88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#77652 most nem akarod belédkötni mert igazából nem érdekel, hogy hogy XPzel meg hogy mit csinálsz. Amit írtam azt a saját érdekedben mondtam. (egy kis megtakarítás)
Nem is akarok a hozászólásodba belekötni, csak 1-2 ellentmondásra hívnám fel a figyelmed. Idézem: "Én nem akarok farmolni, eszem ágában sincs" ez ott sántít, hogy "Nem ölök bele pénzt, már régen pluszban vagyok az eladott adenából és cuccokból." . Lehet én nem vagyok tisztában a fogalmakkal, de akkor valaki mondja már el, hogy mi a farm? -
#77651 Mai utolsó postom mert még elfárad a kis kezem:
Igazad van, tökjó hogy nem bannolnak. Gracia előtt se bannoltak, de lehetőség se volt ilyen hülyeségekre. Én annyit mondtam eddig is és ezután is így gondolom, hogy szar alak aki ilyen allattomos módon kitol a másikkal. Ha kell a hely öld meg aki ott van, esetleg rendezd el vele értelmes ember módjára, ha nem tudod menj máshova.<-PONT
-
#77650 3 hónapig tök jó volt mobokat ölni, de meguntam. Nekem valahogy nem kihívás egy egyhelyben ácsorgó mobot megölni egy kattintással és 2 gombnyomással.
-Érdekes hogy én mindig találok free spotot, legyen akármennyire is telített a szerver.
-A droppot szedd fel.
-Én nem akarok farmolni, eszem ágában sincs, bot nélkül nem játszanék l2-t.
-Nem ölök bele pénzt, már régen pluszban vagyok az eladott adenából és cuccokból. De nem a pénzért tolom, hanem hogy este felmenjek ventrire, dumáljak a haverokkal, 2-3 órát pvpzzek, mert abban van kihívás, miközben leszarom az xp-t, és cuccom van minden ami kell.
Nekem ez így jó. Nem tudom a legitek miért haragszanak az emberre ha nekem ez a játék. Örülhetnétek hogy van még1 ember a szerveren akinek jó cucca/karija van, és játszhat veletek/ellenetek, nem pedig 6x szinten szerencsétlenkedek fél évet. Ez helyett odajössz ahol az én droppom van, ahol én farmolok, és lövöldözöl, meg neked áll feljebb hogy miért vagyok ott. Ezek után már reportolni is fogsz, mert hát én szemét vagyok hogy nem "küzdök" meg a dolgokért mint te. Kerestelek meg 1x is, bántottalak 1x is? Komolyan nem értem az ilyesmit. Tuti én vagyok a hülye:) -
#77649 Látom nem akar eljutni hozzád, amit mondok, úgyhogy ez az utolsó próbálkozásom.
Egy 78/78-as karit elérni sok figyelmet és időt igényel, de attól még nem nevezhető munkának. Ha nem élvezed a játékot közbe, akkor keresned kéne más elfoglaltságot, hisz szórakozás nélkül nem játék a játék.
Itt offon örülnöd kéne:
Final Graciaban lehet bárkinek bármilyen szar napja, a botkarid max chatbant kap, vagy egy napig nem mehet ki városból, esetleg lila lesz egy darabig. A felelősséged teljes tudatában botozással kockáztatott accountodat nem veszi el senki. Ha ezt így átgondolja az ember, máris befizet pár walker timecardra. -
#77648 Created On: 17 Dec 2006
Account Type: Standard
Account Territory: Europe
Total Paid Time: 1 Years, 6 Months
Ennyi idő alatt meglett a 77/75 legotként és volt sok FUN meg móka-kacagás, egyebek... Nem kuncsorogtam soha senkinek adenáért és Revillel ketten olyan üzletágat építettünk ki, amiböl nem hogy meg tudtuk venni az A grade-t és mostmár az S-t is, hanem még mindíg vannak tartalékaink. A botok adena eladásaiban sztem meg fordított arányosság van. Amikor sok az ádená akkor olcsón adják erre a piac a veszteséget elkerülve emeli az árakat, hisz nehogymár 1-2 ember fillérekért felvásárolja azt. A full droppok hiánya is ok volt az árak emelkedésében. A reportolásról meg annyit, hogy tényleg egyre pofátlanabbak a botok, főleg mikor rájönnek a droppomra és persze hamár ott vannak akkor miért ne kezdjék el ölni a mobjaimat is (grab other players monster). Na most erre mit reagáljak? PKzam a full 9-es groupot, amiben ha szerencsém van még a PP/EE/SE rezek miatt kb 15 PK+? Jah és Tisnek az írására reagálva, hogy mert neki nincs napi 3 órája játszani.
