88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#79057 Nem quest. Simán bemész Giran Luxoryba beszélsz egyik árussal aki pár cuccért cserébe adhat egyet. Emlékeim szerint 30% eséllyel kapsz agathiont ami vagy angel vagy devil. Ha nemjön össze akkor visszakapod a matik 1 részét.
Ezek kellenek hozzá:
5 Earth Egg
5 Nonliving Nucleus
4 Momento Mori
3 Dragon Heart
50 Great Codran
25 Big Red Nimble Fish
7.5M Adena -
#79056 Az egyiket fortressben lehet venni 5M(feltéve ha van). A másikat Luxoryba lehet szerezni, ha jól emlékszem. -
seprioth #79055 hello
Szeretne megkerdezni mi annak a questnek a neve amivel ilyan kis angyalkat lehet szerezni arra gondolok amit nehagy ember mellett latam repulni.Ja igen es valami haszna is van vagy csak szep:) -
#79054 Attól függ, ki ellen játszol, ha szerencsétlen tank nem használja a skilljeit, lehet hogy tényleg 0. De ha ismeri a karakterét, kevesen maradnak állva előtte. Olimpián meg főleg erősek! Nézz majd meg egy DA/Paladin vs Gladi/Destro meccset olyanokkal akik ismerik is a karit :D Sztem meg fogsz lepődni, ki fog nyerni és mennyivel! -
#79053 Draco armor reci eladó olcsóbban mint a piaci ár, Orihalcum-ot beszámítok! -
#79052 loool köszönjük a bíztatást
Ezaaaaz és kinek nagyobb a bréje... -
#79051 A régi siegeforceunkat - amiben az előző kommentemben is utaltam - ugyse tudjátok überelni, hisz nem vagyok benne:) -
#79050 Azóta már átálltál, csak nem tudsz róla :D -
#79049 mert meg nem lattal bugit gerit meg engem :( de mar cska par level es kesz lesz a siegeforce. -
#79048 Én Rvg-s vagyok teeeee! -
Yodu #79047 Bocsanat h kozbe szolok:
Lehet h a Franzon maskepp mukodik:)mint mashol.
-se a Paladin se a Da nincs eselye pvp-ben a duellist ellen:)a cp--t nem birja leutni a gladirol:)lattam mar jo par pvp-t a franzon.
A destro meg fogja es feldugja a seggebe a macskajat.
-
#79046 Köszi:) De még sztem sokat hibázok, és nem használok mindent a legoptimálisabban, így bőven van még mit javulni.
Az hogy egyénileg ki a legjobb az szerintem nem sokat jelent, hisz igazából kb csak olyn tudod hasznát venni vagy kihaltabb szervereken/helyeken. Csapatba pedig szerintem kevesen képesek úgy pvpzni, mint a "Gather Band", vagy a mi régi groupunk. -
voloume #79045 az nice -
#79044 bugi. -
#79043 Nah csak most sikerült odajutnom az olympia oszlophoz, megnezni a hero-kat, de igen csak meglepodtem
Meg hogy nehez Heronak lenni :S Es a jo szívemnek koszonhetoen en rajta sem vaok...elfeedeltem pontjaim XD -
Sorbon #79042 Sorbon még elég kok volt, doka márt nem az! gtfo fehérseggű!
Valakas in progress.....! -
#79041 +1 -
#79040 A leggyengébb láncszemek listája? JÉÉÉÉ akkor sorbon nem is olyan KOK!!! -
PhoenixKnight #79039 jol hangzik :) -
#79038 A híler a legPr0bb az bugi vagy gerike...már nem emlékszem -
bugike #79037 sancit eleg elore kene rakni + ki merem jelenteni, hogy a legjobb magyar olyplayer :) -
#79036 bar sanci jobb helyet erdemel -
#79035 1. bugi + dmx + gerike (+ csimi)
2. bugi + dmx
3. gerike
4. bugi
5. GAther-band
6. csimi
7. sanci
8. error
9. gordonhun
10. sorbon
ez meg talan accurate is. -
#79034 Semmit, lényegében használhatatlanok!
ha átalakulsz, elveszted szinte az összes skilled -15% p.def +15% p.atk és megmarad az aggro, meg 2 db 3k powerű skill. Még a pajzs védelmet is elveszti. A legjobb magyar pvp mesterek listája:
Az én listám:
1. Én
2. Mindenki más
Ha nem vagy első, akkor mindegy hányadik vagy... -
#79033 LF info, ki a top 10 magyar pvp mester.
Az én listám:
1. Én
2. Te
3. Ő
4. Mi
5. Ti
6. Ők
7. megcsináljuk
8. Elkúrtuk
9. FickDeineStory
10. (kok) Sorbon -
#79032 Ezek az átalakulások nem segítették a fejlődésüket eléggé? -
NewMoon #79031 Hali!
WTB walker TC Adena-ért Franzon. Ha valaki esetleg árul, vagy tud valakit aki ily módon ad el walker TC t jelezze PM be köszi! -
kelempac #79030 nah bebuktuk diont, gz az ostromlóknak:)
-
#79029 DA/Pala most talán még erősebb, mint eddig, sőt finalban 81-en dupla m.deffel már tényleg csak szétrobbantani lehet őket. farmolni nagyon nehéz velük, szal party kell neki. PVP-mindenki lenézi őket, mert(nem tudnak ütni)lol :D! éppen ezért mindenkit simán belekensz a földbe vele. 1-2 szintel nagyobb íjászt, tőrost még ha full encsantolt s-ben is van, te meg csak A-ban akkor is simán elvered. Gladi/destro is hasonló módon, bár őket kicsit tovább kell ütni, de ők se nagyon fognak sebezni :D. A vazsik a gyengéi, azok leszedik, ha nem fogja meg őket a stun vagy a root. ha bármelyik bejön azok is simán megvannak.
(+5 Tal*dle dual 150 fire +pvp enchantos fegyoval full buffos 79 gladi tss-es nem üti le a cp-d 1/5-ét, 78-on még ha A-s vértben is vagy :D )
cp-potival bármit megtartasz :D, emellett meglepően jól sebzel vele pvp-ben bárkit, hamarabb lecsapsz egy fullbuffos destrot, mint egy azonos szintű 1x mobot.
Azért megjegyzendő, hogy pve-ben ritka sar, xp-zés és farmolásban talán a legutolsó kari, így ha nincs party-d, akkor ne kezdj lovagot, csak ha mazohista vagy! -
PhoenixKnight #79028 Paladint/Dark Avengert válaszd garantált tisztelet mindenhol :D
DA meg Pala még mindig jok ? amikor elkeztem c5tbe akkor még nem votl divat aztán interludeba az lett ha jol emlékszem aztán nemtudom mert abbahagytam. :D az biztos hogy legnagyobb l2 hibám az volt hogy legit voltam DA 75 ös szintjéig ... -
Yodu #79027 nem is vagyok igazi L2player:P -
#79026 Miért, te most hol jatszol? O.o -
#79025 aki nem common a-gradebe jatszik az nem igazi l2player. -
Yodu #79024 van egy elado Tateo set is jo aron ha vkit erdekel szoljon:) -
Yodu #79023 Hello!
Ha van vkinek Franz-on elado Majestic foundation plate armor es Sirra's blade akkor irjon egy pm-t koszi:)
vagy ha tud vkit h van vkinek:)
elore is koszi:) -
Sorbon #79022 +1! Nem véletlen hagytuk ott anno mi sem sieghardtot. -
#79021 A level és a cucc már jóideje megvan, amit el tudtam érni elértem szerintem sayhan. Játszottam eleget a top klánokba, a jelenlegi topklánnal kölcsönös az unszimpátiánk, így a 81-s skillekre esélyem sincs, viszont annak örülnék ha a karim még erősebb lenne:) Plusz jó lenne végre nem hajnalba siegelni meg olimpiázni, és ha már siegelek vagy olimpiázok nem várni 1-1 másodpercet arra hogy akit kitargetelek az ki is legyen targetelve:)
Szal ez a mélyvízbe ugrás szerintem nem teljesen fedi a valós szitut:) -
#79020 A destroyer inkabb csak magyar körökbe menő :) -
#79019 nev: nemtom
Klan: van, de nemtom
class: Adv77/He5x
Hat gondolom Sancinak meg van a lvl, cucc. Es ugrik a mely vizbe. -
irenicus #79018 wc!amúgy hh átjössz?