88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
MrBruce #79217 DMN.....nem tudom, csak megnéztem a daggert és láttam hogy az C-grades, ezért kérdeztem, hogy más daggert tudsz-e ami hasonló tulajdonságú és a szintemnek megfelelő (A-grades vagyok).A re-use-t még mindig nem tudom.
Szóval ne haragudj ha bénázok, de nem tudom.... -
#79216 Baratom, megkockaztatom nem offon nyomod.(Ha igen akkor omg...) De zaklasd a free szervered forumat a mafla kerdeseddel. Latod meg DMN is sokkot kapott. Grincset meg ne vard meg... szoval GTFO. -
#79215 ha tudod, hogy nincs más dagger ami nagyobb atk speedet ad, és kisebb a re-usea akkor miért nem érted mi az a re-use?
O.O
S.O.S. -
MrBruce #79214 DMN!!!
Már A-grades vagyok más dagger nincs ami nagyobb attak speed-et ad és kisebb a re-use-ja....
Amúgy mi az a re-use???
Köszi.... -
MrBruce #79213 Destroyer-nél a Frenzy-, Guts- és a Zealot- skillek mire jók, valaki monja már el nekem bővebben, mert én nem tudok nagyon angolul.
Köszi..... -
#79212 Emlékszel gondolom Hinsley 200fölötti water rezistjére:) Na őt pl addig nem tudtam megverni amig nem raktam én is magamra 120 watert:D -
#79211 A macskás transform skillje kb hasonloan bohoc mint az állatkái. -
ErrOrHUN #79210 valamennyit biztos számit -
#79209 Öszinte leszek szeritnem a resist szart sem ér..... -
ErrOrHUN #79208 nah akkor amit értek:
bőven elég havert szereztem már, és teonon is lesznek páran, főleg hogy közelebb élnek. 3 hónap múlva kiderül, hogy megyek-e franz :D
az 1-2 lövéses dolgot tartom, a pizsama pizsama marad, hiába adsz mellé állatot.
a végét nem értem -
#79207 eartre kevesebb a resist. -
ErrOrHUN #79206 antharas miatt gondoltam, hogy a winddel jobban járok -
#79205 nem mondtam, hogy ne olyzz HE vel, csak pointless, ennyi az egesz.
btw earth > wind -
ErrOrHUN #79204 Shyriiwook -
ErrOrHUN #79203 holy/unholyra reagáltak a többiek, hogy nem jó az ijásznak teljes egészében, mert a skilleket nem tudja ráenchantolni.
én azt nem értem, miért ne olyzzak HEvel?
wind lesz a cél majd teonon, az meg hogy vannak durvább HEk, eddig is voltak és ezután is lesznek. Sosem voltam n1 és nem is leszek. Nem létkérdés. -
#79202 ErrOrHUN
primary language:
WOOKIE -
ErrOrHUN #79201 na ezt újra -
#79200 joh, akkor nezd meg majd teonon milyen HEk vannak, hidd el ,hogy van egy "pár" nálad keményebb...
A holyba sikerült belekötni, de látom az nem tűnt fel, hogy elötte ott az earth meg a wind -
#79199 1. Imo olvass utána mi az a tagadás<- nyelvtan!
