88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    na ezért mondom én azt, hogy Enmity(enmity+cata) a valaha volt legerősebb klán. mi 2.5 percig rohangáltunk invicibilityben és ott nem sok salvation kellett :P
  • Gordis2k
    1. Játszanak és nem egy ora alatt..
    2. Halomra? Mégis kit? A first 95%ka quitolt köztük én is. A nova sajnaos nagyon rosszul járt mert mielőtt jöttek már eltünt az elenség:( (mi)
  • molnarpe80
    nem csak a salvation miatt, de jó hogy tudta
    mi a francnak ezt megadni mindenkinek?
    kérek akkor én is valamilyen scrollt bassza meg amitől 10 secig tutira inviben leszek chancetől függetlenül ha elnyomom
    miért csak a 79 gladinak meg tyrantnak jár?
    nekem is fasza lenne

ha nem értitek a kifakadásom okát akkor sry
    79-es skillt nyomatnak mindenkinek
    fasznak nem lehet már elnyugodni
    illetve módosítottam az irományomat ahol kifejtettem a botcsordákra gyakorolt hatását
    nem csak siegezone van
    létezik az a szitu hogy 1v1-ben akarok valakit lebökni, mert felcseszte az agyam és mondjuk én ilyennel megyek amihez nekem van egy 79-es cardim
    akkor neki ne lehessen már scrollból a jó életbe
    nah mind1 nem sírok tovább
  • solyomb
    Gondolom még nem láttál olyat, hogy untagged rezzerek rohangálnak a harcmezön és mindenféle vudutechnikával ugrasszák fel az nmy tagjait, így a salvation hanyagolható:)
  • pharao
    LOL Healert a salvation miatt! XD Brez olcsobb, mint egy 79-es Cardinal... Bár pvp-ben baromira nem a vesztett XP-n kell sírni, hanem hogy elpicsáznak-e, vagy ti picsáztok... :P Ráadásul siege zónába már alapból nem vesztesz XP-t...
  • molnarpe80
    jó ebbe most nem megyek bele, hogy miről nincs még mindig fogalmam

de asszem a heal mellett pvpben ez is elég nagy előny volt, hogy a legfontosabb emberekre elhelyezett salvation után elég csúnyán meg lehetett fordítani a csata kimenetelét

pl a bishop saját magára eltol egyet
    miután megfeküdt az egész partyval együtt feltolja magát ezzel és mass res
    újra ott ál egy teljes party fullbuffban
    sőt tovább megyek a nagy healelés közben elfogy a mana
    ezzel jobban jársz ha meghalsz egy pillanatra mert utána max manán leszel megint
    eddig nem mindenki rohangált így most majd fog
    szinte látom a botcsordákat amint szépen leverted őket hogy xpzhess valahol majd egyesével kezdenek felállni full manán hp buffban xpben
    gl hf

illetve tőrössel pont le lehetett szurkálni az enemy azon tagjait akik a társakat próbálták resselni

erre mi lesz helyette minden hülye magától fog állandóan felkelni miután levágták még csak rezz-re sem kell várnia
    cp poti után most még egy dolog amitől az lesz a vége a csatának, ha több van nálad belőle te nyersz
    100% res és buff megmarad még csak újra sem kell buffolni
    bravó de tényleg

javíts ki kedves Imre ha tévednék
  • darkmenx
    healert azert huznak, hogy pvpbe ne haljanak meg 2mp utan vagy boss oles kozben ne vegezze ki oket az sem 5mp utan, ha te salvation miatt huzod a healert es ezekutan bevisitasz egy ilyet akkor meg mindig semmi fogalmad a jatekrol.
  • molnarpe80
    menjenek a picsába a kibaszott koreaiak

mi a faszomnak húzom fel a cardinált 79-ig a salvation miatt, ha minden jöttment kis buzi 100% self ress-t tud ezek után

kurva játék a faszom kivan ezzel az oda vissza nerfelgetéssel

ezt adom azt adom itemből petből stb
    egész classok válnak haszontalanná vagyis legalább javarészt a fő előnyük semmive lesz, amiért anno 78+-ra kellett tornázni egy karit

PTS-re kiváncsi vagyok lesznek e annyira nyomorékok megint, hogy lvl1-ről kelljen indulni
  • daemonervosa
    hát az oldalrol nemsok minden derül ki. :=(
  • ErrOrHUN
    nah lássuk benerfelnek-e a TK-k alá...
  • Voyager5
    Gracia 2 Preview Site

PTS holnapután.
  • ErrOrHUN
    tag up, és megérted :D
  • daemonervosa
    Én erre csak annyit tudok mondani, hogy mindenre van megoldás.
  • airaction
    Te már önmagadban imba vagy. Karakterfüggetlenül. ;)
  • EnZsolt
    Azért ezt webfordítani...
    not so good, i have cancer = nem annyira jó, nekem rákom van webfordítás sux

szóval magyarul: nem túl jól, rákos vagyok.

