Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az igaz h van vmi par napos proba verzio a gyari szerverre amikor is ki lehet probalni a karaktereket?
darkmenx
esszeru... mikor a Nova meghoditotta goldot?!

phalanx
továbbra is WTS 1B adena @ teon 20k HUF
pm itt sg-n

szerintem a wow -ot takarja a szerepjatek kifejezes 😄

solyomb
2(14-15 éves) holland fiu kényszeritett IRL egy harmadikat (13 éves), hogy egy szerepjáték cuccait - egy amuletet és egy maszkot - adjon át nekik, veréssel és egyéb dolgokkal fenyegetõztek ha nem teszik meg. 160 és 220 óra közmunkára ítélte õket a bíroság!😊
szerintem te nem akarsz belegondolni hanyezer dollart ero cucc volt az 😄 (noha azon a szerveren egy fillert nem fizettem ertuk, nemmint offon ^^)

a lenyeg az elszantsag, es az, hogy tartod magad a szavadhoz/elhatarozasodhoz. teljesen lenyegtelen, hogy offon torod be vagy freen. a lenyeg, hogy betorod/megszabadulsz tole, mivel elhataroztad, hogy kesz, ennyi volt. es nemcsak elrakod, aztan majd hatha alapon visszamesz egy honap mulva. en nem ragebol quitelek vagymert beemozok valamin, hanem esszeru es szamomra fontos dolgokat egybevetve jutok arra az elhatarozasra.

MadnessX
Igen azt jelenti.

btw Titan,SS,Maestro ahogy néztem semmit nem kap(csak passivot).Remélem ez változik azért.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

pisztácia
köszi a válaszokat.
Endaer- a skill neve mellett lévõ szám, az a lvl-t jelenti? mármint azon a lvl-en tanulható?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

köszi!

Endaer
Annak aki nem olvas Blahot, vagy nem talalta ezt a topicot, Gracia Final (part3) ujitasaibol postoltak egy hozzavetoleges forditast:

Phoenix knight
• summon lesser phoenix (83)

Knight common
• Deflect magic (81) - increase mdef against harmful magic

Sword muse
• Song of purification (83) - clears debuffs, and increase resistance to debuffs of party members

Spectral Dancer
• Dance of berserker (83?) - decrease def, mdef, flee, increase atk, matk, atkspeed, casting speed, movement speed

Warriors
• Final secret (81) - increase skill power and normal damage during pvp

Grand Khavatari
• Maximum focus force (83) - maximum force charge

Duelist
• Maximum focus sonic (83) - maximum force charge

Daggers
• Hide (81) - literally hide
• Dual Dagger Mastery (81) - Increase atk when using dual daggers

Archers
• Seven Arrow (81) - Fire's 7 arrows maximum in a row
• Detection (74) - Detect hide characters

Nukers (including soul hound)
• Enlightment (81) - matk cast speed, magic cri rate increase drastically decrease mp cost

Healers /Buffers (Inc dominators)
• Enlightment heal power (81) - cast speed, magic cri rate increase mp cost decrease

Arcana lord
• Sprit the cat (83) - call the soul of the cat on your self

Spectral master
• Spirit the phantom (83) - call upon the demon

Elemental master
• Spirit the unicorn (83) - call upon the unicorn

Archmage/soul taker
• Star fall (81) - let’s just say meteor
• Meteor (81?) <Not star fall>

Mystic Muse/Storm Screamer
• Starfall (81?) - drop stars from the sky

Healers
• Turn stone (81) - Petrify to prevent damage

Fortune seeker
• Lucky strike (83) AoE atk with spoil

DoomBringer
• Eye for eye (83) - Reflect melee and skill atks

Hierophant
• Counter Critical (83) - increase defence against critical atk, by chance increase crit damage

Dominator
• Onslaught of Paagrio (83) - Give damage to nearby targets and continuously reduce their hp

Doomcryer
• Greater Fury (83) - when using the burning chop skill, by chance increase atk speed

Knight class
• Shield Reflect Magic (60) - Reflect magic damage

Warlord
• Power Crush (40) - Attack a single target with a spear

Nukers
• Sigeul Mastery (76) - Increase mp regen rate and matk when equipping sigeul

Healers/dominator
• Sigeul Mastery (76) - Increase mp regen and healing power when equipping sigeul

Summoners
• Sigeul Mastery (76) - Increase mp regen and max mp when equipping sigeul

Buffers
• Sigeul Mastery (76) - Increase mp regen and max mp when equipping sigeul

