Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fighterral hol fejlodsz olyan gyorsan akkor ennyi ember mellett?
Odikee
sajnalom h az emberek meg mindig ilyen rosszak ebben a jatekban ennyi ev utan is :<

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

85-rõl :D
WTS Iss @naia -> tesco gazdasagos, olcso

WTS 86 Tyrr (kamael) Immortal ruha/ékszer Apo Slasher+3 focus 155 dark @Naia
WTS Adena@Naia
Odikee
14 ora egy 86 os kari most , szoval nem hiszem h van vmi ara

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

solyomb
Mennyiért pörögnek mostanság a 85+ -os karik? Gondolom a korábbi 1000$ körüli árakat nem igazán közelítik meg:D
Kérdésem: Valaki tudna írni pár szót egy archerrõl? Jelenleg innován van egy 31-es elf íjászom. Abból szeretnék majd 85+ pvp karit kovácsolni. Valaki leírhatná hogy milyen DYE-ok, felszerelések, fegyverben SA lenne jó neki mind pvm-ben, mind pedig pvpben:D

Eladó Foh@Naia

http://img560.imageshack.us/img560/2459/shot00003lf.png

Én nem szívattam , szerintem c4-es szervert még talál is törtet, és azzal megpróbálkozhat!
Kb 8 év mínuszban vagy :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Hát, ha nincs pénzed kicsit felújítani a gépet, akkor szerintem hagyd.
Mondaa: Azért mert ilyen bunkó vagyok^^

TidusX
Lehet, hogy jólesett nektek az állítólagos "szívatás", csak az a probléma, hogy még le se szedtem egyiket se. Szóval elõnyben vagyok... :,D

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

TidusX
Akkor hagyjam az egészet a fenébe? Vagy mi legyen?

TidusX
Ja csak ahhoz nem elég a Pentium 4, 2,4Ghz meg az 512Mb RAM... :/

WTS ISS @Naia

Miért kell elrontani a jó kis mókát? :(
TidusX: A Prelude votl az elsõ krónika. Ezeket a krónikákat serverekról kell üzemeltetni, így a régi, elavultakat már nem használják. Amit még néha látni lehet néhány tört serveren, az az Interlude, és az annál frissebbek. Itt hivataloson a Godness of Destruction fut per pillanat. Mással nem tudsz rá csatlakozni. A többiek csak szivattak. Szóval töltösd le a GoD-ot, és azzal fogsz tudni játszani officialon.

TidusX
Csak az a baj, hogy nem válaszoltál egyértelmûen a kérdésre: ha a Prelude- ot indítom el, az megy? Mit fogok kapni? Beletekintést a játékba vagy mi?

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

86os feoh full R-be eladó @naia

kill the converstion

És a [email protected] címet használó usert se felejtsük el. Újabban nagy divat lett a scamelés a magyarok körében. K*rva ország.

kill the converstion

VipJoco
Ha már így kitárgyaltátok hogyan is megy az egész :D Frissitek egyet a beíráson:
WTS Core szerver: lvl 85 ISS Immortal heavy set+ Req dual kard
WTS: Lvl 85 + 75% Summoner TW set + 2 apo fegyver + 50milla ugyanezen az accon, lvl 86+66% Archer Immortal set + requiem fegyver. 2,5hónapos Premacc-al

TidusX
Kösz a választ. Megfogadom tanácsodat és úgy fogok tenni...

Jakuza001
Ezt a boostert nem lehet valahogy kihagyni, mert ez nekem nem gyere be, mar masik jatekoknal is csak fagyott az egesz.

solyomb
C1-l kell kezdened, ott megalkotni a karaktert, majd elvinni max levelig, utána updatlehetsz c2-re stb stb... Esetleg próbálj meg venni egy olyan karaktert aki már prelude szintû, néha remek vételekbe lehet belefutni. Mivel a játék már egy ideje ingyenes kevés emberrel fogsz ott találkozni, de legalább gyorsan tudsz szintezni!!!
TidusX
Na figyu most ha a Prelude- ot kezdem el az mégis milyen? Lehet azon játszani? Úgy értem már régi 2004- es és vajon vannak fent azon? Mindegyik játékot szeretem az elejétõl kezdeni, csak azért van ez. Vagy ez csak egy ilyen kis belepillantás, hogy mégis milyen? Mert utána a CH1- et akarom. Segítsetek már hogy mûködik ez. Köszi puszi

WTS ISS @Naia

Endaer
"e öröm e bódottág"

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

TidusX
Már rájöttem hogy is van ez.

Szerintem Chronicle 4-ig bezárólag tudsz játszani!
A teljes címe:Lineage 2 Chronicle 4 Scions of Destiny.
TidusX
És a Harbringers of Warral tudnék játszani. Az a CH1...

TidusX
Chronicle 3 - Rise of Darkness?

TidusX
Tehát mi a teljes címe? Lineage II ch3 ennyi?

