88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• solyomb
    Kiváncsi lennék a véleményekre, tegnap elkezdtem augmentelgetni ujból, egy 100kavics eltolása után sikerült kapnom egy paralizist - mellékstory, hogy nem a saját AM-m szal az enyémen továbbra is ott a nuke -. Érdekelne, hogy próbálkozzak tovább amig nem jön egy kurva water nuke, vagy hagyjam fent mert jobban járok vele, mint bármilyen nuke-l.

Az én véleményem szerint egyetlen kaszt ellen ér valamit akik komoly veszélyt jelenthetnek rám, azok a titánok. A többi summoner ellen bakfitty, hisz mind DC robeba futkos magas mdeffel, és van már smart cubic is. Tankok szintén picsamagas mdef, - a meccseik 80%-t udbe töltik:) - és aki ellen eddig se volt esélyem annak ott az anti magic mirrorja, és a smart cubicja:)

• Kekszakall
    Szerintem Triggert nem bannolta mert Goddardban lattam amikor a Triggeres announcement ment ki. Szerintem az egy valasz volt triggernek, mert irogatott hero chatben Spam-nek.
  • solyomb
    kösz még1x:)
  • MeoH #78212
    Ha ez C3ban tortenik akkor meg azt mondom hajra, de most...nc. Es azert elg mokas, hogy az anno.t 2 adenaseller "hirdetese" fogja kozre. Buszkek lehetnek ra.
  • Gordis2k
    Ta0 Owned:P AKkor monroe repült minden csapatárssal.... Triggert is kibanolta... szomoru... amugy sokkal érdekesebb igy int a noname secret bann:)
  • ooorrrsss
    ott a pont!
  • Skynet85
    Jaj már nem dől a kesh a lopott, össze vissza foldozgatott l2 off szerodból?:). Nem kell ennyire idegesnek lenni térj át L2J-re Te is:)

Off fejelsztéshez valóban nem értek, nem is akarok :D

Host file-t használok kilenshez hozás se nyulok, sőt nc updateli a klienst:)A fröcsögésed meg hagyd már kérlek abba, host file modifikáció windowson belül van amihez NC-nek semmi köze sincs, És amíg nem ÉN írom át egyik játéoks hostját sem addig semilyen törvény sértést nem követek el külön kitéve pedig sehoil nincs, írtam egy host file patchert ami egy publick szeroról folyamatosan frisíti az ip-t és a felhasználó beleegyezésével írja át azt ergó, ahogy mondtad ,,én csak l2j szerot futtatok" minden más a felhasználotól függ.

Azt pedig még szerintem Te se hiszed el, hogy NC végig küldi a láncos kutyáit = FBI-t is mindnen 13 évest lecsuknak host modosításért:)

Részemről vita vége
  • ooorrrsss
  • L2Goku
    hát 9 másik karival nem kaptam bant akkor valoszinüleg nem IP ban van :D
  • nlaci86
    Szal nem ip ban?
  • L2Goku
    A nagykarik IOP on voltak :D a kiskari hardins ba :D Ez a poén......
  • BaalKain
    Hol volt a kari? Nem iopon randalírozott ez a pöcs?
  • SweetLou
    bocs a dupla postért, de common tallum is érdekel:P
  • SweetLou
    wtb common sword of damascus(2 db), pm itt, ty:)
  • L2Goku
    Egyik Szemem sír , a másik szemem nevet.
    Annak Őrülök hogy a nagykarik érintetlenek, Ezt az accot meg amit bannoltak szerencsére nemvolt rajta semmi extra:P 55 ős ES / 65 ős Destroyer / Ami lett volna a főkarim egy 35 Rogue:P

SummonerL2
    Lineage® II

Created On: 24 Oct 2008
    Account Type: Standard
    Account Territory: Europe

Account Status: BANNED

Total Paid Time: 0 Years, 0 Months
  • darkmenx
    nem fogok valaszolni ra, mert nem hiszem, hogy barmit elkene NEKEM magyarazni neked plusz nem hiszem, hogy barmi massal alakene tamasztanom azt az allitasom, hogy letezik off szerver ami nem interlude mivel kurvara nem erdekel, hogy mit hiszel vagy, hogy mas mit hisz. generalgasd csak a SendSystemMessage... "chat kiementeidet" es legyel boldog, hogy te 8 fejlesztoi forumra vagy regisztralva megsincs kozod semmilyen fejleszteshez es mar tenyleg remelem, hogy tobbszor nem kell reagalnom a hulyesegeidre.

