88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#78175 A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről
Nem maradhatna ez igy? -
#78174 Tények, L2 extreme volt az egyetlen, máig bionyítható szerver amit az FBI csukott be. Több más szerver a hír hallatálra kisebb nagyobb időre abba hagyta a működését vagy szünt meg eledig véglegesen(ill kaptak kétes lehet valós lehet nem valós leveleket az FBI-tól és NC-től, hogy jobb lesz abba hagyni L2X is kapott csak csesztek rá).
L2X volt annó a top private, ezért esett rájuk a választás, nah meg azért mert valóban jót profitáltak a dolgoból(majd 1 évig ott játszottam)...
Flash minden tisztelem a tiéd attol mert read only módban vagyok ezen a forumon még járok ide, és becsülöm a hozzáállásod, de amihez nem értesz ne szolj bele.:D
L2J nem attól lesz legális mert valaki oda írja hanem attól mert rendelkezik licenszel és ez nem csak egy költmény, hanem GNU GPL licensznek hívják nézz utánna mit is jelent. L2j birtokolja ezt a licenszt, a probléma ott kezdődik amikor a kliensbe is belenyul egykét szerver üzemeltető nah az már illegal, de ahhoz hogy l2j -t futass nem feltélen kell klienst moddolni... (l2j listát várom a lefoglalásokról)
-
#78173 Csak l2extremet kapcsoltak le , volt 10k player online 3 szerveren és kb minden 3.nak többszáz dolláros cuccai voltak... az osszes többi szerver lekapcsolas humbuk volt ,vagy azárt állt le mert osszefostak magukat az üzemeltetők az elrettentő példa láttán.
Mondjuk érdekes módon l2worldnek is havi több tízezer dollár ment mégse nyultak hozzá..
---------------l2j
Attol még hogy odaírják hogy, márpedig ez FREE meg JOGTISZTA attol meg nemlesz az. Mondjuk reklámszövegenk jó. -
#78172 Az FBI anno nem csak 1 szervert kapcsolat le, és azt is a túlzottan nagy bevétel és az adó befizetésének hiánya miatt? Vagy ez csak utolagos PR fogás volt az Ncsoft felöl? -
#78171 Szoval ha csinalok egy weboldalt amin egy kest reklamozok, es odairom hogy ezzel buntetlenul olhetsz, akkor az mar tutira igaz is, nem? Amikor az FBI-os razziak voltak, kapcsolt le az FBI L2J szervert is, sajna a nevet nem jegyeztem meg mert nem gondoltam, hogy kelleni fog... -
#78170 /OFF
L2J is an Open Sourse, Alternative Lineage 2 Game Server written in pure Java for best compatitiblity.
L2J gives you the possibility to legally host a game server for this popular Korean MMO created by NCSoft. -
#78169 Balanar.
Mit ad isten RVG-s -
KisEmir #78168 /off
Ez a mercis rossz példa szerintem...
/on
Ki a cardinal hero franzon?
.die -
#78167 Retail klienst hasznalja, innentol kezdve ki a bubanatos fenét érdekli hogy a szerver oldal legális-e?
Ez pont olyan mint amikor valaki ellop egy Mercit, kicseréli benne az osszes alkatrészt bowlira és eladja más fényezéssel. nesze. -
#78166 sry valóban nem épp on topic téma és nem reklámozni jöttem mivel nem konkrét szerokat emlegetek, az meg hogy java alapú...jham pistike vagyok 13 éves és l2j szerom van, nah ott valóban minden elromlik a másik meg, hogy pistike vagyok 13 éves van egy p4-es gépem és l2j szerot fogok üzemelteni nah az is szép baleset...(l2j-ben nagyon sok ember munkája van és fejlődik rohamosan, persze vanank hibák lesznek is:) ) Részermől off topic vége akit érdekel még pm me. -
#78165 1. Nemhiszem, hogy ez a legjobb topic annak a megvitatására, hogy melyik falyta free szeró a legstabilabb...
2. Annyit fűznék hozzá, hogy leverném azt az okos fejét annak, aki kitalálta, hogy java alapú legyen a szerver. Mert ami elromolhat, az el is romlik... (Inkább próbáljanak meg lopni, kevesebb fáradság és nagyobb haszon :P) -
#78164 L2JFree mint GNU licenszens progi teljesen legális(több distrub is van azokról nemtok semmit, it a l2jFree maga a distrub nevet takarja és nem csak annyi hogy l2 java), ha gondolod küldöm a hívatlaos licensz megfogalamazást in english persze és az oldat is ahol utánna olvashatsz a dolognak.
Ami nem legális moddolni a gyári klienst és aszem nem off szervehez csatlakozni a kliensel(ez nem 100) ergo l2j miatt max a usert veszik elő ami sose lesz, de modom ez csak L2jFree a többi rilizer csapat cuccáról nem sokat tok...(van még millió feltétel a legális használathoz, de ha betardod fuill legál a cucc) -
#78163 -a javasok NFre mutogatnak
-lol macskahuzas :D
-
#78162 1 szervert zártak be, a többi azért csukott be mint pl: pvpx mert beszartak, de rá 1 honapra ment mindegyik ugyanugy.
l2j nem lagális , igen mégmindig nem az!
nemtudom ki terjeszti ezt , de megkéne nyúzni a macskáját! huehuehue
-
#78161 Lassan megint reggelek vip-re:D az ucsó sor nem tom, hogy került oda:) -
#78160 Már 50000-szer elmondam. TH pvp dye: str-8 +4 dex/+4 con
Ha XP-zni akarsz, vagy ne tegyél rá semmit, vagy vegyél el a conbol, es rakj str-re. -
#78159 Hát l2x,l2p(ha nem is zárták be rezgett a léc és becsuktak) sorolhatnám, hogy aznap vagy utánna 1-2 nappal még hány nagyobb szeró tünt el hírtelen (l2top200-bol a top 10 min:), ok lehet őket nem elvitték, de a lényeg ugyan az...
L2off mint olyan kezd meghalni, nincs upgrade nincs fejlesztés, aszem vhol interlude környékén van az ucso használható off pak (persze ki van irva kamaelre meg hellboundra is, hogy no l2j ahha ezt az hiszi el aki ma l2-ik elöszőr:D )Tény pár oldsccol szeró mai napig pörög, de mint a mai terendi világban az ujdonság számít inkább, ott pedig az l2j magasan első.
L2J valóban nem off tény, de egy nagy előnye van legal és teljes mértékben testre(igényre) szabható. A fejelsztés gőzerővel folyik több fejlesztő csapat tolja a rilézeket és hozzá az okoságokat, ha pedig nem vagy teljesn noob javahoz, jhytonhoz, htmlhez és xmlhez magadtól is azt csinálsz bene amit akarsz, kezdve az enginetől...
L2J valóban nem off -
#78158 16:17:40 :[Bartz: 1993/6000
16:17:40 :[Devianne: 1550/6000
16:17:40 :[Teon (EURO): 4283/6000
16:17:40 :[Franz (EURO): 2946/6000
16:17:40 :[Luna (EURO): 2590/6000
16:17:40 :[Sayha: 1402/6000
16:17:40 :[Aria: 1852/6000
16:17:40 :[Phoenix: 2402/6000 -
#78157 Egyetlen egy szervert zartak be ,ezt azert nem nevezném "ha nem is mind becsukni" nak. :)
es free serveren 10* tobben jatszanak, es nem a javara ertem mert annak semmi köze az l2hoz.. -
zedleey #78156 tobbfele dye-t halottam th-ra/str-8 +4 dex/+4 coz vagy csak a dex +4 str-bol v. con.bol elvéve, arra lené kiváncsi,hogy mithasználtok th-ra a legtobben? -
#78155 Tegyük hozzá Nc-nek szépen bekavarnak a free szerverek is, ugyan az off mód szerokat sikerült ha nem is mind becsukni, de megfélemlíteni a működtetőket, azonban a GNU licenszes L2J él is virul, ok van lemaradása az offhoz képest de free, ez pedig a mai világban a vezető szempont a lakosság 99%-nál...(ha csak a freen játszok 10%-a átmenne offra, nyithaná az nc a kövi 5 szeroját:) ) -
#78154 A Tabula Rasa azért megy a kukába mert alapból el sem érte azt a játékoslétszámot amit vártak tőle.
L2-vel még kicsit várnak, amíg nincs aion 1000% hogy minden rendben lesz, utána csak az NCsoft politikáján múlik hogy mi lesz az "NA" serverekkel. -
#78153 Ehhez egy program kell (kudos to DMX), az a bizonyos weboldal amit te is emlitettel, ugy tudom valoban leallt es egyelore nem hallottam rola, hogy ujrainditottak volna. Postolni a letszamokat egyszerubb. Napi, vagy heti 1x szeretned? -
#78152 Nem is a koreai szerverek miatt aggodik gondolom^^ Amugy sztem nem fenyegeti meg L2t a veszely, elotte meg lehet par szeverosszerantast rendezni, ha ugy alakul. -
Morf #78151 Az L2 Koreában nemzeti játék. Kb. olyan népszerű, mint a Starcraft. Nem hiszem, hogy be fogják zárni. -
#78150 Köszi!
Akár rendszeresen is posztolhatod, de az lenne a legegyszerűbb, ha belinkelnéd honnét van, és nézegetnénk. Amúgy csak azért kérdem, mert nc bezárta a Tabula rasat, mert 15E alá ment a létszám 3 napig. remélem l2-vel nem csinálják meg. Mondjuk nekem már mindegy úgysem játszok csak nehogy ne vegyék meg a karakterem :D
na jocakát! -
#78149 23:58:11 :[Bartz: 1901/6000
23:58:11 :[Devianne: 1364/6000
23:58:11 :[Teon (EURO): 4251/6000
23:58:11 :[Franz (EURO): 2817/6000
23:58:11 :[Luna (EURO): 2391/6000
23:58:11 :[Sayha: 1263/6000
23:58:11 :[Aria: 1747/6000
23:58:11 :[Phoenix: 2452/6000 -
#78148 Csak szolsz es ide postolom a letszam adatokat. Vagy csinaljam magamtol rendszeresen? -
#78147 Valakinek van infója, hogy mennyi a szerverek létszáma jelenleg?
Régebben volt egy orosz oldal, ahol grafokusan is meg lehetett nézni, de szerverösszevonás óta nem üzemel. Valami új oldal nincs helyette?
-
FickDeineStory #78146 de csak eddig a két üzenet erejéig. -
#78145 Annak idején mikor árultam a kariaimat kb 2 hónapja, küldtem ajánlatot a 3zoom-os kolegáknak is elérhetőséggel stb de semmi, egészen ma reggelig.
Kb sokkot kaphattak, illetve nem tudták mire vélni pl azt az információt hogy titan 83/80/79/80 erre kaptam azt a kérdést hogy "4 titánl akarok eldani?" Szóval vicces szerintem... A másik pedig húú rószaszín betük, aranyos szöszi csaj az avatarban aztán közeben meg vmi homár fejű dagadék sárga arc ül a gép előtt :D -
voloume #78144 jézusooooom :O visszatért -
FickDeineStory #78143 hát nyilván nem 1-2 hét alatt fog vissza szaladni heavyre a franz trafficja, szerintem legalább még 1 hónapot kell erre várnotok. -
Kekszakall #78142 Ez nagy tökből esett? -
#78141 Valaki meg tudna mondani, hogy hol lehete felvenni a HB szint novelo questet? Ahol a sajat Hellbound szintedet tod novelni. -
#78140 Shadoutéknak jött 12es. -
Lehuzlak #78139 Tárgytalan! úgy tünik sikerült összehozni... -
Lehuzlak #78138 Szevasztok !
Van valakinek jól működő scriptje Beast Farmhoz ? (Walkerre?) -
#78137 Az event megérte! Esett valakinek 10es soulcrynál nagyobb?
-
#78136 20+ con all nem valami imba tank / dps :D Nem egy Power Class maradjunk annyiba. Az én meglátásom szerint egy Spoilos Törpe is simán elveri :D Lehet vele kötekedni de sayhan ezt látom :D