Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Epszilon
Netán te is ahhoz a bizonyos 6millóhoz tartozol vagy mit neonácizol?
Vagy lelkes olvasója vagy a talmudnak?

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

nlaci86
Mi IG a karid neve te iqkiralylany? Kivancsi vagyok balfaszabb vagyok-e nalad...

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

TuShEe
A maradék 10%-nak pedig nagy része ha nem az egész, alapjáratban balfasz.

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

TuShEe
megijedtem, 12 éves megvagy már?
Jó akkor most õszintén, a FoN 90%-a balfasz még a botozáshoz is. 10-bõl 9x láttam a büszke neonáci csárdit chban táncolni...mindegyikük használja, de kb egyikük se tudja hogy kell. Ami meg az erejüket illeti, egy jobb fél! party röhögve verné be a "klánt".
szánalom az egész

Pedig igaza van😄
MadnessX
Hát ez kurva nagy! 😄

+1000

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Epszilon

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

TuShEe
NOOB

mondja ezt az, aki nem birja maga kitalalni, hogy milyen partyt csinaljon ^^

herochat meg hasonlokrol annyit, hogy orom nezni, hogy a sok gorog meg ruszki hogy probalja flamelni egymast angolul 😄
meghogy ki hanyszor olt meg kit...
EXTAZ a legnayobb arc, o mindenkit megolt, es ugy tunik, hogy o megnyerte az l2t.

TuShEe
"FoN egy kicsi klán" és akkor még finoman fejeztem ki magam...játék tudás stb-t nem említettem

TuShEe
te meg nézz sieget NOOB

valaki tudna segíteni, hogy pl olympián mi a jobb tõrösök milyen tõrrel nyomják a jobbak?, mert nem igazán tom eldönteni, hogy haste vagy crit dmg. halottam errõl is, arról is jót. valakinek valami tapasztalat?
nlaci86
+2^^ En egyedul is jobban olok bebeee

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

MadnessX
+1

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Epszilon
Inkább menny el és számolgasd lvl85 milyen supportra van szükséged azzal legalább elfoglalod magad...néha olvasgass Franzon hero shoutot..

Endaer
/evaluate

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

TuShEe
😊
Ez csak a valóság...a FoN egy kicsi klán, jóval nagyobbak állnak sorba a csatlós szerepre, de közülük is utasítanak el nem egyet.

Endaer
ez aztan valoban feher zaszloval egyenerteku megszolalas volt... 😛

TuShEe
lol?
revenge egyáltalán nem erõs..., Angels-RM rongyá veri õket, amúgy meg pont a FoN-ra van szükségük<#nyes>

Mydgard
Hali!

Kösz a felajánlásokat, megfontolás tárgyává tesszük! Zsirmó féle szerveren vagyunk már jópár éve, itt vannak régi barátaink is akik free szerveren nyomják még mindig. Nos a konfliktust megoldottuk, tegnap már közösen raideztünk FlashXP-vel, nincs értelme haragban lenni. A meghívással megelõztelek titeket, csak én nem Ventri szerverre hívtam a magyarokat akiket ismerek, hanem a klánba! :-) Az ajánlat áll folyamatosan azoknak, akik jönni szeretnének!

...

Más. Úgy tûnik, hogy a Revenge bika erõs lett. Szerencsére most semmiféle konfliktusban nem állunk senkivel, de elõbb-utóbb be kell majd sorolni valamelyik oldalra. Ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék mások véleményére. Van most 11.5k CRP-nk, kellene nekünk néhány Earth Egg, Angelic Essence és Dragon Heart klánskillekhez, nincs eladó valakinek?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

/care

sikerult vennem, de holnap is szuksegem lesz 200darabra, ha valakit erdekel.

TuShEe
ennél már csak a 10q a jobb 😛

WTB mithril ore @ franz asap, pm bugi ingame, tq

Endaer
Silkroad*... hurra elirtam 😛

Endaer
ez egy offL2 forum. Az, hogy hirbol ismerjuk a Silroadot, nem jelenti azt hogy akarmilyen faszom roviditessel itt megertetheted magad. Beszelj vilagosan barmilyen nehezedre is esik vagy meg se szolalj.

FoN-osoknak: ventri szervert en is tudok kinalni, uj verzioju kliens (v3.x) kell az en szerveremhez, ha van ra igeny szoljatok pmben (hany ember hasznalna, stb); a channel termeszetesen autonomiat elvez, admint is kaphattok.

TuShEe
Nekem meg mage karim van, én csak robe-ban tudok gondolkodni 😊

te nem tudsz olvasni?

"Most lvl 25 A robe-ban, S robe-ban? Vagy mi? Bár egyik se túl bíztató..."

én nem ezt irtam hanem azt hogy:
mert eddig sose tudtam, max level 25 volt a sroba csak ujat kezdtem mert untam.

Nem tod miaz a max? hogy mostot irtál helyete?
és nem robe hanem SROba= silkroad online

Hát az, hogy sroba én simán elírásnak néztem 😄

sroba = sorba

REAL MADRID

TuShEe
"Nem tod miaz a max? hogy mostot irtál helyete?" ez is biztos vicces csak én nem értem.
Ha ott lvl 25 voltál akkor itt sehová sem fogsz jutni, és csak szenvedni fogsz végig.

TuShEe
sroba...lol...mióta van ez az emberek dns-ébe kódolva, hogy tudjam?
Ennyi erõvel te meg h.i.r.s. vagy?...lol

te nem tudsz olvasni?

"Most lvl 25 A robe-ban, S robe-ban? Vagy mi? Bár egyik se túl bíztató..."

én nem ezt irtam hanem azt hogy:
mert eddig sose tudtam, max level 25 volt a sroba csak ujat kezdtem mert untam.

Nem tod miaz a max? hogy mostot irtál helyete?
és nem robe hanem SROba= silkroad online

A tied alá irtam a javitást

TuShEe
Szerintem ragajd le egy MHSZ-nél...
Aztán írj ide úgy, hogy meg is lehessen érteni.<#mf1>
Most lvl 25 A robe-ban, S robe-ban? Vagy mi? Bár egyik se túl bíztató...

és szerintetek könyen le tudnék ragadni egy karinál? mert eddig sose tudtam, max level 25 volt a sroba csak ujat kezdtem mert untam.

TuShEe
Ha már ilyen precíz vagy, hogy "Amerikai história c. film", akkor talán írd ki az X-et is.

volt kosármeccs, de utána ki is nyírták egymást...

tökéletesen mûködik

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

MeoH
Szia Vipi! Vegyel akkor a neten Gamecardot( pl. www.gamecards.eu) , es azt biztos elfogadja es 1 picit olcsobb is. Ha ebben kell segitseg, kuldj pmet.

fuck mmo's..i.,

Sámán
Látom az elõzõ hozzászólásom nagyon lázba hozott mindenkit...
De hátha majd erre tud valaki valamit... <#beka3><#vigyor5>

Fizetett valaki be accot mostanság bankkártyával???
Nekem az istennek sem fogadja el -de a korábbi sikertelen kisérletezéseknél a bank látta hogy valaki "próbálkozott" -most még azt sem...
És másnak sem fogad el kártyát (dombornyomott hitelkártya, neten többször is vásároltunk már vele (2 féle..) -na meg ugye L2 acc korábban is errõl lett fizetve...)
Ha valakinek esetleg mostanság lenne sikeres befizetése szóljon pls -hátha egyszercsak feléled a rendszerük... <#whatever>

FeketeVipera 77 SS

darkmenx
ez az amerikai historias hasonlat volt eddig a legszarabb amit lattam itt.

Szerintem meg meddõ vita az egész, mindenki hibázik, csak az önteltség mindig mindkét oldalon azt kívánja, hogy anyázzuk a másikat, mert túl nehéz azt mondani, hogy elkúrtuk. (ez általánosság, nem a mostani esetre írtam)

A nemzetiség meg tényleg nem ok semmire, ugyanolyan jól lehet szórakozni pár külföldivel, mint amilyen szarul pár magyarral. Vagy azt is mondhatnám, ugyanolyan élvezetes lehet egy kollektív raidölésen részt venni, mint pvpzni akár magyrral is. Játékhoz tartozik, és nemis olyan rossz dolog. Csak ezt lehet duelben, arénában, olyn. Szopatásból terepen nem annyira jó.

