88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
lvl1+, barmelyik szerveren :) -
Majestic01 #87384 Üdv Mindenkinek!
Karaktert vennék NAIA-n, PM-ben cuccal, árral...
Köszöntem. -
epicfail #87383 És mégis melyik serveren? -
csabuka66 #87382 Karaktert vennék ajánlatok pm ben áral együtt! -
dolfK #87381 wts adena @naia -
wts 91/85 iss/feoh noblesse, tw heavy set, apo dual sword, immortal robe set, apo mage sword, ~100kk adena @ innova core -
Elnézve a sok karakter árulást, sztem az utóbbi lehet.
Ez az l2...valahogy nem Az az L2 ami volt oly sok évig...:( -
epicfail #87378 No meg terazni, vagy csak egyszerűen megunta l2-t :D (nem is csodálkozok rajta) -
Mindenki elment aion-ozni:) -
draget #87376 Senkit sem érdekel?! Occó nem drááága.:) -
draget #87375 Eladó Innova -Coren lvl 92,24 es, delf male wynn sumi:
- +4immo l set
- +4immo robe set
- +4apo retributer (55fire)
- apo thrower (300holy)
- egy hét PA még (2.73euro a számlán:))
- nobless, 58sh sub
Wh-ban felső kivételével seraph light set, itt-ott atrizva. -
es hatulrol tamad, tudom :D -
madn3ss #87373 lvl 95 aeore healer eladó az innova-eu core szerón
r95 robe set, r fegyó, r95 ékszerek, 50kk kb.
whba r enchant, life stone-k, immortal set, attri kövek-krisók
nobless, 1 sub
vit tea, nevits tatyóba kb 35euró értékben
1 hónap prémum acc még
érdeklődni: [email protected].
ok: játékváltás haverokkal , Tera -
Üdv!
Vennék valamilyen karaktert. Persze aminek van cucca is. 80-tól bármi érdekel, PM-ben, ajánlattal is. -
ErrOrHUN #87371 Majd pedofater "besegít" :D -
Sok sikert a sok mocskos szaju kiskamasz kozt, ha azt mar meguntad, akkor keress meg engem, Szijas segithet ebben is. :) -
"mennyi az olcsó?"
mint mondtam, nekem duál buffernek kell retail húzáshoz, ilyesmikhez, cuccot jószerivel leszarom. Szal nekem 5e Ft a plafon egy duálbufferért... -
eryndish #87368 96-os Tankot még mindig lehet venni Core szerverre!
Kicsit jobb ajánlatokat várnék amik eddig jöttek!:)) -
kgab #87367 Köszönöm a választ. Szerencsére pont ott kezdtem karit :) Majd estefelé leszek fent, és akkor ráírok valakire. Köszi szépen a segítséget. -
hja, tortenetesen jobb, sajat domain nevvel, etc... de tenyleg csak azert mondom, mert te kerdezted. :) -
wts 91/85 iss/feoh noblesse, tw heavy set, apo dual sword, immortal robe set, apo mage sword, ~100kk adena @ innova core pm me -
kovacsekjanosa #87364 Ha Naia szerveren vagy PM szijas-ra vagy Krityu-ra! Magyar klan magyar allyval. Most lesz meg a klan lvl8, sok online játékossal stb stb :) -
kgab #87363 Szevasztok. Most kezdtem el újra l2-zni. Officialon eddig nem nyomattam sokat, de tört szervereken 7 éve játszom. Még kicsi a karakter (48-as TH), de nagyon jó lenne klánban játszani. Ha valamelyik magyar klánban van egy hely, az tök jó lenne :) További szép napot mindenkinek. -
ErrOrHUN #87362 n1 -
eryndish #87361 Coréra vegyél tankot inkább! :) -
WTB fiú törpe TYRR @ NAIA
PM -
talán neked jobb van?:!+%:!+:%: -
[email protected] is pure win -
mennyi az olcso? -
eryndish #87356 Sziasztok!
Szeretném Eladni a karakteremet Lineage2-Core szerverén!
96LvL DarkElf Csaj SigelKnight!
Legmagasabb Magyar Tank a szerveren!
R95-set+3 Full Dark resist!
R95-Ékszer+3 sett!
Apo Cutter+3+healt+ReflectDmG augment!
Romantik Sisak+augmentes (ellökés és fellövés ellen)
+9Con-3Str Dye
SH sub!
Whban megtalálható meg a Twilight Set és még pár hasznos dolog:)
300Millió Adena van nála még jelen pillanatban ,De valószínű,hogy ez növekedni fog még!
Rengetegen Kedvelik a Caracterem és ezért rengeteg Party lehetőséget is kap, mivel hiány van a jó Tankokból!
Biztosan kihagytam még valamit ,szóval további kérdésekre itt tudok választ adni > [email protected]
És ugyanitt tudnánk üzletet is kötni , ha valakit érdekelne!
Üdv: Eryndish -
azt, hogy az messze nem olcsó. akkor veszek inkább buffot :P -
kgab #87354 Sziasztok. Most kezdtem el megint l2-zni, és az a bajom, hogy folyamatosan késik a karakterem. Kattintok egyet, és jó 2 mp múlva mozdul meg. Volt ilyen régebben is, de csak akkor, ha töltöttem mellette. Most mindent kilőttem, de így is folyamatosan csinálja. Minden szerveren., Mi lehet a baj? Sávszélesség az 50 Mbps, és nem töltök semmit. Ha tudtok segíteni, azt megköszönném :) -
Lehuzlak #87353 WTS Adena at NAIA, Shilen, Bartz -
wts 91/85 iss/feoh noblesse, tw heavy set, apo dual sword, immortal robe set, apo mage sword, ~100kk adena @ innova core pm -
NewMoon #87351 wts 88 tyrr @ Naia 8000 huf PM -
A GM-ek leírása szerint minden engedélyezett, ami billentyűzettel, ill. ingame makrókkal egyébként is megoldható, tehát engedélyzett az ilyesfajta egér használata.
Nem tudom, milyen windows-t használsz, de lehetséges, hogy adminisztrátorként kell ahhoz elindítanod az egérgombokat vezérlő programot, hogy ingame is használhasd (amikor elindul a windows, program kikapcs, aztán adminisztrátorként újra bekapcs). -
WTB adena @ Naia -
dolfK #87348 -
Majestic01 #87347 Üdv!
Vennék adenát. Naia-n. Kb 200M-et. Ajánlat jöhet itt, vagy PM-ben.
Köszönöm -
Üdv!
Igen, azt kerestem, közben megküldték PM-ben is.
De köszönöm szépen a segítséget, nagyon jó az az oldal.