Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha megcsinálod akkor jó vagy mert te választhatod ki hogy mire akarod beváltani.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
botreportot meg nem szurtak ram, majd ha igen, akkor szolok 😄
Hogy müködik, jelez e annál akire nyomtál, stb, jöhet minden😊
építõmérnök vagy nem? 😄
na gondoltam is magamban mi ez a határtalan pesszimizmus amikor írtad, hogy az nekem sosem lesz meg
ok meggyõztél nekem ez sosem lesz meg 😄
ahhoz amúgy is eléggé türelmetlen vagyok, hogy ilyen pepecs munkába belekezdjek
köszi
Na úgy kezdõdik a quest, hogy kell 30 darion badge ez az elsõ lépés ez még kivitelezhetõ.
Aztán hátra kell húznod a sivatagba ahol nappal kapod a kõkemény heat debuffot (kb mintha egy poison lenne rajtad az új fajta bika cucc ja és nem csak 10 mpre, vagy néha-néha hanem folyamat rajtad van) ahol nekiállhatsz caravánt ölni ez még talán bufferel boss ékszerrel sok hp potival elementes fegyóval farmolható egy 6-7 nap alatt meg is van a szükséges mennyiség. Utána kezdhetsz strihelni egy 9 fõs kajak partyt (szóval nem 5 töpe meg egy pp hanem egy stack grp) akivel nekiálltok skorpiót ölni ez mondjuk megvan 4 nap alatt. Ja tényleg majd elfelejtem, hogy a heat debuff mellett vannak még fincsi forgószelek amik dobálnak, stunnolnak és olyan 400 akat sebeznek. Ok ezzel túl is vagyunk a "light -os felén" jöhet a 2. része.
Szerezz egy még durvább 9 fõs partyt akik tudják is a dolgukat mert most mehettek crimerákat ölni. Ezek a zsenge mobok hipp-hopp szétszedik a supportot az aoe nuke jaikkal szóval ha nem figyelsz és pl 2 rádmegy akkor sanyi van igen könnyen. Ja igen a heat debuffot természetessen itt is kapod. Na szal a cél az hogy egy üvegcse segítségével összegyüjts 80 life orbot a mobokból. A bibi az az hogy ha használod az üveget se xpt se droppot nem kapsz a mobból. És pont 10% hp nál kell elnyomnod/rányomnod különben nem az jön ami kell. Hát ez mondjuk újabb 1 hét. És kész is vagy!!
Ja nem várj valamit kifelejtettem... A végére még meg kell ölnöd 20x (!) (igen 20x) egy Celtus nevû raid bosst ami 4 óránként respawnol és olyan nyalánkságokat nyom mint aoe paralízis. Közbe persze a nagy clánok is várnak a bossra szal nem biztos, hogy engedik majd, hogy a közelébe menj. Na ekkor vagy kész. ^^
És kezdheted farmolni a darabkákat meg a matit a beváltáshoz.
Összefoglalva rajtad kívül 8 ember dolgozott 3-4 hétig a semmiért (mármint nekik nem lesz meg a quest) és a végén ha sikerül a kraft akkor lesz egy olyan light armorod aminél sokkal jobb a drac light set legalábbis setbonus ra. Egyedül a Heavy Armor a jó az tényleg faszább mint az IC ( robe is szívás nukernek ahogy hallom )
Ad empower1-et, meg btb2-t -remélem ezek majd feljavulnak ahogy nõ a csibe...
De ezen felül 169 manát tölt, hogy közben alig rezdül meg az õ manája...
És greater heal 3-t nyomat -ami 560 heal (beast bsps nélkül) + jár mellé a "hp regeneráló utóhatás" is...
Van 123 pdefje meg 2k hp-ja -hááát... 2-3 ütést most már kibír... <#nevetes1>#nevetes1>
Kissé többek kajál mint sima baby pet -de gyakorlatilag endless mana... -mondjuk ez még tesztelés alatt, forsakenbe 47-en annyira nem merek fejjel a falnak menni... (ráadásul minden cuccom az matk-ra ad -cast speedem cserébe padló...) de herbás helyen "normál" sps cuccban biztos máshol is királyság... -fõleg ha még az utánfutó rechargernek is van esetleg... <#hehe>#hehe>
A többi kisállatka fejlõdésben / tesztelés alatt... <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
amúgy ha rá mek checking files -rá a három negyedénél elkezd letölteni textures-eket.
01110000 01110010 00110000
to run l2.exe Please check the file and try again?Rá nyomok a checking files-ra,de utána ugyan ezt írja ki.Ja és a vírus irtó is besípol..troja-it jelezve😊
ajanlom figyelmedbe l2comot, ot le van irva mennyi item kell egy sethez...
