Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- miért suboltál gladit?
- mert embert akarok ölni...
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
(NEM NEM ES NEM, ez most nem Gordi ellen szol.)
Valamint, az is vicces ahogy ilyenkor gerjedsz, meg LOLozol meg lamazol. Pont te... 😊 *ugy rohog mint a kabinos ficko az [email protected] legelejen, felig kilatszo seggel*
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! .. Leestem a székrõl úgy röhögtem😛
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
U.I.: Boccs a hosszú postért és Endaer ha te nem Franzon játszol, akkor minek ugatsz bele?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Lehet folytatni a szidalmazást, csak hogy meglegyen ma is az 50beírás anyázós szövegel
Hogy egyszer nem lehetne olyan a forum mint rég? bejön egy kép errõl avagy arról mindenki örül neki a nép fele beírja, hogy gz azt kész. Erre most jön egy kép anyázuk le a másikat mert ez kell a népnek. Okés hogy így is szaporodik a hozászolás a forumban, de nem errõl kellene szolnia.
Igen Flash, persze Flash, ezt majd mas beveszi. 😊 Itt ugyis van egy csomo olyan debil akinek be lehet magyarazni hogy muszaj volt pont egy magyar karakter mellett probalgatni azt a skillt, aminek a tekercset valoban FODban dobjak a mobok de megtanulasahoz el kell menni ivoryba, majd pont oda mentel probalgatni, mert csakis ott mukodik, ahol magyar botozik. 😊 "loool"
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
The reporting system for users of illegal programs the reporting system has been improved.
Each account gets 7 reporting points. Those can be used to report other characters. Once a report has been issued, the account is blocked for 1 hour to issue another report. The reporting points are getting reset every day at midnight.
Penalties are in relation to the amount of received reports for a characater. Possible penalties are: chat banned, unable to join any party, reduced attack/cast speed, forced to stay in town, unable to move, permanent purple state, … "
pisztacia: a GMek vegleges kitiltassal jutalmazzak a bot hasznalatot - ha lebuksz.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
fuck mmo's..i.,
Utánna nem lehet botoznI? És ha vki lebukik vele, milyen bûntetést kap?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Grat Flash!!! 😛
Picit gyors voltál <#banplz>#banplz>
Nah nem csalás, nem ámítás!
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Sõt valószínûleg még azok basznak rá akiket agyonvertek.
GFOWNED Hungary
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz