Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez kicsit olyan spideres:
- miért suboltál gladit?
- mert embert akarok ölni...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

TruBy
Self Ownage!

Endaer
Mert miert ne? 😊 Szeretek ramutatni az ilyen kokemeny magyar ontudattal megaldott emberek faszsagaira, akik engem leneznek amiert ruhellek titeteket, mig neked elnezik mint vmi fogyatekos kisgyereknek a nyaladzast, hogy milyen aranyos amikor olyasmit csinalsz amiert mast utalni szoktak. En ezen vihogok, nem azon hogy ti hogy utaljatok egymast. Egy nagy rakas kepmutato fasz vagytok, es minden alkalom amikor ezt ti bebizonyitjatok magatokrol, szamomra vicces, es igen, nem hagyom szo nelkul, ennyi. Ha Detto csinalna vagy Fragstar, akkor is mondanam, csak hat... Ok nem csinalnak ilyet. Igaz nem is kopik le azt aki nem olyan ordas nagy magyar mint a Gordi Barati Kor. 😊
(NEM NEM ES NEM, ez most nem Gordi ellen szol.)
Valamint, az is vicces ahogy ilyenkor gerjedsz, meg LOLozol meg lamazol. Pont te... 😊 *ugy rohog mint a kabinos ficko az [email protected] legelejen, felig kilatszo seggel*

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Gordis2k
Mondjuk az az EE ki van gyúrva! Sosem felejtem el mikor ventrin mesélted a sztorit, hogy küzdöttél az SPSen egy NMY ellen erre közölted:
Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! .. Leestem a székrõl úgy röhögtem😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

pharao
LOOOL te mekkora láma, az Oel mahun transformot majd az elpyk között próbálgatom... Alap, hogy hazahúz a szívem. A másik, hogy én minden nap azt figyelem, hogy hol botoznak a magyarok és direkt oda megyek szórakozni. Nemtom mi ez a "magyar PKPKPK!" szöveg, mert visszaütött a srác szó nélkül. Amin meg leesek a székrõl az az, hogy unbuffed funolós EE szétver lazán egy gladit. OMG MAIN CLASSON JÖN OMG! Nemtom az ilyen dologra ki kíváncsi SG-n de biztos megvan a keménymag, akik erre állnak rá, hogy szurkálják ilyen hülyeségekkel az embert. Bot vagy nem bot, magyar, vagy nem magyar, tudod milyen magasról teszek rá? Nem értem mi ez a felháborodás ha egy magyar a másik magyart cseszteti. MAgyarokból csak jó fejek vannak? Ellenpélda vagy te is lol. Az ilyen paraszt embereket csesztetem általában... Leclairnak pedig volt már pár húzása. Komolyan mondom sohasem rossz szándékkal közeledek a többi playerhez, de aki tahó módon viselkedik az ne szoljon semmit. (még botokból is ismerek 1001 normális embert...)

U.I.: Boccs a hosszú postért és Endaer ha te nem Franzon játszol, akkor minek ugatsz bele?

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

FragStaR
Az! Eddig szegény 79+ os karik ki voltak rekesztve és nem élvezhették de majd most ! Egyébként viccen kívül asszem Goku tól hallotam h elég jó droppok voltak a végén (3 ews pl)

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

cece
"Megáldalak...."
És tényleg alap a "Ne cigányozz..." szöveg

Trixtan
"na aszimilálódjunk" ...

Endaer
A szoke-szovegrol akkor beszelj, ha megnezted az [email protected] cimu kisfilmet. Alapmu.

daemonervosa
cool ;>

Trolling is a art.

FragStaR
Ú bakker hát nem is kell bot mert tudok majd menni kamalokázni ''11!! végre. Bár asszem csak napi 1x : /

Ritkán szoktam pk-zni, de akkor biztos nem nézem, hogy milyen útlevele van a botnak.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Trixtan
Grat Flash!
/OldGrim/
😛

VipJoco
Szerintem még mindig a régi bot pk-ról van szó ami kb 1-2hónapja volt. Én nem tudok azóta ilyenrõl

VipJoco
Bocs már hogy ventrin beszélünk, 200métere lakok Flashéktõl és hamarabb írok valamit le mint ahogy azt a nagyérdemû megtudná, tuti én vagyok a hibás. Jah és ha a szöke geci szöveget nekem címezted akkor a jó kurva .....

Lehet folytatni a szidalmazást, csak hogy meglegyen ma is az 50beírás anyázós szövegel

FragStaR
De miért mi történt? Most az, hogy le pkzott egy magyart az tényleg nem egy nagy cucc így elsõre vagy volt mögöttes tartalom is ? Pl meoh t én is lepkzom mindig ha látom <#buck> és nem fut el.

Endaer
de arrol szolhat, hogy mar azelott dicsergetsz vkit mielott meg kepet postolna a nagy esemenyrol? Az ilyen szintu tomeny nyaladzas mivel jobb, mint az, hogy arrol beszelek, magyar vajon miert pkz magyart? Ha nem vetted volna eszre, a noblesse cimenek megszerzesere egy rossz szavam nem volt... "Ne ciganyozzal, szoke geci, ne ciganyozzal..." 😄

VipJoco
Valaki löje már le! Ennek az embernek minden fáj? Vagy csak ennyire egy ..... és beleugat mindenbe?

Hogy egyszer nem lehetne olyan a forum mint rég? bejön egy kép errõl avagy arról mindenki örül neki a nép fele beírja, hogy gz azt kész. Erre most jön egy kép anyázuk le a másikat mert ez kell a népnek. Okés hogy így is szaporodik a hozászolás a forumban, de nem errõl kellene szolnia.

Endaer
miota megleptem a 82-t nem leptem be botprogival, HBn meg amugyis livenak kell lenni a pvp miatt 😊

Igen Flash, persze Flash, ezt majd mas beveszi. 😊 Itt ugyis van egy csomo olyan debil akinek be lehet magyarazni hogy muszaj volt pont egy magyar karakter mellett probalgatni azt a skillt, aminek a tekercset valoban FODban dobjak a mobok de megtanulasahoz el kell menni ivoryba, majd pont oda mentel probalgatni, mert csakis ott mukodik, ahol magyar botozik. 😊 "loool"

Ha jó lesz a mostani walker hozzá akkor majd én tesztelem nektek

FragStaR
Jaja vágom de update után te se fogsz egy darabig botozni gondolom 😊

FragStaR
Mondjuk lehet h csak a oog t vágja haza mert ig-t nem tudja megkülönböztetni. Ezt majd vmelyik õs freeserveres GM elmondja. De ha jól tom egy csomó freeserveren ha akarasz se tudsz botozni szal ergo valahogy látja a server h botból akarsz-e csatlakozni.

pharao
loool én csak az új Oel Mahun transformot próbálgattam a testvérek között, arról nem tehetek, hogy egy nyomorék ott botozott a porttól 10 lépésre...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Endaer
Azokat amiket irtal elvileg csak Gracia Final-ben leptetik eletbe, legalabbis a topik amit olvastal blahon, gondolom a " New ways to greif players" volt, hiszen abban irnak a reportolas velejaroirol.

FragStaR
"Bot Reporting

The reporting system for users of illegal programs the reporting system has been improved.
Each account gets 7 reporting points. Those can be used to report other characters. Once a report has been issued, the account is blocked for 1 hour to issue another report. The reporting points are getting reset every day at midnight.
Penalties are in relation to the amount of received reports for a characater. Possible penalties are: chat banned, unable to join any party, reduced attack/cast speed, forced to stay in town, unable to move, permanent purple state, … "

FragStaR
Egyébként csak arra írtam eredetileg, hogy krónika váltás után 1 hétig nem botoznak az emberek mert meg kell várni amíg lesz új walker meg h safe e stb. Bár ezt ami most lesz nem is nevezném krónikaváltásnak a klines loginscreen minden marad semmi újjítás pár új insta azt kb kész is. szal lefogadom, h a mostani walker simán jó lesz.

Endaer
arrol is kene odakat zengeni, hogy mekkora kiraly csavo az a noblesse aki a fokasztjan 50-60 kozotti magyar botokat pkz le. Utalhattok engem sokan, de ennyire gyoker meg en se voltam sosem... 😊 Persze, FlashXPnel ez siman belefer, sot, O ettol szeretnivalo, neki szabad, mert o legit magyar! (Senki sem legit, mindenkire hatassal vannak a botterek egy szerveren, nem ertem ha annyi mindent elfogadtatok mar Gorditol, pont ezt miert felejtitek el mindig...?)

pisztacia: a GMek vegleges kitiltassal jutalmazzak a bot hasznalatot - ha lebuksz.

FragStaR
Nem de ha nincs szerencsénk akkor a következõ képpen fog mûködni. Minden acc naponta kap 7 report pontot ergo 7x óránként 1x tudsz ilyen bot report action nyomni vkire egy accról. Ha rádnyomnak egy ilyen szart, akkor server nyom egy ellenörzést a klienedre és ha tényleg bot akkor a következõ dolgokat kaphatod. Chat ban káromkodásért rassziuzmus ilyesmi (ezt gondolom chat log alapján.) nem tudsz kimenni a városból, Állandó perma lilaság, Attack speed/casting speed debuff meg még volt vmi de arra már nem emlékszem. Ha nem botból vagy illetve nem káromkodtál csak vki rádnyomta akkor semmi nem történik. Arról nem szól a fáma, hogy az mit kap aki ok nélkül reportolt ( gondolom semmit ). De ha belegondolunk akkor ez így simán mûködhet mert nem az lesz h a gm egyenként kell végignézzen 143423234 reportot naponta, Szal tök automatikus az egész. Na most ez ahogy olvastam blahon ez koreában így van az a nagy kérdés, hogy itt is így lesz vagy csak benthagyták a kliensbe. És tök felesleges irkálni, hogy ezzel megölik az l2 t blabla, mondom én csak ezt olvastam és nem tudni, h tényleg így lesz. höhö

Avagy: a nagyobb update-ek után nem lépsz be sétálóval pár napig. Aztán amikor észreveszed, hogy a klántásaid 90%-a már több napja vígan nyomja a walkert, anyázol egy kiadósat, majd becsatlakozol te is a tamagocsiba.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

MeoH
Eloszor megpokrocozak, azt megkanalazak, majd fuzfavesszovel megsuhintjak 4szer, azutan forro szurokba es tollpihekbe forgatjak, utana meg kaktuszt dugnak a seggebe, es vegul nyilvanos kovezes...

fuck mmo's..i.,

pisztácia
Ez most komoly?
Utánna nem lehet botoznI? És ha vki lebukik vele, milyen bûntetést kap?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

FragStaR
Még van 8 óra 23 percetek botozni utána jön a szigor. <#zavart2>

Wow, revill SG-re írt, OMAGAT! Gz flash. Tudjuk mekkora meló volt összehozni, le a kalappal de tényleg.

Nem írtam még ide soha, de ez egy különleges alkalom ... 😊

Grat Flash!!! 😛
FragStaR
Cserélem + adok 2 milliárdot Baium ért!! Illetve, de pénzért is adom annyiért amennyibe kerül egy baium franzon az olyan 130.000 ft.

kihez tartozik a kezmuves nevu torpe franzon, es mennyi HUFert adja el azt a bowt? ^^

Predtom0O
GZ

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

pharao
Köszike <#wow1>
Picit gyors voltál <#banplz>
Nah nem csalás, nem ámítás!

VipJoco
GZ Flash

Sirch
Már késõ...
Tartsd mindkét kezed a billentyûzeten, míg a kommandósok kiérkeznek hozzád!

L2Goku
WTS 1DB TC EU Card 30 Day 3k PM me

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Gordi hallom Valami Kovács Sándor volt... Nem ÉN VOLTAM csak szolok elõre😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Gordis2k
Remélem nem vagy pécsi 😊 azok után, hogy fotokat ralsz be Dágoról😊 amugy samuráj kardal sem szimpatikusabb...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Epszilon
Ez a szépfiúmég sokra fogja vinni Pécsen!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Voyager5
Akkor megint nemlesz semmi a dologból <#idiota>
Sõt valószínûleg még azok basznak rá akiket agyonvertek.
GFOWNED Hungary
Gordis2k
Réti négerek voltak egytöl egyig, amugy ismertek Pécsen. És abból kiindulva a védelemért ment a dolog. Amugy el is kapták elvileg, de volt igy már sokszor...

Epszilon
A cikk nem említi és a mediában sem beszélnek róla általában. De most Cigók mentek oda verekedni vagy Cigókat mentek oda keresni?

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Gordis2k
Nem volt nehéz rajtakapták õket miközben hajléktalan mobokon dolgozták le a Karmát volt amelyik begyüjtöt 2 pkt...

darkmenx
mar vallomast is tettel a pecsi Nova lazadasok elfolytasarol?

Gordis2k
Ja semmi sex?... akkor már nem is olyan romantikus