Trolling is a art.
szeretnék dynasty leather armor setet
mire meglesz úgyis elérem a 80-at, mivel nem kevés mati kell hozzá
néztem hogy eddig a seedek-et gyûjtögetve lehetett recihez meg keymatihoz jutni (ami nem kicsit idegesítõ grindelést jelent már megint tekintve hogy 5%-ra esik egy mobbol és kell több 1000 belõle 😞 )
valahol láttam de már nem rémlik, hogy hb-n van egy quest amit ha felveszel és ölsz akkor kapsz keymatikat meg reciket
ezt hol lehet felvenni, kivel kell beszélni, mi a neve?
gondolom elég kemény projektbe kezdek 😄
de tekintve hogy 78,3 vagyok és 2 milliárd egy kurva drac la set
inkább átugranám és rástartolnék a dynastyra
matiból mindenbõl több 10-100ezer van az nem gond
csak orichalcumot meg recit meg keymatit kellene beszereznem
pl a pénzbõl amit dracra költenék lehetne orichalcumot venni
marad a keymati és a reci kérdés
további kérdésem is lenne a lvl80-as skill meddig marad rajtad?
freen halálig de arra nem adok mert ott semmi sem megy jól
néhány másodperc? és tényleg az adott területen belül kell maradnod különben elmúlik a hatás?
akinek van mirage hadd kérdezzem már meg meddig tart, 10 sec vagy tovább?
tegnap 2-3 tõrössel küzdöttem akik 79-80-asok voltak muszáj volt makrót írnom a targetre, mert ahogy hozzáértem mert kaptam is a target eltávolítást
jó arcok voltak segítettek egy csomót 😄
sajnos megint kaptam egy fricskát 😞
+0 maja light set +0 as crit dmg 150 fire +0 tatte ékszerek nyaklánc nincs settel felvonultam, hogy na most én megmutatom a világnak 😄
jah megmutattam 😞
buffom sem volt csak a self focus death és mortal strike, ennyi
bementem arenaba szetszurtam nehány 79-es sts-t, archmaget, mm-t, em-et
adtam egy sd-nek az csak 77 volt néhány 76-os 77-es drac-os tõrösnek
volt ott egy titán passz mekkora azzal nem bírtam mit kezdeni
bluff szur szur trick szur fut majd újra az egész 2-3X még mindig él 😄
erre megsuhint és to village 😄
volt egy nagyon sötétkéken világító demon splinteres gk
detto csak to village opciót választhattam
meg ez a 2-3 tõrös akikkel esélyem nem volt felvenni a harcot
mirage cit wound rajtam
kurva gyorsak voltak amíg elnyomtam egy szúrást kaptam 3-at
böktem 2-3k-t azok 4-5-öt 😞
belinkelte az egyik a cuccait ugyanaz a fegyo mint az enyem csak pvp
drac set +4333 pvp armor és csupa enchant stone 😞
meg sok sok epic ékszer 😞
bazz mindig csak a kurva felszerelés 😞
szal ezért kéne a dyna
/emo megint (bár annyira nem volt vészes a helyzet jópárszor elraktam a népet csak midig belebotlik az ember olyanokba akikkel nem bír sehogyan sem 😞 )
gondolom ez mindig így is lesz nem? most várom a 79-et 😄
crit wound meg counter attack 😄
az ízlene a titánnak 😄
és ez így fog menni az idõk végezetéig várod a 80-at 81-et 83-at 84-et ...
1. At the end of a Kratei's Cube match, you will receive Experience, SP and Fantasy Isle coins.
2. The exact amount of your reward depends on the match results, the number of participants, individual ranking and cumulative result values.
3. You are ineligible to receive any reward if you score less than 10 Kill Points.
4. Fantasy Isle coins can be exchanged for various items through NPC Paddies of Fantasy Isle.
Én egyszer harmadik voltam, 15en voltunk bent, 153 killem volt, de a nagy része pvpbõl és akkor 10 coint kaptam, az elsõ abban a körben 40et kapott.
Ez a coinos dolog erdekes. Volt egy enemy MM, akinek valami 200 coinja volt mar tegnap este. Az egyik korben en is bennt voltam, amikor o is regelt. Valami 300+ ponttal nyerte azt a roundot. Lehet, hogy a pontszam is szamit, nemtom..
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Csao! melyik ez a küldi?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Az lenne a kerdesem, hogy volt e mar valaki az uj kamalokaban (lvl78/81) ugy, hogy nem halt meg? Ha igen, akkor milyen partyval? esetleg medusa felmegy rajuk? mert mi voltunk bennt, 78HK/75BD/78titan/78adv/78MS/76cardi/78SE/79DC (es lehet volt megvalaki velunk.. nem emlexem) de az elso teremben levo angyalok megfektettek minket. Csoportaggro mobok, a toros hiaba lureozta, akkor is jott a tobbi, miutan elkezdtuk utni a dogot.
sws nem volt velunk, de sztem meg hunterrel is tul nagyot utnek.
Varom az infokat, elore is koszi!
Amugy gz NC-nek a Pailakahoz, igyaz, hogy csak egyszer lehet megcsinalni , no de 28kk exp es 2,85kk SP.. nem rossz. vegre van egy olyan kuldi magasabb szinten, amit erdemes megcsinalni..
Ha ha ha ha... vki megette a vicc gombócot...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ezt párszor remekül titkolod
Az meg hogy odamész keménykedni amikor ott mobol egy 52es gladi GZ!
Vipjoco Nihil csak azt akarta mondani hogy elégé vicces az hogy egy ventrin vagytok stb... és te már az elõtt bepostolod hogy "GZ Flash" amikor flash még ki sem tette a képet.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz