88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MrBruce
    DMN.....nem tudom, csak megnéztem a daggert és láttam hogy az C-grades, ezért kérdeztem, hogy más daggert tudsz-e ami hasonló tulajdonságú és a szintemnek megfelelő (A-grades vagyok).A re-use-t még mindig nem tudom.

Szóval ne haragudj ha bénázok, de nem tudom....
  • MeoH #79216
    Baratom, megkockaztatom nem offon nyomod.(Ha igen akkor omg...) De zaklasd a free szervered forumat a mafla kerdeseddel. Latod meg DMN is sokkot kapott. Grincset meg ne vard meg... szoval GTFO.
  • daemonervosa
    ha tudod, hogy nincs más dagger ami nagyobb atk speedet ad, és kisebb a re-usea akkor miért nem érted mi az a re-use?

O.O

S.O.S.
  • MrBruce
    DMN!!!

Már A-grades vagyok más dagger nincs ami nagyobb attak speed-et ad és kisebb a re-use-ja....

Amúgy mi az a re-use???

Köszi....
  • MrBruce
    Destroyer-nél a Frenzy-, Guts- és a Zealot- skillek mire jók, valaki monja már el nekem bővebben, mert én nem tudok nagyon angolul.

Köszi.....
  • solyomb
    Emlékszel gondolom Hinsley 200fölötti water rezistjére:) Na őt pl addig nem tudtam megverni amig nem raktam én is magamra 120 watert:D
  • solyomb
    A macskás transform skillje kb hasonloan bohoc mint az állatkái.
  • ErrOrHUN
    valamennyit biztos számit
  • Gordis2k
    Öszinte leszek szeritnem a resist szart sem ér.....
  • ErrOrHUN
    nah akkor amit értek:
    bőven elég havert szereztem már, és teonon is lesznek páran, főleg hogy közelebb élnek. 3 hónap múlva kiderül, hogy megyek-e franz :D
    az 1-2 lövéses dolgot tartom, a pizsama pizsama marad, hiába adsz mellé állatot.
    a végét nem értem
  • daemonervosa
    eartre kevesebb a resist.
  • ErrOrHUN
    antharas miatt gondoltam, hogy a winddel jobban járok
  • daemonervosa
    nem mondtam, hogy ne olyzz HE vel, csak pointless, ennyi az egesz.

btw earth > wind
  • ErrOrHUN
    Shyriiwook
  • ErrOrHUN
    holy/unholyra reagáltak a többiek, hogy nem jó az ijásznak teljes egészében, mert a skilleket nem tudja ráenchantolni.
    én azt nem értem, miért ne olyzzak HEvel?
    wind lesz a cél majd teonon, az meg hogy vannak durvább HEk, eddig is voltak és ezután is lesznek. Sosem voltam n1 és nem is leszek. Nem létkérdés.
  • nlaci86
    ErrOrHUN

primary language:
    WOOKIE
  • ErrOrHUN
    na ezt újra
  • daemonervosa
    joh, akkor nezd meg majd teonon milyen HEk vannak, hidd el ,hogy van egy "pár" nálad keményebb...

A holyba sikerült belekötni, de látom az nem tűnt fel, hogy elötte ott az earth meg a wind
  • Epszilon
    1. Imo olvass utána mi az a tagadás<- nyelvtan!
    Tanultam angolt sőt több ideig mint németet, de a német számomra könnyebb ezért azt használom és inkább nem erőltetem a hunglisht. Valószínű nem a csontgiliszták nemi életét fogjuk kibeszélni egy-egy pvp/siege alatt....kár :/
    2. Esetleg nézd meg az Application Form-t!
  • ErrOrHUN
    a HE heronak is meg kell vernie az ellen herowannabejét. márpedig azt csak doubleshottal lehet, ha nincs valami überdurva augment. Gerike ne menj át bugiba :D:D ő nyomtja ezt a dumát, hogy ő nem fog olyzni csak pvpzni és senkinek nincs holy protectionje
  • nlaci86
    Köszönjük hogy hozzászólásaitokkal növeltétek a fórum degeneráltságát:)
    A macska transform nagyon kemény, tiszta predalien:) Simán jobb mint a másik 2... Remélem már februárban jön a Final. Csak nehogy errorHUN a bugos karijával franzra jöjjön, ha Teonon se tud egy barátot se szerezni valamilyen rejtélyes okból, mert az új db-jével már shot nélkül is 1 lövés vagyok Amíg alacsony volt a kerítés akkor se tudtad átugrani, de most hogy lehet transferelni pénzért atraktak a túloldara pfff
  • daemonervosa
    Johat lehet kotozkodni, de tény, hogy a HE vel nem olyzni hanem pvpzni kell, HE hero ugyis az akit a legjobban feedelnek.
  • ErrOrHUN
    omg még hányszor mondjam el? :D oly szempontjából nem jó a holy/unholy és ahogy nézem előbb lesz holy/unholy a ruhámon, mint water/fire :D (HBról jobban jön, mint firestone iopról)
  • Tüskés
    Nem kell az a tőr, mert Gracia Finaltól úgy is fix reuse-a lesz a skilleknek.
  • daemonervosa
    ugy, hogy van olyan fegyver a játékban, amire kehet rsk haste SAt rakni, Cursed dagger (több atk speed, kisebb re-use)

---------------

L2.com
  • MrBruce
    Eltudnád mondani mire jó ez a három skill amit írtam.....

Köszi....
  • MrBruce
    Elsőnek is köszönöm a segítséget... Ezt hogy érted? Elmondanád?(Javaslom az rsk haste dagger használatát re-use miatt.)

Köszi......
  • pharao
    Boccs a dupla postért, de ez nagyon ott van a szeren

6:26-nál szétröhögtem az agyam!!!! Nagyon ott van :D
  • daemonervosa
    Nem fegyver függő, hanem HP (30% alatt tudod benyomni) Javaslom az rsk haste dagger használatát re-use miatt.
  • pharao
    - what is your primary language(s)?
    German
    - do you have Ventrilo and a working HEADSET?
    Yes, I do.

1. Epszilon még a magyart is letagadja, csak Tis írta oda XD
    2. Hiába van ventrilo, ha senki nem tud németül XD -> virágzó beszélgetéseket látok magam elött...
  • daemonervosa
    Egy valamire való archer nem használ masspvpbe double shotot. Fire def armoron pedig egy picit több van, mint earth, vagy akár holy .
  • MrBruce
    Sziasztok!!!

Valaki le tudná nekem írni, hogy hogyan tudom használni a Destroyer-nél a Frenzy-t, Guts-t és a Zealot-t skilleket, mert én nem tudok nagyon angolul.

Van egy kétkezes fegyom a Dragon Slayer és kész, lehet, hogy még kellene más, vagy másik fegyoval tudom használni...., én sajnos még nem jöttem rá.

A segítséget megköszönném.....
  • ErrOrHUN
    szegény revenge... :D

"Tis:

- are you usually suck in pvp?
    yyyyyyyyyyyy!
    "
  • TruBy
    http://rvg.muux.org/wtj-fo-shizzle-t555.html
    WTF?
  • TruBy
    Van könyv, ami át váltja az enchantolt skillt, masikra. Igaz -3 enchantot leszed :S
  • ErrOrHUN
    teonon olcsóbbak a kövek, majd ott lecserélem. tegnap elött néztem az árakat
  • Gordis2k
    Holy, dark, Failed az emlitett okból és mivel a skillek nem kis mértékbe vannak Fire enchantolva ezért nem érdemes ujraküldeni earthra ráadásul nem kis xpvel a skillt is átnyomni. Max Finalban mikor 1/10 ed az enchant.
  • Endaer
    holyrol ugy nyilatkozott Error hogy azert nem jo mert holyra nem tudja enchantolni a skilljet.
  • daemonervosa
    Earth,wind, de holy minimum
  • Epszilon
    Earth...