Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert megcsináltam a lovagot, és nem így van!
ok, 44-en kapja a skillt, de egyenlõre csak Kétkezes fegyverre!
lvl1-en +10% p.atk, -15% p.def +4acc mást nem ad!
A 2 skill powere, meg elég sovány (mindkettõ 924), ettõl nem lesz jobb a lovag!
Még húzom tovább, hogy megnézzem késõbb mit ad, de eddig nemsok.
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Az 500 új hszt elkezdtem olvasni de az elsõ oldalon meguntam nincs most hozzá kedvem szóval ha valaki egy-egy HSZt mindenképpen töröltetni akar az privátban küldje el a hozzászólás(ok) számát.
01110000 01110010 00110000
tudja valaki hol lehet elolvasni a játék teljes történetét magyarul? a hivatalos oldalon lévö történet fordítására gondolok.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
P.S. Daemonervosa és akinek még kell, holnap reggel 11-kor lessz baium!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
(De kronika valtasok alt.ban kedden vagy szerden tortenek.)
fuck mmo's..i.,
Hallottam egy olyat, hogy jovo het penteken (aug. 8.) lesz a Gracia upgrade.
Valaki meg tudja ezt erositeni?
Koszi!
Udv:
Szaki
köszi
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Vagy a Fortresstõl nemmessze áll egy NPC ott.
A kérdéseddel van a baj aért nem válaszoltak.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ha mondjuk nem plaync-tõl veszed(pl gamecards.eu) akkor olyan ~3000FT.(jelenlegi dollár árfolyam mellet).
100Ft ide vagy oda nem számit.(kivétel ez alól azok az emberek,akik SOK karektert futtatnak :) )
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Trolling is a art.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szerintem a realitás kb a 0val egyenlõ, sokan ismerik itt már egymást és vannak elhatározások ki kivel lenne hajlando együtt játsznai vagy sem, ezenfelül, kéne egy normális vezetõ, amibõl nemsokat tudnék említeni, és kellenének olyan tagok, akik elviselik a vezetõt, és hallgatnak is rá. Meg még akad pár indok amit fel tudnék sorolni, de feleslges tovább menni sztem.
Nem gondolom, hogy csürhe lettünk volna. Viszonylag kevés nagy karakter volt még akkor a klánban, nem tudtunk komolyabb dolgokat kivitelezni. Viszont így is építkeztünk, van most 60+20 férõhely, néhány ezer CRP klánskillekre. Igény is volt és van is magyar klánra. Menetközben szépen megnõtt jópár ember, tehát lehetne mire alapozni csak szándék kellene. 60 férõhelyet megtölteni, jó lenne ha abból legalább 20 harmadik kasztos lenne, néhány nobless, változatos karakterek és ha claneventekre a fél banda el tudna jönni, kb. 30 ember. Lenne itt annyi játékos, aki részt venne ebben szerintem és lehetne építkezni tovább: clanskillek, másik Royal, full academy, lvl 7. Simán be tudnánk venni Fortresseket, nagy raidket leverni. Azért hozzá kell tenni, hogy még nem egy Revenge vagy RM szintû klánként mennénk, de kialakulhatna valami hasonló.
Az a kérdés van-e ennek realitása, mert ha nincs kár erölködni, mindenki folytassa azt amit eddig. Annak nem látom értelmét, hogy jópáran visszamegyünk, pár nap-hét múlva a brigád egyik része megint lelécel, van aki szó nélkül, csinálnak új klánt, aztán az is eltünik a semmiben, végül megint mindenki más klánokban köt ki. Ezen már túl vagyunk.
Szerintetek mi kell egy erõs magyar klánhoz és hogyan lehet kivitelezni a Franzon? Kíváncsi lennék másnak mi a véleménye errõl!
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
PS3/X360 user: Infernohun
Nem muszáj dombornyomott kártya nekem se az van PayPal is és minden más is vígan elfogadja. A lényeg hogy a kártya hátoldalán ott legyen az a 3jegyû kód! Persze ha nagyon nem bízol ezekben akkor nyithatsz külön netes számlát a bankodnál. NC-nél nem kell elõre fizetni csak hó végén vonja le a kártyáról.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Keeperke: Ha storeban veszed az accod, emailben fogsz kapni 1 serialt, amit be tudsz majd pottyogni. De ez nem lesz eleg. Szukseges meg gamecard vagy bankkartya. Mert NcSnel be kell fizetni elore vmennyi idot is a kapott 30nap melle, hogy eljen az acc..
fuck mmo's..i.,