A GM pedig elég sablon választ adott, csak kár, hogy nem néztem mit írt a srác. Epic Fail
    Remélem a gyerek nem vette túl komolyan, mert szegény GM édesanyja keveset csuklott volna abban az időszakban.
  • DarkVen
    Webfordítva a szöveg:

"Üdvözletek, Player. Ez GM GM: átnéztem a kérvényedet egy másik játékos tettein. Ha neked van egy szabad pillanatod, szeretném veled megvitatni ezt.
    Player: igen
    GM: Hogyan vagy ma?
    Player: nem annyira jó, nekem rákom van
    GN: Jó hallani azt. "

Ez most komoly???? :DDD
  • DarkVen
    üdv!
    Egy apró problémába botlottam duelezés közben, ugyanis az ellenfél 10 ütéséből 8 crit volt, és az illető is tank!
    Szal azt állította, hogy bekapcsolt a criticalos subb skillje, ami 50%-al megdobta a crit ratet, és igaz hogy nem írja, de így 50% fölé mehet az esély. Szóval ez így egy imba skill, mert 10% esélyre bejön ütéskor, és így durván megdobja a crit-et. Mással nem tudta magyarázni! Szal tényleg így van, vagy csak kva mákos állat!?!
  • darkmenx
    gerike azt kerdezi, hogy olsz meg 100-200 embereket mikor annyian nem is jatszanak sayhan a masik kerdese pedig, hogy miert ol titeket halomra egy nova ha mindenki imba?

gerike az uj joshi bharat
  • ErrOrHUN
    ez kurvajó :D:D:D
  • darkmenx
  • Gordis2k
    Na jó akkor lásuk. Először is abszulute kétértelmű amit írtál "Kibaszot PVP karakterek" a többes szám miatt én úgy vettem a main és a subok de valoban lehettet az összes titán is.

Nem böki a csörömet csak cukkolak.

Voltam hero ráadásul önerőből, de ez nem jelent kb. semmit. Soha nem értékeltem a Heróságot mert egy feedelt szar rendszer. Akkor sem ha valóban abszulut imba...

Tévedés sok PVP videóm van én egyszerüen csak a barátaimmal szoktam megosztani mert nem tartom nagy számnak hogy ez elcseszet imba karakteremmel be tudok alázni komplett groupokat vagy 1 shotolok 100-200 embert....

Ezek után is lovagolni fogok de ha ezt komolyan veszed akkor nem annak a társaságnak kéne a tagjának lenned aminek vagy, mert ők épp úgy mint én poénból baszogatnak mindenkit.

És szerintem igenis jó vagyok PVP ben és ezt meganyiszor bizonyitottam ésvéleményem szerint alaptalan az állításod, ennek elenére a saját vélaményed hát tartsd magad ahoz. Nem mellékesen igen sokan tartanak jónak és nem csak a fö klasszomon DCn is a legkeresettebb pvp buffer vagyok és mindig a vezér PVP csapatot buffolom. Természetesen igyis ugyis csak azok véleménye számít akikkel eggyüt játszom.

• bugike
    gordi, latom neked nagyon boki a csorodet, amit irtam, 1.: nem vagy kepes ertelmezni a mondandomat, holott latom van olyan, akinek sikerult, magyarul nembiztos, h az en hibam. 2.: szerintem nem neked kene papolnod, hogy mi a jo pvpben/masspvpben/meg mindenfele heropoleokkal meg heroskillekkel, meg pvp fistekkel. voltal hero, alairom. tudsz dolgokat a jatekrol, amit pl nem sokan, ok alairom. regota tolod es sok ismerosod/haverod van, ok alairom, de hogy pvpben faszlama vagy, azt kijelentem. (most flamelj vissza azzal, h nemvolt pvpmovied, nemtudom hogy jatszol, nemtudom ezt, meg azt. nem is erdekel, mas moviekban lattam mas szemszogebol, amit te muvelsz.) en ugy erzem leirtam a velemenyem, tobbe-kevesbe kulturaltan. ha ezek utan is lovagolni fogsz a szavaimon es kiforgatod oket, akkor ha ugy gondolom irok vissza valamit, ha nem hat nem.

a tagoltsag hianya, es egyeb nyelvtani hibak miatt pedig elnezest kerek azoktol, akik vegigolvastak eleg terjedelmesre sikerult postomat.
  • daemonervosa
    vagy nemsikerült értelmezned amit bugi irt, vagy csak kiforgatod a szavait.Nem azt irta,hogy a 80as sagi szar, hanem, hogy mit ér egy titán subclass után, mivel a main kapja csak a subskillt.
  • matamm
    eladó 77destroyer/75bd/5x paladin+másik accon 65prohet, 64 elven elder a 2 acc most 1ütt minimális cuccal eladó 15k!
  • irenicus
    WTB adena@Teon
  • Epszilon
    ....elrontottad a main-nek kell sts :> nem holmi késelős rézbőrű!
  • molnarpe80
    köszi mindkettőtöknek :)

nagyjából azt hallottam tőletek amire én is vágytam :D
    nem kell nagyon ellenkeznem
    szal akkor aw/bishop/tyrant/spellhowler

6X mdef növelés / 1X nagy mdef növelés / +750 cp / magic resist /

ez szerintetek így jó lesz? :)
  • Gordis2k
    Tyrant bár rajtavan Bugike : "kibaszott pve karakterek :///////" listáján de azon rajta van a 80as sagitarius is szal lehet nem mérvadó(or L2 pvp társadalmának 70%ka fail)szeritnem kiváló karakter és tulajdonképpen a 75 a cél ergo az sem baj ha a játék leggyorsabb karaktere PVE karaktar:P

Egyszó mint kicsit több tyrant. Ráadásul a gladi is tud lightot használni de a tyrant arra született.
  • solyomb
    Én a tyrantra szavazok. Komolyabb érveim nincsenek mert gladival utoljára nfc1-n játszottam:D
    Viszont nekem nagyon bejött a tyrant sub.
  • molnarpe80
    köszi sanci és gordi

szal akkor heal sux tehát felejtős
    mit kellene felvenni akkor a commonok közül? crit rate vagy mdef?

5 sec invi szó szó (csak ezért nem biztos akarok egy buffert indítani
    a bishop elég mint support class)
    tehát akkor tutira kell +750 cp arra mi lenne a legjobb? gladi vagy tyrant?
    illetve nyomatnám a spellhowlert gondolom ott meg magic resist nem?

illetve minden kisebb választásnál mdef-re gondoltam amit 6X lehet felvenni

jó lesz ilyen kombóban szerintetek?
    a tőrös tényleg sux ellenben baromira élvezetes :)
  • solyomb
    Healer - Chance Heal (counter; heals 183 HP with +4 Arcana Mace on amer randomly when hit)
    :)
  • Gordis2k
    counter heal kb 200hpt ad vissza chancre szeritnem sux. Az inv 5 sec és skillcritben 10.
  • solyomb
    5sec az invi.
  • molnarpe80
    dilemmában vagyok

adott a ghost hunterem (bármennyire is nem ment megtartom, mert élvezetes kari) (ráadásul lassan lassan de kezdek belejönni) van hozzá egy majdnem cardinal subom (semmi extra sub skill bonus) de szintúgy hasznos és élvezetes class (nem szívesen törölném)
    most jelenleg van egy 62-es phantom summoner mint 2. sub és még akartam egy spellhowlert
    mivel kéne a +750 cp a tőrösnek meg a 10 sec invi sem rossz ezek szerint
    lehet kellene húzni egy tyrant/gladi és warcryer/bd subokat
    vagy spellhowler jöhet magic resistel a 10 sec invi nem kell és jöjjön mellé egy gladi vagy tyrant?

help me pls
    igazából tetszik mindegyik, de a legbikább setup érdekelne
    most hirtelen azt mondanám hogy +750 cp, 10 sec invi és counter heal (ha mondjuk major heal szerű akkor nem jön rosszul)

bocs ha zagyva volt de rohanok)
    kössz előre is
  • molnarpe80
    csáó

nem tudja valaki, hogy a healer subclass miatt választható passive-ok közül a counter heal mennyit gyógyít?
    itt is a szokásos 10% eséllyel jön be?

megéri?
    vagy mit lenne érdemes választani a healer passiveok közül?
    esetleg helyette valami commont?
  • TruBy
    istenem...hulye beka...
    nezd meg akkor ezt
  • TruBy
  • jenu
    Sorbon: Nice :D

VLME: /useskill OtB, btw a talllum hvy vagy a drac set jobb a minimum hp-s beállításhoz, -2 con > -270 hp .
  • ErrOrHUN
    ideje volt :P
  • Voyager5
    GZ! Van esetleg drop SS?