Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
- klánletszam min.40-50 fõ kellett volna nem altkarikbol + academy.
Normális dolgozó embereknék ebbõl kb. 25-30 online egyszerre.
- alapvetõen kisklán voltunk ami egy a franzon játszó baráti
társaságból alakult eleinte bot nélkül, ez behatárolta a
lehetõségeket. Jópáran most sem botoznak
- nem voltak maxos karik a klanban, ami nagyon kellett volna, de aki
volt is lelépett, mert értelemszerûen lowlvl karik a legnagyobb
jószándék mellett sem tudtak nekik nyújtani semmit (party, raid
stb.), azthiszem ez értjóhetõ.
- aki elõttünk jött és magas szintû magyar nem hagyja ott a régi
partytársait pár "idegenért".
- x kilép a klánból ha y marad. :D szerintem ez világos.
- mindenki "nagyon várta" a jó kis pvp-ket mikor meg rányomtuk a wart a
szerver egyik legnagyobb klánjára a fele kilépett.
A nagy magyar és erõs klán alatt az alábbiakat értem.
- klánszinten elintézhetõ toi bossok, vár, ch
- erõs allyval epic bossok
Minden tiszteletem az uniqum-é, hogy 1 partyval levágni sokmindent becsülendõ, viszont mi nem tudtunk kiállítani optimális partykat mert:
- no s-grade, buffer se
- az online 15-20 fõbõl 0-70-ig volt elszórva.
A viták lezárásaként jó lenne megérteni mit próbáltunk elérni nem csak fikázni (ezt nem pont rád értem). Erõs klánt, amire minden tag büszke, hogy benne lehet felépíteni egy folyamat nem megy egyik napról a másikra, de el kell kezdeni. Mi ennek az útnak az elején jártunk. (Nem tudom pár komment alapján a többségnek miért az jött le, hogy mi úgy gondoljuk mi szartuk a spanyolviaszt, megváltjuk a világot).A többség ezt nem akarja, egyszerûbb beleülni egy lvl7-8 as klánba a klánskillek miatt és a kialakult rend miatt. Lehet, hogy csak én vagyok idealista, de amikor még a kurva románok is összehoztak 1 klánt akkor nekünk miért nem sikerül. Mégvalami az ún. "pro" játékosokról akikbõl 1 party bever 5-t :D. Ebben igazad van 1 party csodákra képes ha tudja mindenki mit csináljon, de játékosok többsége nem ilyen. Valaki veszi a fáradtságot és elmagyarázza mit kell csinálni, valaki noobozik és kilép.
Szerintem senki sem tudta alapból azokat a dolgokat amik évek múlva alapdolgok. Nem volt rossz kezdõ kariknak szerintem, egy hely ahonnan kaptak felesleges cuccot, tudtak kérdezni, ha levágták õket mentünk stb. Kár érte.
valamelyikõtök linkelje már be azt a linket ahol találtátok ezeket a havidíj mentes l2 infókat
hadd vessek már rá egy pillantást
kössz
üdv
És aszem hazai rekordot sikerült felállitanom a 301pontommal:)
Újra ez az erõs magyar klán dolog, kicsit már lerágott csont, de ha ez kell...
Már az örömteli dolog lenne, ha annyit elérne valaki mondjuk amenyit korábban sh-n az niqum, hogy mondjuk 1partyval levágjanak, majdnem minden boss-t - embert és epic bossokat kivéve -, szerezzenek egy várat, számitásba vegyék õket. Biztos szép dolgokat ért el a FoN, de azért kíváncsi lennék, hogy a nagy és magyar erõs klán alatt ki mit ért? Meg tudják csinálni saját maguknak a TOI bossokat? Szereznek egy várat? Vagy ne adj isten wart mernek rakni valakire?
Free szerveren létezett olyan magyar ally, ami 2 várat tudott magáénak ott ahol másik 3k ember grindelgetett naponta. De nem hiszem, hogy ezt a szintû erõt lehetne képviselni csak magyarokkal offon, így tényleg kiváncsi lennék mit is jelent ebbõl a megközelítésbõl a nagy és erõs.
Mindenesetre továbbra is sok sikert hozzá:)
"végén kér egy kódszámot" -ez nem teljesen tiszta mert a végén ha még jól emléxem egy "verify code-t kér amit a meg adott e-mailedre kapsz meg egy levélben, ez csak az e-mail cím hitelesítése véget van.
Dobozt rendelni szerintem nem éri meg ha csak nem vagy fanatikus <#ijedt>#ijedt>
Plaync-nél lehetõség van az online rendelésre a store menüpont alatt, ami pikpak megvan csak egy olyan bankkártya kell hozzá amivel lehet neten vásárolni(a másik oldalon található egy három jegyû szám az aláírásod után). Kiválasztod az L2-t megveszed majd be kell állítani a fizetés módját, mennyi idõ közönként vonja le a havidíjat.
Ha plaync-tõl veszel accountot akkor alapból eu accot kapsz ez azért fontos mert ha a késõbbiekben TimeCardot akarsz venni akkor mindenképpen EU TimeCard kell.
