Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTS Adena@Naia
Pm me!
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
nobless(archer sub)
immo heavy set
apo pole+3 300dark damage(SA)
zaken cloack
toi ring IX +3
tateo/immo ekszerek
Pmben lehet érdeklõdni
WTS lvl 85 tyrr, 85 othell, 86 iss. Cucc nem igazán van, max egy immo szett.
@ naia
noblesse, lvl75 necro sub, requiem caster +4, immortal robe set +3+4+6+3+3, immortal haevy set, +3 freya, 40kk adena,
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Csak azt tudom mondani, amit korabban: egyszeruen csak jatszani kell, annyit, amennyit eppen kedved tartja, egyaltalan nem kell a top playerek koze beallni, abban ugyanis nincs szorakozas, es mellesleg, idod se marad az eletedre.
Nemtom mi a fene van ma velem, ma nem akarodzik trollkodni... :(
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
WTS Core 85+50% Aero Helaer(human), Immortal set, 3 milla költõpíz! No sub.
Külön accounton van mindkettõ.
WTS: Lvl 85 + 75% Summoner TW set + 2 apo fegyver + 50milla ugyanezen az accon, lvl 86+66% Archer Immortal set + requiem fegyver. 2,5hónapos Premacc-al
WTB Yul iss tyrr (ha van sub vagy nobles mégjobb) MIN 86 @ Naia
Pm me!
WTB Nobles!(vagy legalabb sub) tyrr, iss, yul! Legfõképp yul kellene.
Ajánlat PM-ben.
kill the converstion
WTS Adena@Naia
Érdeklõdni priviben.
Igen van, hogy kérek kölcsön másoktól adenát, de általában ha azt mondom nekik egy héten belül megadom még az nap meg adom nekik.
Én legalábbis ha éppen látok valamit jó árban eladót inkább, kölcsön kérek és utánna addig farmolok amíg vissza nem fizetem mindet, míg mások az elsõ útjukba kerülõ adena árus oldalról bevásárolnak adenából. Ezt most általánosságba mondom, nem célozgatok vele senkire.
Azt, hogy akkor mennyire reportoltam vagy kit már nem tudom, de nem igazán szoktam mondani kit reportolok be.
A botter a PK-zással szerez spotot én a bottereket reportolva ha szükség van rá.
A Teonon amíg nem lett belõle Naia igazából 5 tõrös maradt akik ellen PvP-ztem, de nem sikerült õket legyõznöm. Squeez, Itziar, Oskitz, Ignesia és még volt egy, egy másik szerverrõl a Teonra transferelt emberke akinek a nevét nem tudom.
De, viszont itt azért az 5*60 attribute vs 5*120 attribute, +10 skillek vs +30 skillek +3 dynasty set vs +6dynasty set illetve 0/5 epic vs 5/5 epic miatt minimális esélyem volt, hogy bármelyiket megtudjam verni.
kill the converstion
A memóriád selejtes lehet, hisz többször is elmondtam, hogy én pont ezért hagytam abba egy idõre a játékot illetve transfereltem vissza, mert ehhez a játékstílushoz, már nekem sem volt kedvem. Viszont annyi különbség akad, hogy én ezek nélkül is mellettük, ellenük játszottam:(
A korábbi "lenne esélyem" duma kicsit olyan mint minden focistajelölt dumája, "lehettem volna nagy játékos, ha nem jön a térdsérülés"
Ha ezeket hívod játéknak akkor a válaszom nem, senki nem tanított meg játszani, mert ilyen formában én sosem fogok játszani!
WTB Male törp. (kasztja Otell, healer, Iss, feohn kívül bármi lehet.) Min 86 lvl. @ Naia
Ajánlat PM-ben.
Az agresszív kismalac otthon takarít. Egyszer csak elromlik a porszívója. Gondolkodik, hogy mit csináljon, és eszébe jut, hogy a medvének is van porszívója. El is indul a medvéhez, hogy kölcsönkérje tõle. Ahogy megy az erdõben, azon gondolkodik, hogy mi van, ha a medve nem adja oda a porszívóját... Na mindegy, ballag tovább, de megint eszébe jut, hogy a medve tuti, hogy nem adja oda a porszóvóját. Közben odaér medve házához, bedobja az ablakot egy kõvel, és bekiabál rajta, hogy "Tudod mit medve? Kend a hajadra a porszívódat!".
Nincs mit.
Nem teljesen tiszta nekem egy dolog. Valaki úgy érzi, hogy ismeri az itteni hangulatot, és mégis itt kérdez, akkor miért kezdi úgy, hogy beszól? Kíváncsi vagy a véleményünkre, de azért elõtte még beleszarsz a ventilátorba, hogy mindenki pöttyös legyen...
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Az érdekelne mennyire jó választás mostanság a tõrös, 85 körül pvp / pve-ben mennyire használható egy othell rogue? Amiben még gondolkodtam, hogy kipróbálnám az az archer.
Köszi elõre is, ha valaki válaszol.
Pm Me offers!
Továbbra is!
WTB Male törp. (kasztja majdnem mind1) Min 86 lvl. @ Naia
Ajánlat PM-ben.
Tudom, hogy õk sem "tisztaéletûek", de azok közül akik nekik a szerveren jelentõs rivális túlnyomó részt úgy is csaló vagy egy csalóktól leechelõ legit.
Ezekhez viszonyítva õk tényleg jobbak. Nem szokásom magamhoz hasonlítani másokat, de ha azon felszereléssel, szintel stb-vel rendelkeznék mint egy átlag hero esélyes akkor nekem is lenne esélyem hero lenni.
Viszont az azért fontos, hogy attól még, hogy valaki hero közel sem jelenti azt, hogy õ a legjobb az adott kaszton belül.
Ugyan nem vagyok Zeroh CPjében, de azért pvpben mi is többször maradunk állva, mint nem.
Amúgy én is mindig összeakasztom a bajszom a farmerekkel, lassan megszokom.