Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
vagy ez kamu?
talaltam egy oldalt ahol azt irtak h a 60 napos"bérlet,jegy vagy ki h hivja "30 dollar volt./sztem az eleg baráti/
Ha neten rendeled a tc-det ncsoftol vagy vmilyen internetes helyról ott dollárba van megadva és ugyebár az éppen akkori árfolyamtól függ mennyiért jutsz hozzá (érdemes neten venni úgy olcsóbb)
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
az ár is annyi mint amenyit en mondtam?
eddig ugy nez ki h megyek el errol a szerverröl/bár sajnalom itt hagyni a 78 Shillien Templarom/de ez van .
köszi meg 1 x 😊
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Vagy esetleg a Gracia2ben megcsinálják, hogy set item legyen és tartsam meg?😊
azért köszi
A fejõdés lassú mivel 1x rate van de ezt lehet orvosolni bizonyos dolgokkal (aminek nem mondjuk a nevét) de majd ezt úgy is hallani fogod mik azok ha elkezdesz játszani.
3 europai szerver van Franz Teon és Luna.
Elég sok magyar játszik Franzon és van 1-2 full magyar klán is.De többi szervereken is játszanak természetesen magyarok de arról nem tudok nyilatkozni mert Franzon játszom.
További kérdés?
5x rate
penztarcam azt birja el amire költöm a pénzt/mivel h nem dohanyzom,es nem is iszom alkoholt/.
2. Attól függ milyen rate mellett játszottál mert ha olyan 10x körüli akkor igen nagyon sokáig, ahoz képest.
3. ezt te döntsd el neked mennyit ér meg és birja e a pénztárcád.
4. Egyszer volt holnemvolt ...Vége!
kiszeretném probalni egy gyári szervert is :
-csak mindenki azzal riogat h sokáiog tart felvinni egy karaktert legalább 76-ra😞
-meg azzal h nagyon draga /de én néztem a neten es ha jol lattam akkor olyan 7000 ft a 60 napos /(sztem az annyira nem sok).
na meséljetek h milyen a gyári😛
Lenne par kerdesem ha lehet😊
tovabbra is WTB green 13 & divine stones @ franz, tq
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
hát ha ez tényleg ilyen lesz ig akkor örömmel várjuk sztem 😊
huuuuu nagyon durva
nézegettem a páncélokat elsõ ránézésre apellának hinné az ember de alaposan megnézve mégsem az
mi ez valami s85 cucc? 😊
a legdurvább a dual tõr 😄
remélem bevezetik nem csak kamu video 😄
Én is restartoltam de 1 órára rá már minden karim futott
Mondjuk türelem az kell hozzá
01110000 01110010 00110000
Áll a sétaszerver <#bdead>#bdead><#help>#help>
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Trolling is a art.
Trolling is a art.
fuck mmo's..i.,
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Emellé 5Fs kellett még a Drac armorra, 5succes, utána kimentem beváltani 5000 varka mane-t és 1drac armor és 1 IC BP reci😊
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
CPU : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz @ 2979MHz
RAM : 2x2gb corsair dominator 1066mhz 5-5-5-15
VGA : EVGA GeForce 8800 GTS 512MB SSC
RES : 1680x1050 32bit 60Hz
HDD : (free/total) 172.81/931.48GB
jah es monitor: ASUS MW221U (22" widescreen tft)
szerintem nemkell osszedobni, de ha megis vennetek nekem meg 2db ugyanilyen monitort, nagyon meg tudnam koszonni.
es mivel oog ftw nemfogok csak azert 1680*1050ben l2zni abban a par percben amit ig toltok, h lekraftoljam a cuccokat ^^ (igy egymas melle huzkodok par ablakot, aztan konnyeden tradelgetek ingame par karival.)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
WTB green 13 & divine stones @ franz