Lásd Amerikai história c. film. Agyon is lõhették volna egymást, de egy kosármeccsel döntötték el, ki húzzon el a vérbe.

"50-60 ember lenne lehetne pvpzni anyazas nelkul" szerintem magyarok (teszem hozza nem csak a magyarok...) alapbol nembirnak csodben vesziteni, esetleg elismerni, hogy hibaztak, illetve jobb az ellenfel (tisztelet a kivetelnek). Eddig akarhany szerveren jatszottunk (dmx, gerike, sanci, stbstb), mindig ment az anyazas, haxorozas, csiterezes, ha volt alapja, ha nem. Szerintem nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel, nemjon klanba, nemjon. Megvagytok szerintem nelkuluk is, es ok is nelkuletek. Azok a magyarok akik meg szeretik mas magyarokkal elutni ingame az idot, ugyis megtalalnak titeket. randompost ftw.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem, nemtudom hogy csak nálam van valami gond, vagy másnál is... Amikor Kamael karival használom a LIFE TO SOUL-t, az effekt megjelenít egy 2. szárnyat. Hellbound alatt rendesen a hátához tette az effektet, de most Gracia-ban valamiért a seggénél van 😄
Ez másnak is ilyen??
Én kipróbáltam a wowot, egészen más stílus. Több ott a lehetõség, gyorsabb a fejlõdés. Viszont hiányzik belõle valami, ami az L2-ben megfogott, és nem jövök rá. Grafikailag ízlés dolga melyik jön be, nekem mindkettõ tetszik. L2-ben sok kicsi sokra megy alapon minden cucc kraftolható, nem csak raidbõl lehet szerezni jó dolgokat. Viszont alapból nem árt törpézni, ami meg elég idegölõ. 😊 Ha egy átlagos aktív klánba bevesznek, viszonylag hamar bele lehet jönni. Az igazi varázs nagy szinten kezdõdik, pvp-vel és enchanttal... 😊

TruBy
Koltozzetek át FoN-osok a Gordi féle HUN-Lineage2 ventrillo serverre.
Kaptok saját szokát, szobákat, ha gondoljátok. Elférünk még rajta bõven 😊

kösz a választ

de ahoz ahogy látom nem kapok, ingyen hónapot.. vagyis elvileg már vettem egyet plaync-n és akkor ott van hogy aktivalni akarom a serial code-ot és a végén meg kéri, hogy fizessem be a havi díjjat

TruBy
Hali. Az én tapasztalataim szerint jobb a silkroadnál és a cabalnál, viszont a hero online-al még nem játszottam. Grafikailag üti a wow-ot is, de úgy összegésszében nem tok véleményt alkotni melyik a jobb...wow, vagy L2. Kinek mi tetszik. Az én L2 mappám 7,8 giga, a telepítõje úgy 4-5 giga körül mozog 😊 bár netrõl is update-ol.
Jó játék, már sokadik éve tolom, és nem lehet megunni. És kb 1-2 hét alatt bele lehet tanulni.

Predtom0O
nem jobb
elég egy 486 gép
szerepjáték, interneten játszható
neked biztosan

Remélem válaszaim kielégítik a kérdéseid!

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Üdv!
Szerintetek érdemes egy full doom light szetet és +4-es focus keshanberket leváltani A-grades common itemekkel, ha megvan a 61?
Az az igazság egyáltalán nincs tõkém(van 5m adenam) beruházni rendes itemekre, ezért gondolkoztam azon, hogy eladom a dolgaim és abból költök a-grades common cuccokra. Talán a top a nem jön ki belõle, de ahogy számolgatom a low cuccok elérhetõek.
Jah és a common itemeket kell e unsealelni? Azért kérdezem, mert a szet -ha jól tudom- egyébként se mûködik, de ettõl független jelent e valami hátrányt a sealed cucc?

pm-ben jelezné aki küldene 1-1 trialt? Megköszönném.😊
hátha így már kapok 😛