88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
  • nlaci86
  • daemonervosa
  • darkmenx
    ha vesszoket nem nezzuk:
    /s/felso oktatas/felsooktatas/
    /s/jelemzo/jellemzo/
    /s/nemvaltoztal/nem valtoztal/
    /s/ugyan olyan/ugyanolyan/

try again
  • daemonervosa
  • Odikee
    Igen sot anyukam gepelte helyettem kedves tgomb munkatars! De lathatod azota csodat muvelt velem a magyar felso oktatas tudod ez jelemzo az emberre h valtozik es nem az h megmarad ugyan olyan habzoszaju faszparasztnak mint volt .... varj ja bocs de te nemvaltoztal :(
  • Endaer
    te mondod? En meg emlekszem arra, amikor irni se tudtal, mert a betuket is alig tudtad ertelmesen egymas melle rakni, helyesen fogalmazni meg meg annyira se ment, es mar osztottad az eszt NFen (is)... es a leggazabb, hogy azota alig telt el mondjuk 2-2.5 ev, tehat vagy atlagos ertelmi szintu 7 eves vagy jelenleg (némi joindulattal), vagy kurva ego hogy szoros toku kamasz gyerekkent meg alig ment az iras. Persze orulhetek, most legalabb mar latszik vmi fejlodes - igaz, az utolso fel mondatodat elnezve ez a fejlodes nem tul nagy merteku.
  • MadnessX
    pff Lac! Te vagy a no lifer kategória :D
  • nlaci86
    Azért lássuk be hogy geci dolog volt ezt lefrapselni és iderakni. Egy "barát"-tól...
  • MadnessX
    Baah nem flame miatt lett berakva a videó,hanem hogy egy jót derüljön rajta mindenki,hogy vannak még akkora béna barmok hogy nem képesek egy configot jól beállítani.Csak hát természetesen egyből a legrosszabra kell gondolni hogy juj mit akarnak ÁRTANI! :D A videó készítője(aki most nincs otthon pár napig ezért nem szólt hozzá)sem akar semmi rosszat senkinek.Tehát nem lesz se GMnek,se blah-n sehol máshol linkelve.

Ez egyfajta "Hogyan esünk pofára sg-re postolgató magyarok" FAIL videó.Semmi több és nem is akar többnek sem látszani.Biztos készült ilyen mindenkiről vagy fog majd a közeljövőben.Szvsz aki ezt véresen komolyan veszi és kezd habzó szájjal okoskodni és személyeskedni,az egy "no lifer gamer" vagy egyszerűen szellemileg retardált.

Végszóként én személy szerint örülök hogy 4 magyar embert bevettek rvgbe(aki közül 1-et évek óta személyesen,másik 2-t meg szintén régről egy "J" szerverről ismerem).Jó oldalt választottak mint ahogy Nihil is leírta,hiszen minek mennének az RMA-ba mikor ott tényleg semmi szükség nincs rájuk.(Hiszen ki akar egyoldalú szerveren játszani?).Kell a kihívás ami bizony rvg oldalán van most. :)

De addig is bot more with care! PEACE :D
  • Odikee
    Nem tom mit kellett volna elernem 7hnap allatt de nekem az is eleg h nincs rolam ilyen szanalmas fraps vagy nem kell megvedeni egyik ismerosomet sem hogy hasonlot nyomoreksagot csinalt .

ps. Nihil egy kis keljfeljancsi mitugrasz kocsog voltal es leszel ez pedig mindig szerzel 1 par vidam pillanatot :)
  • ErrOrHUN
    majd frapsolom, ha doubleshotolok és akkor reportolhatsz gloomynak :D
    addig qq és várjuk a frapsokat :D (Sanci lehet franzra kellett volna menni inkább? :D)
  • Endaer
    vegre valaki aki erti! <3
  • darkmenx
    megint elkezdenek szuletni a legendak, hogy kit miert/mikor es hogyan bannotlak ki pedig kurvara senki nem tudja.

bot more es man the fuck up.
  • Endaer
    Zert volt, nem QuickShot.

az nem volt "confirmed" info, csak felteteleztek (=blahfirmed), hogy talan ezert bannoltak ki. Anno Gordi PPjet is kibannoltak Ivory alatt, de azt egy Catalystos aldozatos, heti vagy ket heti folyamatos peticiozasa okozta... most akkor ezek szerint mindenki akinek nem tetszik a masik, elkezdheti peticiozni a masikat addig amig ki nem bannoljak? Ezt a szintet meghagynam a buszke magyaroknak (bazdmeg, nemzeti lobogo van a karaktere feje felett a FoNosoknak es ilyen gyoker nemelyik...???).
  • ErrOrHUN
    anno quickshot vagy ki ment ugyanilyenért a levesbe, mert áthúzták rá a varka mobokat és a frapsot kirakták blahra.
  • Endaer
    ugyanmar, Error...

Volt egy kis pöcskenőcs akinek Gordi telebeszelte a fejet Sirra raiddel Sayhan. Az bepostolt egy screenshotot az L2.com-on levo forumra (lehet, hogy az is Gordi tanacsa volt, lehet, hogy nem), benne egy keppel, amit klanforumba tettem ki, vidaman ott viritott a walker. Es mi tortent? 1 oraval a postolas utan, es fellel azutan hogy jeleztem a postot egy moderatornak (aka GM), a topikot toroltek (gondoltam, dupla vagy semmit jatszok). Engem meg nem bannoltak ki. Szoval en a helyedben nem lennek meggyozodve arrol hogy ha barki is az NCSoftnak bekuld egy kepet vagy egy video linket, ami raadasul egy eleg szar minosegu fraps (mar bocs), akkor az barkit is erdekelne. Ha belep egy GM jatekos karakterrel es 10 perc alatt bejarja Varkat, Ketrat, Shrine-t, maris 200 ember repulhetne. Ok is tudjak hogy mennyi szanalmas kis patkany van akik a sajat sikertelenseguk/akarmilyen nyomoruk miatt a GMekkel akarjak eltakarittatni az utbol azt, akivel bajuk van...
  • Epszilon
    És ha meglátják teonon hogy csak dábölshotolsz lehet visszarugdalnak Bartzra :(
    Divine Stone ftw!
  • Endaer
    erzed a torodest, ugye baby? :)

hat... szopasnak szopas, de csak az ilyen kis szajbatett kissracok miatt mint retardkaa, aki azt hiszi, hogy azert, mert soha nem ert el semmit es emiatt nem is tudott vesziteni semmit, ezert o most jobb valamivel is.

50 halal pedig tenyleg lofasz, ez bazmeg vihar a biliben, ha lett volna legalabb tobb szaz vagy 1000+ halal... XPzni pedig muszaj 80 felett is, aki emiatt dobja a taget az meg luzer, nem pedig elovigyazatos, persze nyilvan, ha pl. odikee meg se szuletett volna nem tudott volna pofara esni se kiskoraban - ez ugyanilyen.
    Ha klanban vagy es ugy botozol, neha elkurod a konfigot, aztan max. rabaszol. Ha majd nem egy carebear banda tagja leszel, akkor megertitek. Arrol nem beszelve, hogy szerintem egy-egy siegen valo clanos reszvetel meg akkor is jobb, nagyobb kaliberu elmeny a hig fos gyengesegu RVGvel, mint amit a videot keszito srac valaha is megelt. Es ha mar az RVG gyengesegenel tartunk... Minek lepjen be az ember egy RMAba, ha most akar csatlakozni, amikor ott semmi szukseg nem lesz ra? Odikee azt irta ugyanis pmben (megkaptam a logot), hogy csak golyofogonak vettek fel Epszit meg Flavit. Golyofogonak kis aranyom, csak akkor minosulsz ha egy atlagos pondro vagy egy nagy klanban/allyban. Mint amilyen a First volt az ICAnak regen. RVGben jelenleg mindenki szamit, mivel 2 partit is alig tudnak osszerakni. (Doka esetete az RM-el teljesen mas, a kezdetektol ott van a Fusion-os multja miatt, Ő is megelte a nehez napokat es kitartott a klan mellett, most Epsziek tarsultak be egy nehez helyzetben levo klanba. Szerintem jobb otlet volt toluk az RVG mint az RMA.)
  • ErrOrHUN
    ezt kár volt kirakni :D
    akkor sem lesz vészes, ha esetleg aki lőtte frapsolt és véletlen elküldi nc bácsinak a linket? azért az elég durva, hogy x év után sem tanul senki az itt leirt dolgokból
    1-2 ilyen még sztem és mehetsz vissza valamelyik magyar klánba. megéri?
  • Epszilon
    Hát ez egy ilyen nap :) Este írtam egy pk mod-s konfigot és elfelejtettem bepipálni a dead count-ot. Az RMA-sok akik jönnek keménykedni BlackName listen vannak, ez a gyerek még nem jött egyszer sem. Akik most nagyon örülnek hogy mekkora EpicFail azokat el kell keserítenem nem buktam annyit, hála a warnak a clanskill-nek és az EE reznek....bezony még pluszba vagyok :<
    Clanba megbeszéltem és már el is kezdtük össze szedni azt az Ííííírdatlan sok crp-t(50).
    De azért megnyugtató érzés hogy ordas barátom még ha ketrás is ő folyamatosan jön és chekol minket sőt fel is veszi!
  • Odikee
    Tenyleg nem volt veszes : [IMG]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/saxy.gif [/IMG]
  • ErrOrHUN
    ezért megérte belépni :D:D:D:D:D
  • solyomb
    n1:D
  • Gordis2k
    Epszilon JUST GOT OWNED az évek és a rutin?????? Az autores az annyira nem frankó... Amugy sajnálom szerencsére nem tünik vészesnek a veszteség.
  • Endaer
    rolled
  • TruBy
    Ezt nem mondod komolyan? :DDDDD GZ
  • MeoH #79398
    Te nem wowozol?
  • MadnessX
    A kezdetek : APPROVED

A végkifejlet: Teh PVP Movie Volume 1

//EPIC FAIL
  • FickDeineStory
    mondjuk én úgy hallottam h ct 5 is lesz meg még utána vmi de hát majd v 1,5 múlva kiderül:)
  • FickDeineStory
    persze már készül a ct 3 rengeteg újdonsággal.
  • Gordis2k
    Igen még egy 3 részes krónika.
  • DarkVen
    Off:
    http://aionhun.hu/news.php
    Tessék utánnanézni, remek leírásokat, cikkeket és videókat találsz az oldalon! open bétán is voltak a szerkesztők, és most is tolják, jók a cikkek!
    On
    Lineage2-nek lesz még folytatása Gracia Final után?
  • Csenky
    Ez olyan, mintha az L2-ben két human kaszt lenne, mage meg warrior. Az aionban valóban kevesebb kaszt van, de azért akkoris szorozd meg kettővel amit leírtál. (pl scout: Ranger/Assassin, Wari: Templar/Gladiator...) Arra leszek kíváncsi, hogy mennyi különbség lehet majd egy ranger meg egy másik ranger között. Lehet-e másfelé fejleszteni, nem úgy mint L2-ben, egyforma minden. De elég az offból. :p
  • FickDeineStory
    a beta tesztnek már novemberbe vége lett november 20-tól vagy 21-től live client van. Elég ellent mondásos hírek vannak a népszerűségéről, egy ismerősöm játszott v még talán játszik vele vmi ismerősének van 1 koreai account-ja. Azt mondja 142 szerver van és általába ez mind full. Több nagyobb mmorpg fórumon és cikkekbe lehet olvasni, hogy 6,5kk-t adtak el belőle pre-oder-be és 6kk játékossal kezdett a játék. De vannak akik 500k-800k játékost mondanak szóval nem lehet tudni semmit. Például wow-ot is beharangozzák nagy számokkal, de a szerver limiteket az LK kijövetelével 2,5k-ról 2k-ra levitték és van 128 európai szerver meg ehez mondanak kb 2,5kk játékost illetve a kínaiak kb fele akik itt farmolnak ami megint kb 2,5kk (ha a blizzard adatait nézzük) Egy szó mint száz szerintem mindenegyik kiadó hazudik a játékosait v előfizetőit illetően.
  • voloume
    elvileg 170.000-en játszanak bétán.. szóval biztos nem szar :)
  • L2Goku
    Hát én felmentem az Oldalra : Wari , Mage , Priest , Scout. Ez 4 akkár hogy is számolom :D
  • MeoH #79388
    Goku, 8 class van.
  • L2Goku
    Paff:D kicsit off. Gondoltam AION legalább szép lesz ha már nemjó. Néztem róla 1-2 videót hát.... WOW 2 KB :D meg az a 4 Class nemvalami SOK:D

BTW Eladó Time Card!
  • Endaer
    ugye tudod, hogy a pokolba valtottal jegyet? aki L2zik, ugyis elkarhozik :)

szerk:
    ja, es rakot is okoz. garantaltan attetest.