Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedül az ékszer éri meg belõle, de annak meg is kérik az árát.
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
Ez itt sajna nem az a hely amit nagy naivan felteteleztel. Ez van. 😞
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Ha még az egyetlen magyarországi L2(official) fórumon sem kap az ember a játékkal kapcsolatos kérdésére választ, akkor megette az egészet a fene.
További szép napot!
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
dvp 2006.05.19.avi
dvp 2006.06.06.avi
dvp 2006.07.09.avi
dvp 2006.08.20.avi
dvp 2006.09.14.avi
dvp 2006.10.16.avi
dvp 2006.11.01.avi
dvp 2006.11.11-12.avi
dvp 2006.12.avi
dvp 2007.01.07.avi
dvp CritDmgGood.avi
valassz, es feltoltom 😊
Azt hittem ez l2 forum, de ugy latom valakinek ez a PM! 😞
Tudom most jottem ide, es semmi kozom hozza, de eddig szivesen olvastam amiket itt irtatok, es sokat tanultam belole!
Az utobbi hozzaszolasokra ez cseppet sem igaz!
Lehet en vagyok a buta... 😞
De ha lehet kerni, akkor terjunk/terjetek vissza a korabbi hangvetelre, es ne itt pocskondiazzatok egymast!
Koszonom hogy "meghallgattatok", csak mar en nem birtam hozzszolas nelkul, pedig nem akartam ide irni amig nem tudok erdemben lenyegeset hozzaszolni.. de ez kijott! Sry!
Halakuma
Miért nem veszed észre, hogy mindenkit kritizálsz s mindenkit pocskondiázól s holott fogalmad nincs az egészrõl?
Miért nem veszed észre, hogy csak lejáratod magad s mindenki rajtad nevet mennyire primitív, görcsös, erõsködõ buta kisfiú vagy?
Miért nem veszed észre, hogy már nagyon unalmas és szánalmasan vagy?
Észrevetted már?
<#pardon1>#pardon1>
+6-os AM ára nincs kiírva
Zaken 1kkk
Baium, Gordi hozzászólása szerint felbecsülhetetlen...
megfelel?
most hogy miben vezettél félre nem kezdem részletezni, ha nagyon kell összegyûjöm és postolom.
Ha nincs rá kereted ne menj ilyen helyekre.
És a 75731 es hozzászólásra. Ha csak negyed annyira tudsz játszani mint amekkora az arcod igazi pro vagy.
Ha nem akkor ne is aktiváld újra az accod.
Ja apropó Emõd még tanít Debrecenben?
Amúgy ki nem seggfej az után, hogy otthagy egy klánt?...
Elloptam pénzt, hát maradt nálam egy kevés, viszont én siegenként elkúrtam rájuk 5-6 milliót buffscrollokra, qhp, 100+ cp stb.. mert õk nem tudtak biztosítani buffokat. Még így is én jártam roszabbul.
régen mindig dvp videoit néztem és volt fent egy olyan youtubeon, aminek az volt a neve, hogy dvp 2006 december fights 1/7 stb.. mivel 7 partban volt fent.. de sajnos törölték! 😞 ha valaki tudna adni róla egy linket annak nagyon hálás lennék
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
- légy online minimum 25/7
- kérünk egy önéletrajzot mellékelve valami kis kenõpénzel, hogy szebben mutasson 😛
- az accod minimum egy évre legyen elõre befizetve és legalább 3 db S80-as set-ben lévõ kari legyen rajta!
- természetes elvárás a 3-4 év játéktapasztalat.
- elõnyben részesülnek: Olympian 3X volt hero vagy most az.
- Boss ekszerek meglétét plz jelezzétek, majd összeírom <#nezze>#nezze>
U.I.: "Órákon át képes vagyok beszélni levegõvétel nélkül." Confirmed <#nyes>#nyes>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
De Egy kis adalék ma beszéltem HoD os barátokkal:
Én nem kommentálnám a véleményüket és ítélkezni sem akarok TuShEe felett. De ez az ország imázs építés szép példája amit csináltál.
-he is out of clan
-he was an asshole
-he stole money from HoD as well
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Páran beférünk a kocsiba, és megnézhetjük inr mi lesz a vége. Kíváncsivá tett a dolog.
Ma toborzás a FoN ban akit érdekel.
Azt hiszem innentõl kezdve letehetjük a tollakat. Elértünk mindent, amit csak a szûkös emberi képzeletünkkel kitervelhettünk. Az Univerzum legutolsó, legellentmondásosabb jelenségét is megtörtük, az õsi ellenségességet is feloldottuk. Mostantól boldogan várhatjuk a világvégét.
(Ha valakinek nem lenne egyértelmû, akkor Endaer + Gordi egyetértett valamiben <#vigyor2>#vigyor2>.)
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
HÁT ITT AZ ÉN HÁTAMON CSATTAN MINDEN! ÉRTED?
"Hero lettél szép dolog, pénz révén, na nem lennének ilyen cuccaid nem lenne ilyen könnyû az tény."
Milyen cucaim? +3 as acumenes arcane mace? Baium gyürû? +15 ös DC set?
Na tegye fel a kezét akinek nincs 2év 7 hónap után....
És mi az, hogy pénz révén? Lefizettem az enemyt?
Féligazszság? És az hazugság? És nem magyarázom meg a válaszaimat?
Kicsit tulzó a példa, de igy tarán megérted: Ha megkérdezik Michael Schumachert milyen sebbeségi fokozatban kell bemmeni egy 2005ös ferrárival a La Rascasse kanyart. Nem hiszem, hogy örülne ha így történne:
M. S. : Természetesen kettesben.
Kérdezõ: Dehát nem lenne jobb egyesben?
Én ezt válaszolnám: Mi a jo*** *** ***** ** dat engem kérdezel ha jobban tudod.
Ha nem tudom nem válaszolok ha tudom a válasz tökéletes elfogadod/nemfogadod el használod/nem haszálod. Nem fogok magyárázni mert rühellek írni.
Többet akarsz tudni? Ventriló. Ennyi. Órákon át képes vagyok beszélni levegõvétel nélkül.
/LF confirm.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Nem mondtam, hogy mindenkinél nagyobb PVP király vagyok.
Olvass vissza nekem már nincs kedvem.
Faszság egymást marni, de egyesek nem bírják a kritikát, a szájuk meg jár, na én erre reagáltam.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Ugorj vissza erre a pontra -> | #75588 és veregesd meg a válladat, azért amit lemûveltél ma este itt, szép volt papa, emelted az SG fórum szinvonalát. Gratulálok! :o)