Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
fuck mmo's..i.,
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ha nekem mondjuk dark atrib van a fegyveremen, és inditok egy healert, rontja bármivel is a nukeját illetve a healjét? Szal negativba is számol az atrib, vagy csak pozitivba?
5db 15 day GameCard EU ver. - 1500 huf/db
The Life is a Game. Yust play it!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
egyiken 70korul human toros meg 60korul buffer
masikon spoilos meg egy buffer nagyobb szintu
15koruk adoaadom mind2ot pm eket privatba
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
Én csak azért irtam vissza mert zavart ez:btw l2 Nvidia enginet tamogatja, ergo azzal fog jobban menni😊
Nem vok ati/amd fan...mindig azt veszem ami jobban megéri..most pl:8800gtsem van....😊 Nha off.
WTB Adena@teon
Alaplap: Gigabyte GA-EP45-DS3P
Processzor: INTEL Core2 Duo E8400
Memória: CSX 4096MB DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT
VGA: GAINWARD 9597-BLISS HD4870 1GB DDR5 PCIE vagy ha olcsóbban meg akarod úszni akkor elég egy 512es 4850 is.
ODD:SAMSUNG SH-S223Q/BEBN
HDD: Samsung SpinPoint F1 640GB (HD642JJ) vagy WD 300GB VelociRaptor SATA 10K ezzel gyorsabb a betöltés/teleport de elbaszott drága.
PSU: CORSAIR VX450W
CPU cooler: CoolerMaster Hyper212 vagy CM V8
Ház: Tetszés szerint válassz, COOLERMASTER RC-534-KKN2-t tudom ajánlani, de én a szolíd kinézetû házakat szeretem. Ha az nem tetszik akkor keress ami igen, Coolermaster, Gigabyte, Lian Li, Thermaltake, Enermax házak jó minõségûek.
Monitor: Samsung T240HD (ebben beépített tuner is van szóval TVként is üzemel), ha nem kell a full HD elég a 22" akkor meg T220.
01110000 01110010 00110000
amugy nem érdekel, lehet te jobbnak tartod az atit /ne érts félre nekem is van/volt Ati kártyás gépem és nem rosszak/, de en akkoris nvidiat rakok gepbe ha építek , és hidd el nem 1et készítettem már. <<-- éppen ezért írtam , hogy nincs értelme a vitának, mindenki olyat tesz bele amilyet akar, meg amit a pénztárcája elérhetõve tesz számára.
Te pont arra tértél ki amit el akartam kerülni, hogy megvédd az ati kártya becsületét, mint írtam kinek a pap , kinek a paplan..
de ha még kicsit feszegeted ezt a témát akkor biztosan háboru fog kitörni , mert berobban ide vmi hardwarezseni és megmondja a frankót ;>
Trolling is a art.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Nha most egy játéknak a hivatalos oldalára kivan írva h Nvidia,semmit sem jelent....1 úgyis driver függõ...2 seria függõ...szóval....ez igy hülyeség(bocs)
Pl.Crysis Nvidia sponzorált játék...mostani ati(AMD) kártyák...megfordították a dolgot...köszönhetõen a jobb felépítésnek...a jobb driver-nek stb stb
Nvidia évek óta abból él h pénz öl a játékokba amik ez miatt úgy vannak le optimizálva h Nvidia karin jobban menjen..😊
Érdekesség:Crytech(crysis) át pártolt AMD-re😊
/nha most END😊
/end
Trolling is a art.
inkább 38k körül 4850 mint 9800gtx vagy mi😊(csak egy pl volt)
amugy meg prohardware
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
ha annyiból is megáll zsír 😄
nem vagyok én a pénzem ellnesége 😊
ahogy gordi is írta sajnos ez az l2 meló vagy betegség vagy bármi ...
ott állnak a jobbnál jobb játékok és még csak az installig sem jutok el
mindig valahogy l2 lesz minden játszhatnékom van felindulásból
nagy eséllyel l2-n kívül más játék nem fog futni rajta esetleg l2 utóda 😊 aion vagy mittommi
mondhatnám célgép lesz 😄
illetve még a total war szária legújabb darabja az empires vagy mi
csá
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
gordi az sps frost boltja 900-as rangerõl leadva mindenképpen 100%-ban lassítja az ellenfelet mint a varászlat hatása?
vagy debuffként mûködik és van rá esély hogy nem lassít?
régóta nem követem az árakat
lájtosan egy nettó 3 kilóig mennék csak el nyugodt szívvel
afelett már húznám a szám egy gép miatt csak játék céljából
vannak ennél fontosabb dolgok is
ennyibõl kijön egy normális gép?
becsszó tényleg nem tudom
néztem egy konfigot ami tetszik de csak a gép volt bruttó 450
meg ott van még a monitor is
asszonynak említettem, hogy mi lenne ha meglepném magam karácsonyra vele
szótlanul benyúlt a konyhaszekrény fiókjába és kivett egy kanalat 😊
(mert mint tudjuk, ha kanállal vágják ki a szíved az rosszabb mert tompa és jobban fáj 😄 )
szal az kilõve
tényleg kb 300-ig lehetõleg akkor már monitorral együtt
ennyibõl kijön egy jó konfig ami bírja ezt a távolságon alapuló effektet stb? viz csillogás, stb stb
köszi
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide