Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok ... a zene az mind1 nem az a lényeg 😛 bár sztem nincs olyan emebr aki ne sazeretnéé a blinket vagy sum41t 😛

Excal1bur Leader of Sleepers

daemonervosa
kisegitelek: nem hallgatok olyan zenet, meg nem jarok olyan helyekre.

Trolling is a art.

Csak nem értettem a 8 anyja van poént ... 😞

daemonervosa
! 😄

Trolling is a art.

?😄

daemonervosa
menjen zpbe akinek 8 anyja van 😮

Trolling is a art.

vagy inkább hagyd abba l2 t és járj zp be...

donate-elj baszdmeg 😄😄😄😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

daemonervosa
@ franz
WTS - tallum boots 4.5kk
WTS - gold wyvern 2k/db
WTS - +3 soulsepa CD

Angel Slayer lenne a cel, szova erdekel minden megoldás !

Trolling is a art.

TuShEe
Valaki próbálta már Fragstar linkjét a "teljes értékû" replay-re?

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

20 perc tezza, 3 party Nova alszik 😄

mAilkaEVO3
güzü<#worship>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

90 perc antharas, 5 party

mAilkaEVO3

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
qss ;> akkó csak az egyiket 😛 aztán meg a másikat<#mf2><#nevetes2><#hehe>

nincs is annyi target SHn 😄😄😄😄

mAilkaEVO3
ma filóztam rajta hogy a G15 2 és 3 menü gombjait ezekkel irom tele 😊) )

én egy ideje csak target macrokat gépelek 😄😄

Gordis2k
Kizárolag az SPS nukjai ellen nem véd! Imba? IMAO!

Lag kill us all...

esküszöm gyorsab ha beírom per target xy...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mAilkaEVO3
Raid boss kill alatt 2/3 magyar grp DC = party wipe szted? 😄 😞
fuck NCSUX<#mf1><#wow1><#gun><#violent><#boxer>

GAthersw
Én vagyok urigeller baszott kiválasztott utódja vagy mindenkinek szar laggos ma Sieg?

01110000 01110010 00110000

daemonervosa
a mondatodat igy modosaitanam:

...azt mondták így kell pvp-re, ha igen akkor crit.dmges ASt hasznaljak?
- IGEN

Trolling is a art.

Nekem azt ajanloták,hogy vegyek el 9 strenget a th-mtol ees adjak 5-ot dexre 4 -et conra, azt monták igy kell pve-re,ha igen akkor fokusz os vagy crit.damages fegyvert hasznaljak?
Jah az vicces, fõleg íjjásszal mikor az enemy csak azt látja hogy futsz felé mint egy hülye (addigra talán sikerül kitargetelni) aztán 5 mm rõl elkezded lõni 😄
azzal enm tudsz mit csinálni, én is folyamatosan rohangálok, nem segit az sem ha shift-tel csinálom

Akkor ez de jól lett megint balance-olva

TuShEe
mod : felül/alul, szembõl=>oldalról , csak hogy pontosabb legyen

TuShEe
Jahm, úgy olvastam itt régebben, hogy szembõl jövõ támadástól véd, de a locsolás, villám, az felülrõl megy. Így "az ellen nem véd" 😊

Sztem cursed bone ellen is véd. Ezek olyan varazslatok, amiket úgy lõssz el mint egy nyilat, ellentétben a loccsanóval.

Azt tudom, hogy van esély a varázslatok blokkolására a pajzsal. De van egy urban legend, hogy a hurricane és a prominence ellen véd, de az SPS loccsantása ellen nem véd. LF confirmation

Gordis2k
wild magic augnament.

A Video olyamatban van pár fun szerencsére továbra is esik kell az eneym bér gond van a targeteléssel😞 Folyamat spammolom a targetet mégsem jelöli ki a ping miat de azért halnak. Feltöltök õár nyerset mert sosem készül el az a hülye telyes video😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TuShEe
Ha normális választ kaptam volna, akkor egy köszönöm követte volna. Nem vagyok ellenséges..

TuShEe
Szerintem érthetõen kérdeztem, amit kérdeztem, nem tudom miért kell beleszólni. Ha meg teljesen másra válaszol Ayla és még hülyének is néz alapból, akkor lereagálom.

nlaci86
Tushee:En a helyedben orulnek hogy valaki erdemben valaszol. Ezek utan mar nem biztos hogy fognak...
Error:Ugy inditsad vistan a setalokat hogy azonnal egymas utan, meg mielott betoltene a GG, el kell hogy induljon a masik. Ha nem igy csinalod akkor jon a Themida mumus es 10-30 inditas utan megy csak a jatek. Ez vonatkozik L2S-re meg L2W-re is. Ha sok karid van bent egyszerre akkor XP ftw.
ui.Retardalt vagyok, ekezet nelkul irok, mert messze vannak a magyar betuk es meg elfarad a kisujjam...

