88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
KisEmir #79017 Lödd tarkón magad! -
#79016 Nev: MommysFault
Klan: untagged (kutyanak se kell, illetve mar mindenhonnan kibasztak)
Class: th vagy he (videokban nagyon kiralynak tuntek!)
LVL: ~60-70 (a common cuccok es a newbie buffok szintjenek megemelese sokat dobott rajta mostanaban, mar valszeg megvan az A grade)
Sub: - -
#79015 Lehet hogy a közeljövöben teonra sodor a szél, és nem szeretném megfosztani magam semmilyen élménytől, szal WTB Fickdienestory infos - ingame nick, clan, esetleges main/sub infok:) - -
Zolko86 #79014 Koszonom a valaszokat, teonon hany magyar klan van es kivel vagy kikkel vegyem fel a kontaktust klan ugyben ha elinditom a karim?
koszonom. -
FickDeineStory #79013 hát én biztos h nem veszek se tőletek se tőlük. Van elég pénzem, hogy boldoguljak és lesz is.
Szerintem Zolko86 először nézkörül mennyire boldogulsz saját erőből, egyébként a buffereket a Teon-on elég sok klán szokta anyagi segítséggel v cuccokkal támogatni, szal szerintem pénz pazarlás, de te tudod... -
#79012 overlord elso karakternek... haaaaat, bator huzas lenne :) Sok banatot okozna sajat maganak. Persze mindig vannak kivetelek, de azok a tökös gyerekek valszeg nem innen probalnak infot szerezni, hanem onalloan megszerzik a google, némi angoltudas meg a jozan paraszti esz segitsegevel. :) -
#79011 WTB 15days US TimeCard Pm itt!
A dominator hero-t Franzon csak buffpetnek hívják :)
Szerintem tök jó pvp kari a titán csak kell mögé egy raklap rootolni képes karakter és akkor talán nem kiteolják szét :> (+1bugike) -
kelempac #79010 Üdv,
direkt nem soroltátok fel az overlordot mint kapós buffert/partytagot vagy tényleg nem viszik csak siegekre.
Apropó siege, holnap dion demolution. Jöttök? -
#79009 ha jol ertem, akkor az, hogy a titan eros pvpben, ugyanolyan szelsoseges volt toled, mint a herok bossolasa bugiketol. Hacsak nincs olyan titanod, mint Dettonak, Fragnek, akkor az a Titan maradjon inkabb a PVEnel (+1 to bugi). Az kisebb szegyen, mint hoskodni egy titannal pvpben, es bedolni az ellenfel labai ele mire a 900-1200as rangebol odaer a (folosleges) 15k hpjaval. :)
Egyebkent milyen erzes ugy "kuzdeni" NFen a botok ellen, hogy kozben te se veted meg olykor itt offon? -
#79008 Azoktol pmkiralykocsogbandatol csak az vesz aki olyan mafla, mint te... -
FickDeineStory #79007 azt nem tudom ki árulni mivel nem botozok és nem ebay-zek, de pm-re szokták reklámozni az ebay vegyél azoktól ha annyira akarsz. -
Zolko86 #79006 Koszonom a valaszokat, valszeg akkor teonon kezdek de mivel botozni nem akarok ezert keressenek meg akiktol lehet adenat vasarolni. Koszonom. -
ErrOrHUN #79005 ez egy olyan dolog, hogy inkább olvasnak tőle egy mondatot, mint tőled a féloldalas, értelmetlen, valóságalapot 90%ban mellőző elbeszélő költeményeidet. -
#79004 fuss neki mégegyszer pubi -
#79003 Én is sok mindent láttam, de feleslegesnek tartottam szélsőségekkel pedálozni egy a szerveren első karakterét indító játékosnak. -
bugike #79002 -Indíts destroyert, az most nagyon menő. Viszik bossra, erős pvpben, és a skilljei nagy része HPba kerül mana helyett
na ebbe azert en bele tudnek kotni ^^
bossolasrol annyit, hogy lattam mar GKt golkondat olni healer es sws nelkul (teny, hogy hero volt :)), es THt kernont olni bd sws wc vel (szinten healer nelkul). teny, hogy destroval nagyondurvan lehet fejlodni, es talan egyik legjobb class pvere. -
FickDeineStory #79001 neked sem kell sokat figyelmet szentelni hiszen botokkal nem igazán lehet beszélni:D -
#79000 akartam feltolteni egy nyamvadt kepet a karimrol amit felturboztam kicsit photoshopban az unnepekkor. de a 20k limit kicsit durva.. -
#78999 Na az ő kommentjeire fordítsd a legkevesebb figyelmet. -
FickDeineStory #78998 Nos, Teon-on az Elven Elder, a Bishop és a Sword Singer a legkeresetebb classok party-ra. A manareg szerintem okés. Official donate-ba még csak polókat, figurákat, kulcstartókat tudsz venni elvileg ct 2.3-tól fogsz tudni a játékba is cuccokat venni pénzért az NCSoft-tól. -
#78997 Szia!
Teon jo valasztas volt, talan a legstabilabb szerver sok szempontbol. Talalsz ott is magyarokat, ill. meg Franzon es Sayhan, de sztem Teonnal jarsz a legjobban. A klanoknak hasznalhtao karik a supportok( Bishop, EE, WC, BD, SWS, Warlock). DDkert nem nagyon kapkodnak, mert abbol van 1 rakas. Persze nem lehetetlen bekerulni, csak supportkent konnyebb. Manaregrol nem tudok nyilatkozni, a herbek sokat segitenek, de support nelkul sok manat hasznalo kaszt itt uldogel. Donate az nincs, mert nem a szervert tamogatod. Ha adenat szeretnel jelezd itt, es megkeresnek akik tudnak segiteni, ill. google a baratod -
#78996 -Az EUs szerverek jók (Teon, Franz, ott találsz elég magyart magadnak)
-Indíts destroyert, az most nagyon menő. Viszik bossra, erős pvpben, és a skilljei nagy része HPba kerül mana helyett
-Nem létezik donate, de mindig van pár játékos, aki ad el adenat
u.i.: Ajánlott, hogy máskor ne itt kérdezősködj, ez a fórum nem arra való, hogy infókat tudj meg a játékról, valamint segítséget kérj, hanem hogy egymást tudjuk anyázni. Ez van. -
Zolko86 #78995 Sziasztok, nem reg elofizettem az official szerverre es lenne par kerdesem vele kapcsolatban, eddig free szervereken jatszottam c3 idejetol kezdve csak mindig is hianyzott valami amit lehet itt megtalalnek. Azt szeretnem kerdezni hogy melyik szerveren erdemes kezdeni es milyen karakert inditani, milyen karik azok amiket szivesen visznek bossra, masik dolog meg a manareg amitol felek, free szervereken ugye lehet folyamatosan nyomulni skillezni, itt mennyire lesz mas? mert az szerint valasztanek akkor karakert is, jelengleg a teon szerveren inditottam egy torpet proba keppen.
Letezik amugy donate a szervereken vagy csak a playerektol lehet vasarolni? Egyenlore ennyi lenne es koszonom a segitsegeket elore is. -
#78994 van olyan free ahol ossze lehet olvasztani a subokat, meg mindenfele aberralt perverz megoldas letezik mar a tapolasra. Rendes kissrac vagy meg minden, de komolyan, nem itt kell valaszt kapnod a kerdeseidre, hanem azoktol, ahol jatszol. Ok ismerik a sajat kis hazi szabalyaikat, mi nem. Rosszindulat nelkul, de komolyan: a soha viszont nem latasra. -
#78993 Remek, gtfo now.
A lenyeg:
-->30napos GC elado 2999ft/db aron<-- -
MrBruce #78992 Köszönöm szépen a segítségedet!!!!
-
voloume #78991 csinálsz egy íjjászt és ha felveszel egy tőrös subot, akkor átvált téged 40es tőrösre, de visszatod váltani magad íjjászra.. tehát olyan mintha 2 kasztod lenne és váltogathatsz közöttük stb... 3 subbot vehetsz fel, vagyis a fő kasztod mellett , lehet még 3 másik, amiket ugyanugy felkell huznod stb.
"név <- " és az illető neve, utána pedig a szöveg -
MrBruce #78990 Melyik billentyű paranccsal tudok egy bizonyos játékosnak írna ha akarok.
Köszi -
MrBruce #78989 Oké köszi. Akkor csak annyit mondjatok meg nekem, hogyha tegyük fel csinálok egy ilyászt és subbolok vele, mondjuk egy tőröst, akkor ha megcsinálom a nobless questet, akkor melyik tulajdonságai lesznek meg. Vagy az hogy működik.
1, csinálok egy ilyászt és subbolok vele egy törősre és tőrös marad és csak azokat a skilleket tudom használni....
2, csinálok egy ilyászt és subbolok vele egy tőrösre, s hogyna megcsinálom a nobless questet, tudom használni a ilyászom skilljeit...
Köszi.... -
#78988 Google -
voloume #78987 de már nincs kint a free forum linkje :O -
#78986 Persze Töröld a karit....
A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Felhivom a figyelmed arra a részre, hogy nem tudnak semmit a free szerverekről. -
bugike #78985 O_o" -
MrBruce #78984 Sziasztok. Van egy kérdésem. Váltottam harmadik kasztra, de így nem tudok subbolni, valahogy nem lehet visszacsinálni, hogy tudjak subbolni.
Köszike...... -
#78983 koszi :> -
#78982 csak azért érdeklődtem az IC felől mert selytettem h ezek szép idők voltak és kérdeztem ,h ez mikor volt. egyébként én is voltam 1 szerón hasonlóan nagy alliba, Dragon-Networkon az ALPHA-ba, de ezt hagyjuk. -
#78981 O rly?
Flash: btw Ilu továbbra is egy l-el. -
#78980 (szekibá), csak lemaradt. /nincs szerk./ -
#78979 Most is fönt van ventrin :D -
#78978 Diniz, Illu és Shaere(szekibá). Közülük 2-őt még csak-csak látok ventrin, de hol van szekibáááá? LF infooooos!
U.I.: valaki azt mondta anno, hogy nőzik, de 1,5 éve egyfolytába?