Az elsõ rész a Prelude!
Jelenleg goddess of destruction a game verziója, ahhoz pedig nagyon kevés a géped!
Szerintem a gépeden a cronicle 3 futna max!
A Gracia the End Throne az már az elég sokadik része az l2-nek!
Wts Feoh@Naia

http://img560.imageshack.us/img560/2459/shot00003lf.png

Pm Me!
Srácok Majestic01-el óvatosan!
Elég scammer szaga van.
Meg amúgy is magyaroknak ne adjatok elõre adenát sose..

TidusX
Csá mindenkinek!
Szeretnék játszani ezzel a játékkal, de nem tudom mivel érdemes kezdeni, mert alig értek hozzá. Azzal tisztában vagyok hogy 2004-ben jelent meg az elsõ rész, és azzal is szeretném kezdeni. Most azt nem értem, hogy van egy csomó alcímes verzió. Úgy vettem ki hogy a Gracia the End Throne az elsõ. Hát tényleg nem értem ezt az egészet. Az a lényeg, hogy nekem van egy 2005- ben kapott gépem: P4, 2.4Ghz, 512Mb RAM, ATI Radeon 9200. Ezen futna -e az elsõ rész, vagy melyiket ajánljátok? Mert nagyon érdekelne, imádom az RPG- t de MMO- t még nem játszottam. Ja és még egy kérdés: mennyi a játék DVD mérete?
Várom válaszotokat.

WTS adena minden NCWest szerveren. Pm

Jakuza001
Van magyar klan es melyik szerveren ?
Ezer eve nem jatszottam a jatekkal, szoval most ilyen amator kerdeseket kell feltennem. :D

WTS ISS 86 @Naia

Pm offers.

Én összeségében szeretem a GD-t két problémája van ennek az update-nak.
1. túl gyors a fejlõdés 86-ig.
2. túl kevés a fejlõdési hely 86 felett.

Ami szerintem még fontos, hogy a GD sok újítást hozzot, de ezekbõl leginkább csak ízelítõt kaptunk, hogy legyen idõ megismerni mindent ami változott, a tényleges tartalmi újítás majd csak Tauti-tól meg az utánna jövõ kiegektõl kezdõdik meg.
Ezt a decemberi NCsoft prezentációból lehetett látni is.

Összeségében nekem nagyon tetszik a GD és leginkább az Interlude-ot juttatja nekem eszembe.
Szerintem Garcia 2.1-tõl a Freya kiegészítõig volt az amikor talán kevesebb volt a tartalom a játékba, de lehet csak azért mert a két update-t között szinte minden idõt csak fejlõdéssel kellett az embernek tölteni, másra nem nagyon jutott idõ fõleg nem egy átlag játékosnak.

A legtöbb magyar játékos esetében ez mindig így van, jön valami új na akkor majd hú de nagyot fog ott alkotni 2 hónap múlva meg már megunja, az ilyen MMO-kat szerintem nem igazán magyar vagy magyar mentalitású embereknek találták ki.
De, jól van ez így azok a magyar játékosok akik jók úgy is itt maradnak a férgese akit meg csak az "ingyen van" hozott ide meg kihúlik.

Hát igen ez Innovánál mõködik, de NC-nél nem nagyon.

90 fölött itt ha egy óra alatt 1%-ot sikerül fejlõdni vit és rune of xp nélkül az már nagyon jó. Yul Archer és Feoh Wizard talán tud többet is.

Talán a "top" klánok top emberei megcsinálják ennek a dupláját a bevédett spotjaikba, de ennyi.

Szóval napi 3-4 egy átlag játékosnak 2-3%-ra elég ha mást is akar a játékba csinálni.

Kis nosztalgia miatt csak :) Megnézni egy olimpiát, egy sieget emberi idõpontban, az új skilleket illetve hogy mennyire lett aionos a játék. És hát persze megnézni, hogy kik maradtak a régi arcok közül... Csak attól tartok, hogy ha belogolok, akkor lerombolom a régi idõk emlékét, és hogy illúzióromboló lesz az egész...
darkmenx
lvl90 folott napi 2ora grind 95-ig kb. 30% tehat ha valaki aztmondja, hogy nem eleg napi 3-4ora az hulye. period.

A régi élmények már Freya elõtt rég elvesztek. Az új játékokat (és updateket) Pistikéknek csinálják, akiknek akkor lehet eladni valamit ha szép(nek látszik) és trend(y).

kill the converstion

Endaer
Attol fugg, mit keresel a jatekban, Elo'. Ha a regi elmenyeket, akkor felejtsd el. Ha csak egy dög nagy chat programnak hasznalod, akkor jo. :)

MeoH
Nem szar, csak dogunalom. Konnyebb lett, kevesebb a grind, de ha akarsz vmit akkor nem napi 3-4ora kell hozza. Aztan ingyenes lett, es belelkesedett a nep, es most szal el a varazs. Szerencse, hogy nalam ez 1,5het alatt kijott :P

fuck mmo's..i.,

hmmm pedig most szerettem volna kicsit visszanézni L2-be... Ennyire szar lett a game, vagy miért hagyja ott mindenki?
Endaer
thumbs up :)