88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Voyager5
    "Ez olyan, mint dino csontvázakat széttörni a múzeumban"

Ez a hasonlat
  • Endaer
    Sose öltem legiteket! :( Ez olyan, mint dino csontvázakat széttörni a múzeumban, ráadásul tudod, hogy semmi bajom a legitekkel.
    Az a művészet, legitként játszani, nem úgy ahogy a többség teszi...
  • ErrOrHUN
    odáig enm jutok el, hogy normálisan le legyen renderelve :D
  • kelempac
    Fick

csak érdeklődés:
    Ha folyamatosan csak csesztetnek érte, pluszban nem érdekel senkit rajtad kívül(itt még a legitek(0,01%) és sétálók(99,99%) arány sincs meg amiből jó kis flame szokott lenni), konkrétan nem okoz változást(nem segít) sem a te játékodban sem senki máséban, francért erőlteted?

Nem értem mit akarsz bizonyítani és azt sem, hogy kinek.
    Kinek lesz attól jobb ha 20 millióan játszanak Aiont 15millióan Lineage2-t és 5000billióan Wow-ot? Kinek segít ez itt bármit is?
    Gordi megtudja ezeket az infókat és visszatér?
    Darkmenx kardjába dől?

Inkább játszál, minthogy az NCsoft anyagi helyzetét elemzed(hány 10 méteres limót tudnának veni 2 hónap alatt, ha Eander nem öl le minden legitet? -házi feladat) - lehet, hogy normálisabb lesz veled mindenki.

Mielőtt bejönne a kérdés, hogy az én legites postjaimnál ugyanez:
    Ha beszélünk róla, hogy legit módon is lehet boldogulni(nem ugyanolyan gyorsan mint sétálva) hátha leszünk többen.( Rám itt privátban üzentek, hogy lehet boldogulni, tanácsot adtak stb.)
  • Endaer
    content > editing
    naaaaaa, legalabb az en kedvemert!
  • FickDeineStory
    http://plaza.plaync.co.kr/ncnews/view?articleID=268

google translator --->

Moscow, Russia 17 days from the publishers' Innovators Bar Systems' and signed a publishing contract
    -- Russia and CIS region this fall to start scheduled services

[July 18, 2008] ㈜ NCsoft (gimtaekjin representative, www.ncsoft.net) is in Moscow on April 17 (Reuters) - Russia's largest game peobeulrisyeoin Innovators Bar Systems (NYSE gebokeu syakiseuyan, innovasystems.ru) Lineage 2, and Russia formally announced the signing of an agreement licensing services.

In the meantime, Russia in the online game Lineage 2 is one of the most popular, but not a formal contract maetji private server (fake games) through the use has been controversial. But the length of the contract through a legitimate service opens at the clue to resolving the issues for fake games are expected to be answered.

Founded in 2005 Innovators Systems is a high level of localization and reliable service capable of Russia's best game as a distribution company, this contract through the fall this year from Russia and CIS (Russia, a Commonwealth of Independent States) region, Lineage 2 The service.

Innovators of the Bar gebokeu syakiseuyan Systems (Gevork Sarkisyan) CEO ", beating other competitors in Russia, NCsoft's excited to be selected as partners," "Our partnership with Russia is NCsoft users to interact with people Lineage 2 to a higher level of jegonghalsu there, "he said.

NCsoft gimtaekjin president of "Lineage 2 in Russia are very glad to be able to legally serve," "The Russians advance to the Eastern European region as a foothold into the future, as a service to keep ahead with expansion plans," he said.

# # #

[Resources]
    * For NCsoft
    NCsoft (KSE: 036570.KS) is the world's leading technology publishing capabilities and a strong network of holding a global leader in online game development and publishing. Headquartered in Seoul, Republic of Korea was founded in 1997, the last 10 years in North America, Europe, Japan, China, Taiwan, Thailand and major areas of development studios and offices built up through extensive global network. One of the world's most successful online games, Lineage and Lineage 2, birothaeseo, gildeuwo, City of Heroes / bilreon, deonjeon runner, Gary Richard Oh, and the best tabyulrarasa worldwide online gaming service. For more information about NCsoft visit www.ncsoft.com unknown.

* Innovators Bar Systems (InnovaSystems) for
    Innovators in Russia is the biggest game publishers Bar Systems, the Korean online game RF Online, R2 Fortress 2 and online services. Aces are online and publishing Russia's most anticipated novels to prepare Lineage 2, but is five games to the Russian market in 2009 for publishing a new negotiating partner company. Bars are Innovators Systems NCsoft, CCR, NHN, entertainment and yedang have a close partnership.

amúgy viszont kívánom
  • ErrOrHUN
    videot eddig sem azért nem csináltam, mert nincs alapanyag, hanem mert se időm, se tehetségem hozzá :D (kb 60 gigányi cucc)
    top pvp partykba kb lehetetlen bejutni, mert itt fix partyk vannak. majd főzünk abból amink van :P (BDt már szereztem)
  • Chryst64
    coinokhoz link ha kell valaki masnak is: link
  • Endaer
    Ha nem csinalsz ezentul videokat, vagy nem leszel benne a top pvps partik videoiban, oda a maradek 10% elotti tekintelyed is. Most mar johet a "bizonyitek, nem igeret" :>
  • MeoH #79616
    Az seggbe... Es meglepodnek, ha sikerulne :P

Hehe... bist vs hokaly Izgi lesz:P
  • TruBy
    Huzom ijjaszt, segbe leszel durrogtatva!
  • ErrOrHUN
    az uccsó közös képünk :D

• MeoH #79613
    Na ez a problema. A jatekosok 90% semmi hasznat nem veszi...
    Ui: nableg0t, truby meg 1 kok.
  • pharao
    Mert disz iz for legiccc!?
  • ooorrrsss
    Baromság az egész! ...miért nem tudtak inkabb megint 5 nyalokat adni
  • ErrOrHUN
    csak 90%, a maradék 10 érti :D
  • Endaer
    Inkabb koszond meg, hogy kifejtos postjaimmal hatteret adok az 1 szavaidnak es ettol talan nem nez mindenki bekepzelt faszfejnek. :)
  • ErrOrHUN
    látod, én ezt leirtam 1 szóban három pontban meg egy vigyorban :P
  • Endaer
    A First fenykora az volt amikor az ICA meat shieldkent hasznalta oket. Elotte is, utana is easy frag volt minden valamire valo klan szamara. HA tenyleg visszajonne par ember, akkor is max az RR ellen mehetnenek, akik raadasul naluk is nyomibbak (3 S-grades v 1 A-grades es videot csinalnak belole meg hasonlok). Legalabb egy eve mar (tehat mar a transfereket megelozoen) , hogy Sieghardt/Sayha = LOL, egy retail szerver free szinvonallal.
  • BaalKain
    Ekkora idiótaságot mint ez az event...
  • ErrOrHUN
    akkor sem birtak semmitsem csinálni, mikor nem volt ellen :D
  • darkmenx
    a 2. vezeruk nelkul.
  • solyomb
    Ilydian is visszatér?:D
  • darkmenx
    nem birtak a competitiont az elfek vezere nelkul. no offense :D
  • ErrOrHUN
    visszatérnek... :D
  • Gordis2k
    Igen egyrészt rámirtak nem kevesen MSNen, másrész tök véletlenül felmentem First forumra tegnap valami kapcsán és azon kaptam magam, hogy kb 200 comment volt aznap. Nekem is úgy tünt készül valami! Utánajárok.
  • BaLeeX
    Igen akkor erre gondolt, így már világos, kösz Gordi!
  • darkmenx
    biztos csak en nem lattam sehol utalast ra, hogy oroszoknal nyitnak off szervereket (plusz senki akit kerdeztem eddig rola), http://4game.ru/ ez az oldal viszont meg mindig egy kibaszott free-szerver farmnak nez ki tehat max. meghaxoltak valami azsiai szervert es annak futtatjak a filejait igy amig nem mutatsz rola hivatalos hirt ne ird a faszsagaidat tovabb. es igen plaync.comon is valahogy elfelejtettek hirul adni, hogy elinditottuk az orosz lineage2'ski'-t.

ismet csak a KURVA ANYAD. inkabb takarodj vissza a wowosokat boldogitani.
  • FickDeineStory
    Egy orosz ismerős mondta, hogy az első két napon 100 ezren regeltek, akkor még 5 vagy 6 szerver volt most már van 9. Azt mondta, hogy dual box nem elérhető és havi 7 euro-ért lehet kétszeres xp-vel fejlődni. Amúgy ez itt úgy van meg csinálva mint a legtöbb koreai játéknál, hogy a játék önmagába ingyenesen letölthető és játszható, de bizonyos extra-kat pénzért be lehet szerezni. Ilyen licenszelt l2 szerverből ahogy tudom ázsiába sok van állítólag 50 ezer dollárt kell utána fizetni (évente v havonta ezt nem tudom).

Azt nem értem ide miért nem csinálnak ilyen rendszert. Mikor egész ázsiába ilyen az l2.
  • FickDeineStory
    igazad van, ha folytatni akarja én ott folytatom, csak gondoltam, úgyis itt fogja a választ keresni:)
  • solyomb
    Valami készülődik, kb 5-n írtak rám régi firstösök közül, hogy mizu, és hogy ugye nem transferelek el, mert újra lesz first, te erről hallottál valamit, hogy smint? Elmegy a nova és újra előbújnak majd?
  • Gordis2k
    Nem érteted félre Akkor lehet a castély dungeonjaiban Raideket farmolni ha a vár szerződést köt egy a közelében lévő fortressel.
  • BaLeeX
    Kösz mindenkinek a tippeket.

Ezt a szerződéses dolgot azért kérdeztem mert Teon-on az Innandril kastély aktuális tulaja állandóan valami szerződést akart az előző klánunkkal kötni, mikor elfoglaltuk a White Sand fortresst, és valami olyasmit mondott, hogy csak ekkor tudnak bejutni valami dungeonba, meg mi is. Bár lehet én értettem félre valamit, de valami miatt fontos volt ez a dolog nekik szóval valaminek lennie kell.

Amúgy erről van szó: scr
  • Lehuzlak
    Hi!

Kell vkinek get a pet Questhez walker script?
    tegnap bohóckodtam össze nagy unalmamban...
  • Tüskés
    Véleményem szerint ezt a témát a wow-os fórumon vitassátok meg.
  • FickDeineStory
    én csak azt írtam le amit a wow-os társaid mondtak. Ebből csak az a vicces, hogy nálatok 10ből 10 ember más adatot mond és mindenki állítja, hogy neki igaza van:D. A másik, ott is ott van a rengeteg farmer party, sajnos már a második nap mikor beléptem a játékba tapasztaltam...

Sőt amennyire ott a városokba nyomassák a botok a shout-ot h vegyél gold-ot kicsit az is durva lehet én voltam rossz szerveren, de nem hiszem, hogy pont a magyarok lennének a nagy felvásárlók (mert ahol voltam ott jó rész magyarok voltak).

A másik ez a WCR csak karakter számot mér és remélem, hogy tudod, hogy nálatok is lehet 1 account-ból több karakter generálni aszem 1re 10-et összesen meg 50-et ha jól tudom. és a WCR ezeket mind külön karakternek számolja, és amennyire menő dolog nálatok twink meg alt meg mit tudom én milyen karaktereket felhúzni ezeket a WCR-es számokat legalább 5-el oszd el.

ja és pár percel ezelőtt szándékoztam lemérni az online játékosok számát a wow-ba:

Hellscream: Ally: 370 karakter Horde: 204 karakter
    Twisting Nether: Horde: 294 karakter
    Ragnaros: Ally: 233 karakter

ezeket kb 9:30kor mértem majd később is meg nézem (de nem hiszem, hogy 20 v 30szorosára ugranának az online játékosok számai a különböző szervereken)
  • TruBy
    Nincs szerződés a vár urával, nem kell hozzá maestro, mi a lvl 55-os torpevel is ugyanugy lecsaptuk a biztositekot. Control room card kell hozza, amit a tuzelo torpek dobnak. Es sztem tobb repu pontot ad foglalaskor a control room-os, mint a sima, vagy lehet jobb clan skillt :)
    Jah es azert jo ha torpe csinalja a control room-os szutykot, mert 90% rá az esély, hogy eltalálja a számkombinációt.
  • pharao
    Nem kell hozzá 3rd classos törp. Én egy 5X-es craftossal kikapcsoltam gond nélkül a rendszert...
  • cece
    Szerintem a sajtos quest-et kell megcsinálnia a törpének előtte...(bocsi de én vissza olvastam és azóta is jót mulatok rajta)

És igen lehet szerződést kötni a vár urával, kaptok tőle nepáli extra csúszóst, hogy ne fájjon annyira.

A lényeg, nincs semmi szerződés, a fortress működése független a vártól, talán majd a kövi krónikában lesz valami szerepe.
    A törpe pedig ahhoz kell, hogy a kiütött control cardokat átvéve (bárki kiütheti ezeket, a control room közelében lévő mobokból) bent kikapcsolja a dolgokat. A harmadik kasztban nem vagyok 100% aki velünk volt törpe az mind maestro.
  • nlaci86
    Mindegyik 76os kőből volt, 2 különböző AM-en és egymás után lőttem velük. Tuti hogy kisebbet sebzett. Én is rá voltam indulva hogy dejó Earth ellen nem lesz védelem, feltolom a fegyot is arra, de ha alapból kisebbet lő mint a Hurricane akkor inkább leveszem. Így 300 kő után visszajött a holy lövésem újra, ami ugyanannyit sebez mint a windes. Kaptam közben aura flasht is 900 rangevel, az is "1200"at lőtt:)
    De ha neked ugyanolyan erős mint a többi, akkor a damage is random ugyanolyan poweres skilleknel meg a reuse is:S Faxom se érti ezt az augment rendszert...