Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackmarketeer mellé potrolnak minden fél órában órában más városba
Mammon

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

õ maga a TREND, ezt tudhatnád...

Szóval valaki tudna segíteni?
Endaer
Igazi, vitathatatlan muveszlelekre vall, hogy a "morcy"-t is az uj trendnek megfeleloen, a trendekre erzekenyen reagalva Y-al irtad!

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

hirtelen milyen nagy lett a forgalom naian..

kill the converstion

WTS Feoh@Naia

Pm-ben várom az ajánlatokat.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. és a 4game szerveren játszok, és még új vagyok. Vettem egy A-s fegyot, és szeretnék beletenni Acument. Azt tudom hogy kell hozzá 12-es kék cry, ami már megvan. Viszont nem tudom, hogy hol van a blacksmith of mammon, csak blacmarketeert találok. Nem tudjátok hogy hol keressem? mindenki sak annyit mond, hogy random félóránként változtatja a helyét a városokban. Ezzel most nem sokra megyek. Már órákat kerestem, de nem akadtam a nyomára. Hol kell pontosan keresni? már az is nagy segítség lenne. a Blacksmithnél? grocery-nél? Légyszi segítsetek.

darkmenx
NF C1 ota meg mindig nem viselik jol a random kurvaanyazasokat 😞 pedig most csak ilyen mysticworldrol jott nagytudasu playerek kaptak.

sajnos zeroh partyjan kivul senki nem tud ott pvpzni es ha ezt a tudtukra adod akkor morcyk lesznek :S

Endaer
Gondolom tudod, hogy ezzel most "iszonyatosan lelkébe gazoltal" par embernek, koztuk olyanoknak is, akiket, mint pl egy 7x-es herot, korabban tapasztalt, jo jatekosnak neveztel, es nem akartal kritizalni, mert (ebben igazad volt, valoban poros nyomaba se ersz). Most meg mégis azt mondod, nem alkalmas erre a jatekra, meg talan masra se...
Az, hogy most kinek van igaza, nekem mind1, meg csak nem is erdekel, en inkabb a "sake of argument" miatt kerlek, hogy dontsd mar el mit hablatyolsz ossze-vissza. Az, hogy ugyanabban a temaban egyszer ide allsz, egyszer meg oda, nem hangzik tul kovetkezetesen.

háromszá öten- kici occó zõd

Endaer
A Rebirth altal igert uj elet nem valt be? 😊

darkmenx
miota kileptem a Rebirthbol nem tudok rendesen aludni, muszaj megszabadulnom a karaktertol 😞

máris meguntad?

kill the converstion

darkmenx
WTS lvl89 Iss @ Core

Ez, teljesen igaz, ahhoz képest, hogy milyen fejlõdési követelmény volt Chaotic Throne 1.0 Kamael környékén ez semmi.
Adenából is napi 2-3 óra játékkal is egész szép mennyiséget lehet beszerezni.

Azt aki a pénzt farmol, hogy eladja mint játékos megvetem és ha tudom az ingame nick-jét reportolom, de mint ember azt mondom mindenki ott ügyeskedik a valós pénz szerzéssel ahol tud.

Viszont aki "játékosnak" hívva magát Lineage 2-zik, de még a mostani körülmények között is botot használ, adenát vesz vagy egyéb csalásokat csinál, az alkalmatlan erre a játékra, de valószínû, hogy más MMO-kra is és sok más dologra is.

Frankie87
WTB Yul vagy tyrr @ Naia. min lvl 86. Ajánlat provátba.

Üdv!

WTB Otell vagy tyrr kasztos Male törp. Min 86 lvl. @ Naia
Ajánlat PM-ben.

Naia-n az lemaradt.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

WTB Feoh Wizard ( Elf ) ajánlatokat Pm.be köszi.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

WTS adena innova-core es naia pm.
L2Tower ig-t hasznalok, perpill 2 7x kari on. Majd szolok ha bannoltak : >
Nethyrrea
nem vagyok 94, de még 90 se 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nyilván te is 94+ vagy, mikor ilyeneket jelentesz ki.

kill the converstion

Nethyrrea
elég gáz ha ilyen szintezési sebesség mellett is botozol....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

boss ekszerek bonuszait megkapjak a summonok is ugye?

kill the converstion

WTS Iss@NAIA
WTS Tyrr Warrior@Naia
WTS Adena@Naia
Offer Pm-ben
WTB ISS @NAIA
Predtom0O
Kínából rendelsz 2-3 kis ferdeszemüt adsz nekik naponta egy tál rizst és meg van oldva.

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Csao.Lenne 1 kérdésem. Melyik prg számít (bot) most biztonságosnak? Én per pillanat l2divinet hasznalok,de sajna az in gamet nem tudom belõni,outba meg legutobb 3 84+ os karim banta😞
pisztácia
#87040 már nem aktuális.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

WTS YUL @ Naia
WTS Adena @ Naia

Pm-ben várom az ajánlatokat.

offer me.

kill the converstion

pisztácia
WTB ISS! @ NAIA

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Szerintem az ACTA-t az illuminátusok találták ki és a bottereket meg Xenu be fogja fagyasztani a Halálcsillagon.

kill the converstion

Azért én kíváncsi leszek arra, hogy ennek az ACTA-nak lesz-e ráhatása a botozó vagy adena farmerektõl adenát vásárló emberkékre.

Ázsiában már egy botot használó adott esetben börtön büntetést is kaphat.

De ezek szerinte a privát szervert üzemeltetõk és játszók számára nem lesz túl jó világ, mivel törvénybe ütközõ dolgot csinálnak.

szinte kérik, hogy botozz.
http://www.lineage2.com/en/news/announcements/progress-on-policy-enforcement.php

kill the converstion

Kösz!

Naia 96 tyrr

Endaer
Miként a Mikulást, a botokat is tejjel és csokis sütivel várják a GMek.

Naian botokat mennyire toleraljak perpill?
wts adena @naia - best.

kill the converstion

wtb feoh (innova-core)
pisztácia
WTS 91-es summoner. Naia. Ajánlat PM-ben.

daemonervosa
Magyaroknál leginkább bizalom alapján. 😛

Trolling is a art.

Yossarian
hogy szokott az ilyen adena biznisz menni, hogy ne legyen lehúzás a vége, ill mennyi az ára innova-core-on?

Nieleen

Predtom0O
wts adena @naia

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Innova-Core (lemaradt)
WTT Yul, Feoh ra
wts adena @innova-core
wts adena @naia

kill the converstion