Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TuShEe
nem vészes*

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

TuShEe
Bár most utána néztem 1.5-3m/db Franzon, a rendeshez képest vészes.

TuShEe
Common itemek csak def-et adnak semmi mást (az armor). Fegyverben nincs SA nincs enchant se augment.
Egyedül az ékszer éri meg belõle, de annak meg is kérik az árát.

TuShEe
Szerintem egyáltalán nem éri meg, de írd meg a kasztod.

darkmenx
Ha még az egyetlen magyarországi L2(official) fórumon sem kap az ember a játékkal kapcsolatos kérdésére választ, akkor megette az egészet a fene.

Endaer
egy ujabb feleslegesen kerdezoskodo, es kerdeseire feleslegesen valaszt kapott "ugyfel"... gfg
Ez itt sajna nem az a hely amit nagy naivan felteteleztel. Ez van. 😞

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Voyager5
Nem éri meg szerintem sem. A-gradeben fogsz sok idõt eltölteni, és gyanítom az A-s settedet simán fogod hordani S gradeben is. Inkább spórolj és rakj össze neked megfelelõ full A-s settet (nem írtad milyen class). A common cuccokat szvsz csak a "gyors" gradekben (C,😎 éri meg használni, de ott is class függõ.
Bár kicsit részletesebb választ reméltem, de most ennyivel is beérem. Köszönöm a válaszokat!

Szvsz nem!
Epszilon
Nem!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

szerintem nem érdemes.

A sok szardobálás közben látom senkinek nem maradt energiája válaszolni.
Ha még az egyetlen magyarországi L2(official) fórumon sem kap az ember a játékkal kapcsolatos kérdésére választ, akkor megette az egészet a fene.
További szép napot!

L2Goku
Összeset plz 😄 Thanks és linket is 😊

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

bazz ha ez igaz már transferelek is franzra 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

solyomb
Értem majd szolj ha sok pénzed lesz szivesen adok el neked cuccokat ilyen "jó" áron😄
nekem elég csak a 2006 december fights XD mivel találtam róla filefrontos linket, de simán az oldalt hozza be és ha rákeresek akkor sem találom meg..

dvp 1st vendetta.avi
dvp 2006.05.19.avi
dvp 2006.06.06.avi
dvp 2006.07.09.avi
dvp 2006.08.20.avi
dvp 2006.09.14.avi
dvp 2006.10.16.avi
dvp 2006.11.01.avi
dvp 2006.11.11-12.avi
dvp 2006.12.avi
dvp 2007.01.07.avi
dvp CritDmgGood.avi

valassz, es feltoltom 😊

Full S neked mennyibe volt???
Udv!

Azt hittem ez l2 forum, de ugy latom valakinek ez a PM! 😞
Tudom most jottem ide, es semmi kozom hozza, de eddig szivesen olvastam amiket itt irtatok, es sokat tanultam belole!
Az utobbi hozzaszolasokra ez cseppet sem igaz!
Lehet en vagyok a buta... 😞
De ha lehet kerni, akkor terjunk/terjetek vissza a korabbi hangvetelre, es ne itt pocskondiazzatok egymast!

Koszonom hogy "meghallgattatok", csak mar en nem birtam hozzszolas nelkul, pedig nem akartam ide irni amig nem tudok erdemben lenyegeset hozzaszolni.. de ez kijott! Sry!

Halakuma
Trixtan
Miért nem veszed észre végre, hogy senki nem ad neked igazat és senki sem áll meletted de még a kezedet sem fogják?

Miért nem veszed észre, hogy mindenkit kritizálsz s mindenkit pocskondiázól s holott fogalmad nincs az egészrõl?

Miért nem veszed észre, hogy csak lejáratod magad s mindenki rajtad nevet mennyire primitív, görcsös, erõsködõ buta kisfiú vagy?

Miért nem veszed észre, hogy már nagyon unalmas és szánalmasan vagy?

Észrevetted már?

<#pardon1>

TuShEe
Franz volt...bocs
+6-os AM ára nincs kiírva
Zaken 1kkk
Baium, Gordi hozzászólása szerint felbecsülhetetlen...
megfelel?

solyomb
Ezek melyik szerver árai?
TuShEe
az AM-ed több mint 2kkk, a baium gyûrû 3-4kkk, a zaken ami volt is vagy 1.6-1.8kkk, és még amit nem reklámoztál...
most hogy miben vezettél félre nem kezdem részletezni, ha nagyon kell összegyûjöm és postolom.

luminatar
Latom itt meg minden a regi! 😊

TuShEe
Ja apropó Emõd még tanít Debrecenben?
he?

cece
Majd mindjárt sajnálni kezdelek és adakozom, vagy gyûjtést rendezek neked.
Ha nincs rá kereted ne menj ilyen helyekre.

És a 75731 es hozzászólásra. Ha csak negyed annyira tudsz játszani mint amekkora az arcod igazi pro vagy.
Ha nem akkor ne is aktiváld újra az accod.

Ja apropó Emõd még tanít Debrecenben?

TuShEe
Ami miatt meg a FoN-t hívták az Leclair, Aylana, Sirogorcs, meg én, mert látták, hogy tudjuk mit csinálunk. Rólatok meg ugyanezt feltételezték.

TuShEe
l2guru google, találsz

Amúgy ki nem seggfej az után, hogy otthagy egy klánt?...
Elloptam pénzt, hát maradt nálam egy kevés, viszont én siegenként elkúrtam rájuk 5-6 milliót buffscrollokra, qhp, 100+ cp stb.. mert õk nem tudtak biztosítani buffokat. Még így is én jártam roszabbul.

hm😊 tényleg nem rossz

régen mindig dvp videoit néztem és volt fent egy olyan youtubeon, aminek az volt a neve, hogy dvp 2006 december fights 1/7 stb.. mivel 7 partban volt fent.. de sajnos törölték! 😞 ha valaki tudna adni róla egy linket annak nagyon hálás lennék

Munkahelyrõl nincs linkem, de Demigods - Reverbet keresd meg ha még nem láttad. 😊 Bár nem aktuális (IL), de szerintem elég jó. 😊

na mosthogy béke lett, megmerem kérdezni/kérni, hogy valaki másoljon be valami oldalt, hogy hol vannak offos pvp muvík vagy ahol tudok keresni valami normálisat

lehet menni nyelvtan és helyesírás javító fórumokra ha már értelmeset nem tudsz írni...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Tüskés
De csak abban, hogy mindketten hazudnak.

Idyll

pharao
Nagyker is megnyitotta kapuit és lehet hozzánk is jelentkezni. A következõ feltételek melett:
- légy online minimum 25/7
- kérünk egy önéletrajzot mellékelve valami kis kenõpénzel, hogy szebben mutasson 😛
- az accod minimum egy évre legyen elõre befizetve és legalább 3 db S80-as set-ben lévõ kari legyen rajta!
- természetes elvárás a 3-4 év játéktapasztalat.
- elõnyben részesülnek: Olympian 3X volt hero vagy most az.
- Boss ekszerek meglétét plz jelezzétek, majd összeírom <#nezze>

U.I.: "Órákon át képes vagyok beszélni levegõvétel nélkül." Confirmed <#nyes>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

cece
Ma asszem ott leszek elérhetõ, de opcionális kit érdekel a dolog.
De Egy kis adalék ma beszéltem HoD os barátokkal:
Én nem kommentálnám a véleményüket és ítélkezni sem akarok TuShEe felett. De ez az ország imázs építés szép példája amit csináltál.
-he is out of clan
-he was an asshole
-he stole money from HoD as well

darkmenx
csak fonba? 😞

Ahogy látom, magyarul se nagyon.

Aszem engem érdekel, ez a Görög grp elég gyönge, pláne hogy nem took görögül <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

cece
Azért ha igény van rá szervezek egy túrát Debrecenbe.
Páran beférünk a kocsiba, és megnézhetjük inr mi lesz a vége. Kíváncsivá tett a dolog.
Ma toborzás a FoN ban akit érdekel.

Uraim!
Azt hiszem innentõl kezdve letehetjük a tollakat. Elértünk mindent, amit csak a szûkös emberi képzeletünkkel kitervelhettünk. Az Univerzum legutolsó, legellentmondásosabb jelenségét is megtörtük, az õsi ellenségességet is feloldottuk. Mostantól boldogan várhatjuk a világvégét.
(Ha valakinek nem lenne egyértelmû, akkor Endaer + Gordi egyetértett valamiben <#vigyor2>.)

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)

Gordis2k
+1

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Kivakartalak a gecibõl vagy nem vakartalak? Te meg itt füttyögsz te barom? Itt a nemzeti nagyjaink között?

HÁT ITT AZ ÉN HÁTAMON CSATTAN MINDEN! ÉRTED?

"Hero lettél szép dolog, pénz révén, na nem lennének ilyen cuccaid nem lenne ilyen könnyû az tény."

Milyen cucaim? +3 as acumenes arcane mace? Baium gyürû? +15 ös DC set?

Na tegye fel a kezét akinek nincs 2év 7 hónap után....

És mi az, hogy pénz révén? Lefizettem az enemyt?

Féligazszság? És az hazugság? És nem magyarázom meg a válaszaimat?

Kicsit tulzó a példa, de igy tarán megérted: Ha megkérdezik Michael Schumachert milyen sebbeségi fokozatban kell bemmeni egy 2005ös ferrárival a La Rascasse kanyart. Nem hiszem, hogy örülne ha így történne:
M. S. : Természetesen kettesben.
Kérdezõ: Dehát nem lenne jobb egyesben?

Én ezt válaszolnám: Mi a jo*** *** ***** ** dat engem kérdezel ha jobban tudod.

Ha nem tudom nem válaszolok ha tudom a válasz tökéletes elfogadod/nemfogadod el használod/nem haszálod. Nem fogok magyárázni mert rühellek írni.

Többet akarsz tudni? Ventriló. Ennyi. Órákon át képes vagyok beszélni levegõvétel nélkül.
/LF confirm.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Endaer
Tanulsag: aki sps-el jatszik, mind hulye; vagy rendszeresen hazudik, vagy rendszeresen veszekszik SGn! Ovakodjatok az sps-ektol! 😉

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

TuShEe
Még annyi, mióta számít szolgáltatásnak egy fórumban a hozzászólás javítása?....így is tele van reklámmal az SG.

TuShEe
"Hogy táncol a sétakari miután BSOE-zott" azt csak te tudhatod 😊 szerintem halál=>ch aztan dance.
Nem mondtam, hogy mindenkinél nagyobb PVP király vagyok.
Olvass vissza nekem már nincs kedvem.
Faszság egymást marni, de egyesek nem bírják a kritikát, a szájuk meg jár, na én erre reagáltam.

TuShEe
majd igazolj vissza<#mf1>

Mydgard
Ez nem én vagyok :o), viszont amit beraktam az te vagy, mivel debreceni vagy és a két iwiwes Tusheebõl csak az egyik debreceni. De nincs is jelentõsége, csak kíváncsi voltam ki a nicked mögött rejtözõ észkombájn! 😊)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Mydgard
Beszélgetünk Baium elõtt, te, én, Bielehille és te minden lescreenshotolsz? Hogy táncol a sétakari miután BSOE-zott, mintha nem láttál volna ilyet tucatszámra, mintha te nem botoznál. :o) Ezekután különösebb indok nélkül sz@rdobáló csatába kezdessz, végül állsz a szarkupac alatt. Mi ebben a jó? Milyen igazságot írsz? Hogy lefikázol mindenkit? Játszod a fejed itt, mintha te szartad volna a panyolviaszt mindenkinél nagyobb PVP király vagy, közben meg egy nagy büdös 0? Nem értelek. Jó ét.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

TuShEe

Ez a rehabos pedig te vagy? :o)

Mydgard
Azért még arra kíváncsi vagyok, melyik hozzászólásom volt fellengzõs amitõl betelt a pohár? <#vigyor2> Akkor durcáztál be amikor szóvá tettem, hogy miért nem várod meg a klántársaidat, amikor egy másik klánhoz csatlakozunk kollektive? Amikor te kezdessz el politizálni - ez nem ide tartozik - és ellentmondásos baromságokat hadoválsz két joint után?

Ugorj vissza erre a pontra -> | #75588 és veregesd meg a válladat, azért amit lemûveltél ma este itt, szép volt papa, emelted az SG fórum szinvonalát. Gratulálok! :o)