88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• solyomb
    Eddig Dark volt rajta és azonosat sebzett az npcbe. Elsőre azt vágtam volna rá, hogy biztos 80-s kőből raktad rá, és a leírás ellenére van különbség a 76-s és a 80-s kő között, de ha lenne is az nem 30%:) Egészen véletlenül nem lehet, hogy volt rajtad empo herb mikor 1200-t lőttél?:)
  • BaLeeX
    Ha elfoglalsz egy fortress-t akkor tudsz kötni valami szerződést az adott régió várurával.
    Meg tudja valaki mondani, hogy ez pontosan mire jó és hogyan működik?

Sőt, ha valaki még azt is leírná, hogy miben jobb egy "Control room"-os fortress és hogyan kell az ilyet elfoglalni az még jobb lenne. :)
    Hallottam valami olyasmit, hogy 3. kasztos törpe kell hozzá de nem volt teljes az info.

Kösz.
  • BEAST #79583
    Valoban :D:D
  • Endaer
    waaaa, elirtam csoppet :D

szoval a spoilos sps nagyobb szaki mindenkinel
  • Endaer
    max a wikipedia szerint :) a spoilos spsnel nagyobb szaki mindenkinel
  • nlaci86
    Sajnos LineageII-ből se, pedig esélyes lennél:P
  • Endaer
    matekbol asszem nem osztanak nobel dijat, pedig te legalabb hasznalod amit a suliban tanultal :)
  • nlaci86
    Neked is köszi az értelmetlen postot, a véleményem az ilyesmiről lejjebb kifejtettem.
    A kérdés Sancinak szólt, és a sebzés összehasonlításnak lett odaírva. A lényeg hogy 30%al kisebbet sebeztem vele. Vajon ő is? Tudod, ami mobokra kisebbett lő az emberekre is. Nyilván nem a szaros 70es mobokat akarom vele farmolni. Mégse írhatom hogy mennyit sebez emberre mert az nem összehasonlítható ilyen egyszerűen. Remélem retardbiztos ezúttal a megfogalmazás. A normális válaszokat előre köszönöm, habár sokaknak tudom ez komoly nehézséget jelent...
  • GAthersw
    Én? Kizárt, már C1ben offon botoztam :P (az kétségtelen, hogy HSC-n is botoztam, de ott már nem volt tanulnivaló)
  • solyomb
    Azért hogy megnyugtassam a néha hüledező embereket, hogy milyen kérdéseket is tudnak itt feltenni a lelkes kezdők, vagy Free szerveren játszók, azoknak íme egy műremek:)

"Ismeri innen vki L2 Frintezza-t? Ha igen, tudjátok lehet-e rá botot rakni?"

Utobbi időbe pedig, leginkább csak olyn volt szerencsém pvpzni, meg max a hitetlen visszaflagelő fogyikat irtottam le a helyemről:) És még továbbra is van miben fejlődni:)
  • MeoH #79575
    Nem hazudik. El van varazsolva...
  • daemonervosa
    szeretek ilyen postot olvasni :)

+1
  • Psychedelic #79573
    Egy kicsit még akkor járj utána a wow-os infoknak, mert mindenki tudja, hogy ide jársz hazudni, de ha blizz 2k-ra vitte le a szervereken a max ember számot, akkor hogy lehet, hogy 5k-s szerverek futnak jelenleg is?
    Bár itt szerintem mindenki leszarja ezt magasrol nem is tudom mit akarsz itt nap mint nap bizonygatni, de adok 1 linket neked http://www.warcraftrealms.com/census.php
    Nézegesd meg, hogy milyen számokat mutat, hány db szerver van stb., mennyi a szervereken a 80-as szintü karakterek száma, vedd hozza hogy 99%-ban itt 1 ember 1 accal jatszik, aztan gyere ide vissza ontani a faszságaidat.
    Amugy low szerver jelenleg 2 van, azokon 2000 alatti a népesség, locked az 5000+ jelenleg 10 db, + van kb 60-70 eközött, és ez csak az angol nyelvü EU szerverek.
    Plz, olyan forumba járj hazudni amit nem olvasok, mert a buta emberek feldühitenek, és te az vagy.
  • Endaer
    mindig vmi szar +10patk +10hp-s augmentet kapsz almodban? :)
  • Gordis2k
    Kibasz sokat és eszméletlen jól:). Lehet amugy nekem nyóc:)