1.: Nekem azt tanították, hogy aki akar, az tud.
2.: Akkor miért ölsz bele pénzt, ha nem is játszol? Neked ez nagyon megérheti, mivel még azt sem hinném, hogy te egy barominagy farmer lennél 6X9 accal. Ha 85/80/80/80 lennék, akkor már biztos több időd lenne... (végülis bemész a munkahelyedre és felmondasz, vagy otthagyod a sulit mert végre elkezdhetsz játszani :P)
U.I.: Elnézést a nagy postert -
#77647 Ha úgy gondolod hogy nem nagy meló felhúzni egy karit 78/78-ra, sőt csodás élmény, izgalmas, törpével spoilozni több 100k matit, az óránként eső keymatokat, akkor töröld a mained és kezd újra. Gondolom élveznéd.
Vagy ha azért te se hiszed el amit mondasz, csak képzeld el hogy valakinek szar -napja vagy éppen -személyisége van, és mindenféle faszság ürügyért megteszi ezt helyetted. -
#77646 "Sirch utóbbi időben annyira legit vagy hogy hip-hop 79/78/7x grat! így tovább, remélem egyszer én is legit leszek"
Most novemberben játszom 2 éve és 7-dik hónapja Officalon, és egyetlen karakterem van. Max az nevezhető hip-hop gyorsaságnak, ahogy egy év után eszembe jutott frissíteni a profilomat.
"A személyeskedésről meg annyit hogy pont egy évnyi kemény munkát töröltél, mert neked sincs jobb dolgod mint mást basztatni, és ha ebben örömödet leled, akkor nem állok úgy hozzád mint egy normális emberhez."
Ehhez nem tudok túl sok mindent hozzáfűzni. Nem okozott örömöt semmiféle basztatás, még csak nem is emlékszem rád, de ha te egy évnyi, barátaiddal számítógép előtt töltött játékot kemény munkának nevezel, és nem "leled örömödet benne, akkor nem állok úgy hozzád mint egy normális emberhez." -
BaalKain #77645 Erre jó a curse death link, az én lelkesedésemet sokáig fenntartotta. Úgy tényleg érdekes a game :D Anno RS clanchatban elég gyakran voltam olvasható halál ügyben (napi 5-10x) ^^ -
#77644 Akkor se szórakozzon velem a sok legit, akinek élvezet a mobhent, mert én utálom, és az élet elpazarlásának tartom 999999 órát motorikusan kattint f2 f3 f4 kattint kattint f2 f3 f4 ... végtelen. Én se bántom őket, ők is hagyjanak engem. Nekik nincs jobb dolguk ennél, nekem van. Sry...
A személyeskedésről meg annyit hogy pont egy évnyi kemény munkát töröltél, mert neked sincs jobb dolgod mint mást basztatni, és ha ebben örömödet leled, akkor nem állok úgy hozzád mint egy normális emberhez. -
#77643 Nincs szükség nyomorék nolifer GMekre, ha automata lesz a rendszer.
Mint ahogy azt egy korábbi leírásban már tárgyalták, nem arról szól az egész új rendszer, hogy rád dobnak egy botreportot, erre belilulsz. Olyat említenek, hogy a reportolást követően a szerver végez valami ellenőrzést, és ennek eredményétől függ, hogy mi lesz a következmény.
Ennek tudatában inkább örülnöd kéne, hogy
a.) az egész rendszer maradt reportolás alapú
b.) ha lebuksz, akkor ilyen ideiglenes hülyeségeket kapsz csak, nem pedig végleges bant.
