Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
WTS Adena@Naia
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
http://img560.imageshack.us/img560/2459/shot00003lf.png
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Mondaa: Azért mert ilyen bunkó vagyok^^
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

AeroeHealer lvl-86 innova@aria
kill the converstion
kill the converstion
WTS Core szerver: lvl 85 ISS Immortal heavy set+ Req dual kard
WTS: Lvl 85 + 75% Summoner TW set + 2 apo fegyver + 50milla ugyanezen az accon, lvl 86+66% Archer Immortal set + requiem fegyver. 2,5hónapos Premacc-al
A teljes címe:Lineage 2 Chronicle 4 Scions of Destiny.
Jelenleg goddess of destruction a game verziója, ahhoz pedig nagyon kevés a géped!
Szerintem a gépeden a cronicle 3 futna max!
A Gracia the End Throne az már az elég sokadik része az l2-nek!
http://img560.imageshack.us/img560/2459/shot00003lf.png
Pm Me!
Elég scammer szaga van.
Meg amúgy is magyaroknak ne adjatok elõre adenát sose..
Szeretnék játszani ezzel a játékkal, de nem tudom mivel érdemes kezdeni, mert alig értek hozzá. Azzal tisztában vagyok hogy 2004-ben jelent meg az elsõ rész, és azzal is szeretném kezdeni. Most azt nem értem, hogy van egy csomó alcímes verzió. Úgy vettem ki hogy a Gracia the End Throne az elsõ. Hát tényleg nem értem ezt az egészet. Az a lényeg, hogy nekem van egy 2005- ben kapott gépem: P4, 2.4Ghz, 512Mb RAM, ATI Radeon 9200. Ezen futna -e az elsõ rész, vagy melyiket ajánljátok? Mert nagyon érdekelne, imádom az RPG- t de MMO- t még nem játszottam. Ja és még egy kérdés: mennyi a játék DVD mérete?
Várom válaszotokat.
Ezer eve nem jatszottam a jatekkal, szoval most ilyen amator kerdeseket kell feltennem. :D
Pm offers.
1. túl gyors a fejlõdés 86-ig.
2. túl kevés a fejlõdési hely 86 felett.
Ami szerintem még fontos, hogy a GD sok újítást hozzot, de ezekbõl leginkább csak ízelítõt kaptunk, hogy legyen idõ megismerni mindent ami változott, a tényleges tartalmi újítás majd csak Tauti-tól meg az utánna jövõ kiegektõl kezdõdik meg.
Ezt a decemberi NCsoft prezentációból lehetett látni is.
Összeségében nekem nagyon tetszik a GD és leginkább az Interlude-ot juttatja nekem eszembe.
Szerintem Garcia 2.1-tõl a Freya kiegészítõig volt az amikor talán kevesebb volt a tartalom a játékba, de lehet csak azért mert a két update-t között szinte minden idõt csak fejlõdéssel kellett az embernek tölteni, másra nem nagyon jutott idõ fõleg nem egy átlag játékosnak.
A legtöbb magyar játékos esetében ez mindig így van, jön valami új na akkor majd hú de nagyot fog ott alkotni 2 hónap múlva meg már megunja, az ilyen MMO-kat szerintem nem igazán magyar vagy magyar mentalitású embereknek találták ki.
De, jól van ez így azok a magyar játékosok akik jók úgy is itt maradnak a férgese akit meg csak az "ingyen van" hozott ide meg kihúlik.
90 fölött itt ha egy óra alatt 1%-ot sikerül fejlõdni vit és rune of xp nélkül az már nagyon jó. Yul Archer és Feoh Wizard talán tud többet is.
Talán a "top" klánok top emberei megcsinálják ennek a dupláját a bevédett spotjaikba, de ennyi.
Szóval napi 3-4 egy átlag játékosnak 2-3%-ra elég ha mást is akar a játékba csinálni.
kill the converstion
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
fuck mmo's..i.,