Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mittomen meg milyen skilled hasznal hpt.
most ha belegondolunk, akkor alapbol 30% alatt kell lennie a hp-dnak demon setbe és conv homuval, mert ugye utana csak hp +t teszel magadra, de nekem alapbol 34% hp-m van a btb-s doom heavys, aoba healthes hp-mhoz képest, pedig nem tikkel vissza hp-m amig megcsinalom.
aztan atvaltasz doom setre, es egy healthes fegyverre, majd magadrarakod a btbt.
lehetoleg mindezt ugy probald megoldani, h ne regelodjon fel a hpd kozben.
ha meg mindig nem megy, akkor pwnd
mert szentem nem :/
jah meg health fegyo utana
Trolling is a art.
01110000 01110010 00110000
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Nyuszi voltam, mert itt meg is álltam.
Végül is, ha sikerül vevõt találnom plusszal zártam ezt a "kalandot".
De már megint árulnom kell és mág a kesztyûk is megvannak. <#idiota>#idiota>
Amint kijózanodtál választ várnék a kérdésemre. Lehet hétfõig kell várnom? 😊
Ez mi is pontosan? : Föleg miután a tirant mostmár Cancelez minden buffot sima ütésekkel....és skillekel is.
Érdekelne. Üdv
Frenzy után Bsoe vagy mit csinál a sagik/varik ellen? Röhögve szétkiteolják.
Franz-on lévõ atom brutál HelstadCur-t(Rvg-GK) is oltogatják pedig õ aztán nem egy gyenge kari ....és mégis folyton bsoe!
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
amugymeg mitersz a 80as sagiddal mostmar, ha egy titan a mained.
main a lenyeg, az kapja a skilleket subokbol, azt tudod 85ig huzni, azzal tudsz (majd ha lesz elerheto mennyisegben es arban konyv) 81en skilleket tanulni.
nemmondom, h rossz a sok 80as sub, meg a subok classai, de en nem veszek azert egy high lvl titant, aminek 80as saggi subja van, mert pl saggival akarok jatszani, akkormar legyen az a mainem a feljebb leirt okok miatt leginkabb.
olyrol meg annyit. hamar olyznek, akkor olyan kasztal tennem, ami er is valamit masspvp/siegen (heroskilleken kivul 😄). hameg azzal josz, h herosag egy rakat adena meg ilyenek, erre azt mondom, ha nincs adena, walkor moar or donade!!!
Azért bugike-nek is van némi igaz! Perpetuum mobile
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az SPS lowbe de PVE?...
Bugike FAILD
Sorbon: Tulajdonképen már több mint két hónapja nem játszom... Viszont Detto megmarad!
Körvonalazódott bennem pár dolog tegnap óta az árakkal kapcsolatban továbbá tekintve hogy volt érdeklõdés és nem szeretném mindenkinek külön elmondani ezért akkor inkább ide beírom ide hogy mi a helyzet. Amely árakat feltüntetek azok minimum árak és további érdeklõdés esetén amolyan licitálás formába megy át a dolog.
- 82/80/75/80 Titan/Sagi/Sps/Grand Khavatari (felszerelés nélkül) 150e
- 83/69 Spectral Dancer/TH (tallum hvy, +4 S dual crit CoD augment)120e
- 80/72 Hierophant/Warlock (Tallum robe, SOM/acu recharge augment!!!)80e
- 78 Eva's Saint (Mj robe, valhalla)50e
A titan felszerelése jó ajánlat esetén a karival együtt vagy a kari eladása után kerül értékesítre.
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
mondjuk valszeg nemfogom, loltitanlol
kibaszott pve karakterek :///////
nem flamelni akarok, csak elmondtam a velemenyem, amugy eleg szep lvlek 😄😄
remelem sikerul eladnod szep penzert, es csatlakozok balkainhoz, engem is erdekelne, h mennyiert meg el, akar az offerek is.
Trolling is a art.
Trolling is a art.
- 82/80/75/80 Titan/Sagi/Sps/Grand Khavatari
- 83/69 Spectral Dancer/TH
- 80/72 Hierophant/Warlock
- 78 Eva's Saint (sub quest kész)
Az összes kari jelenleg Franz-on van és renamelthetõ/transferálható.
Akit érdekel PM itt vagy msn: [email protected]
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
fuck mmo's..i.,
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Akkor mit javsolnál Paladinnak, már van egy Warrior:Haste és egy Bd:Barrier, 3.nak gondoltam nuker, vagy mindegy és 30crit 😄
Nincs valamien bug, hogy felvehessek egy SK vagy DA subbot valahogy? 😄
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
WTB NM heavy armor, NM helmet pm itt vagy franzon
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
DarkVen: 10% esély hogy half dmg megy rád nukeból és 5%, hogy 1 dmg. Igazából elég jo de kizárolag nukerek ellen szeretném lecserélni de sajna nem tudom mert az nem létezik, hogy letöröljem a necro subom