Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy többet ér egy master focus +30crit?
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Van egy transferelt karid. Fel evig valoban nem transferelhet. De kerhet nevcseret vagy megvaltozathatod a nemét. Ha ezt megteszed, technikailag egy uj karaktered lesz amire mar nem vonatkozik a fel eves transfer-tiltas. 😄
1. heten transferelsz, 2. heten nevet valtassz, 3. heten megint transferelhetsz.
No need to LF confirm, its already done and it works.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
fuck mmo's..i.,
kicsit matekosra sikerült 😊
Trolling is a art.
(igen biztosan megtalalnam magam is a választ de nincs kedvem most ezzel szorakozni)ty
Trolling is a art.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
off: BTW ezt egy csöppet jól össze rakta a gyerek😄
http://www.youtube.com/watch?v=ZntKMJFqLRA&feature=related
ha valaki tudja a zene nevét az plz írja meg nekem :d
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
[/url][/img]
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Kb.
Gyakorlatban nem tudom mit értenek ezalatt.
ez mit jelent? nem túl világos
2. 30hp jaja az semmi...kivéve ha kamael vagy és kb ez a 3% ka a hpdnak.. és mondjuk nem oránként utsz egyet... számolgass tovább.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Viszont mivel kamaellel vagyok ami ugye közelharci, ezért semmi jelentõsége, hogy lerootolnak e vagy besleepelnek(támadnak úgyis felébredek). Legalábbis eddig nem vettem észre, hogy hátrányom származna belõle ha rám nyomják valamelyik skillt.
A vr pedig: Restores 3% of melee damage inflicted on the enemy to oneself ami 1k sebzés esetén 30hp, ha nem tévedek. Az pedig semmi.
100m volt a szet(mondom még most megveszem mielõtt duplájára emelkedik), a common 1/10 annyiba se került anno, ennek fényében szerintem elhanyagolható az a kis plussz amennyivel a normál szet jobb.
Tévednék?
Persze, akinek milliárdjai vannak annak gondolom simán megér ennyit, de nekem szinte az egész keretet felemésztette.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
U.I.: Walkermentes accomat ruhamegõrzésre felajánlom. Cím: L2 Franz Név: FlashXP. (természetesen a cuccok 70% az enyém marad, és ez ártól független 😛)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
A csapat nem fut hála a trécom/ncszopsz(spot taken)! Egy Rvg-s srác haverja bevette a spotot és amint meglátta az ArcanaMace-t már hívta is az Rvg-s tõröst, de velük meg nem árt jóba lenni. Viszont a main sétálgat.
szerintem nem ernek ra kedden valami miatt, bar a penteki downtime es a maintain szerdara attevese eleg gyanus korulmenyek, de ha mass botbanolas lesz, akkor nemsokan lesznek franzon, es a havonta vasarolt TCk mennyisege is joval lecsokken. amugymeg csukott szemmel drukkolok 😊