Tanultam angolt sőt több ideig mint németet, de a német számomra könnyebb ezért azt használom és inkább nem erőltetem a hunglisht. Valószínű nem a csontgiliszták nemi életét fogjuk kibeszélni egy-egy pvp/siege alatt....kár :/
2. Esetleg nézd meg az Application Form-t! -
ErrOrHUN #79198 a HE heronak is meg kell vernie az ellen herowannabejét. márpedig azt csak doubleshottal lehet, ha nincs valami überdurva augment. Gerike ne menj át bugiba :D:D ő nyomtja ezt a dumát, hogy ő nem fog olyzni csak pvpzni és senkinek nincs holy protectionje -
#79197 Köszönjük hogy hozzászólásaitokkal növeltétek a fórum degeneráltságát:)
A macska transform nagyon kemény, tiszta predalien:) Simán jobb mint a másik 2... Remélem már februárban jön a Final. Csak nehogy errorHUN a bugos karijával franzra jöjjön, ha Teonon se tud egy barátot se szerezni valamilyen rejtélyes okból, mert az új db-jével már shot nélkül is 1 lövés vagyok Amíg alacsony volt a kerítés akkor se tudtad átugrani, de most hogy lehet transferelni pénzért atraktak a túloldara pfff -
#79196 Johat lehet kotozkodni, de tény, hogy a HE vel nem olyzni hanem pvpzni kell, HE hero ugyis az akit a legjobban feedelnek.
-
ErrOrHUN #79195 omg még hányszor mondjam el? :D oly szempontjából nem jó a holy/unholy és ahogy nézem előbb lesz holy/unholy a ruhámon, mint water/fire :D (HBról jobban jön, mint firestone iopról) -
#79194 Nem kell az a tőr, mert Gracia Finaltól úgy is fix reuse-a lesz a skilleknek. -
#79193 ugy, hogy van olyan fegyver a játékban, amire kehet rsk haste SAt rakni, Cursed dagger (több atk speed, kisebb re-use)
---------------
L2.com -
MrBruce #79192 Eltudnád mondani mire jó ez a három skill amit írtam.....
Köszi.... -
MrBruce #79191 Elsőnek is köszönöm a segítséget... Ezt hogy érted? Elmondanád?(Javaslom az rsk haste dagger használatát re-use miatt.)
Köszi...... -
#79190 Boccs a dupla postért, de ez nagyon ott van a szeren
6:26-nál szétröhögtem az agyam!!!! Nagyon ott van :D -
#79189 Nem fegyver függő, hanem HP (30% alatt tudod benyomni) Javaslom az rsk haste dagger használatát re-use miatt. -
#79188 - what is your primary language(s)?
German
- do you have Ventrilo and a working HEADSET?
Yes, I do.
1. Epszilon még a magyart is letagadja, csak Tis írta oda XD
2. Hiába van ventrilo, ha senki nem tud németül XD -> virágzó beszélgetéseket látok magam elött... -
#79187 Egy valamire való archer nem használ masspvpbe double shotot. Fire def armoron pedig egy picit több van, mint earth, vagy akár holy . -
MrBruce #79186 Sziasztok!!!
Valaki le tudná nekem írni, hogy hogyan tudom használni a Destroyer-nél a Frenzy-t, Guts-t és a Zealot-t skilleket, mert én nem tudok nagyon angolul.
Van egy kétkezes fegyom a Dragon Slayer és kész, lehet, hogy még kellene más, vagy másik fegyoval tudom használni...., én sajnos még nem jöttem rá.
A segítséget megköszönném..... -
ErrOrHUN #79185 szegény revenge... :D
"Tis:
- are you usually suck in pvp?
yyyyyyyyyyyy!
" -
#79184 http://rvg.muux.org/wtj-fo-shizzle-t555.html
WTF? -
#79183 Van könyv, ami át váltja az enchantolt skillt, masikra. Igaz -3 enchantot leszed :S -
ErrOrHUN #79182 teonon olcsóbbak a kövek, majd ott lecserélem. tegnap elött néztem az árakat -
#79181 Holy, dark, Failed az emlitett okból és mivel a skillek nem kis mértékbe vannak Fire enchantolva ezért nem érdemes ujraküldeni earthra ráadásul nem kis xpvel a skillt is átnyomni. Max Finalban mikor 1/10 ed az enchant. -
#79180 holyrol ugy nyilatkozott Error hogy azert nem jo mert holyra nem tudja enchantolni a skilljet. -
#79179 Earth,wind, de holy minimum -
#79178 Earth...