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

TuShEe
már nem lehet befagyasztani az accountot? ha lehet akkor mennyi idõ mulva lehet aktivva tenni? és hol van ez a lehetõség?
thx!

darkmenx
WTS/WTT @ Franz:
Red 12 (WTT csak bluera)

Endaer
Error, ha meg aktualis a walkeres kerdesed: en futtattam gond nelkul 2 eltero verzioszamut 1 idoben, es semmi gond nem volt.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Tüskés
A wildmagices augmentet kivették a játékból.

Idyll

TuShEe
erre gondoltam

TuShEe
Nem esik le honnan vetted, hogy nem tudom kezelni az oldalt, amúgy 2 legördülõ menü meg az az 5 checkbox próbára tett....
30 wit meg akkor van, ha 5+ van rajta, ami nem feltétlen alap, és ha nem bw robe van vkin, ami elég valószínû, akkor már csak 29.
Egyébként arról beszéltem, h vagy ez vagy az... nem mind egyszerre, de tényleg írj 8 sort, ahelyett, h 2-t értelmeznél.

mAilkaEVO3
zomg az igaz, hogy a G15 angol bill. de bááázd használd már magyarként ;> ;> like me

test: öüóõúéáí 😄

Aylana
Hát szerintem elég egyértelmû az oldal, de ha gondolod persze szívesen elmagyarázom.
Fent kiválasztod, hogy WIT, ez legyen mondjuk 30. Igazából persze legyen annyi, amennyi a karaktered infojában szerepel, de az egyszerûség kedvéért számoljunk most 30-cal. Lehet, hogy ezért lenyakaznak, de szerintem a +5 wit dye az alap egy spsnél (pvpre), a wild magic is, a pow is. Ez eddig dc robe szettben 10,43% mcrit rate. Dance of syrennel 31,29%, infinity scepterrel 48,19%. Namost adjuk rá a valakas nyakit, és a nem szentírás calculator szerint 96,39% magic crit ratet kapunk.
Másrész az oldal tetején ott áll, hogy "DISCLAIMER: I do not condone the accuracy of this calculator. It's here to be tested and criticized. I make no promises. In fact, this calculator doesn't exist and you never saw it.". Magyarul ne fix értékekként kezeld az itt leírtakat, csak közelítõ becslésként. Tehát 96, 39% ~-> 100% imho<#vigyor0>

lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~

TuShEe
Hát lehet hülye vagyok, de e szerint csak Wild Magic Prophecy of Water Dance of Siren Infinity Scepter Necklace of Valakas, BW robe, +5 wit-el lehet 100%. Régen azt írta Gordi, hogy hero fegyoval, vagy valakassal, vagy valami más még volt, lehet kihozni.
Lehet változott, én nemtom, csak érdekel.

Aylana
http://l2p.l2wh.com/wildmagic.html
Bár ugye ez krónikánként változik.. 😊

lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~

TuShEe
Ty!
Tud valaki adni calculator-hoz linket, ami m crit ratet is számol?

Az Infinity Scepter a csites:
When casting good magic, HP regeneration increases 100%, raises MAX MP, Max CP, M. Atk., lowers MP Consumption, increases the Magic Critical rate, and reduces the Magic Cancel. Enhances damage to target during PvP.

TuShEe
Még valami, régebben írtad, hogy hero fegyoval ki lehet hozni 100% m crit ratet, hogy? Leírásban ezt adja az infinity rod, már ha errõl van szó:

"When good magic is cast upon a target, increases Max MP, Max CP, Casting Spd, and MP regeneration rate. During PvP, HP regeneration is increased to 100% and enhances damage to target."

Csak kiváncsi vagyok, ennyi az egész, és köszi a választ.

Epszilon
Tudom! De akkor inkább egy egykezes gamepadot vennék olcsóbban.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

TuShEe
Gordi, majd valami high lvl sps hero pvp videót gyárthatnál, úgyis készíteni akartál multkor. 😊 Szivesen látnék ilyesmit.

daemonervosa
jobban spameli a cp potit mint gondolnad 😊

Trolling is a art.