Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õszintén mire számitottál? idejössz kérdezel valami totál alap dolgot, utána meg elõadod, hogy te vagy az isten pvpben. fognak még téged nagy csalódások érni ebben a játékban

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Predtom0O
Hát van ilyen vkinek donetelni kell te biztosan magad szetted össze minden egyes kicsi matidat az S-s cuccokra majd kérek tõled tanácsot õõ nagy hercegsége hogy ezt mégis miként kell csinálni!
Én nem tagadom hogyan szereztem meg a cuccaim vki szánalmasnak tart érte de hát ez van az életben mindenért fizetni kell!
De kit érdekel te milyen fegyóval jössz ellenem vagy milyen ruhában, pvpzni hívtalak nem önéletrajzot kértem!

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

TuShEe
Majd pont tõled félnék aki azt se tudta amig nem mondtam, hogy mi az a surrender to water... remélem már leesett<#szomoru1>

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

Mydgard
Nem arról van szó, hogy a Revenge-hez csatlakozzunk <#violent>kampókám, az erõviszonyokra vagyok kíváncsi a szerveren, másnak mi a véleménye. A klánleadered felhívott ma Ventrillora, szeretné ha csatlakoznánk a HoD-hoz, de szerintem erre most nincs szükség.

Az hogy nálunk mindenki balfasz? Szerintem meg egy kis pöcs vagy. <#mf2> És akkor mivan? Nem tudom mi értelme provokálni másokat. Te aztán nagy jellem vagy, mész mindig más klánban más seggét nyalni, a HoD után hova mész ugyan?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

TuShEe
Hát hogyne

MadnessX
selfownage

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

TuShEe
Ha elhiszed ok, ha nem nem, kicsit sem érdekel, ez az igazság.

TuShEe
Jólvan már, bedonatelsz egy A setet és ezzel izmos leszel meg fasza gyerek? 😊
atm lejárt az accom, pénteken elaludtam mikor bankba akartam menni, és egy darabig más terveim vannak most nem fizetem azt az accot be csak egy ilyen ZS kategóriás balfasz miatt. Mint mondtam még találkozunk 😊

frapsot kérünk

Predtom0O
Akkor pofázz majom gyerek mikor ki is mersz állni vkivel pvpbe!
Ez a legjobb duma hoyg most nem érek rá, fórumozni ráérsz de 2 perces pvpre nem, de hát te úgy is pro vagy neked 1 mp lenne na lássunk is vmit ne csak a fórumon koptasd a szemed meg az újjaid mert a végén meg azt mondod korházba kell menned újj görcsölés miatt!

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

TuShEe
A nem vagyok belogolva, és egy szerencsétlen miatt most nem is fogok, valószínû nyernél lvl különbség miatt, bot more erre csak ennyit.

TuShEe
Ja nem, várj szerintem a Light Vortex-el fogsz fenyíteni... valaki egy text pvpt .... pred full A set vs én full S... ennyi

nlaci86
Én oda tudlak summonálni magamhoz ha megfelel. Kb 3s-et kérek az életedbõl.

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

MadnessX
Áhh te reménytelen vagy!(sõt az a golyót sem tudod használni a vállaid felett).

Summonernek tök mind1 milyen attributum van a fegyverén,mivel bármelyik növeli macskájának az ütésének az erejét.
DE!
Mivel azonban nincs elementális lövése és Tis egyszer sps lesz subban,így szerinted ez nem logikus hogy erre baszta el a pénzét?(water stonera).

TuShEe
Jaj mert vettél egy SoM-ot? <#mf2> nem 100k volt, de nem is azzal van a baj, hanem hogy kapásból zsebre vágtad, mikor nem volt semmid.
Most nem érek rád, de ígérem meg fogjuk ejteni, nem felejtem el 😊

TuShEe
és az sps sub szorosan összefügg azzal, hogy egy arcana lord wateres fegyot használ...gz
NOOB-ozni azért kezdtem mert ettem és csak copy paste egérre, na ezért kár beszólni

Azért választottam el a kettõt enterrel, mert semmi köze egymáshoz. Én is elkezdhetném javítgatni a hibáidat, de nem sok értelmét látom ezzel is szaporítani a flame-et.

A 'nem kell olvasni'-hoz hozzátenném, hogy írni sem kell baromságokat.

darkmenx
ha nincs penz, nincs aru, nincs uzlet

Himpli Imi..... www.google.com te almafa

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Predtom0O
Nah most gyere hol tali ingame? irhatsz pmt is ott leszek úgy is unatkozom!
A buffer nem az enyém és 2x partyztál vele fél órát kifizetem a 100k-t csak ne sírjon a pofád!

Várom a pm-d ingame!!!!

Létszi!!! Tanits mester!!!!<#worship>

TuShEe
Na de akkor postold a balfasz vagyok papírod.
aláírva himli imre vagy ki a rák...

nlaci86
Takarodj innen, sose leszel jó l2-s. A fórumra se írj többet, kösz

TuShEe
IQ szinted neked is veri a szintet...
A szerencsétlen buffered nálam leechelt állandóan...pénzt sose adtad vissza, egy idõ után nem is kértem.
1v1...bármikor
esélyed nincs

TuShEe
te még most toltad ide a képed kussolj..
waterstone még mindig felesleges sztem...de várom a magyarázatot rá, ha nem az.
Kérdezni sosem volt szégyen.
Csenky, ha valaki kijavít mert faszságot írsz, és épp vitában áll valakivel, akkor egybõl be kell szólni neki, mert nem vagy egyedül mint IRL?....
IG nevem le volt írva, minek ismételgessek másokat?
A sok kérdésem meg nem azért van, mert halvány sejtésem nincs a dolgokról, hanem mert magas szinten nem akarom a fejem fogni, hogy na bazdmeg akkor kellett volna gondolkozni, mikor kezdtem valamit. Hanem kérdezek, és habár sokan szeretnek elhallgatni dolgokat/félrevezetni, gondolok itt Gordira, azért ki lehet szûrni az igazságot, és próbálom a lehetõ legjobban csinálni azt amit.

Gordi, nagyon sokszor hirdetted itt, hogy tõled lehet kérdezni, meg hogy inkább tõled, mint hallgassunk más hülyeségére.
Nem úgy néz ki, hogy ennyire segítõkész lennél, írsz hülyeségeket szándékosan vagy nem, hallgatsz el dolgokat, féligazságokat nagyon szereted...igen sok tapasztalatod van tény, de aki tudja tudja, aki nem nem. Ahogy te összeszedted a cuccaid, amibõl hero lettél, azt bárki megcsinálja, és rengeteget dob a karidon a pénz.
Ilyeneket letagatál, hogy soha az életben nem logoltál be egy bizonyos fajta botból, pedig itt írtad, hogy megrendelted, és áradoztál miket tud. Még sorolhatnám, de csak kérésre.

Eztdebeszoptuk! Ez kandikamera volt!!!<#falbav>

MadnessX
1,
Te tényleg szánalmas vagy 😞
Sohasem értettem miért írja minden gyök hogy "12 éves gyerektõl".
Mintha ezzel egyáltalán valami nyomatékosító hihetetlen dolgot fejeznél ki,amitõl te értelmes agyilag érett felnõttnek tûnnél.(és igazad is lenne)
Azonban ki kell hogy ábrándítsalak ebbõl az illúziódból:Nem vagy az!

Nálam már ott elástad magad,mikor elkezdtél itt "noob"-ozni mikor valaki nem egy véleményen volt veled.(emlékeztetsz egy tudálékos csajra,aki azt hitte mindenkinél jobban tud mindent,ami késõbb a veszte is lett).

2,Ismerek egy olyan embert aki több mint 1 millárd adenát scammelt össze Franzon.(nem Tis volt).

3,Tis tényleg soha nem donatelt csak mivel leírásod szerint nem tud botot lõni(hiszen FoN-os) így ki sem lehet farmolni ennyi pénzt "pár" accountal.
4,Water igenis jó egy arcana lordnak mivel új subjában sps lesz.(igy összelehet hozni a kellemest a hasznossal).

Jah majdnem elfejtettem hogy te mindent jobban tudsz mindenkinél(sõt bmeg látod a jövõt is ki milyen új subot akar húzni és mik a céljai).

én kérek elnézést! Rtard...

Nem is! Majd kuldok neki 12.29<#wave> én képeslapot!
Sõt mindenki küldjön neki!!!!

EPIC!!!

darkmenx
[email protected] (paypal) szolj ha elkuldted a penzt

Predtom0O
Na figyelj kicsisrác!Én nem tudom te kivagy meg mivagy, de szépen végig olvastam a kicsi hozzászólásaidat!Kifelyteném a véleményem rólad meg a hozzászólásaidhoz!
1., alapból fórum neved mögé bújva osztod az észt
2., ha annyira bénák vagyunk 1v1-re való kihívást miért nem fogadod el?
3., én is nagyon szivesen várlak pvpre lehet megversz mert te vagy az ÁSZ az L2 játék õstehetsége és partykat alázol le egymagad
4., végezetûl, gondolom nem vagy most az "új" FoN klánba, akkor meg honnan a telibaszott anyádból tudnád ki milyen szinten tud játszani?????

köszönöm hogy leírhattam ezt a pár emelkedett hangvételû sort

ez valami hihetetlen 😊
te beszelsz itt forum moge bujt emberekrol?
a karaktered nevet nem mered megmondani, pontosan te vagy az, aki a forum moge bujik. te osztod itt az eszt, mintha mindent tudnal, holott oldalakon keresztul kerdezgeted, hogy milesz majd ha level 98 leszel, es csak 3 partynyi lvl95os recharger maszkal mogotted, hogy tudsz-e itt meg ott xpzni, meg hogy hol a legjobb, baratom ha te csak fele annyit tudnal, mint hiszed magadrol, hogy tudsz, biztos, hogy te lennel a peldakepem.

szerintem elegge megalaztad mar magad itt, hogy elgondolkozz azon, erdemes-e meg postolnod.

😊

Bocs, túl sokszor láttam a filmet, és kevésszer olvastam a címét. Amikor kezdõdik, és bemondják, nem mond x-et a bemondó (szinkron verzióban). Legközelebb eredeti címet írok. Remélem nem leszek bannolva szánalomra méltó tudatlanságom miatt, ó hatalmasságos mester. 😞

btw: ha zavar, hogy egy fórumon bárki bármit leírhat (még Te is b+, olvasd már el magadat is), akkor ne olvasd.

nlaci86
Gordi mondta. Hm, õ is balfasz netán?

TuShEe
Majd küldök neked netszámlára pénzt, de csak ha lefénymásolod az elismerem balfasz vagyok okleved vagy mi is van rajta 😊

darkmenx
nem, csak holnap.

TuShEe
water stone arcana lordnak...jólvan<#mf2>

TuShEe
ma lettél 12 éves?<#ejnye1><#mf1>

darkmenx
MI A NEVED INGAME A KURVA ANYADAT

nlaci86
Ha tudni akarod van benne 400kknyi water stone is. És ki. És noob vagy mint állat kiskomám😄

TuShEe
Jah és a 200M+t érõ SA cryt is kifarmoltad ugye?
Scammelésre nem lennék büszke, mindenki rühelli õket.
Voltam a klánban, és onnan tudom, hogy szar.
Madness: Ad neki ismerõse pénzt...lol valószínû hogy ennyit.
1kkk+...hát lol ez is teljesen hihetõ, úgy hogy nem donateltél elõtte semmire.
Lehet craftolni igen...de az is 140M körül van.
Retardált...szeretem ezt hallani fórum mögé bújt 12 éves gyerekektõl, akiknek addig nagy a szája míg Hálózati Kapcsolat Állapota: Csatlakoztatva.

Epszilon
Nem is mert velem szedte össze 😛
De neked ehhez neked mi közöd van? Attól mert te béna vagy és magadból indulsz ki az nem jelenti azt hogy mindenki béna és hülye!
Az AM-t képzeld el craftoltuk.....hihetetlen húúúúúúú sõt 2/2 sikerül hûûûûû és ezt kapd ki holnap is fogok craftolni egyet <#wow1>....feltéve ha lesz keymat meg egy kevés mithril ore-m

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

MadnessX
1,Nem értem,miért kell általánosítani.Én magam is most léptem vissza a FoN-ba hosszú idõ után,és be kell valljam nem bántam meg.Tény hogy van 1-2 abszolút kezdõ arc de kurvára nem kéne általánosítani.

Ezekkel az idióta sértõ hozzászólásaiddal csak magadat járatod le, és bizonyítod eme fórum olvasói elõtt hogy szellemileg retardált vagy.

2,Tis soha nem vásárolt adenát ingame csak te annyire kezdõ vagy(és retardált),hogy csak ez jutott az eszedbe.Nem hallotál még a nagy futó grp-ról?Esetleg ha valaki adott neki pénzt mert valami régi ismerõse?
Vagy épp scammelte? Ezernyi úton lehet pénzhez jutni,nem csak donate-el.

3,Kerestem Nihil hozzászólását amit FlashXPnek írt,kis módosítással azt raktam be volna ide neked,de sajna törölték 😞 (Pedig az mesteri megfogalmazás volt és illik is az ilyen általánosító balfaszokra mint te!).

nlaci86
1kkk+-t szedtem össze és nem legitként. Van életem. De hát van aki balfasz a botozáshoz:S nézz a tükörbe és láss egyet.

TuShEe
Teljesen hihetõ, hogy összeszedtél 450M+t egyedül 0-ról, 4 hónap alatt, és közel noblesse szintre fejlõdtél.
Mikor másnak 7-8 hónapba tellik a 3. kasztig jutás. (legit)

rjacko
asszem ntr a neve.. 70 koruli sps

nlaci86
Május óta játszok, egy accal, és soha nem donateltem. Na most mire fogod verni a nyálad? Ha csak ilyen primitív módon tudsz megnyilvánulni, inkább stfu. Nem mered megadni az ig neved? Félsz a balfaszoktól? Szégyen...😄DD

TuShEe
kb itt érkezett el az idõ, hogy ne nézzem tovább ezt a fórumot...egy-két iq-betyár igazán gondolkodhatna elfogulatlanul.

TuShEe
Csárdi mondta személyesen, hogy az...ha nagyon kell elõszedek róla ss-ot.

TuShEe
Attól hogy régóta botozol és bedonatelsz egy AM-et még nem fogsz tudni játszani...
balfaszabb vagy, hidd el 😊