Azért Truby mert a Novátol betojtam és Quitoltam még tavaly.
  • Epszilon
    Ez nálam egy csúnya NF-es berögződés, éjszakánként mindig A-U-G-M-E-N-T -re ébredek rémálom!
  • Endaer
    1 Olympias video meg vagy 5+ PvE-s kep postolasa utan szerintem konnyu felreerteni... nem mindenki jatszott egy szerveren Sancival igy nem tudhatja Tis hogy Sanci mennyit pvpzik egyebkent (utolso emlekeim szerint sokat, es jol).
  • Endaer
    A-U-G-M-E-N-T, nem aGument, az elmult egy hetben mar harmadjara probalom elfogadtatni veled :)
  • Epszilon
    Ez ugyan nem oldal, de a nagy része itt van! Persze nem a létező összes agument csak a skillek.
  • TruBy
    Jah DMX, te meg hagyd már rá a hóbortos képeid linkelését, mert vagy 50000-szer láttuk már blahon őket. Túl sok picture in the thread ment az agyadra. Elég ha leírod a szöveget, nem kell kép is hozzá...Inkább linkeld, hogy hanyas vagy, és hogy történt-e vmi érdekes veled.
    Előre is köszönöm.
  • TruBy
    Nem is mondtatok még semmit a jó kis orosz naptáramra
    BTW valaki tudna linkelni egy oldalt, amin fent van az összes létező augment, ami kijöhet? Gordi anno nagyon segítőkész voltál, minden új információval tömted a fórumot, mi lett most? Nagyon nem pezseg itt semmi a sok drámán kívül :).
  • Gordis2k
    Gondolod a Sanci mobokra lövöldöz?
  • nlaci86
    Neked ez jól sebez? Nekem jött ilyen 110-es poweres, de csak 800akat lőttem vele, míg a wind és a holy nukeom 1200akat sebez ugyanazokra a semmirenemresistes mobokra:S
  • Endaer
    vigyazz ra, nehogy teljesen kiforduljon onmagabol! :)
  • FickDeineStory
    ezt Endaer-től kérdezd én úgy másoltambe ahogy ott volt:)
  • FickDeineStory
    hát na szóval nem jó, de például hallottam, hogy sokan az oroszok közül akik itt játszottak az orosz off-on kezdték újra. Tehát elsősorba az amcsi szerverek vesztettek a játékosokból, de viszont az orosz szerverek meg elég szépen összeszedték a játékosokat.

de a blizzard is mint írtam csökkentette -20%-kal a slotjai számát (2500ról 2000re) az LK kijövetele óta és 1 új szervert csinált tehát azok a szerverek is úgy tudják csak tartani a full, heavy illetve normal forgalmakat és ahogy körbe kérdezősködtem ott is azt mondják, hogy már nagyon kevés új játékos megy wow-zni.

De hát majd meglátjuk mi lesz tovább:)
  • TruBy
    Túl sokat partyzott görögökkel...
  • daemonervosa
    jott helyette lvl10 es doom :P hasonloan használható
  • Endaer
    Ez a xaxaxaxa egy ujabb ok arra, hogy utaljalak. Ilyet csak a budos gorog (esetleg orosz) gyokerek irnak. Up to you bro.
  • pharao
    Xaxaxaxa nekem is ez jött ki anno, egyböl töröltem is... mondjuk prophetnek is sokat ér... (legalább magic skill lenne)
  • solyomb
    Miért lenne fail? Eddig dark volt rajta, most eljátszottam pár követ hátha jön water, de már a wind/ earth kombo se rossz mert arra kevesebb a rezist. A water mindenképp kell a lovamhoz, a nuke meg nem lesz rosszabb, attol még mert nem water alapú, csak nem kapja meg az attributebol származó pluszt
  • voloume
    na ezér kellet water :) stone + water = fail ?

ui.: a hangsúly a kérdőjelen van "?"!
  • solyomb

Nekem csak 1,2 jött:(

;)
  • daemonervosa
    WOW
    +2,1 accuracy ! mostmár biztos mindent eltalálok a prophettel ;>

• darkmenx
    "UI.:loptamanevemnervóza tudnál berakni képet magadról fejjel lefelé is? :P"

az elejerol annyit, hogy daemonervosa nevvel egyedul van az egesz interneten viszont dragster meg sonic van sokezer btw. anno az arc is egy egyuttesrol huzta a nevet (anorexia nervosa.) ezek fenyeben: get some OC* faggot.

OC* = original content.

• daemonervosa
    nem
  • dragster
    Error én azokra az esetekre gondolok amikor valaki feltesz 1 kérdést,pl IOPon hol van xy npc (csak 1 példa) erre a válasz az esetek 90%ban az,hogy tuti freen játszol teleportáltasd oda magad kekeke + auhauhauh...
    Holott a kérdés nem az,hogy l2jpwnage szerveren hogy lehetek én az isten. Valaki idejön és szeretne tapasztalatot gyüjteni party bulid,dyeozás,etc terén akkor lehet neki válaszoni max ha freen játszik és nem úgy működnek a dolgok így járt. Amnezia forumon is volt offos ember aki quest után érdeklődött (lehet pont te voltál) mégse lett kianyázva "takarodjál az offos haverjaidhoz ez itt freeshard forum".
    Értem én,hogy ez is 1 kis zárt közösség,de nem feltétlenül kell egyből elküldeni a faszba az úgymond kivülállóklat.
    UI.:loptamanevemnervóza tudnál berakni képet magadról fejjel lefelé is? :P
  • TruBy
    Mondjuk elég szép calendarokat talaltam az oldalon...

Remélem majd lehet látni a képet, nem csak béka lesz...Ha SG galériába töltök fel képet, és onnan linkelem, az tökéletes, minden más helyről béka. Kíványcsi leszek, lehet-e majd látni. :P
  • aalat
    Szanalmas volt, hogy 160 ember nem birt berohanni a vegen.. egyszeruen nem ertem, keptelenseg osszetartani a cc-t, egyszeruen szarnak ra az emberek.. vagy nemtom, azert ja, gf es grat a varhoz!
  • ErrOrHUN
    ezt nem értem. magyaráztok, hogy info 0, pedig csak a keresőbe kéne beirni amire kiváncsi vagy. valszeg több infót találsz itt, mint a hivatalos oldalon.