Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
+ update:

Cardinal
•Einhasads Unspoken Word (83) - alliance salvation rez basically - will not restore noblesse salvation soul phoenix - chance in self death on cast to bp (haha emo)

Evas Saint
• Submission of Eva (83) - aoe current clip 500 - drains enemy mp to your alliance - requirement full mp - chance self knockdown

Titan
• Ttians Fury (83) - 15,710k power - a friontal aoe shockwave - chance concussive shock - chance knockdown (?) - chance multiple debuff - 700 frontal clip currently - requirement dual blunt/axe
• Ttians Fury (83) - massive mp drain - restores 50% hp damage dealt - inreases run speed (max 3 stack speed success then resets on 4th stack) (pvp confirmed) - self damage end of skill (can die from effect)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

phalanx
továbbra is WTS 1B adena @ teon 20k HUF

Elég necces, jó parti kell 😊
Amúgy úgy van hogy bemész és van egy csoport, kb 6-7 vagy nemtom mennyi taggal. Ahogy megütöd az egyiket rögtön rádugranak, teleportálgatnak, szétszívnak minden irányból. Ha meghaltak pár perc múlva újra spawnolnak.
Amikor én ott voltam úgy vettem észre, hogy randomra jelenik meg egyik-másik high priest, legalábbis mindig mást dobott spoilra.

Epszilon
Paganba db shaftot szedni mennyire necces? Gondolom többféle Tirol's High Priest van, nemtudja valaki hogy konkrétan melyik ID-jû mob dobja vagy esetleg a HP-k között van-e eltérés, ami alapján belehet azonosítani melyik kell?

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Grt 😊

Endaer
Tis, ez vaklarma, semmi gond a ventrivel! Legalabbis gyorsan ellenoriztem, julius ota folyamatosan, leallas nelkul megy - az enyem... <#violent>
utáljatok, "getszik!" (by Napirajz) 😊

Sorbon köszi az arcana robe recit 😊
Robe lett belõle

nlaci86
Te jóságos ég, meghalt? Vágd fel az ereid, és a másvilágon újra magadhoz szoríthatod! <#law>

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

pharao
Meghalt a ventri server! 111one1oneone111one

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

hello

lehet h en vagyok a hülye sot biztos😞

de azért nem indul el a játék mert a PATCHW32.DLL nem talalhat😞

daemonervosa
hát, világgazdasági válság van vagy miatököm 😛

Trolling is a art.

Epszilon
Tökjó egyre drágább minden az adena ára meg lent van. Lassan ott tartunk hogy 5k huf/acc (timecard+superman)

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

MeoH
Delutan/este felmegyek.

fuck mmo's..i.,

Meoh gyere fel ventrire ha tudsz.

darkmenx
summont* inkabb

Gordis2k
A koreai betüket átrendezve kijön hogy a pk annyira táp ,hogy ját neki az ajándék OE kard!!

Vagy a PK uj petjét és annak elcsaszet durva statjait....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

darkmenx
az uj Nova petet, fail moar?

most ezen mit kell nézni?

Gordis2k
Ez nagyon kemény😊

Az invhez meg 2 spellforce kell.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MeoH
PK FTW

fuck mmo's..i.,

Endaer
Nincs dominatorom, foleg nem 80as, de amennyire a videokbol emlekszem, a weboldalon leirtakkal ellentetben a clanUDhoz nem 3 spellforce kell? Eleg elmebeteg dolog lenne 30masodperces clanUDt hasznalni olimpian... 😮
Tenyleg nem emlekszem ra pontosan hogy hany spellforce kell hozza, de egy clanUD teljesen feleslegesse tenne az uj 3v3as olimpia minden elonyet...

Gordis2k
2xSPS+OL= win lol

acu/zerk/emp/cov/btb/ww/shield/

2x seed az INVhez és 2x cancel. CP es HP heal.

Gordis2k
3 on 3 Competition.

Olympiad rewards include L81 and L83 books.

I will update this post after dinner.

The update:
New Olympiad Open Competition Mode allowing two teams of 3 to battle.
In this combat format, the teams are responsible for their own buffs.
No resurrection skills are permitted.
Standard Item limitations are imposed for this arena format.
Victory is determined based on the last team standing.
Old nobless gatepasses can be exchanged for the new "olympic copper".
Winners of this arena format do not accrue standard nobless gate passes but gain "Olympic Coppers" that are used to redeem prizes:

Prizes include:
Rare L81/83 skill books.
Warrior instant restoration agents.
Warriors Shirts.
Olympiad Warrior Rings
Olympiad Warrior Earrings
Olympiad Warrior Necklace

Olympic Copper rewards per match type:

1v1. Open Competition == 30 Coins
1v1. Class based Competition == 40 Coins
3v3. Open Group Competition == 50 Coins

Other changes:
At the end of any olympiad match, any skill with a base reset timer of greater then 30 minutes is instantly reset.

Endaer
priviben adj egy emailt, amire kuldhetek meghivot, es csatlakozhatsz a "gyari szerveresekhez". 😊

MadnessX
Árultak eddig is Antharas fülest 12b-ért.(Franzon)

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

VipJoco
Nem kell 20kari a pénzem elraktározásához: Adena limit has been increased from 2.1 billion to 99,900,000,000 (guess the dupe-exploiters are happy now).

Mostmár nem 2milliárd lesz csak a bossékszer ára hanem 50milliárd

Epszilon
Sétálj te is a friss levegõn!<#zavart1>

másodikra csak összejött!

TruBy
Ez mar komolyan egy vicc...Mi az istent gondolnak magukrol a fejlesztok? Vagy lehet, az en gondolatmenetem a rosz, es koreaban mar mindenki 85-os...Ez az orult celkituzeses szarsag, azt gondoljak, minel nagyobb cuccokat keszitenek, minel tavolabb egy uj cel, annal tovabb jatszanak a jatekosok? Kicsit rohely. Franzon csak nehany emberkenek van lehetosege hordani S80 armorokat, erre nemsokan s84 lesz, hude jo. Eddig egyedul 1 karit ismerek, aki tudna hordani most 😄
Ott a torosom. 78-as, eddig ugy gondoltam hajtok a 79-re, lesz mirage, tap leszek...hat tegnap beleneztem az elozetes videoba. Tesom egybol mondta, hogy dejo, lesz dual daggerem...en hulye meg megjegyeztem, hogy a masterit meg majd kb 81-eskent tom majd megtanulni...Erre mi tortenik? Rohely. Szivesen csatlakoznek olyan partyhoz, akik tervezik a 85-os szint elereset...

Novas?

akkor kiben bizhatok?
darkmenx
ray nem Novas benne nem bizhatsz.

"Megkérsz valakit, hogy küldjön egy trialt, megadod neki a neved és az emailedet, kapsz majd egy emailt, benne a kóddal. Természetesen, kell, hogy legyen egy plaync accod"

ezt egy RAY nevu srac irta.
MadnessX
dmx tud küldeni Golden verziót.De elõtte ad meg a bankkártya számod + pin kódot.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Voyager5
Gyári szerverre?<#vigyor2>
ha megkérek vkit akkor küld nekem egy triált.

elöre is koszi
darkmenx
nem mar mydbacsi a rangidos.

Endaer
Jezus atya ur isten, szornyu kerdes fogalmazodott meg bennem... Tegyuk fel... Mi lesz ha... (olyan nincs, ez csak egy rossz alom!) ...ha Gordi tenyleg felhagy az L2-vel...? *zokog* Akkor ki fog ezutan a kiscsirak okos kerdeseire tuti megmondoemberkent egesz L2-palyafutasokat befolyasolo tippeket adni...? (peldaul Kecske leendo karaktereivel mi lesz? Ki lesz a "keresztapjuk"?)
.
.
.
.
...FlashXP? <#wow3>

Endaer
miert, jol tudod?
amugy igen, jol tudod. Teon, Franz, Luna a 3 euros szerver.

ha jol tudom akkor 3 europai szerver van?
Gordis2k
Ki a szart érdekel a Nova? Mielõtt abbahagytam már rég teonra gyurva Botoztunk.. amugy meg mit számit a Nova de tényleg?

Endaer
Amint Gordi eladja az accountjat, ES elveszti az original infokat (hogy ne tudjon recallolni se a karit kesobb).

darkmenx
azt mikor publikaljak, hogy a Nova quitel-e ?

Endaer
par ujabb "Blahfirmed" G3 info:

* Clan Level raised to 11, incl Clan Skill Lvls raised to 3.
* Olympiad allows 3vs3 matches.
* Icarus Weapons changed into S82-grade.
* S84-grade for new armors.
* Element attribute on Weapons got raised to 300.
* Element attribute on Armor got raised to 600.
* Changes to Fortress and Castle Dungeons.
* Gracia got added west of Gludin. Player must be 75+ to enter. Can obtain S82/S84 armor and weapon parts here thru quests. There is also a 45 player Instance Zone incl raid boss.
* Air-Ships doing roundtrips to and from Gracia.
* Clans Lvl 5+ can have theyr own Air-Ship.
* New Transformation allowing you to fly. Can only be used on Gracia.
* Mage Crits in PVP have been reduced from 3x to 2.5x - only affects PVP, not PVE.
* Changes to grade penalties.
* New Items - Dual-Daggers: Dynasty Knife* Soul Speperator, Icarus Disperser*Soul Seperator, S84 Dagger*Naga Storm. Player must be Lvl81+ to learn the dual-dagger skill, to use these items. Can only be used by dagger classes.
* 2 different Cape types got introduced. Knight Capes can only be worn by clan members those rank is at least Knight. Knight Capes can be aquired from the Castle NPC Chamberlain. Holy Spirit Capes can be obtained thru defeating boss mobs (Lindivior?, Frintessa, Antaras, Valakas, Beleth).
* Adena limit has been increased from 2.1 billion to 99,900,000,000 (guess the dupe-exploiters are happy now).
* The quantity of required materials to craft Dynasty Items has been lowered.
* Drops will vanish 10minutes, if they are not picked up. Items droped by Players are not affected by this.
* Icarus Weapons patk got increased.Patk/Matk of Dynasty-Duals has been adjusted to fit the new S82/S84 grades.

Ha eddig szar volt hogy 80ig botoznod kellett, ha nagy klanba akartal kerulni, most legalabb 82-83 kell hogy legyel majd, kulonben szarba se fognak venni. 😊

köszi a segitseget
Ray2
Megkérsz valakit, hogy küldjön egy trialt, megadod neki a neved és az emailedet, kapsz majd egy emailt, benne a kóddal. Természetesen, kell, hogy legyen egy plaync accod.

nem tudom a miatyankat
de a 3 kor futas megvolt es veletlenul 5 jarokelot hugyoztam /+3 miatyankert/

es akkor most komolyan,koszi
darkmenx
... kozben letolt gatyaval futsz 3 kort a rakoczin mikozben lehugyozol 2 jarokelot amiutan elmondasz 3 miatyankat es kilepsz a villamos ele

darkmenx
G3-ig gondolod, hogy megunja a Nova?

es ahoz anyi eleg h letoltom a l2-t es.....
darkmenx
igen, van.

Gordis2k
Haha WW és eva a DCnek Good By PPR for ever.
Ez a sigeul istenien néz ki a csuklojukon! És ha minden 82 alatii lesz majd lehet a G3 lesz ahol visszanézek.