88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    hulye botterek
  • Endaer
    Akarsz beszélni róla?
  • Epszilon
    Spam csak jót akart neked látta, hogy nem húzod a mainedet :(
  • ooorrrsss
    Tárgy: Game account banned
    Account xxx,

The above listed account was recently suspended due to a violation of Lineage II's User Agreement and or Rules of Conduct (ROC). The reason for the account suspension is Use/Advertise Cheater Program. Please go to PlayNC Support for further information.

If the link above does not work please go to www.PlayNC.com , click on Help, then click on "Ask a Question."

MucMucPunCicus, Rozika DEAD. -2,5bill, neked is boldog karacsonyt tetves GM.
  • Shadout
    :PPP jól van naaaa, de hát emlegettek minket:) amúgy már egy-két hónapja regeltem^^ de nem fogok ide sűrűn irogatni ;)
  • Endaer
    Megígérted hogy SOHA DE SOHA nem regelsz ide! Hova lett az ártatlanságod? :(((((
  • Endaer
    hunglish
  • Shadout
    Az a kettő lassan 6-7 :) és azt hozzá kell tenni, hogy Vitality-vel ügyesen játszva még haladgatni is lehet. Nem gyors, de ha az embernek kevés ideje van játszani és azt barátokkal partyzva óhajtja eltölteni nem is olyan rossz :) Az az egy év pedig azért egy év, mert donate nélkül rengeteg piacolásra van szükség, pl hogy 76 50%ra Mindened S-grades legyen:)
  • darkmenx
    mindig mosolyt csal az arcomra mikor latok ilyet, hogy "reggel nehéz concentrálni", meg "clán".... "riziko factor"

an HERO
  • L2Goku
    Ha Sayhan akarsz játszani akkor szólj van egy Magyar clán. uniqum névre halgat. Eloim a leader írj rá ha online.
  • L2Goku
    jaja Spam =(
    DeathlyHallows sok szempont van kinek meik az érdemes Szerver. Ha legit vagy (bot nélkűl) akkor valami Népes EU Server : Teon v Franz. de inkább teon igaz sok a RU dehát csak 1 betű a HU és a RU között :D Hát van pl a mi clánunkba 2 legit emberke akik azér játszanak mer szeretnek és legitek. Lassan de biztosan haladnak 1 év alatt 77 es kariuk van de keveset játszanak napi 3-4 óra kb max. Persze megéri legitnek lenni mer csomo dolog jó benne , de nagyon fanatikusnak kell lenni ahoz:D Majd ha 3-4 éve tolod az l2 vel kihal gyorsan a lelkesedés :D (sztem) Botozásal 78 as karit csinálsz 30-40 nap allat max. viszont ott a riziko factor :P Ha meg botozol akkor keres valami nemnagyon Népes szervert. PL Sayha. itt még vannak magyarok is és aránylag kevesen vannak átlag ahogy néztem 1400-1800 Player. 80% Keep Walking :D Jaja Flesh Szegény mucot bannolták :D ép probálunk lelket őnteni belé hogy ne adja fell. felbotoztatt 1-2 karit és máris megjőn a kedve :D Pénzes karija megmaradt amivel árul és szerencsére nem 0 rol kellene kezdenie.
  • darkmenx
    sok magyar volt rajta kb. 2eve de azota sokra lesujtott a banbutterknife meg az unalom
  • Flymi
    és azon a szerveren sokan vannak? mégfontosabb sok magyar van?:D egyébként köszönöm a gyors választ :]
  • daemonervosa
    Összeolvasztották Erica-val Most Sayha néven fut
  • Flymi
    Üdv.
    Én régen játszottam offon és van egy lvl 53as sws-em sieghard szerveren. De nemtudom, hogy most az a szerver megszűnt vagy mi van vele? És ha igen akkor mi a teendő? Gondolom nem tűnik csak úgy el a karakter.
  • Endaer
    oh shiiii
    szerintem csak a neve miatt tortent.
  • DeathlyHallows
    c6 = interlude, bocs h így írtam csak nekem a c6 interludét jelent :P és már rászoktam, Errorhun kössz a segítséget....
  • TruBy
    A tőrösöm brigandine-ben van composit cipo/kesztyu, nincs helmet, az ekszereim best D-sek! jah es no grade fegyo van kezeben...azert jo birja az xpzest 79-en...:P
  • Lullaby
    6. vannak common itemek ami set bunost nem adnak illetve enchatolni sem lehet, de kezdőknek tökéletes mivel nem kerülnek sokba. Ezen kívül boltban C-ig mindent meg lehet venni (még demon kesztyűt és cípőt is olcsón). B-ből csak Zubeit és Avadont.

7. sokkal jobb mivel minden működik, nem áll le a szerver órákra ok nélkül egyik pillanatról a másikra és nagy a népesség.
  • ErrOrHUN
    6. soha senki
    7. mi gyűlölünk itt játszani
  • DeathlyHallows
    Még 1 pár kérdes:
    6., Eredetin azért van mindenkinek fullos set-je mert megy a donate, vagy sokat bossolnak? mert pl. d-gradeseknek általába full Salamander skin set-et láttam és ez általába freen sosincs, ezt bossból ütik? és nagyobb szinten nem nagyon láttam olyat akinek vegyes cuccai lennének, pl: c-s cipő, b-s kesztyű
    7., pár haverom mikor nagyon jó free server után átment officialra aztmondták h sokkal jobb, ez sztetek is így van?
  • daemonervosa
    1: Legjobb szerver Teon imho , habar ez mindenkinel valtozik
    2:c6 nem volt soha, és nem
    3:Dehogy, isten ments!
    4:igen, érdemesnek érdemes ha élvezed és van klánod, de semmit nem fogsz elérni.
    5:szivesen
  • DeathlyHallows
    Hi srácok! Régen már írtam ide pár idióta kérdéssel, ezeknek jön a folytatása :pp sry :)
    Kérdéseim:
    1., Melyik server a legjobb sztetek offon, és miért pont az? v a többi miért szarabb v miben szarabb?:pp
    2., Az új kliensel (gracia) könnyebb fejlődni mint c6-al v kamael-el?
    3., ti botoztok?
    4., botozás nélkül nehéz a játék? v napi 2-3 órával érdemes egyáltalán offon játszani?
    5., Kössz a valászokat :))
  • ErrOrHUN
    spammed?
  • Endaer
    mi lett szegenykevel? hiszen vegre noblesse lett...
  • L2Goku
    Nem. Néma csend MucMuc ér! R.I.P!
  • solyomb
    megölted a forumot:)
  • darkmenx
    #78229 GET
  • solyomb
    Macskás summonerem sose volt, a másik kettő annál inkább:) Páran arra esküsznek hogy befutnak középre ud a lóra warrior bane a destrora és kite, de emlékeim szerint még ww nélkül is gyorsabban fut a destro az over the body miatt, vagy lehet nem verte le sose a ww-t mikor én ezt próbáltam de engem valahogy mindig utolért:) Jelenleg kb 3 dologban bízhatok Mcrit: wm2 + wm active augmenttel azért szerintem elég jó rá az esély:) Stunolja a lovam, vagy bejön rajtam a celestial subskill. A barrier se ér jelen esetben megváltást egy titán ellen mert te igyis ugyis 3 ütés vagy neki, a peted pedig lasabb nála final servitorban, bár lehet én tévedek
  • daemonervosa
    A lényeg, hogy semmi értelmes indokot nem tudtál felhozni a hülyeséged védelmére.

emorage for tehh win
  • nlaci86
    Miért ragaszkodsz a waterhez? kb 1.5x akkora sebzés a 150 attribute, de lehet hogy kevesebb, meg finalban már csak az attack 20%át kapod te, 80at a macska. Sztem hagyd meg bármi jön...
    Megírnád nekem privibe vagy itt hogy hogyan győzöl le egy destrot? Kérdezgettem herokat és marhára egyöntetűen 0-5% esélyt adtak rá:/ Aszongyák barrier ftw, amúgy esélytelen, max anchor cubic.
  • Endaer
    ettol most te is kokemenynek tuntel! :O
  • Skynet85
    jaja a gyerekkori komplexusaimat élem ki, ill így probálom feldolgozni a fájdalmat amit az l2 off okozott nekem, szörnyű, de tényleg:$
    (Imádom, ha a kökemény arcok keménykednek attól midíg röhögve állok fel a gép elől)
  • solyomb
    Chance-s skillek alapból repülnek a fegyverről, tegnap Rayel percekig ütögettük egymát, hogy bejöjjön 1-1, de le se szart minket:D
    Aktív skillről beszéltem, de jelen állás szerint azt is leszedem:) Van még 250db sima 76-s kövem... Csak ad egy water nuke-t...
  • daemonervosa
    Szoval ez az egesz l2j dolog meg ez a legalitas kotoszkodes abbol ered ,hogy egy fail voltal offon, és most bosszútp róbálsz állni a hülyeséged ránkeröltetésével?

