Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem gondolod hogy megvárom míg felállsz és felbuffolod magad? 😊
hátulról mellbe random pillanatban amikor én szeretném 😊
amúgy most tényleg kizárt hogy elfogadjam 😄
most éppen a bot more fázisban vagyok
még a felszerelésem sincs meg
de majd visszatérünk rá
nem azért mintha harag lenne csak hát akkor gyakoroljunk na 😊
rám úgyis rámfér mert a legnagyobb noob vagyok az L2 univerzumban
majd erre még visszatérünk
i am the man of my word
tisnek is megígértem ki is álltam ki is kaptam ennyi
ellened is vállalom majd, de nem most
Ez a rehabos te vagy? :o)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
bazze ez a kitérõ duma lol nincs kedvem belogolni jajjj ne már
én a múltkor tissel elkenettem a számat mint a szart
tutira tudtam hogy kikapok mégis nekimentem
ne csak a mellkasod döngesd vásári majom módjára (ala King Kong), hanem légy férfi b...meg
állj ki vele tényleg csak 3sec odasummonál aztán mehetsz mehetsz vissza a villagebe egybõl
nem tart soká hidd el
ezek az irl párbajok meg lol
akkor fogadd el a kihívást ha tényleg golyók vannak a lábaid között
utólag ne keress kibúvókat
én már tettem ilyen kihívást, de érdeklõdés hiányában elmaradt a buli
bazze ezt tök komolyan gondolod, hogy rajtad kívül mindenki hülye?
kérjél még apucitól 400 ft-ot és fizess elõ a vip tagságra egyem az agyalágyult formádat,mert kurvára idegesítõ hogy a te 20 postod után jön 1 másik aztán tõled megint 30 amint mindenkit egyesével próbálsz kiosztani
most ZEN vagyok úgysem bírsz felhúzni bármit is válaszolsz 😊
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
nehogy valaki ebbe is belekössön
Meg kérdezek egy 80as MM-t hogy valami hogy jó, mond valamit. Meg kérdezleg téged is, te mást...indokot nem kapok.
Vannak dolgok amiben félinfokat közöltés ami kb annyi mint a hazugság.
Hero lettél szép dolog, pénz révén, na nem lennének ilyen cuccaid nem lenne ilyen könnyû az tény.
Szóval fõleg a félinfók, félrevezetések.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
- te avgy a hülye
- nem, te vagy
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Én az igazságot kezdtem el írni, mert betellet a képzeletbeli pohár. Aztán jöttek a beszólások sorra, és én reagáltam.
Nem akarok viszályt a magyarokkal, de Csárdi egy-két fellengzõ hozzászólását nem néztem tétlenül. Csak az igazságot írtam, ha fáj javítsatok rajta.
De ugyanúgy írhattam volna másoknak is, mint wart küldünk a FoN-ra post után is, de Nagykert perpillanat eléggé kedvelem. (azért az a pár aktív pvp játékos nem tett volna nagy kár még a FoN-ban sem...és ezt nem kell sértésnek venni, még ha ez elvileg következne belõle)
psychobilly?
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
többet én ezzel kapcsolatban nem akarok foglalkozni jelenleg megvan a magam baja nem hoyg még debrecenbe szaladgáljak hülyeségek miatt
ez eleg 1ertelmu azoknak akik mar rajottek hogy l2 nem pvprol szol hanem 1mas leugatasarol...es tushee ugynezem abban nagy mester
nemakarsz tanitani?
szeretem ezt hallani fórum mögé bújt 12 éves gyerekektõl, akiknek addig nagy a szája míg Hálózati Kapcsolat Állapota: Csatlakoztatva!
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Nem mindegy, hogy 4 recharger lv 74, vagy 79 +8as skillel, nagyon nem mindegy. 0 buffban kb olyan a kari mint egy rokkant.
Na ezért kérdeztem, de látom nem egyértelmû, hogy a részletekben van a lényeg.
amúgy is minek magyarázkodok egy takonynak
Azt meg nem mondod komolyan, hogy leversz mikor a karim S-ben van?
nevetséges vagy
Lineage 2-ben nincs igazság Tushee!Erõsebb kutya baszik mint ahogy a mondás tartja.Értem ezalatt,hogy kurvára senkit sem érdekel te miként jutottál felszereléshez illetve szintekhez.Ha adenát vettél hogy gyorsabban menjen a fejlõdés topos cuccokal?Biztos megteheted és van rá felesleges pénzed a fizetésedbõl!(te esetedben esetleg kaptál anyutól bár cáfolj meg ebben).
Nem vagy legit és bottal fejlõdsz?Ez a másik ami szintén senkit sem érdekel,mivel balhékon nem fogják megkérdezni,hogy lettél te lvl 80-as.
(hanem ott legyél és számítani lehessen rád siegen,mass pvp-n etc.)
Gondolkozz el ezen kicsit...
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Engem baszogatott a Vision, szóltam klánnak, ötleteket adtam, hogy lehetne tenni ellene. Fortress of resistancét mégse akarták befoglalni, nem mintha nehéz lenne.
Mikor jött Vision crp-t stb... farmolni a mi fortressünkön a klán még segített is nekik!
Rá 3 napra elvették az allytárs várát: Dion. Na ezért léptem ki.
Mint az hogy többen azt hitték majd 100 meg 1000 Q itembõl kijön a többszáz millót érõ, és szentül állították is.
HoD ldr kérdezte tõlem is, hogy jöttök-e, és õ nyalta az én seggem idézõjelben pár napig, hogy hátha befolyásollak titeket. Ti már akkor mondtátok hogy görögökrõk hallani se akartok.