88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#77692 háááááát lol
vagy azt is mondhatnám hogy no comment :) -
#77691 Már nem játszom így kiadhatom a cselt:P Amugy sem hiszem hogy bárkinek meg lenne hozza a cucca kivéve Gokut az én karaktereimmel:P
40-75= 800millió XP vagyis óránként 13milla kell hogy meglegyen. Lássuk.
Helyszin DN legutolsó 2 szobája(PAINT pro foto melékelve:P):
[IMG][/IMG]
Az x a powerlevelezendő kari helye sajna meg kell vele ütni a 60at befor start. az első nap erre megy el egy low LVL(61) sps mögött huzod be kb 17 ora. Majd leülteted az X re:P és most jön a fekete leves:)
Kellékek:
1 db 61es SPS(bárminek a subja)
2x 78-80as SPS min +6 os HYdro. (dc-arcane sett mindegy)
2x 150es +3 acu mace
2x 78+ EE min +6 claryti nuke enchant +3 recharge
2x 76+ SE +3 recharg
Azért ezek mert igy egy SPS szoloban üriti a szobákat.
A négyzetben vannak az SPSek. A lényeg mind a két SPStl jön az XP 6,8-7,4milla/óra szinttől és katakomba héttől függöen. A két SPS egymás XPjét nem veszi ell rangen kivül ölnek. 13,6-14,8 milla xp/óra.
Azt hiszem 3,5 nap mert én 48tól kezdtem na de ez részletkérdés.
Ha egyszer megvan a party bármilyen karit/subot lehet vele lvlezni:) amugy nem melékesen napi 1-2EWA és 3milla GSS valamint kb 20 commun ittem is megéri és a legjobb az SPSek 750SSt fogyasztanak /óra vagyis 21.3 órát ölnek nonstop(dc setben 25öt arcaneban) feltöltés nélkül ergo monthatni igénytelenek:)
AZ én PWLVL csapatom Akhi(80SPS), Rylai(79SPS), Gweny(79 EE), Sed(76se), Torsi 78EE vampireMED(77se)és Shanway subja került rángatásra:P de 14milla xp bármire jó. -
#77690 Nulláról kérdezte, de amit írtam az még kamaelben volt, CT2.2ben eléggé megkönnyebbítették a dolgokat. Common itemek nélkül, és azt sem engedhettük meg magunknak, hogy mindig a szükséges grade legyen rajtunk. Most, hogy lesuboltam és kezébe tudok rakni Ses 150es fegyót mögötte a 78as PP nyílván meg lehet csinálni, de 0ról azért kétlem még mindig megfelelő gradeben is :)
Gordi 2,5 nap engem is érdekelne :) -
#77689 jaja ezt megoszthatnád velünk :D
itt publikusan hadd fejlődjön már mindenki mint a bolondgomba -
#77688 Taníts mester:D Hogy a retekbe? -
#77687 2,5 nap 40-75:P powerLVL FTW -
#77686 2 hét 40->77:) és 3 karit húztam. Mondjuk torpes destros group az ugyan nem fejlődik úgy mint egy sps, de hosszabb távon több hasznot hozhat botban. -
#77685 Amúgy mi húztunk fel 6 fős groupot gyakorlatilag nulláról, de az itteniek sok segítségével, két hónap alatt 78 lett mindenki kivéve az EE (mert halálkor mindig ő tappolt és jött rezelni :) ) -
Morf #77684 Kelempac, Egyrészt köszi, hogy feldobtad a fórumot :) Másrészt nagyon tetszik, hogy megpróbálod megvédeni az NCSoftot, és bebizonyítani nekünk azt, hogy a Legit játék mennyire kifizetődő, és mennyire könnyen össze lehet szedni mindent, ami kell. Két dolgot javasolnék:
1. Beszéljünk erről egy fél év elteltével megint.
2. Kérlek gondolkodj el azon, hogy ha ennyire jól, és könnyen kezelhető a rendszer, akkor miért van ennyi bot? Miért gondolják úgy a farmerek, hogy ők mégiscsak inkább 7*24-ben futtatják a botpartikat, mert akkor talán két hét alatt összeszedik azt a mati mennyiséget, amit te 12 óra alatt?