Overlord/Doomcryer
• Burning Chop (40) - Give's damage and continuously reduce's hp

Bounty Hunter
• Collector's Experience (5 - Increase shield block rate and attack when using a blunt weapon

SE
• Stigma of Shilen (40) - Decrease resistance to melee attack of the target

Kamael
• Soul Rage (7 - Gather souls while attacking

Warcryer
• Chant of Movement (72) - wind walk + ageis

Overlord
• Combat of Paagrio (70) - Might + Shield
• Critical of Paagrio (74) – Focus + Death Whisper
• Condition of Paagrio (72) – Bless body + Bless soul

DreadNought
• Master of War (83) - Focusing power to party instant refresh on skills for party - party buff - requirement stationary
• Spear of Destruction (83) - 11k power (wtf?) AoE damage stun - 800 clip range currently - chance for instance reuse
• Gust pierce (76) – Attack a single target with a spear

Maximum elemental rate on weapons increases to 300 from 150

Mielott mindenki nagyon fellelkesulne, nalunk meg csak a part2 jon 28-an, szoval ezek nem most erkeznek.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Ray2
Durva!

FragStaR
Bakker azért a free szerveres enchantolom a cuccaim amíg be nem törnek típusú quit elést meg ha valaki offon hagyja abba dolgot ne akarjuk már egy lapon említeni.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

lefosho... amúgy nm heavy

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

pisztácia
hali. Igen én is a tallumra gondoltam.
mi az a fosho?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

daemonervosa
tallum /maja fosho! (Nem mondanám meg melyik jobb)

Trolling is a art.

pisztácia
Sziasztok!

Nekem van egy HK-m Off egyik szerverén. (Nem mondanám meg melyiken).
Kérdésem az lenne hogy szerintetek milyen a-s szett való tanknak, ami egyaránt jó pvp-re, és partyra is. Elõre is köszönöm.

http://bugi.name/

en ezt nevezem quitnek, amit te csinalsz, inkabb csak inaktivitasnak hivnam (no offense).

"Ennek a világon semmi köze a novához ha valaha érdekelne egyszerüen belépnék hozájuk nem egyszer kérdezték meg nem csatlakozok e."

massrecrue haigh level caraktor wit naiz itamz mangz!!!

jah es tovabbra is WTB green 13 & divine stones @ franz.

gimme crystal tezzáját

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

FragStaR
Na jókor kérded látod gordi pont quitel sztem neked is adja kariját cuccal olyan 30.000 ft. -ért simán. Küldj neki pm et 😊

Egyébként meg már láttuk ezt a pár sort tõled de mindig visszajöttél, szal ha majd eladod a cuccaid meg a karid akkor esetleg el is hiszem, h nincs tovább <#vigyor5>

Gordis2k
November 3.-án lesz 3 éves Shanway azaz azóta játszom Offon. Rengeteg jó dolgot adott nekem ez a játék. Nagyon szerettem és az életem szerves része volt. Viszont pontosan addig játszottam ameddig élveztem. És errõl ma már szó sincs, semilyen formában nem todot élvezetesé válni számomra és ugy döntöttem a napi 24óra botfutattás már nem éri meg. Kb. 1 hónapja nem játszok és 1 hete nem logoltam be. Ennek a világon semmi köze a novához ha valaha érdekelne egyszerüen belépnék hozájuk nem egyszer kérdezték meg nem csatlakozok e. De az L2 ma már nem az a játék ami valaha volt és szerintem a közeljövõben nem is lesz az. Aki örömet lell benne az játsza, részemrõl a játékélmény meghalt.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

majd meg érdeklödöm akkor😊
okes koszi
hát ez még szerintem olcsónak is számít, többiek jobban tudják, de cucc sztem nem fér ebbe bele

Komoly?

de gondolom ruha fegyver az nincs nala azt venni kell neki.
15-20e

Dark elf tank 78+ /vagy subbal esetleg nobless?

kb?
VipJoco
HMMM egész jó 😄

darkmenx
aztan mikor a novasok megunjak, hogy csak ok lesznek varoson kivul akkor 3 poston keresztul fog jonni, hogy pont idoben kezdted ujra?

molnarpe80
ez mega rofl
ennyi idiótát 😊
ezt egyszerûen nem lehet commentálni 😊

gondolom véresen komolyan is veszik magukat

Gordis2k
Jo kis Szajha😊 Pont idõben hagytam abba!

A nova azt hiszi GMet játszhat......

Starting today, people will die. Things are going to change. We've spent the last 48 hours figuring out a set of rules that will not only benefit us, but ressurect this server:

1) Everyone must have at least one Orichalcum when hunting in IoP. When ran up to, you will be asked to link and sell all Orichalcum you have for a set price which would be more than reasonable. Failure to comply will result in death and utter humility.
2) Server is not allowed to hunt in the following areas without making ammends with the Nova members that control it:
Nova's Tomb, Kagan's Temple, Novabound, Isle of Lilly, Chronatic Island.
3) Non Class Specific Olympiad dates will be set every other 5th day of the month. Failure to get a count during those hours will result in killing en masse. We will do so by sweeping 1 random spot (killing both bots and people) for every 30mins during the specified Olympiad days that we dont get a count.
4) if someone gets hero and does not have a nova tag then they are to provide nova with 2 ews or the equivalent in NGP's. I do not need to explain what will happen if you decide not to comply.
5) Server is not allowed to kill any RB above lvl 72.
6) Server is to sell Fire stones for 8mil per. Choose to sell for any higher and IoP will be purged.
7) Hero shouts from now on cost 500k each. if the name is hard to type then it will go up to 1mil.
Every mob in l2 is part of the nova clan. killing a nova is considered an act of war

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

FragStaR
Otthagyta a jó kis sayhát azért a szar teon ért és még fizetett is érte : /

MeoH
Van minden ha megfizeted 😊

Ilu csak nem koltoztel?

fuck mmo's..i.,

karaktert is adtok el?

vagy csak penzt?😊
phalanx
WTS 1B adena @ teon 20k HUF
pm itt sg-n

VipJoco
ha nekem ment volna akkor 7$ a bot tc 1$ = 207.66 Forint
7$ = 1453.62 Forint Szóval már az elsõ ajánlat bukta lenne 😄

De tudtomal nem is lehet árulni accot semenyiért se, jah és keress meg nyugodtan 😊

magyarul több mint 1000 ft-ért akarod árulni...jó lol, mi a neved hadd tiltassalak ki

VipJoco
hmmm jó hogy dec 1-jén törlik a 0.3 alatti accokat 😄

Akkor én is ajánlok fel jó? meghívok bárkit 2 bot time card-ért<#banplz>

darkmenx
ha valaki ezert a hugyert ad walker timecardot irjatok mar ide had rohogjek

Sziasztok!

egy kis OFF:

Van egy használaton kívuli bithumen accountom 0.233 as ratioval, ha valakit érdekel 1 db walker tc re elcserélem! Annak javaslom akinek van jobb feltöltési sebessége és tud seedelni!😊 PM itt

ON

LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia

miért, mennyivel jobb egy foundation set, mint a sima set? eddig úgy hallottam semmivel, sõt még rosszabb

Hát azér belegondolva annyira nem fasság szvsz, pl. mi lenne akkor ha egy normál armor mellé felvenném a foundation gloves/boots/helm-et? Akkor megkapnam a normal armor set bonust + meg a kiegek bonusát is? humm... az úgy már jobb lenne egy full foundation setnel is nem? <#conf><#smile>

The Life is a Game. Yust play it!

solyomb
Nem igza, csak én terjesztem el hogy mindenki nekem adja a foundation itemeit...

Amugy szerintem is faszság
egy ? lemaradt

Köszi szépen.

Még godolkozom rajta h mi legyen.
ha itt hagyom a mostani szerverem akkor lehet h csak accuntott fogok csinalni de azzal sz...t se fogok erni az a baj /vagy csak klanba/

most ez komoly 😄

Epszilon
NYC-be már rugdossák õket!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

nem-nem, a cd-key tartalmaz 30 napot, de csak timecarddal vagy bankkártyával együtt használva lehet játszani.

Voyager5
Attól is függ, hogy EU-s Timecard vagy US timecard, attól is függ, hogy honnan rendeled, mennyiért. Függ a valuta-árfolyamtól is. A dollár tavasszal volt 151-is, most 213, és "hála" a gazdaságivilágválságotkirobbantózsidóknak a forint egyre csak szarabb lesz.
Predtom0O
30 napra olyan 3500ft körülire jön ki (dollár árfolyam függõ)
de elõszõr egy accuntot kell venned és ha mevetted és feltöltöd tc-vel kapsz ingyen 30 nap játékot

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

akkor most ontsunk tiszta vizet a pohárba😊
mennyi a havidijja egy accuntnak?