/discuss
  • molnarpe80
    Bocsi srácok az offért meg hosszú is.
    De amikor ezt olvastam egyszerűen dmx jutott eszembe a viccben szereplő télapó stílusáról. :D
    Különösen ez :D
    Kedves Télapó!
    Te tényleg létezel, vagy ez csak átverés? Van feleséged? Miért nem ő hozza az ajándékokat? Unokáid vannak? Mit kapok idén?
    - Erika

Kedves Erika!
    Létezem. Nincs. Mert nincs. Nincsenek. Lóf***t.
    - A Télapó

/OFF/

Kedves Télapó!
    Szeretnék egy hajós Barbiet, egy autós Barbiet, egy síelős Barbiet, egy repülőgépes Barbiet, egy motoros Barbiet és egy diszkós Barbiet! Mást nem.
    köszi: Kati

Kedves Kati!
    Eszedbe jutott már, hogy diplomás Barbie miért nem létezik? Javaslom, inkább tanulj, ahelyett, hogy babázol, mert anyádat elnézve te nem leszel olyan szép, mint Barbie, és akkor cseszheted, hogy bárki is eltartson.
    - A Télapó

Egy olyan G.I. Joe-t hozzál, ami tud úszni a víz alatt, és van szigonypuskája, és jó nagy kése, és ki van képezve gerilla harcmodorból, és simán megöli bármelyik ellenséget!
    - Gergő

Kedves Gergő!
    Kissé agresszív vagy, fiam. Belőled vagy terrorista lesz, vagy bérgyilkos, és tulajdonképpen egyik sem sokkal jobb a másiknál. Mit szólnál inkább egy kanna benzinhez, és egy doboz gyufához? Van egy érdekes kísérlet ezzel kapcsolatban, majd mellékelem a leírást.
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Már tavaly is kistesót kértem, és tavaly sem azt kaptam. Légy szíves, ezúttal ne valami hülyeséget hozz, hanem amit kérek! Kistesót akarok!
    - Ádám

Kedves Ádám!
    Apád már tavaly is impotens volt. És még most is az. Az ólomkatona pedig nem hülyeség. Dugd fel a seggedbe, meglátod, milyen jó lesz.
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Te hány kiló vagy? Nem gondolkodtál még rajta, hogy fogyókúrázz? Mi van, ha egyszer beszorulsz a kéménybe?
    - Bence

Kedves Bence!
    Nem gondolkodtál még rajta, hogy kicsit visszafogd magad, és ne kérdezz hülyeségeket? Mi van ha egyszer bepöccenek, és taposóaknát viszek neked karácsonyra?
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Hoznál nekem egy virágos kifestőt, ha szépen megkérlek?
    Ölel: Vili

Kedves Vili!
    Engem te csak ne ölelgessél rendben, kis kö****? Persze, virágos kifestőt, hát hogyne. Elmész te anyádba...
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Miniszoknyát szeretnék karácsonyra, mert a nővéremnek is olyan van, és mindig egy csomó fiúnak tetszik, és én is sok fiúnak akarok tetszeni. Miniszoknyát hozz, de rövid legyen ám, hogy jól látszódjanak a lábaim, mert mindenki azt mondja, hogy nagyon csinosak a lábaim.
    - Emma

Kedves Emma.
    Télapó visz neked csinos szoknyácskát, de a Télapó bácsi nagyon fáradt lesz ám, mire hozzátok ér, ugye behívsz majd egy kis tejecskére és sütikére a szobácskádba?
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Tudnál hozni olyan legót, amiben van elektromos felszerelés is, és hozzá lehetne kötni egy soros kapcsoláshoz, és némi átalakítgatás után csatlakoztatni egy központi magas feszültséghez, és összeépítgetni egy hidraulikus forgóturbinával, meg ilyenek?
    - Pisti

Kedves Pisti!
    Szoktál járni focizni a térre, vagy mesét nézni, vagy meghúzni a lányok haját, meg ilyenek? Én a helyedben kufircolnék azért egy jót, mielőtt agyonvág a kettőhúsz, lúzerkém!
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Mit szeretnek enni a rénszarvasaid? Csak azért kérdezem, mert gondoltam, ők is elfáradnak, és megéheznek, és gondoltam nekik is kedveskedek majd valami harapnivalóval.
    - Áron

Kedves Áron!
    Ezzel az undorító benyalással semmit nem fogsz elérni nálam. Idén egyébként újítottam, és nem rénszarvasokkal érkezem, hanem grizli medvékkel. Kötözd ki magad a gesztenyefátokhoz, ha kedveskedni akarsz nekik.
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Én a kisfiam nevében írok neked, tudod, ő még nem tud írni. Azt üzeni neked, hogy valamilyen kreatív kis társasjátékot hozzál, amivel tud játszani az egész család!
    Köszönettel: Vargáné Kiss Erzsébet

Kedves Erzsébet!
    Valami kreatív társasjátékot? Rendben. Mit szólnál mondjuk a "Simi humi nyali falihoz"? Ja, nem, bocs, azt a férjed már megrendelte. Ja, bocs, nem is neked, hanem az új titkárnőjének.
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Eddig egyszer sem hoztál nekem virgácsot, remélem ezúttal sem fogsz! Tudod, én mindig jó kisfiú vagyok. Idén azt hiszem, egy hifi toronynak örülnék a legjobban.
    - Ervin

Kedves Ervin!
    Nem, eddig valóban nem hoztam neked virgácsot. Viszont ha nem tűnt volna fel, akkor mást sem. Tudod, a javítóintézetbe nem jár a Mikulás.
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Szeretnék egy robogót, egy új számítógépet, egy új szobát, egy nyaralót a Balcsira, amihez csak nekem van kulcsom, egy pénzzel teli bankkártyát, egy új mobiltelefont (kamera is legyen rajta!), és egy dévédé lejátszó sem ártana. Várlak!
    - Tomi

Kedves Tomi!
    Várjál csak, ha nagyon nincs jobb dolgod.
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Akármit is hozol, örülni fogok neki, csak ne felejtsd, ugye tudod? Elköltözünk! Arany János utca 7!
    - Imike

Kedves Imike!
    Se térképész, se futár nem vagyok. Egyébként is későn szóltál, már megszerveztem, betábláztam, és elrendeztem a szállítmányozási ütemtervemet. És ugye az a ház, ahova költöztetek, már évek óta üresen állt...
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Mi az msn címed? Dumálhatnánk majd valamikor.
    - Peti

Kedves Peti!
    A Télapó bácsi csak nénikkel emesenezik, azok közül is csak olyanokkal, akiknek web kamerájuk van, erkölcseik azonban nincsenek. Menj oda szépen anyukádhoz, és kérdezd meg tőle, hogy ez mit jelent.
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Te tényleg létezel, vagy ez csak átverés? Van feleséged? Miért nem ő hozza az ajándékokat? Unokáid vannak? Mit kapok idén?
    - Erika

Kedves Erika!
    Létezem. Nincs. Mert nincs. Nincsenek. Lóf***t.
    - A Télapó

Kedves Télapó!
    Egy hiper szuper mankót kérek, tudod, eltörtem a lábam, és amit a doktor bácsi adott, az tök snassz, és ronda, és nem tetszik. Olyat hozzál, amivel lehet repülni is! Amúgy nem rossz érzés, hogy mindenki a meleg otthonában vár téged, te meg csak gürizel egész éjjel?
    - Gáborka

Kedves Gáborka!
    Kattanj le a témáról. Már eleve az erkélyről sem kellett volna leugranod, és akkor most tudnál járni, észkombájn! Amúgy nem rossz érzés, hogy az összes barátod megy majd hógolyózni, síelni meg szánkózni, te meg egész télen otthon bicegsz majd a mankóddal a négy fal között?
    - A Télapó
  • Morf
    elírtam - 150-es wind attirbute..
  • Morf
    Én most szedtem le a chance paralysist - nagyon ritkán jön be. Active skill ftw - egyre inkább ez a vélemény. Connexel beszélgettem, neki van egy hurricane-os +5-ös AM-je 150-es dark attribute-vel. Szerinte ez a király.
  • darkmenx
    valaszt legkozelebb csak akkor varok, ha majd nem abban merul ki a fejlesztes, hogy modositasz 2 erteket egy .xml fileba es/vagy esetleg irsz egy sql queryt ami modositja egy npc statjait.
  • darkmenx
    1. te teszed kozze az informaciot
    2. ha a kliens nem retail authra connectel...
    3. OP an HERO
    4. ???
    5. PROFIT

gl. nincs kedvem tovabb fejtegetni, mert latom, hogy nem nagyon akar befogadni semmit a kis 15 eves buksid amit nem te talaltal ki.