ja es meg kis helyismeret... L2J -t futtatni legalis de gondolom nem azert futtatod, hogy csak fusson de sajnos amig nincs Lineage2J kliens es modositani kell vagy a kliens fileokat vagy a memoriajat vagy csak egy sima reverset addig illegalis dolgot fogsz elkovetni MAR azzal, hogy kozzeteszed azt a par sort, hogy a te csillivilli L2J mocskodra, milyen kliens-modositasok szuksegesek a csatlakozashoz (patch, hosts file mod., loader)

tovabba pedig szeretnelek megkerni, hogy ne vezess felre masokat a hianyos ismereteiddel, mert ez nagyon nem szep dolog. KKTHX
  • Epszilon
    Szerintem mindenki jobban járna a visszaváltanál onlyview módba...
  • Skynet85
    A finom célozgatásodat anyucidnak légyzsives, inkább a hatalmas tudásoddal válaszolj a privát üzimre légyszives...
  • daemonervosa
    1:I are gud
    2:100M GET
    3:OP an HERO
    4:???
    5:PROFIT
  • darkmenx
    s/oktitottam/okitottam/
  • darkmenx
    milyen jo, hogy geriket oktitottam kicsit ejjel a dolgok legalitasarol, legalabb eltuntek az l2jbuzik
  • Endaer
    Daemon: lol! true, true :)
    GAther: kk
  • pharao
    Igen Herold! Persze, hogy van Herold!
  • darkmenx
    ha nem lattad olvasd el ujra, btw. GERIKE AN HERO
  • Herold
    Van ilyen kitétel az L2 EULA-ban?
  • GAthersw
    Szerintem 20:00 körül lenne ideális.
  • daemonervosa
    17:05:35
  • Endaer
    ok, idopont mi legyen? szombat delutan 4-6?
  • GAthersw
    Szerintem hetente elég lenne posztolni viszont olyankor nagyjából ugyanabban az időpontban kéne nézni.
  • Endaer
    15:10:38 :[Bartz: 1990/6000
    15:10:38 :[Devianne: 1553/6000
    15:10:38 :[Teon (EURO): 4182/6000
    15:10:38 :[Franz (EURO): 3015/6000
    15:10:38 :[Luna (EURO): 2566/6000
    15:10:38 :[Sayha: 1411/6000
    15:10:38 :[Aria: 1747/6000
    15:10:38 :[Phoenix: 2233/6000
  • daemonervosa
    Ez igy is van, azt írsz bele amit akarsz :). De amint az authdt atirod, hogy az l2 mashova connecteljen máris bukik a történet.
  • Herold
    Ezt ki mondta? A hosts fájlba olyan ip-t írok amilyet akarok.
  • Padidiver
    Üdv Meoh régi szürkeBarát!!!!:)
    Köszönöm...én sem változtam semmit...ugyanolyan NOOB vagyok mint voltam:D:D
  • MeoH #78182
    Udv BM! Pucold ki a hosts fajlt.
  • Padidiver
    Üdv,
    "hacking tool has been discovered.please try again after closing unnecessary programs.
    Error code..."
    Ezt miért csinálja?most raktam újra az egészet és nem igazán értem...:S

Pls Help. Thanks
  • darkmenx
    C4 van nem Interlude de mivel mar az elobb is mondtam, hogy nem akartam reagalni a hulyesegeidre igy en itt be is fejeztem mivel te se tudod, hogy mirol beszelsz.
  • Skynet85
    1. remélem nem az én hsz-em degradálod hülyeségnek....
    2. lehet hogy off (ilyen chat kimenetet 2 perc alatt generálok)
    3. ez is max interlude szero filokat használ amit vki tovább foldozgatott, olyan hogy kilopott kamael hellbound és gracia nem igen van, ha mégis akkor grat, vagy 4-5 nagyobb fejlesztői oldalon vok reggelve 3-4 éve sehol nincs off mode interlude felett...
  • darkmenx
    OP AN HERO
  • daemonervosa
    igazad van l2j t futtatni nem illegális, viszont ha az L2 kliens nem retail authd-re connectel onnantol mar az.
  • darkmenx
    nem akartam hozzaszolni a sok hulyeseghez de a masodik bekezdesen megakadt a szemem:

http://darkmenx.dragonians.eu/dmxsh.jpg
    http://darkmenx.dragonians.eu/wpchg1.jpg
    http://darkmenx.dragonians.eu/wpchg2.jpg

ez l2off dood.