfőig kell várnom? :)
Ez mi is pontosan? : Föleg miután a tirant mostmár Cancelez minden buffot sima ütésekkel....és skillekel is.
Érdekelne. Üdv
-
#76681 Őt már nyírtam ki olympian bebebe :) -
#76680 sps or bust, fuckers -
#76679 Ennyi erővel minden isten pvp kari aminek van támadó skillje...és hero!
Frenzy után Bsoe vagy mit csinál a sagik/varik ellen? Röhögve szétkiteolják.
Franz-on lévő atom brutál HelstadCur-t(Rvg-GK) is oltogatják pedig ő aztán nem egy gyenge kari ....és mégis folyton bsoe!
-
bugike #76678 gondoltam irok valami okosat, de aztan toroltem, mivel rajottem, mar leirtam mindent, ami szamit. persze hero meg frenzy meg ilyenek, egy ideig, aztan utana? :) en almondtam a velemenyem, akit erdekel erdekel, akit nem nem. kivanom neki, h el tudja adni jo aron, amugymeg akarmilyen jo pvpkari a 80as sagi, a 85os akkoris jobb, ez a helyzet a tyrantal is ^^ -
#76677 egy TH/HE/SPS combo durvabb imho
dvp fortehwin -
#76676 CSak érdeklődnék láttál más heró ud ban 250el futo Franzy zealot Full buff Titant? És ugyanezt hero cancel poleval? A destroyer egy iszonyat PVP class max futo speed 7k+ pa atc 1k+ atac speed 2 stun és 16k+ hpcp ráadásul olyan P deffel amit max karcolni lehet. Nem mondom, hogy nem lehet megölni vagy hogy az SPS em nem lassitja 0 ig de akkor is a destroyer egy nagyon jó PVP class. A heroságrol meg ugylátom nem sok fogalmatok lehet.. akinél a herok azoknál a gyözelem full stock megölhetettlen party... ha leitattam errort(esélytelen) és kibuliztuk magunkat visszajövök és innen folytatjuk. BTW 80as sagi és tyrant brutál PVP class. Föleg miután a tirant mostmár Cancelez minden buffot sima ütésekkel....és skillekel is. És a force barrier sem 81 es skill(79). De ha a 80 as tyrant 82 es titan 80as sagi nem PVP class... akkor mi? Nagyon kiváncsi lettem. -
bugike #76675 gordon faild many many timez mannos.
amugymeg mitersz a 80as sagiddal mostmar, ha egy titan a mained.
main a lenyeg, az kapja a skilleket subokbol, azt tudod 85ig huzni, azzal tudsz (majd ha lesz elerheto mennyisegben es arban konyv) 81en skilleket tanulni.
nemmondom, h rossz a sok 80as sub, meg a subok classai, de en nem veszek azert egy high lvl titant, aminek 80as saggi subja van, mert pl saggival akarok jatszani, akkormar legyen az a mainem a feljebb leirt okok miatt leginkabb.
olyrol meg annyit. hamar olyznek, akkor olyan kasztal tennem, ami er is valamit masspvp/siegen (heroskilleken kivul :D). hameg azzal josz, h herosag egy rakat adena meg ilyenek, erre azt mondom, ha nincs adena, walkor moar or donade!!! -
#76674 gordon FAILD? lf confirm -
#76673 actually gerike iz me not iz bugi mann :=( -
#76672 Még a végén rád száll az apeh
Azért bugike-nek is van némi igaz! Perpetuum mobile -
#76671 Én pmben nyomattam egy 5kt, de felhivot mert azt hitte alszom, szeritne csak álmomban lehetek ilyen hülye:P -
voloume #76670 ami késik, nem múlik! -
#76669 fura, hogy meg nem jottek frocsogo szajjal 5000ftozni a kis pubertas barataink -
#76668 Gerike lefagyott? Vagy tényleg PVE karinak hivott egy OLY power classt egy 80as SAGITARIUST LOL? Egy 80as Tyrantot???? LILOL? Ideje lecserélni azt az orákuláriumot mert BUGOS.
Az SPS lowbe de PVE?...
Bugike FAILD -
#76667 MeoH: OFC I R legit!
Sorbon: Tulajdonképen már több mint két hónapja nem játszom... Viszont Detto megmarad!
Körvonalazódott bennem pár dolog tegnap óta az árakkal kapcsolatban továbbá tekintve hogy volt érdeklődés és nem szeretném mindenkinek külön elmondani ezért akkor inkább ide beírom ide hogy mi a helyzet. Amely árakat feltüntetek azok minimum árak és további érdeklődés esetén amolyan licitálás formába megy át a dolog.
- 82/80/75/80 Titan/Sagi/Sps/Grand Khavatari (felszerelés nélkül) 150e
- 83/69 Spectral Dancer/TH (tallum hvy, +4 S dual crit CoD augment)120e
- 80/72 Hierophant/Warlock (Tallum robe, SOM/acu recharge augment!!!)80e
- 78 Eva's Saint (Mj robe, valhalla)50e
A titan felszerelése jó ajánlat esetén a karival együtt vagy a kari eladása után kerül értékesítre. -
bugike #76666 honnan tudod gerike, h nem veszi meg egy magyar sem? <----- ^^
mondjuk valszeg nemfogom, loltitanlol
kibaszott pve karakterek :///////
nem flamelni akarok, csak elmondtam a velemenyem, amugy eleg szep lvlek :D:D
remelem sikerul eladnod szep penzert, es csatlakozok balkainhoz, engem is erdekelne, h mennyiert meg el, akar az offerek is. -
Sorbon #76665 Quit Detto? -
dogjoy #76664 csak oénból, kb hány kiló aranyat kérsz/karakter? :) -
BaalKain #76663 Majd beírhatnád ide mennyiért mentek el, sztem nem csak én vagyok rá kíváncsi :) -
#76662 Szerintem az elsőt nem nagyon lehet kifizetni forintban:P vagy arany vagy dollár -
#76661 mert azok a karakterek annyiba kerulnek /feltéve hogy annyit kér értük detto amennyit ernek/ hogy magyar ember nem fog rá annyit áldozni. -
Adre #76660 Mert?:)