Persze nem muszáj PlayNC-tõl venni az accot lehet pl gamecards.eu-ról csak akkor kell venned egy db TC-t ami lehet 15-30-60napos. Ez azért éri meg mert olcsóbb és akármennyit rendelhetsz míg PlayNC-tõl egyszerre nem is vehetsz több accot illetve 1bankkártyáról csak 3db acc fizethetõ.
És persze nem árt ha van PayPal-od!
Host fájl nem kell módosítani a serverek mind 1x rateûek,ServerList, csak a serverek indulása eltérõ.
A legutóbb indult Luna. A három EU server pedig Teon Franz Luna(EU és USA accountal is bármelyik serveren játszhatsz).
...aszem erre írok egy Bindet :>
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
en egy teljesen uj jatekos lennek itt a fizetos l2 vilagaban es van par dolog amiben megerositest szeretnek kerni toletek. Nos eloszor is regisztraltam a plaync oldalon a vegen ker egy kodszamot. Ez a szam a mar uton levo l2-m dobozaban lesz? Ezzel tudom majd aktivalni az egeszet? Illetve ha fennvan a game elinditom es az accommal siman betudok lepni? Tehat itt mar host fajlt nem kell modositgatni vagy valami mast? Meg arra lennek kivancsi, hogy hany szerver van amire feltudok menni ill ezek milyen rateuek es van e koztuk ujjabb? 1x ratere szeretnek menni remelem offon csak ilyen van. A valszokat elore is koszonom. Elnezest az idiota kerdesekert de ha mar fizetek erte biztosra szeretnek menni:)
MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST
nagy különbség.
Trolling is a art.
Ha újra összejönne egy erõs csapat, és szûrve lennének a tagok, simán jó klán lenne!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
(egyre jobban tetszik mAilman alairasa)<#wink>#wink>
Trolling is a art.
FLAME IS BEGIN!!!
fuck mmo's..i.,
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
OOG superment nem használtam még fene sem tudja.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Es meg nemigen lattam hogy bannoltak is volna valakit miatta.
Bár van félni valóm mert L2winbõl lett kifejlesztve amit egy idõben szerettek banolni, de nem hiszem hogy ezt a fizetõs supermanust banolnák mivel az IG verziót 4hónapja használom 24/7-ben.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Gordi: Komoly amit írtál?
Trolling is a art.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
REAL MADRID
Ha tudja valaki írja már le Priviben vagy itt, hogy mit takarnak ezek:
STR -
DEX -
CON -
WIT -
INT -
MEN -
Dye használatnál pl. Mágusra WIT+x MEN-x az jobb-e mint ha WIT+x INT-x
tehát hogy melyik mit növel vagy csökkent a másik listán amin a P.Atk,Atk.speed,P.def,Casting speed stb. van.!
Ha van ilyen táblázat az mégjobb lenne!
Köszönöm elõre!
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Jó lenne, ha lenne kiknek összeállnia! :-)) Beszélek a többiekkel, lehet rám PM-elni itt, whispelni a játékban vagy mail. Ventri címet is tudok adni! Ha van igény és szándék... beszélhetünk róla, hogyan mûködhetne a dolog! Egyenlõre kb. ennyi, ezt úgyis sokan olvassátok itt a Franz-os magyarok közül.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Na aki ugy érzi kipróbálná L2 világát free szerverõl hát készüljetek. Gracia the Finalban eltörlik a havi dijatt és átlag 3x os rate nonstop fentartható, de pvpzésel, olyval, riadekkel,siegekkel 6x rate is állandósitható!! GoodGame
üdv
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
A max a cshu tulaja!:) Persze csak akkor ha hazaért a minisztériumból
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
na esik 1-2 szó a lineage 2-rõl és ezért szerintem szavazzatok a lánykára:) amúgy is naon jól nézki:)
vista alatt hogy küszöböltétek ki walkernél, több kliens indításánál jelentkezõ "Themida" hibaüzenetet? Mert így csak 5-8. indításra indul a következõ kliens...
Ja, és ha van freewalker engem is érdekel! :D
nah jo csak vicc, de nem lehetett kihagyni <#buck>#buck>
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Miért van az ha tele vagyok grafikai bugokkal?
Régebben amikor a hivataloson játszottam sose volt ilyen, de most a rendes és a pts szerveren is elég sok csúnya hiba van. A sok ráncfelvarrás miatt nem bírja már a kártyám(gef7600gst) vagy az nvidia driver lehet a hibás(a legújabb van fent)?

Trolling is a art.
chilios van, nálam vista 64 alatt megy simán, nem kell semmit sem csinálni :) xp 64 alatt is simán ment! univerzális :D (A walker viszont más, az nem mindíg megy! ) Normál kliensbõl 8 simán megy egyszerre, de walkerbõl 2t is szenvedõs elindítani. Na de ne vedd figyelembe a rossz példát, az l2 megy! :D