Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
hidd el en is 😊 ez egy nagy egymasra talalas. de remelem az osszeborulasig nem jutunk el 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

GAthersw
Ezen úgy meghatódtam :'(

01110000 01110010 00110000

Endaer
"u.i.: Most komolyan honnan tudtad meg, hogy az én kvzómrol van szó?"

Egyszeruen ismerlek. Jobban, mint en magam is hittem volna, es jobban, mint azt te valaha is hinni fogod. De ha idezhetek egy sorozatbol, akkor csak ennyi: "Because I own you." 😊

Gordis2k
Hát nem mondhatnám, hogy mindenki... épp megyek a rendõrségre nem mintha bármit tudnék mondani még a bérlõ sem tud semmit hát még én.. amig Road Caféként futott soha nem volt balhé. Mondjuk én nem is engedtem oda akárkit...

u.i.: Most komolyan honnan tudtad meg, hogy az én kvzómrol van szó?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

darkmenx
akinek innen baja eshetett valoszinuleg meg idobe lelepett onnan.

Endaer
Aggódom a pécsiekért! Talan a <#kocsog>Nova mar nem csak ingame akar harcolni? <#wow1> Sajnos kepet nem tettek a cikkhez pedig ugy el tudnek kepzelni egy S2000-est barmelyik pecsi szorakozohely parkolojaban... Ugye mindenki jol van?

Endaer
Sherlock...

Nekem?

Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T

darkmenx
ez ilyen... erdekel [ ], nem erdekel

amugy mi a neved ingame?

Srácok, azt hiszem eltévedtetek. Ez a LineageII topic nem az auto topic..

Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T

FragStaR
"végülis minden auto megy 3.dikban 180-t " Igen fõleg azok amik sehogy nem mennek 180 at. <#nevetes1>

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

igen

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Hogy egy közös ismerõsünket idézzek: "Right" 😊

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Gordis2k
Abszulut lehetetlen, hogy gyári Ecuval ilyen fordulat mellet 3 ban 180+t mennyen akkor az az óra botrányosan csal. Mégha nem is gyári váltó akkor sem Az S2es váltóval meg A D16z motor 150nél szabályoz 3 ban. 180+ig kitolni még 11ezres fordulattal sem tudnád azt meg modositás nélkül még a B16A2 is sirva tudna produkálni... 180at 11k fordulattal S2k váltó tud de az F20c motorral. Szal vagy az ora bugos vagy 4esben fut a verda. és valoban 92+ os civic benéztem a mûszerfalat..mondjuk a motor akkor is d16z😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hát figy mivel a video kezdetekor már mozgásban van az autó frász gondolta a mérsékelt gyorsulás alapján, hogy egyesben van nem pedig (legalább) kettesben.

darkmenx
azok is a gyari szerverrol valok?

végülis minden auto megy 3.dikban 180-t itt amugy 190 folott tilt...ja mindez ez gyari computerral😊
94 ESI , direkt😊
Úgy könnyû 😊

daemonervosa
nekem van 1010 is a GPSbe igaz az repülõn volt ;>

Trolling is a art.

Tõlem sosem 😊 Még ha lenne is hülye lennék a netre felpakolni ^^
GPS szerinti 305 km/h-ról van videóm de nincs bedigizve.

Epszilon
Mikor látunk valami fasza radarelhárítós rendõrök elöl menekülõs videót?

u.i.: a bátrabbakat nem tartja vissza a latyak

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Hát ez nem vmi nagy 😊

Gordis2k
? 89 es 1.6 es Direktel miért linkelted?

Endaer
http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0

http://www.freevlog.hu/video/8833.html
Endaer
The following skills: Lethal Strike, Backstab, Lethal Shot no longer have a chance to reduce a targets health to 1. Instead maximum lethal effect is changed to remove up to a total of 50% of the targets max HP.

darkmenx
http://www.youtube.com/watch?v=WPk_FUr9TV8

gz!

GAthersw
Nem, én emoquitoltam volna.

darkmenx
pedig te is "eppen jokor hagytad volna abba", mi? 😄

ooorrrsss
Yes, Uniqum ftw:

mellesleg megjegyzem, pontosan egy hete keszult a kep!

BANNED

GAthersw
Nova se gondolta az egészet komolyan, nem basztatnak senkit csak RRt és nincsenek adók sem.

darkmenx
unimukk ftw

Epszilon
És akkor már nem mentek át egyáltalán Teon-ra? Hiszen pár hete ez volt a terv... Mi lesz az unimukkal? Nova az most erõteljesen ellenséget keres magának adók,spotok stb...

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Gordis2k
Sajnos nem védete le a mondást, így a a jelenlegi törvények szerint az Artisjusnak negyedéves 57ezer forintos dijába amit 3 éve fizetek bizony belefér ez is! Miért baj, hogy vannak közös ismerõseink? És nonsens arról beszélni, hogy aki valami ellen védekezik azért teszi mert bûnös...ez nem egy buta amerikai film.

darkmenx
ja es bugi nagyon meghatodott, hogy ot idezted de most fizetned kell a jogdijat 😞

darkmenx
vegig poennak szantam a novazast nem hittem volna, hogy ekkora hatassal lesz rad (anus bleeding ftw), de lehet megis csak volt benne valami annak ellenere amiket most allitasz(?). amugy abbol a kis csoportbol akikkel nap, mint nap beszelek tobb embert ismersz, mint kene.

85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK

Gordis2k
Hát hát. Elõször is, hosszú évek ota ez a fórum az egyik és egyetlen amit napi szinten követek és amire rendszeresen írok. Nem is nagyon fog megszakadni mert elég sok barátom is lett. Egyszerûen nem értem mennyire elkeseredet és irigy elnyomot gyerek lehetsz te DMX ha folyamatosan ezzel az egy mondatommal jössz, amit valójában poénnak nyitómondatnak irtam hiszen hetekkel azelõtt abbahagytam....de!

Az, hogy quitolok ebben a formában nem mondtam , nem mintha számítana. Ugyanugy nem számit mint akár DMX vélaménye, hisz azt a kis csoportot aki add a szavára tulajdon képpen nem is ismerem ahogy õt sem. A játék abbahagyása egy egyzserû folyamat aminek semmi köze nincs a sikertelenséghez.

Elõszöris az L2tönek nem igazán lehetnek vesztesei mert ez csak egy játék, egyszerûen egyszer fent egyszer lent.... 1,5 éve mikor a catalist ruházot meg nap mint nap akkor sem éreztem vesztesnek magam mert én mindig megtettem amit lehet. Egyszerüen egy csoportos tömegeket megmozgató játégben egy fecske nem csinál nyarat.

A Nova megérkezésekor már rég nem voltam sehol se én se a klánom már a Shogunita elen sem volt fikarcnyi reális esélyünk se hiszen mindenhol emberhátrányban voltunk, gyakorlatilag senki nem játszott az én csapatomból(First). Hogy ezért untam e meg, hát igen pontosan ezért, nem azért mert már nem nyertem.... a saját kis csatájimat én megvivtam esélytelen 1 vs 30 akat báiumnál ahol a halálom elõtt gyors begyüjtöttem 3-4 fraget. Egyszerüen nem motivált a játék nem tartottam kihívásnak a botozást. És az RL életem olyan kellemesen alakult, hogy jobban érzem magam a gépemtõl távolt olyanyira, hogy még a botok configjára sem volt már türelmem.

Az, hogy mennyire hagyom abba hát valahol Endaernek is igaza van természetes, hogy viszatérek majd megnézni az uj krónikákat funolni a barátaimmal hiszen semmit nem adtam el. Nem érzem szükségét a pénz a legkevésbé sem motivál. Ezért jelenleg is megvan Shanway, Akhi a buffereim vagy akár Csuzlee is játszható amikor csak kedvem tartja. Minden karakter a barátaimat segoti fejlõdni buffolnak és Demagelnek ahogy kell. Részemrõl semmilyen ösztönzést nem ad L2 jelenleg. Én nem vagyk orákulum ezért nem látom mit hogy a jövõ. Jelenleg nem játszom és nem is áll szándékomban.

Még egy kis Tematika valakitõl akit a legevésbé érdekelnek a szabályok:

"Épp idõben hagytam abba" annyit tesz, hogy már nem folytattam a tevékenységet mikor megtörtént, ergó az abahagyás megtörténtekor az esemény még nem ált fent.

Mindazonáltal, hogy egy számodra megértett barátodat idézzem kedvesnek éppen nem mondhato DMX. Irhatsz vagy elolvasom vagy nem vagy válaszolok vagy nem. Saját kiegészítésként csak annyit, a legkevésbé sem érdekel hisz a véleményed soha nem befolyásolhatja az én baráti körömet.

Üdvözlettel Gordi a Nova bolygoról.

darkmenx
H on is legyen,egy accon milyen cubic quest-et?

Én nem tudom,h Gordi miért hagyta abba...õ dolga,azt sem tudtom,h hányszor "hagyta" abba..ez is az õ dolga😊
Lényeg h félre értettem azt amit mondani szerettél volna...most már k😊
H on is legyen,egy accon több karakter is megcsinálhatja a cubic quest-et?

Endaer
dmx, epszilon, en is es meg paran akik nem irnak ide de olvassak ezt a forumot, azt gondoljuk, hogy Gordi nem a jatek szarra valasa miatt ment el, hanem azert, mert nem jott az a sikerelmeny, ami az embert tovabbi jatekra motivalja. Engem ugyan nem zavar, hogy koveti az esemenyeket, mert biztos vagyok benne, hogy nem megy el, max szunetet tart, es semmi rossz nincs abban ha addig is tudja mi minden varhato a jatekban, csupan az a vicces, hogy hogyan adja elo. Ezert az eloadasmodert basztatja dmx, es ezert kerdezte meg Epszilon is, csak Epszilon arnyaltan fogalmazott. En meg azert irtam neked, mert azt szerettem volna kifejteni, hogy ez a forum nem ugyanolyan jellegu kapcsolattartasra szolgal mint az irc a cod-os ismeroseiddel. Nem jobb, nem rosszabb egyik a masiknal, csak masabb, es azert irok kisregenyt megint errol, mert ezt a jovoben ismet felreertheted, ami viszont nem jo. 😊

Én sosem mondtam h nincs különbség.Amikor én felmentem Irc-re nem feltétlenül a tegnapi drogos csaj megkurásáról beszéltem velük.Sokat dumáltunk arról h milyen volt a lan(eu/hun),milyen "újítások vannak" ilyesmi.
Az elözö kommentembe 1 szóval sem írtam ilyen h Barát,annyit írtam h ismerõsökkel,ami nekem nem egyenlõ a baráttal...nha de ez már off nagyon....lényeg félre értettük 1mást😊

Endaer
egy IRC és egy mmo forum kozt szerintem van erezheto kulonbseg, itt ugyanis nem a haverokkal beszelgetunk a tegnap esti buliban felszedett csaj megkurasarol (bekepzelt gyogyszeresz lanyok elonyben) meg hasonlo fontos dolgokrol, hanem magarol a jatekrol beszelunk, vagy egymast basztatjuk, amit haverokkal en pl. nem szoktam csinalni. De te tudod, elvegre mindenkinek mast jelent a baratsag...

bartzon szembekerültek enmityvel, mivel TD-t cirka 2 hónap alatt inaktivitásba toltuk, aztán 3 hónap alatt volt 1 hetük, amikor 2 tezzát meg egy baiumot tudtak szerezni. Ezután bannolták a leadert, igy nem tudtak siegelni és átmentek sayhára. ott meg királyok lettek, mert firstnek alapvetõen sosem volt sok köze a pvphez.
nova ráébredt, hogy kb 1 hónap alatt elbaszta a servert, ezért elkezdte nyomni shdx ezeket a dumákat blahon, hogy kinek hogy kell adózni stb. kb ennyi

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Valaki eltudja nekem mesélni nagyvonalkban ezt a nova-s sztorit, hogy miért utálja itt õket mindenki? 😛
darkmenx
nem kell lesullyedjen mivel a napnal is vilagosabb, hogy miert ragequitelt ilyen hirtelen, sokan nem szeretnek top1bol underdogok lenni, csak miutan 20 poston keresztul olvasod, hogy egyedul irt ki allykat ez mar kicsit poenos, hogy jon egy Nova aztan "pont idoben hagytam abba".

inkabb gondolkodj mielott idehanysz ilyeneket kk? foleg, hogy 1 hete jatszol retailon.

Én több mint 3 évet cod2-ztem után 1 évet cod4-eztem,abbahagytam mégis fel mek Irc-re dumálni az ismerõsökkel,szóval nem tom mi baj van ezzel😊

Ray2
És? Attól még, hogy abbahagyta, nem írhat ide?Attól még ugyanúgy érdekelheti mi történik, meg is értem. És 4 év, az 4 év... Ne süllyedj le dmx szintjére ezzel a Novázással...

Ui.: Ha már Nova, 180°-os fordulatot vettek, azt mondták, nem haragszanak senkire, a kicsiket támogatják, nem pkznak ok nélkül, csak az RRel vannak rosszban. Aden és Giranon kívül minden vár siegelhetõ, nem mennek oda, csak ha RR is megy. 😄D