Valóban nem halnánk bele a botnélküliségbe, kitudja, talán ránk is férne, mert akkor tényleg csodaszámba menne egy boss ékszer. Az igazság azonban az, hogy itt is, mint az élet minden területén a pénz beszél. Ha van igény arra, hogy minden klántagot felszereljünk boss ékszerekkel, és ehhez kell a támogató infrastruktúra, akkor azt megveszik az erre szakosodott farmerektől. Ez ellen lehet hadakozni, piros emberkéket képezni, feljelenteni mindenkit, de ez akkor is így marad addig, ameddig van rá kereslet.
-
#77683 Na jó akkor beleszolok a témába mert kicsit irritál a hozzánemértésed.
A manor rendszer óriási hibája, hogy nevetségesen kevés beváltásra ad módot az nem 1-2ezer de épp csak 1-2 embernek elég...
Az S-grade fegyver összeszedése legiten persze hogy megvalósítható nem 12 óra... mondjuk 12 nap matival AAval partal és recivel. Csakhogy az mindössze egy s grade fegyo.... az mi az istenre jó? 60% esélyed van, hogy lekraftold (ha legit a szerver és kézzel huzott törpe kraftolja ne tudd meg menyibe kerülne...) na jo 12 nap munkád a levesben de semmi gáz újjabb 12 nap és lás csodát L2 utál megint betört... ha még nem hagytad abba mérgedbe az L2töt akkor a 3dik 12 nap meghozza a várvavárt sikeres kraftot!! Grat! 1 hónap napi elcseszet sok játék és van egy fegyvered ami szat sem ér...hisz akik ellen harcolsz +4-7 es fegyokkal rohangálnak ráadásul 150es elementállal. De sebaj 2 hónap elementál kő farmolás és napi 5 óra játékkal 2 hónap pagan/mosel megvan az enchant scrol is. Elég tökös vagy, hogy fél éves munkádra rányomd a 66%os rnchantot minimum 2x-3x?
Halod mókus menj a parlamentbe azt nyomkod a petició gombodat az ott AFK politizáló adó farmerekre pont annyi értelme van annak a harcnak is!
Add fel Don Quijote. Mert nem csak nem mész vele semmire, de még azok is megutálnak akkiktől segitséget vársz pl a 13as kövednél... -
#77682 "Ez kevés három hónap alatt?:) Nem érzem annak, nekem pont elég."
Így van, kevés. Neked pont elég. Ez teljesen rendben van, de totál felesleges vitázni mert mint mondtam nem ugyanaz a célod mint a legtöbbeknek, attól, hogy itt kardoszkodsz a botok ellen meg bot nélküli szerverekről fantáziálsz még senki nem fogja megváltoztatni a véleményét. Egy dolgot higgy el nekem, senki nem fog lvl80on-81en napi 10 órákat játszani (tegyük fel belogol rögtön megy az invite és ütnek olyan 6-10m XPt/h) azért, hogy minden nap kiszedje azt az 1-másfél százalékot. Márpedig ahogy a játék alakul, 85ös cappel, CT2.3ban 83ig lesznek skillek, maga az NCSoft hajszolja bele az embereket ebbe. Bárki akinek 83as skilljei lesznek és azt mondja legit, hazudik ezt garantálom. -
#77681 Azt röviden tudod vázolni, hogy hogyan lesz 15b adenád mondjuk s80-as heavyre? Ha az is pár óra akkor megcsinálom még ma:)
Flash:farm=mobölés->adena haszon->ingyen játék ^^ -
#77680 szoval kb. van 100millad. Aham, asszem sokaig fogsz meg manorozni common cuccban. Hajra!!! Amugy 3honap alatt 1 jo group, boven visszahozza az arat es a belefektetett penzt. -
kelempac #77679 Ez rohadt jó hasonlat, csak kicsit sántít.
Abban vita van azért, hogy amit csináltok az hasznos, ti azt mondjátok igen, mi meg a kisebbség azt mondjuk nem.
A hídépítés az meg gondolom mindenki számára világos, hogy jó , max tegyék 500mel arrébb. -
kelempac #77678 Akkor nem megvenném a piacon, hanem elmennék kvesztelni és simán ki lehet szedni.
Nincs itt semmi dráma, hiszem mikor indult a játék gondolom nem volt walker és mégis mindenki fejlődött haladt.
Az adena ár azért lényegtelen, mert ha én termelek valamit aa , mati manorből, kvesztből sok reci, akkor cserélni mindig lehet és az egymáshoz képesti árak nem nagyon szoktak változni lsd. hány dmp egy sync cokes(időleges 1 1 féle matiból lehet hiány persze 1 hétig max a többihez képest, de mivel annak felmegy jobban az ára, többen kezdik el azt gyűjteni és megintcsak visszaáll a normális arány). Ha drágul az adena mindkét mati olcsóbb lesz, ha lemegy az ára akkor minden mati drágább.
Az adena ára max. azoknak fontos tehát akkor vagy veszik az adenát valós pénzért, vagy akik eladják, a többieknek nagyjából mindegy.
És igen limitált, hogy mit lehet adenavásárlás nélkül elérni legit módon kevés játékkal(elosztva a jatékidőt a napokkal sztem 1 óra alatt maradok bár nem tuti):
70m kp whban(20m KE farmból a többi az mind matieladás varnish mthread steel)
Illetve kábé 15m elment sikertelen topc enchikre egyik se ment fel 4re a 3 próbából, a cryt eladtam azért került csak ennyibe:)
a common a cucc az:
fegyó: 10m common doom crusher és tallum glaive
armor: 12m common maje heavy
jewel: 12m common maje
Igen ezek nem menő cuccok de s weapon craftra gyűjtök és ezekkel is normalis ütemben tudok ölni, partytársak sosem panaszkodnak lassúságra.
S armor matiigénye kevés, reci úgyis jön majd varkából/ketrából..
Némi mati whban(20dmp, kábé 90-95 dmpnyi és kábé 300-320 cbpnyi termés, meg apróságok 70 cokes stb.. ami csak úgy esik)
Ami viszont pénzben nem kifejezhető: elég sok szintemnek megfelelő ismerős akik szivesen partyznak velem. Ez egy botnál teljesen kimarad.
Ez kevés három hónap alatt?:) Nem érzem annak, nekem pont elég.
Mondjuk kiváncsi vagyok egy jól beállított bot csapat mennyit tud előállítani 3 hónap alatt nulláról indulva(és ehhez hány accot kell fizetni), ezért írtam le mennyit sikerült összeszedni(gondolom vannak legitek akik sokkal többet szednek), hogy lehessen összehasonlítani. -
#77677 Tuti hogy van valami random Kereszteslovag generátor scripted, és időnként beindítod, hogy ne kerüljön feledésbe ez a téma:))
Bár mostmár lassan egyes greenpeace-s csoportok szintjére fejlödnek itt az emberek, akik képesek azért gátolni egy hídépítést mert egy békapopuláció van a helyszínen...
-
#77676 Nem ő folytatja a szélmalomharcot, nem neki ment a post. -
Chear #77675 Szerinted Kormika szélmalomharcot folytat? El vagy tévedve. Az a harc a Tiétek, akik nem látjátok, hogy az csak egy szélmalom és nem egy sárkány. :D -
#77674 Miből gondolod, hogy ha nem lenne bot,akkor a fegyó recik ára maradna ugyan annyi?:D Bár l2 wh szerint nem 8-10, inkább 10-20 milla egy s fegyo reci ára. -
kelempac #77673 Üdv,
egyrész nagyon örülök, hogy normális hangnemű postok jöttek, féltem, hogy nagyon elment a dolog a káromkodás irányába.
Eagle15 ha megnézed a 12 órát azt tisztán matiigényre mondtam, nyilván az aa több idő. A keymatikat klanspoiler segítségével szeretném beszerezni. Amire nem találtam megoldást még a 13 as cry előállítása, azt sajna valószínű(akárcsak a fegyóreci de az 8-10m nem tétel), hogy eladott matiárból kell fedeznem.
Freen már volt s grade karim nf-n, szintén bot nélkül, de mivel 3x szerver ott nyilván könnyebb, bár mivel naponta keveset játszom a vitalitym nem esik 2 alá.
Epszilon ha mindenki manorozna de nem walkerből váltana akkor jobban lehetne baváltani sztem.
A boxolt buffer megkerülhető(vagy legalábbis ebben reménykedem). Ha megfelelően könnyű területen ölsz(nekem ez weak pdef + esetleges blunt weak) elég a swamp of screemes órás buff(mivel ebbe nem nőttem még bele, csak gondolom, hogy úgy működik mint nf-n, 2es vampi,1es v2es might ,berserker).Jelenleg simán elég mögém egy 61es pp mind witchben(ha van terem ugye) mind valley of saints végén a nagyokhoz, jah 63as destro common cuccban. -
Chear #77672 Csak az utolsó állításodban szeretnélek megerősíteni: IGEN! -
#77671 Hogyan szereznéd be az S-gemeket? Nyilván kifarmolnád katában, akárhogy is nézzük az a kb 4-5M AA, nemhiszem, hogy beleférne a 12 órádba :). És akkor még persze ottvannak a keymatik is (példának okáért az FB edge kimondottan a "gyakori" keymatik közé tartozik) piacon nyilván nemkapod meg mert egy legit L2ben mindenki magának farmol. AA-t venni nyilván nemfogsz mert a szerencsétlen S,A grade-s karakter az összefarmolt AA-ját vagy a saját craftjára vagy A/S cryra kuporgatná.
Ja és manor. Ha mindenki legit lenne akkor kb mindenki manorozna 3-4K playa-s szerveren ugyanannyi esélyed lenne leadni a cropot, mint most a botok ellen
Ne haragudj de látszik, hogy nemrég kezdted offon, mert a piacról kb löveted nincs. Adok még egy fél évet (esetleg 1 évet gyengébb képességek esetén) és rájössz, hogy szinte lehetetlen lenne botok nélkül.
-
#77670 Olyan jó lesz nézni ahogy eléred azt a szintet ami után bot és boxolt buffer nélkül nincs tovább, vagy beállsz egy klánba ahol esetleg pvp is van ami mínusz XP-t jelent vagy beállsz te is botozni.
Nem egy embert láttam akinek ugyan volt pénze de fejlődésben megállt a karaktere és utána eljutott addig hogy jééééé tök jó botozni.(az emberek nagy része ugyanis legalább egyszer felhúzott már kézzel egy karaktert akár itt akár freen) -
kelempac #77669 A bankrablás mint párhuzam csak annyiban akart megjelenni, hogy a normális része a közösségnek tojik rá mennyi munkát toltál a csalásba.
De egyszerűbb belekapaszkodni egy szóba:) -
kelempac #77668 morf:
pl forgotten blade
(80) Varnish of Purity [-]
(132) Durable Metal Plate [-]
(264) Synthetic Cokes [-]
(264) Mithril Alloy [-]
vop, syn cokes 1-1ben cserélhető dmpvel,ha a malloyt 2->1 arányban cserélem akkor kell 80+132+264+528=1004 db dmpt manoroznom 1x hps mobokon én jelenleg 80 dmp/óra termést tudok előteremteni.
bbh még kevesebb:
(80) Varnish of Purity [+]
(154) Mithril Alloy [+]
(154) Synthetic Cokes [+]
(308) Durable Metal Plate [+] kábé 800 dmp
Más kérdés, hogy ezt hány nap alatt tudom beváltani(love bots:) ), de mivel napi 1-max 2 órát jatszom így úgysem tudom egy napba sűríteni.
Szóval sztem nem halnánk bele a botnéküliségbe.
-
#77667 ez egy jatek nem bankrablas legalabb ha valami hasonlatot probalsz a hulyesegeidbe vinni ne ilyen oltari nagy faszsagot. -
#77666 walker táméról kb ennyit:
-
kelempac #77665 :)
a manorról ma lekéstem, sztem 1mp-n belüli idővel:) de hát ez van, igaz hogy walkerből 10 miliseces próbálkozási idővel lehet nyomni a beváltást?.
Visszatérve a korábbi postra amiben ovodásnak titulálnak, ezt miért kapom azért mert úgy gondolom, ha vannak szabályok a jatékban tartsuk be őket? Tényleg gyerekes.
Eszembejutott egy párhuzam annak kapcsán, hogy arra hivatkoztok mennyi "munka" megy ipbannkor tönkre. Az mekkora szívás volt ha a kasszafúró 2 napon keresztül bontotta az alagsor téglafalát, és mikor már a széfet fúrta kihívta a szomszéd a zsarukat, szerinted akkor a többi bűnözőn kívül ki sajnálta azt a sok befektetett melót?:)) És hiába hivatkozott arra, hogy dehát nemis lopott el semmit, max ki s kér csinált a falban. Erre nagy ívben tolyt és jelen esetben is tolyik a közösség normális fele.
