Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Na ez teljesen igaz, hiszen eddig én a varikat teljesen leírtam a sok resistelhetõség miatt. Viszont god-ba valami brutálisak lettek...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Azért is jó ötlet, hiszen dualbox engedélyezett, így késõbb még akár jól is jön a tyrr mellé...
Az meg h a Jack vezeti a kezem tök mind1, mert én sose voltam egy nagy pvp karakter. Csak egy PVE, party farmer, aki élvezi a game-et sör, vagy más pia mellett. Persze ehez ventri meg társaság is kell...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Most a Feoh Wizard és a Wynn Summoner nagyon brutális. De a Tauti-ba jelentõsen tápolják az Othell Rogue-t és a Tyr Warrior-t. Akkor valószínû ez a kettõ lesz a két legtáposabb kaszt.
Ha megtanulsz egy karakterrel játszani, akkor ezek a dolgok, hogy melyik kaszt a jobb sokkal kevésbé számítanak.
De ha mindig új karaktert kezdel, akkor egész biztos sok mindenrõl lemaradsz, viszont ha neked szórakoztató hol ezzel hol azzal a karakterrel játszani akkor persze csináld, hiszen ez a lényeg.
Hiába csinálsz stat és kaszt skillek alapján táp karaktert ha 3jack vezeti a kezed😞
Nem vagyok nagy encsizõs, nem is voltam, magam se tudom miért kellett encsiznem egyáltalán... lehet az a 3 pohár Jack vezette a kezem...:S
tõlem aztán annyiszor kezdesz új karaktert ahányszor akarsz, csak "viccesnek" tituláltam, hogy az az indokod, hogy nem sikerült az enchant!
Igazából neked nikodémusszal kéne beszélned, õ meggörbíti a teret és kiadja az enchantot, még ha S-es cirokseprûrõl van szó, akkor is.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Így most valami újba kezdek.
Ám, azt se hiszem el, hogy nektek egy karakteretek van...
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Naia 96 tyrr
(Naia szerver)
Naia 96 tyrr
A Twilight szett az R85, vagy R90-es armor szett? Egyik oldalon sima R-nek van írva, és immortal-al együtt sorolja, másik oldalon már R90-nek van feltûntetve. Most akkor melyik grade a helyes?
Játékba nem tudom megnézni, mert egy hétig külföldön vagyok.
Köszi a helpet elõre is.
Tudnátok segíteni, hogy a "nyuszi fül"re hol tudok STR-t vagy DEX-et tenni? A másik meg, hogy melyik eventbõl lehet Milk potit meg Melody tekercseket váltani ? Köszi, Hajra nain 😊
Naia 96 tyrr
Trolling is a art.
Melyik szerveren van a legtöbb magyar?
A Naia-án van egy karakterem, de belépni sem tudok annyira tele van, ezért keresnék egy alternatív szervert, de nem tudom hol vannak a magyarok!
Naian vennek egy iss buffert.Ajanlatokat kerek pm ben.
practitioner of the forbidden arts of death
kill the converstion
kill the converstion
- +1req. bow+focus+150element
- +4req. caster+acumen+155element
- bound immo set with +4armor
- 4100 mentee coin
- rune exp. 50% 5hour /1/
- 72kk Naia adena!!!!
- 3 free mentee slot
Igazán olcsón.
Mellékesen megjegyezném, hogy egyszerû szófordulatról volt szó, amelyet ráadásképpen viccnek szántam. Tanácsok osztogatásába pedig nem kezdek, mindenki úgy játszik, ahogy akar/tud/képes.
Madness: Megtudakolhatom, te mennyire vagy közeli kapcsolatban a mûvész úrral? 😊
Idyll
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]