Mindenesetre reméltem, képesek lesztek személyeskedés nélkül vitázni, de hát tévedtem. -
#77642 Egy másik gondolat: ki kezdene el játszani, ha esélye se lenne sose felzárkózni a nagyokhoz? Ha elkezdek egy karit legitként, és napi 3-4 órát játszok, több mint egy év mire 79 lehetek, kínszenvedés matikat spoilozni, síkhülye mobokat ölök naphosszat, egyiket a másik után teljesen ugyanúgy. Egy éven át. Aztán sub még1x ugyanez. Kurvajól hangzik. Ha nem lenne powerlvl meg bot, meg adenabuy, nem sokan kezdenének el játszani, csak akik gyűjtögetni meg farmolni szeretnek. -
#77641 Melyik hozzászólásában írta, hogy ő legit? Egyikben sem... -
#77640 Egy apró gondolatot kifelejtettem. A nagy farmerek mögött mindig nagy clanok állnak :)
A kivétel erősíti a szabályt így SzökeKapitány mögött nincs nagy klán :P -
#77639 Sirchnek abban igaza van hogy itemgarden olyan mint a tőzsde... elégé meghatározó. A játék árait a nagyfarmerek irányítják Meohnál a pont!
Személy szerint nem vagyok rászorulva az adena vásárlásra...
Spoilozás így manor úgy te soha az életbe nem fogsz úgy matit szerezni mint egy jól belőtt csapat. Ha nem lesznek botok akkor mati sem lesz ennyi, viszont kereslet meg folyamatosan van, és ilyenkor mit csinál az ember?? viszi fel az árakat.
u.i.: Sirch utóbbi időben annyira legit vagy hogy hip-hop 79/78/7x grat! így tovább, remélem egyszer én is legit leszek -
#77638 QQmoar Tis! Te sohasem leszel olyan pr0 mint a bot-detect systemZ ™ kifejlesztője Sirch. -
#77637 Mert szánalmas. Ez kb. olyan, minthogy a fociban az még belefér hogy löködik, tépik, szidják egymást az emberek, de nem törik el a másik térdét hogy soha többet ne tudjon focizni, mert ez egy játék. Jobb ellen meg nagyobb kihívás harcolni. Szerintem.
Amúgy nem kéne mást tenni, csak olyan nyomorék nolifer GM-eket szerezni mint NF-en, akik éjjel 5kor pmezgetnek az emberre, szabadidejükben, puszta kedvtelésből, majd jól bannolnak. Milyen jó is lenne a játék! Ugye, Sirch? -
#77636 Aranyos:) Igazad van!! Álj fel és TED mit neked élet!!! Dobd el és LÉGY HŐS! Legit 85/80/80/80/who need life i got L2! -
Morf #77635 ( én lassan ölök de ahogy nézem 10-12 óra manorral egy s-s fegyo teljes matiigényét össze tudnám szedni csak még nem nőttem bele mindbe - legfeljebb nem egy nap alatt tudod beváltani az összes termést) - ezt kérlek bővebben. Készítem a jegyzetfüzetet. A matik ára pedig fel fog menni pont a Sirch által leírt általános hozzáállás miatt. Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy ha nem vagy ott az első két perben a manor managernél, akkor már nem kapsz CBP-t/Bone-t. -
#77634 ehhh...lelkes ujonc.
Amugy a farmerek iranyitjak a szerver arait, es nem a leg0tok... Es mi lenne ha nem lenne bot? Meg kevesebb jatekos... -
#77633 Mindenki a saját képességei, helyzete, ideje és türelme alapján ítéli meg a játékot. Az, hogy te nem tudod elképzelni az L2-t bot nélkül, csak saját képességeidet jellemzi. Ezt véletlenül se vedd személyeskedésnek, de még csak sértésnek se, hisz ez az L2 játékosok 90%-ára igaz. Szóval nem te vagy a béna, hanem az NcSoft vár el túl sokat tőled. -
FinalNaSa #77632 Nem lenne semmi gond botok nélkül?? Ez biztos, botok nélkül játék sem lenne kb... -
#77631 1.) Gondolom skill enchanttal és DEX növeléssel.
2.) Farmolásnál mindig a sebzésre kell gyúrni, hisz minél kevesebb shotot használsz, annál gazdaságosabb vagy. Szóval focusos HD, frenzyvel felesleges számolnod mobolásnál.
3.) Nem is igaz, hogy sokan mentek Teonra. Én mostanság csak Iluról hallottam meg =spam=ről
4.) Idővel úgyis megtalálnak. -
#77630 so naive. -
kelempac #77629 És ha mér így megkedveltetek, nem válaszol vki a destroyeres kérdésemre?:)
elnézést a helyesírásomért -
kelempac #77628 Bár lassan kezd flamebe csapni:
Epszilon kit érdekel az itemgarden mati ár? Nem érdekel az adena ára, minden ami van a jatékban(nah jo néhány boss éxer nem) megszerezhető.
Nem érdekel az aa ára hiszen tudok magamnak ütni. Nem érdekel a matik ára mert azt is meg lehet szerezni. Nagy klánoknál keymati szedéshez van spoiler azért se kell piacra menni. Ez egy játék, nekem pl örömet okoz, hogy különösebb adományok nélkül boldogulok, a saját szintemen(jelenleg common a gradéban:) ). Neked az az egyetlen örömöd a játékban ha irl pénzért veszel accot meg s grade fegyót és azzal begyalázol másokat pvpben?
Nekem azis öröm volt mikor nekemugrott egy 5 szinttel nagyobb gladi
szép kék fegyverrel én pedig topc +3/de előtte topc commonnal common vértben legyőztem:).
Ezt mondjuk a botterek nem értik gondolom.
Bár nagyon neked írtam a postot nem személy szerint ellened irányult hanem a botozok 164 órát egy héten a maradék 2 órában meg kemény vagyok társaságnak.
Semmi gond nem lenne ha eltűnnének a botok, javulna a játék színvonala, mindenki tudna játszani a karijával nem 77/78on kezdene ismerkedni vele:)
Lehet bunkóság de tervben van egy everred karakter nállam a botok ellen, és addig is míg az meg nem nő szorgalmasan megy a bot report, és mielőtt felháborodna valaki, hogy tönkreteszem a nemtudom mijét(ezt játéknak azért nem hívnám), nekem az a vélemenyem, hogy ti próbáljátok meg tönkretenni mindenki més szórakozását és ez ellen minden módzser jogos ami belefér a szerver szabályzatába(ellentétben a botozással).
Nem azért legit mert én vagyok az übermensch és főmenő, hanem mert így játék.
-
#77627 Az itemgarden olyan, mint az értéktőzsde: napról napra változik az ár minden apróságra reagálva. Az, hogy spam feljött néhányszor a szerverre és emiatt 2 napig nem mertek AFKban botozni a farmerek, abból még nem lehet hosszútávú következtetéseket levonni. -
#77626 És ha egyedül lennél a serveren az összes S-es fegyó a tiéd lenne és hero is lehetnél :>
Ha nézed itmegardenen az adena árát akkor láthatod mióta kevesebb a bot drágább az adena és ezzel együtt a matik ár is megy felfele, pl cbp egyiknap 25k volt max másik nap 39k lett.
Az ews és egyéb robot küldikről ne is beszéljünk. -
#77625 Ez így van, csakhogy a legtöbb játékos leszarja a manort, az kell nekik, hogy a farmerektől vásárolt adenájukból mindig mindent azonnal meg tudjanak venni a piacon, ezért egy esetleges "bottalanítás" rövidtávú következménye az árak eszement növekedése lenne. Ahhoz, hogy az a rengeteg játékosoknál lévő pénz szépen fokozatosan felmorzsolódjon, az adenának újra értéke legyen, és egyensúly alakuljon ki a piacon, nagyon sok időnek kéne eltelnie. Többnek, mint amennyi türelme van a botozó L2 játékostársadalomnak.
De mint mondottam, a botreport gomb miatt nem lesz kevesebb botter, csak óvatosabb. Én már ezzel is megelégszem. :) -
kelempac #77624 Üdv,
Én nem értem miért fosik mindenki attól ha nem lesznek botok felmegy a matik ára.
Lesz esély ugyanis normalis módon manorozni, nem pedig botok walkerből kivásárolnak mindent és ekkor ha mindenkinek a saját crafthoz lesz esélye előteremteni a matimennyiséget( én lassan ölök de ahogy nézem 10-12 óra manorral egy s-s fegyo teljes matiigényét össze tudnám szedni csak még nem nőttem bele mindbe - legfeljebb nem egy nap alatt tudod beváltani az összes termést). Illetve ha kevesebben manoroznak és nem fél perc alatt váltanak be minden nap minden értékes termést akkor megemelik a vásárlási árat a várak, hogy abban a várban váltsd be hiszen neki meg az az érdeke, hogy nálla minnél több termés legyen beváltva és kevesebb termésből még több mati ami nekünk szintén csak jó.
Tényleg nem értem a hisztit.
Egy bunkó legit. -
#77623 Nem lesz kevesebb bot a játékban, a farmerek is ugyanúgy szedni fogják a pénzt meg a matit, mint eddig. Csak talán visszább vesznek majd az arcukból, mert az utóbbi évben valahogy egyre inkább elfelejtették, hogy ők vannak a játékosokért, nem pedig fordítva. -
Morf #77622 ..aminek következtében megint felmegy a matik ára, és megint megborul a piac. A végén úgyis mi bukunk. Vagy a botok miatt, vagy a rosszindulatú playerek miatt. -
#77621 Nem értem, miért érzed szánalmasnak, ha a 24/7-ben botozó groupok ellen végre lesz valami lehetőség védekezni. Az elmúlt krónikák kifejezetten a sétálóknak kedvezett (droppolás eltörlése, train eltörlése, petíciók nagy ívről történő semmibevevése, stb... ), most legalább lesz rá lehetőség (ha tényleg jól fog működni a rendszer), hogy úgy tudj fellépni az egyre pofátlanabbul botozó csőcselékkel szemben, hogy ne te húzd a rövidebbet. -
BaalKain #77620 Arra jó lesz hogy kevesebben fognak siegére botból menni és végre tényleg kell egy kis skill is nem csak beállítani az auto cp potit és a többi baromságot amik teljesen tönkreteszik a pvp oldalát is a játéknak.
Bár továbbra is fenntartom, hogy skill nem ehhez a játékhoz kell, hanem mondjuk a quake-hez. -
#77619 Tényleg marha jó! Tiszta NF feeling: akit nem tudsz megölni bannoltasd a piccsbe, vagy legalább jól bassz ki vele. Ott is és itt is szánalmasnak tartom az ilyen módszereket, és nagy-nagy FAIL ha valaki ennyire képes csak. Remélem te nem süllyedsz ide... -
#77618 ÁÁÁ ez isteni!!! Penalties are in relation to the amount of received reports for a characater. Possible penalties are: chat banned, unable to join any party, reduced attack/cast speed, forced to stay in town, unable to move, permanent purple state, …
A bottereknek sem kell annyira félni, hisz ezutánn sem fogják őket bannolni, de mi kiélhetjük rajtuk a perverz vágyanikat. Permanent purple state + auto rez XD. Már alig várom. "Forced to stay in town" szerintetek ezekután mennyien lesznek pl Goddardban?
U.I.: Ez sztem mindkét félnek elfogadható. úgy sem tart tovább 1 napnál... -
#77617 Nem költök rá milliárdokat:) Terveim szerint köv. krónikában kiolimpiázom. -
#77616 gondoltam mivel eddig is nagy gyűjtögető volt esetleg már okosba előre leügyezte valakivel
franzon vannak eladó 81-es bookok és pénzszűkében sem állt -
ErrOrHUN #77615 persze fillérekért lehet venni a piacon... :D -
#77614 lol
ezek szerint tényleg lenyomtad kézzel a 81-et reggel :)
kocka :)
grat
81-es magic bookjaid vannak már? -
#77613 A mi ch-nk jelenleg ad rá lehetőséget hogy repüljön a leader sárkányon. Szerintetek ha odaadom a striderem és átváltja wyvernné akkor már többet strindernek nem használhatom?