A téma nem untat nyugodtan lehet érvelni, meggyőzhető vagyok észérvekkel bármikor.
Jah eszembe jutott mi az a játéktípus ahol nulla idő alatt maxon indulhatsz pvpzni abszolút nem kell farmolni és ez szabályos: first person shooter de milyen már, hogy ott nem nagyon tudsz magadnak csalással tartós előnyt szerezni?
jó éjt. -
#77664 Ha már bot téma van akkor egy probléma: Befizettem a walkert, ment is 2-3napig amedig ujra nem raktam a winfost. Az új rendszerel lépek be Veryfi OK de baszik futni a bot. Informacio fülön nem lát semmit (npc, mob, player, char info....)
Vélemény? -
#77663 Le ne késs a manor beváltásról miközben itt terjeszted az igét! Az az igazság, annyi forintból amennyi hozzászólás ebben a topikban volt erről a témáról (már béta óta) elég jól be lehetne rúgni. Kezdetben magam is anyáztam a bottereket, de ha valaki az úgynevezett "end-game content" miatt játssza ezt a játékot az előbb utóbb úgyis botozni fog, és erről az NCSoft játékpolitikája tehet, anélkül ép ember nem éri el. Kormika legit, saját bevallása szerint van élete és 2 év alatt se jutott az end game közelébe sem. Őt ez nem érdekli, a legtöbbeket igen. Kellemes szélmalomharcot! -
kelempac #77662 üdv,
most augustusban kezdem offon, és nem tudom kire emlékeztetlek.
Mivel egy gm bejött teonra, hogy megpróbálja most levenni a szerver terheltségét lightra jót röhögtem.
A másik vicces dolog volt, hogy witchben nem találtam szabad szobát, mert mindenhol botoltak. Más kérdés, hogy mindenhol bekérdeztem bot? Érdekes egy terem kivételevel válaszolt az összes bot(6-8 klánnélküli kari hülyébbnél hülyébb nevekkel), hogy nem-nem ő nem bot, őket nem reportoltam mert nem voltam biztos benne csak 99%ig, hogy botok.
Egy teremben nem így történt,hát ment a report(skillezett mászkált és nem reagált arra 2 percen belül, hogyha nem válaszol reportolni fogom). Erre fél óra múlva jön egy pm -.- aztán a következő: ha emiatt bannolni fogják irl megkeres és megöl:)
Röhögve közöltem, hogy örülnék neki ha ipbannt kapna és blockra tettem.
Ennyire normálisak a botterek manapság.
Lehet, hogy utálatos számotokra, hogy mást zavartok azzal, hogy botoltok és az próbál tenni ellene de hát néha szívás az élet.
Én kérek elnézést. Bár várjunk, olvassátok csak el a szabályzatot, a francba nem is értem milyen érvetek van amellett hogy ti ezt csinálhassátok, nah mindegy akkoris én vagyok a hüjlyeköcsögintoleránsállat aki majcsakrájönhogycsakegykiscsicska.
Jó script futattást kívánok. Kivánjatok nekem szépen jó botvadászatot:)
Ui.: br ha nektek ez lehet igazságtalannak éreznétek, ha én olyan progit írnék/vennék amivel karit lehet felírni? Gondoljatok csak bele, nem kell az a hosszas várakozás, nagy áramszámla. Kliens indításkor eldöntöd a neved( ha létezik ilyen a szerveren más véletlen akkor azt törli) majd main és sub classok(szint sajna nem állítható marad az alap 85/80/80/80) minden skill megtanulva, 4-5 előredefiniált dye séma közzül lehet választani cuccok kasztnak megfelelő s80 20asra húzva sa-t neked kell eldönteni meg elements attribot is. Utánna már csak belépsz és ÖLSZ és dulván és satöbbi. De mivel így gyakorlatlan leszel (5percenként kipróbálhatsz egy új kasztot)előfordulhat hogy egy egész ellenséges partyt nem tudnál megölni, tehát lesz benne egy piros gomb amit ha megnyomsz 1600 sugarú körben mindenki aki nem a partytársad meghal. Ki fizet és mennyit a progiért?
szánalom -
#77661 amugy ez a kelempac ezzel az "en reportolok addig is minden botot", mast nem emlekeztet arra a fickdeinestory nevu ovodasra? -
#77660 Így van!! ki kell írtani az osszes rohadt bottert.
LEGIT 4 LAYFE -
#77659 Aztakurva... -.-' -1 -
#77658 Te ezt így ebben a formában teljesen komolyan gondolod?:) -
#77657 Nincs sehol, gondoltam, ha nem említem, nem fog feltűnni, muhaha!
Viszont nem hiszem, hogy a GM-ek hozzáállása egyik krónikáról a másikra hirtelen fordulatot vesz, és újult erővel vetik magukat a petíciók egyéni elbírálásába. Mert a banolást minden esetben elbírálás előzi meg, legalább is mindig ezt hangoztatták.
Szóval ha sok ellenséget szereztél magadnak a botgroupoddal, akkor most legalább tudni fogod, hogy reportolnak, hogy esetleg vissza kéne fognod magad egy rövid időre, hanyagolni a sétát egy kicsit. És ez jó. Nincs többé felkészületlenül érő, váratlan ban. -
#77656 Hol van leírva különben, hogyha működni fog a reporting button, akkor nem lesz több végleges ban? -
#77655 Szerintem az orosz és kínai(azok akik 2-3hónapja egy spoton ölnek és hiába ölöd őket jön másik 3orosz clan és zergelnek) playerekkel úgysem fognak tudni mit kezdni. Giran shout hasznos én elégé sokat shoutolok persze 60secenként csúcsidőben 30de ennél lejjebb nem szoktam menni.
De az automatizálás akkor sem jó! Kölcsön adok pár accot és lazán beriportolhatunk bárkit mert nem egy ip nincs friendlist nem egy clan.
-
#77654 Hisz pontosan erre lesz lehetőség. A botoknak nem kell félniük, hogy kitiltják őket, és a legit játékosnak sem kell órákat töltenie karma ledolgozással, sin eater questtel csak azért, mert sdgfhsj már másfél hete öli a mobokat egy kasztváltós spoton, vagy katakombában, stb.
Így mindenki jól jár. :)
"tökjó hogy nem bannolnak. Gracia előtt se bannoltak, de lehetőség se volt ilyen hülyeségekre"
Új játékos vagy, aki már azokban az időkben kezdett játszani, mikor már rég nem voltak tömeges bannolások. Így már érthető a nyavalygásod az új rendszer miatt. Akik régóta játszanak, és esetleg vesztettek el accountot az évek során, azokat még nem hallottam siránkozni emiatt az újítás miatt. Rájuk nem jellemző az a mértékű pofátlanság, amit manapság egy-egy botgroup megenged magának (az olyan "íratlan szabályok", mint pl: nem shoutolunk 10 másodpercenként a piacon, nem botozunk questelő helyeken, nincs moblopás, szemetet a séta végén felszedjük a földről, és még sorolhatnám, ha átgondolod, ezek a dolgok mindössze apró figyelmességek a többi játékos felé). Régen ezt majd mindegyik sétaparty megcsinálta, ha másért nem, csak azért, hogy a környezete ne reportolja. Manapság már mindenki szarik rá. -
aalat #77653 Csak mert áll a server.. es nincs jobb dolgom, gondoltam megosztom veletek, hogy 2 azaz 2 eve jatszom a teonon (legit), es 79/77 a karim. Gordi es a tobbiek, akik egyfolytaban azzal jonnek, hogy nekik van idejuk masra is... Nekem is van mindenre idom, mert ha nem akarok jatszani, mert mast csinalok, akkor egyszeruen nem jatszom. Ennyi. Miert kell 2 honap alatt 85 lenni? Teljesen meg vagyok elegedve a 2 ev alatt elert eredmennyel. Mindenem megvan, jo.. bossekszer nincs, de az is lehetne.. ha azt szerettem volna, ez egy mas kerdes. Nem kell azt hinni, hogy aki nem botozik, az napi 20 orat ul a gep elott es jatszik, mert nem igy van. Legalabbis akiket en ismerek egyikojuk sem ilyen. No szep estet!