Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy lelkes olvasója vagy a talmudnak?
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
Jó akkor most õszintén, a FoN 90%-a balfasz még a botozáshoz is. 10-bõl 9x láttam a büszke neonáci csárdit chban táncolni...mindegyikük használja, de kb egyikük se tudja hogy kell. Ami meg az erejüket illeti, egy jobb fél! party röhögve verné be a "klánt".
szánalom az egész

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
herochat meg hasonlokrol annyit, hogy orom nezni, hogy a sok gorog meg ruszki hogy probalja flamelni egymast angolul 😄
meghogy ki hanyszor olt meg kit...
EXTAZ a legnayobb arc, o mindenkit megolt, es ugy tunik, hogy o megnyerte az l2t.
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Ez csak a valóság...a FoN egy kicsi klán, jóval nagyobbak állnak sorba a csatlós szerepre, de közülük is utasítanak el nem egyet.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
revenge egyáltalán nem erõs..., Angels-RM rongyá veri õket, amúgy meg pont a FoN-ra van szükségük<#nyes>#nyes>
Kösz a felajánlásokat, megfontolás tárgyává tesszük! Zsirmó féle szerveren vagyunk már jópár éve, itt vannak régi barátaink is akik free szerveren nyomják még mindig. Nos a konfliktust megoldottuk, tegnap már közösen raideztünk FlashXP-vel, nincs értelme haragban lenni. A meghívással megelõztelek titeket, csak én nem Ventri szerverre hívtam a magyarokat akiket ismerek, hanem a klánba! :-) Az ajánlat áll folyamatosan azoknak, akik jönni szeretnének!
...
Más. Úgy tûnik, hogy a Revenge bika erõs lett. Szerencsére most semmiféle konfliktusban nem állunk senkivel, de elõbb-utóbb be kell majd sorolni valamelyik oldalra. Ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék mások véleményére. Van most 11.5k CRP-nk, kellene nekünk néhány Earth Egg, Angelic Essence és Dragon Heart klánskillekhez, nincs eladó valakinek?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
sikerult vennem, de holnap is szuksegem lesz 200darabra, ha valakit erdekel.
FoN-osoknak: ventri szervert en is tudok kinalni, uj verzioju kliens (v3.x) kell az en szerveremhez, ha van ra igeny szoljatok pmben (hany ember hasznalna, stb); a channel termeszetesen autonomiat elvez, admint is kaphattok.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
"Most lvl 25 A robe-ban, S robe-ban? Vagy mi? Bár egyik se túl bíztató..."
én nem ezt irtam hanem azt hogy:
mert eddig sose tudtam, max level 25 volt a sroba csak ujat kezdtem mert untam.
Nem tod miaz a max? hogy mostot irtál helyete?
és nem robe hanem SROba= silkroad online
sroba = sorba
REAL MADRID
Ha ott lvl 25 voltál akkor itt sehová sem fogsz jutni, és csak szenvedni fogsz végig.
Ennyi erõvel te meg h.i.r.s. vagy?...lol
"Most lvl 25 A robe-ban, S robe-ban? Vagy mi? Bár egyik se túl bíztató..."
én nem ezt irtam hanem azt hogy:
mert eddig sose tudtam, max level 25 volt a sroba csak ujat kezdtem mert untam.
Nem tod miaz a max? hogy mostot irtál helyete?
és nem robe hanem SROba= silkroad online
A tied alá irtam a javitást
Aztán írj ide úgy, hogy meg is lehessen érteni.<#mf1>#mf1>
Most lvl 25 A robe-ban, S robe-ban? Vagy mi? Bár egyik se túl bíztató...
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
fuck mmo's..i.,
De hátha majd erre tud valaki valamit... <#beka3>#beka3><#vigyor5>#vigyor5>
Fizetett valaki be accot mostanság bankkártyával???
Nekem az istennek sem fogadja el -de a korábbi sikertelen kisérletezéseknél a bank látta hogy valaki "próbálkozott" -most még azt sem...
És másnak sem fogad el kártyát (dombornyomott hitelkártya, neten többször is vásároltunk már vele (2 féle..) -na meg ugye L2 acc korábban is errõl lett fizetve...)
Ha valakinek esetleg mostanság lenne sikeres befizetése szóljon pls -hátha egyszercsak feléled a rendszerük... <#whatever>#whatever>
FeketeVipera 77 SS
A nemzetiség meg tényleg nem ok semmire, ugyanolyan jól lehet szórakozni pár külföldivel, mint amilyen szarul pár magyarral. Vagy azt is mondhatnám, ugyanolyan élvezetes lehet egy kollektív raidölésen részt venni, mint pvpzni akár magyrral is. Játékhoz tartozik, és nemis olyan rossz dolog. Csak ezt lehet duelben, arénában, olyn. Szopatásból terepen nem annyira jó.
Lásd Amerikai história c. film. Agyon is lõhették volna egymást, de egy kosármeccsel döntötték el, ki húzzon el a vérbe.
Ez másnak is ilyen??
Kaptok saját szokát, szobákat, ha gondoljátok. Elférünk még rajta bõven 😊
Jó játék, már sokadik éve tolom, és nem lehet megunni. És kb 1-2 hét alatt bele lehet tanulni.
elég egy 486 gép
szerepjáték, interneten játszható
neked biztosan
Remélem válaszaim kielégítik a kérdéseid!
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Szerintetek érdemes egy full doom light szetet és +4-es focus keshanberket leváltani A-grades common itemekkel, ha megvan a 61?
Az az igazság egyáltalán nincs tõkém(van 5m adenam) beruházni rendes itemekre, ezért gondolkoztam azon, hogy eladom a dolgaim és abból költök a-grades common cuccokra. Talán a top a nem jön ki belõle, de ahogy számolgatom a low cuccok elérhetõek.
Jah és a common itemeket kell e unsealelni? Azért kérdezem, mert a szet -ha jól tudom- egyébként se mûködik, de ettõl független jelent e valami hátrányt a sealed cucc?
hátha így már kapok 😛