Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!=
"és olyanokra, amikor zsákszámra lövi a low-a b grade karikat"
sokkal inkább tartom a partyt az egyik legjobbnak.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Trolling is a art.
Blue Talisman Of Invincibility
When used, it creates a temporary protective barrier. You become invincible against HP/MP damage. Effect does not stack with additional Talismans of the same type. This item cannot be traded or dropped.
van ilyennel tapasztalatod?
meddig tart?
ebbõl arra következtetek olyan mint valami shadow cucc
van valami számlálója és idõ múlva elhasználódik
nem volt még ilyenem
tudsz róla valamit?
annyira sajnálom 😞(((( de tényleg
nem tudom mi tört rám hüpp hüpp
egyszerûen csak érzelmileg megrogytam mint gyurcsány fletó monori erdõ után
bruuuhhahhhhaaaaaaaaaaa
kérem kapcsolja ki
de most már összeszedtem magam
hidd el nyugodtan gondolhatsz bármit rólam 😊
Trolling is a art.
2. Halomra? Mégis kit? A first 95%ka quitolt köztük én is. A nova sajnaos nagyon rosszul járt mert mielõtt jöttek már eltünt az elenség😞 (mi)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
mi a francnak ezt megadni mindenkinek?
kérek akkor én is valamilyen scrollt bassza meg amitõl 10 secig tutira inviben leszek chancetõl függetlenül ha elnyomom
miért csak a 79 gladinak meg tyrantnak jár?
nekem is fasza lenne
ha nem értitek a kifakadásom okát akkor sry
79-es skillt nyomatnak mindenkinek
fasznak nem lehet már elnyugodni
illetve módosítottam az irományomat ahol kifejtettem a botcsordákra gyakorolt hatását
nem csak siegezone van
létezik az a szitu hogy 1v1-ben akarok valakit lebökni, mert felcseszte az agyam és mondjuk én ilyennel megyek amihez nekem van egy 79-es cardim
akkor neki ne lehessen már scrollból a jó életbe
nah mind1 nem sírok tovább
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
de asszem a heal mellett pvpben ez is elég nagy elõny volt, hogy a legfontosabb emberekre elhelyezett salvation után elég csúnyán meg lehetett fordítani a csata kimenetelét
pl a bishop saját magára eltol egyet
miután megfeküdt az egész partyval együtt feltolja magát ezzel és mass res
újra ott ál egy teljes party fullbuffban
sõt tovább megyek a nagy healelés közben elfogy a mana
ezzel jobban jársz ha meghalsz egy pillanatra mert utána max manán leszel megint
eddig nem mindenki rohangált így most majd fog
szinte látom a botcsordákat amint szépen leverted õket hogy xpzhess valahol majd egyesével kezdenek felállni full manán hp buffban xpben
gl hf
illetve tõrössel pont le lehetett szurkálni az enemy azon tagjait akik a társakat próbálták resselni
erre mi lesz helyette minden hülye magától fog állandóan felkelni miután levágták még csak rezz-re sem kell várnia
cp poti után most még egy dolog amitõl az lesz a vége a csatának, ha több van nálad belõle te nyersz
100% res és buff megmarad még csak újra sem kell buffolni
bravó de tényleg
javíts ki kedves Imre ha tévednék
mi a faszomnak húzom fel a cardinált 79-ig a salvation miatt, ha minden jöttment kis buzi 100% self ress-t tud ezek után
kurva játék a faszom kivan ezzel az oda vissza nerfelgetéssel
ezt adom azt adom itembõl petbõl stb
egész classok válnak haszontalanná vagyis legalább javarészt a fõ elõnyük semmive lesz, amiért anno 78+-ra kellett tornázni egy karit
PTS-re kiváncsi vagyok lesznek e annyira nyomorékok megint, hogy lvl1-rõl kelljen indulni
not so good, i have cancer = nem annyira jó, nekem rákom van webfordítás sux
szóval magyarul: nem túl jól, rákos vagyok.
A GM pedig elég sablon választ adott, csak kár, hogy nem néztem mit írt a srác. Epic Fail
Remélem a gyerek nem vette túl komolyan, mert szegény GM édesanyja keveset csuklott volna abban az idõszakban.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
"Üdvözletek, Player. Ez GM GM: átnéztem a kérvényedet egy másik játékos tettein. Ha neked van egy szabad pillanatod, szeretném veled megvitatni ezt.
Player: igen
GM: Hogyan vagy ma?
Player: nem annyira jó, nekem rákom van
GN: Jó hallani azt. "
Ez most komoly???? 😄DD
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Egy apró problémába botlottam duelezés közben, ugyanis az ellenfél 10 ütésébõl 8 crit volt, és az illetõ is tank!
Szal azt állította, hogy bekapcsolt a criticalos subb skillje, ami 50%-al megdobta a crit ratet, és igaz hogy nem írja, de így 50% fölé mehet az esély. Szóval ez így egy imba skill, mert 10% esélyre bejön ütéskor, és így durván megdobja a crit-et. Mással nem tudta magyarázni! Szal tényleg így van, vagy csak kva mákos állat!?!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
gerike az uj joshi bharat
Nem böki a csörömet csak cukkolak.
Voltam hero ráadásul önerõbõl, de ez nem jelent kb. semmit. Soha nem értékeltem a Heróságot mert egy feedelt szar rendszer. Akkor sem ha valóban abszulut imba...
Tévedés sok PVP videóm van én egyszerüen csak a barátaimmal szoktam megosztani mert nem tartom nagy számnak hogy ez elcseszet imba karakteremmel be tudok alázni komplett groupokat vagy 1 shotolok 100-200 embert....
Ezek után is lovagolni fogok de ha ezt komolyan veszed akkor nem annak a társaságnak kéne a tagjának lenned aminek vagy, mert õk épp úgy mint én poénból baszogatnak mindenkit.
És szerintem igenis jó vagyok PVP ben és ezt meganyiszor bizonyitottam ésvéleményem szerint alaptalan az állításod, ennek elenére a saját vélaményed hát tartsd magad ahoz. Nem mellékesen igen sokan tartanak jónak és nem csak a fö klasszomon DCn is a legkeresettebb pvp buffer vagyok és mindig a vezér PVP csapatot buffolom. Természetesen igyis ugyis csak azok véleménye számít akikkel eggyüt játszom.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
a tagoltsag hianya, es egyeb nyelvtani hibak miatt pedig elnezest kerek azoktol, akik vegigolvastak eleg terjedelmesre sikerult postomat.
Trolling is a art.
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
nagyjából azt hallottam tõletek amire én is vágytam 😄
nem kell nagyon ellenkeznem
szal akkor aw/bishop/tyrant/spellhowler
6X mdef növelés / 1X nagy mdef növelés / +750 cp / magic resist /
ez szerintetek így jó lesz? 😊
Egyszó mint kicsit több tyrant. Ráadásul a gladi is tud lightot használni de a tyrant arra született.
Viszont nekem nagyon bejött a tyrant sub.
szal akkor heal sux tehát felejtõs
mit kellene felvenni akkor a commonok közül? crit rate vagy mdef?
5 sec invi szó szó (csak ezért nem biztos akarok egy buffert indítani
a bishop elég mint support class)
tehát akkor tutira kell +750 cp arra mi lenne a legjobb? gladi vagy tyrant?
illetve nyomatnám a spellhowlert gondolom ott meg magic resist nem?
illetve minden kisebb választásnál mdef-re gondoltam amit 6X lehet felvenni
jó lesz ilyen kombóban szerintetek?
a tõrös tényleg sux ellenben baromira élvezetes 😊
adott a ghost hunterem (bármennyire is nem ment megtartom, mert élvezetes kari) (ráadásul lassan lassan de kezdek belejönni) van hozzá egy majdnem cardinal subom (semmi extra sub skill bonus) de szintúgy hasznos és élvezetes class (nem szívesen törölném)
most jelenleg van egy 62-es phantom summoner mint 2. sub és még akartam egy spellhowlert
mivel kéne a +750 cp a tõrösnek meg a 10 sec invi sem rossz ezek szerint
lehet kellene húzni egy tyrant/gladi és warcryer/bd subokat
vagy spellhowler jöhet magic resistel a 10 sec invi nem kell és jöjjön mellé egy gladi vagy tyrant?
help me pls
igazából tetszik mindegyik, de a legbikább setup érdekelne
most hirtelen azt mondanám hogy +750 cp, 10 sec invi és counter heal (ha mondjuk major heal szerû akkor nem jön rosszul)
bocs ha zagyva volt de rohanok)
kössz elõre is
nem tudja valaki, hogy a healer subclass miatt választható passive-ok közül a counter heal mennyit gyógyít?
itt is a szokásos 10% eséllyel jön be?
megéri?
vagy mit lenne érdemes választani a healer passiveok közül?
esetleg helyette valami commont?
nezd meg akkor ezt
VLME: /useskill OtB, btw a talllum hvy vagy a drac set jobb a minimum hp-s beállításhoz, -2 con > -270 hp .
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon