Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
YARLY, chronic joy és még páran mondták, hogy csak azért ölik le a népet nehogy beninjázzanak ébreszteni, miután felrezeltek és mondták várjunk ülve daggerrel a kézben és nem lesz gond ezek után uszítottad õket.

Másrészt bár nem voltam jelen a ved, morfonzos történésekkor, nem azért lettek kiléptetve a klánból mert veled játszanak, hanem mert te futtattad õket és a nevükben clanchateztél, tudomásom szerint meg is lett mondva, hogy csak addig kell kilépni velük amíg te futtatod õket. Sõt amikor cabrio kellett nekik már untaggedek voltak/tam és akkoriban a partynk pont jó volt oda, szóltak, mentünk is segíteni. Shadékkel pedig szerintem senkinek nincs baja, õk nem tehettek semmirõl tegnap.

01110000 01110010 00110000

Tüskés
"Even if you delete your subclass, the corresponding acquired skill(s) will not be deleted." (Hellbound update leírásánál az l2 honlapról)

Idyll

Huh, pár percen belül kaptam 3 lehetõséget is. Egyiket elfogadtam, de köszönöm a többi a felajánlónak is 😊
Endaer
csak a Te kedvedert GAther, had kezdjem igy: ORLY?

Te szemely szerint GAther nem erdemelted meg, ezt belatom, de mindig vannak aldozatok, es sajnos a rossz oldalon alltal. Majd ha a Nova eltransferel, Unimukk szerver lesz, megosztva a Rituallal. Micsoda kilatasok!
Vannak Szajhan, akik barataim. Kevesen, de nem azert, mert nem lehetnek joban mindenkivel... en gyomlalok erosen, azt hiszem ezt nem vonhatjatok ketsegbe ti sem. Lassuk, mi is tortent?

Vannak meg Szajhan barataim:
Ved, Morfonz: kirugtatok a barataimat Unimukkbol, mikor kiderult hogy velem jatszanak.
Archen, Shadout: meg nem tisztazott, hogy visszaveszitek-e oket, mert a barataim es segitem oket mindennel amivel tudom (es ez kolcsonos, I <3 Shad&Archen).
Lucita: egy regi baratom karaktere, amerikaban dolgozik mar egy eve, az accountjat fizeti de nem jatszik - felhuztam ra egy bishopot mert ez kellett Ved es Morfonz melle. (Ha lepkztok barkit kozuluk, nem velem basztok ki, a barataimmal.)
Mivel eddig mar nem egy baratomat erte atrocitas az Unimukkerek reszerol, tetezve az egyebkent is ellenem taplalt vak utalatot, MINDOSSZE AZERT MERT KORABBAN KIJELENTETTEM: A MAGYAR L2 JATEKOSOKKAL NEM NYUJT ELEGENDO OROMOT A JATEK, mar mondhatjuk azt, hogy nyiltsisakos haborut inditottatok ellenem es szivattatok a barataimat, akiknek semmi bajuk nem volt az Uni-val, es engem se zavart hogy veletek egy klanban vannak. Ezek utan, most azt hiszitek, hogy en kolosszalis seggfej vagyok, hogy ilyen elozmenyek utan keresztbe teszek nektek? Mikor egy idoben meg kepviseltem is a magyarokat? (En meg emlekszem, mikor Milkaek fikaztak Sondit hogy milyen fasz amiert keruli a magyarokat ICA ventrin, aztan Milka is elkezdte ezt csinalni, tobbet volt az amcsikkal mint magyarokkal, ott is ment a susmus, aztan lam, mar engem is utaltok egy joideje...) ennek a sok szarnak a vegen most egyszeruen kibaszottul nevetseges, naiv dolog, hogy azt hittetek, nem lapatolok vissza egy keveset a ram ontott szarbol. Marcius ota nem jatszom a szerveren igazabol, meg az unimukknal is nagyobb nonfaktor vagyok a szerver eletet tekintve, es meg ezek utan is en nyomlak le titeket... vicc, hogy ennyire jutottatok a nagy magyar klanotokkal. Vagyis, mar a masodikkal.
Seggnyalasrol meg annyit, hogy szerintetek en, aki olyan vagyok amilyen (hasznaljatok barmilyen jelzot kedvetek szerint), en kepes vagyok arra, hogy barkinek benyaljak? Gordi, O nyalt mindenhova, ezert voltak kapcsolatai. En csak annyira voltam fair mindenkivel, amennyire tudtam, es most veletek is csak pont annyira voltam unfair.
De nem is ertem, mire ez a nagy anyazas, vegtere is, ez csak egy jatek, nem ezt mondjatok mindig? <#ejnye1>

Mucmuc (kesz szegyen ez a nev): van eletem, az eladott karakteremert es cuccaiert raadasul olyan eletem van, amibol vidaman vehetnek amerikai repjegyet oda-vissza is. De nem fogom, mert latom, hogy szuksegetek van ram (<#mf1>), es meg van azert mas tennivalom L2-n kivul is. <#smile>

Fragstar: a post legelejen az az egy kis kep megvalaszolja a kerdesed?

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Hello!

Küldene egy trial meghíhót valaki (vagy minek is nevezik)?
PM-ben adok email címet.

Köszi elõre is.
GAthersw
Érdekes, egészen addig amíg nem kezdtél szart keverni õk maguk mondták, hogy megbökhetjük, pedig én nem untaggeltem. Fel is rezelték a PPmet, rendesek voltak. Tudtommal amúgy én nem mondtalak el téged semminek egészen a tegnap esti akciódig, úgyhogy nem tudom honnan árad belõled ez az útálat, de mint mondtam nem is érdekel.

A "megérdemeltétek"-et meg szerintem felejtsd el, bár a te kis fejedben biztos le tudod vezetni miért is érdemeltük meg.

Endaer
Megvmi: A Novanak a magyar klan emlitese elegendo volt a pkra, es ez viszont nem nekem koszonheto, hanem annak, ahogyan Gordi belevezetett titeket a szerver korabbi politikai eletebe. Nem en keltettem magyar gyuloletet a Novaban, az mar megvolt irantatok, en csak kihasznaltam.

Endaer
Ha csak 5 napot csusztok emiatt, mar akkor is megerdemeltetek. Eddig is mindenki annak tartott, amit most mondtatok, ugyhogy nem hiszem, hogy a mostani kommentjeitek barmit is szamit vagy er. Annak idejen Gordi egyszer megdicsert, hogy milyen jol kepviseltem a magyarokat az ICAban amikor o bekerult a Nokiahoz es nem volt ideje jatszani. Pontosan annyira kepviselnek minden egyes magyart a mai napig is, HA nem kellene nagyjabol egy eve azt hallgatnom szerintetek milyen szar szemet szar alak vagyok. Oke, most mar legalabb van valami alapja annak, amit mondtatok. Nincs miert lelkiismeretfurdalast ereznem, egy evnyi kemeny munkatok van benne hogy most itt sirdogaljatok az elbaltazott baiumotokert. Ennyit a self ownage-rol.

Sorbon, a velemenyed tiszteletben tartom, elfogadom, szamomra ugyanolyan pozitiv ember vagy mint eddig voltal, ez nem befolyasolt reszemrol semmit.

Gordis2k
2 krónikával ezelõtt az egyik klántársunk bezuzott egy bd subot és megmaradt neki a celes ja.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb
Hehe 11 nap alatt WC lvl 40rõl lvl 76ra😊 Ezzel FPnek meglett az utsó subskillje is, paletta lvl6-s shield, knight ability defense, warrior ability boost CP, Barrier ability Invulnerability😊

Valaki arról tud 100%-s infot mondani - értsd kiprobálta és müködött -, hogyha törlök egy subot a skillek megmaradnak? Mert akkor lehet a wc sub megy a levesbe és indul egy Bishop inkább
FragStaR
felhívhatlak ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

De hisz ez az én számom!!! röff röff röff
GAthersw
Rendkívüli mód kibasztál velünk, nyugi azért nyugodtan aludtam, de mindjárt elmegyek a sarokba sírni. Benyalod magad ide-oda a forró szarig majd erre rázod, hogy milyen kapcsolataid vannak. Emberi kapcsolataid vannak barátom? Kétlem, hogy sokan keresnék egy ilyen sunyi féreg társasáát. Az ellenszenvedet nem tudom mivel vívtam ki, de nem is vagyok rá kíváncsi, a hozzád hasonló emberi nulláktól nem is vágyom többre. A privát beszélgetések közkincsé tételével további szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról (legalábbis az én értékrendem szerint ez tahóság, nemtudom a blah szintû helyeken mi dívik), lelki szemeim elõtt látom, amint a kis képregényed összeállítása közben harsány kacajokat hallatsz és csöködt kis hímtagod vidáman meredezik. Gratulálok, tényleg féreg vagy, remélem a tegnap estinél nem lesz nagyobb örömöd az életedben. Most szívesen elõhúznék végezetük valami fasza blahos fórummenõ klisét, de nem tudok, meghagyom neked, te ettõl vagy "stílusos". Viszont ajánlani tudok egy telefonszámot: +361391-5354

ui.: Én magam is sajnálom, hogy egyáltalán leütéseket pazarlok a nyomorodra, ne aggódj sem az sem ez nem lesz itt sokáig.

L2Goku
Nem jött meg😛 de majd ha leszel ventrin besz 😄 adig érezd jól magad kint😛

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

pharao
Ez már tényleg Self Ownage! Ehhez már én sem tok mit hozzá fûzni...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Endaer ismerlek még anno régi szép ICA-s idõkbõl. Sokat beszélgettünk ventrin is. Éppen ezért soha nem flameltem/komentáltam a fórumon belül zajló hozzászólásokat, mert nem tudtam 100%-osan hogy mi van a háttérben. Sajnos az alábbi megnyílvánulásodból azt kell mondjam te tényleg "beteg" vagy, és ezt halál komolyan mondom. Legnagyobb patkányság ilyen dologgal visszaélni. Anno én se voltam "jóban" DMX-el de ha baium megszúrásáról vagy ilyen dologról volt szó mindig segitettem MINDEN MAGYARNAK szimpátia/ellenszenv nélkül. Tudod ilyen dologgal keresztebetenni nem dicsõség hanem szánalom, és mindezt egy kis flame miatt amit igazán senki nem vesz komolyan. Max egyszer elolvassa aztán továbbsiklik rajta. Sry a hosszú postért, fölösleges reagálni rá, ez az én véleményem. Meglehet kicsit szubjektiv, de ez van.

FragStaR
Most függetlenül attól hogy mit mondtál vagy mit nem a Novának beengedtek volna bárkit is (mármint oké beengedik de bent lepkznak mindenkit) ? Max akkor nem ha veszel tõlük Baium ticket et mondjuk 500 milláért.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Sirch
Gratulálunk!
Ön megnyerte idén az "Év leggerinctelenebb embere" címet. Hiszen mi jellemezhetné legjobban Önt, mint tettei, melyek átgondolatlanságukkal, önelégedettségükkel, és szívtelenségükkel méltán kiérdemelték az emberek nemtetszését. A "Megcsinálták a karimnak a subbossokat, úgyhogy beköpöm õket az enemynek, nehogy megbökhessék Baiumot" terv szépségére ugyan árnyékot vet az "Én vagyok a legbefolyásosabb, muhahaa" vígjátékszerû, monológjának logikai bukfence (a kritikusok szerint nem állítható biztosan, hogy ha mondjuk Gipsz Jakab figyelmeztette volna az enemyt az alt karik kilétére, akkor le se szarják õket), de mindenképpen megérdemelten nyerte meg a díjat, hisz e kicsinyes bosszú érdekében hajlandó volt feláldozni a benne megbízó igaz barátai érdekeit is.
A címre jelölt másik versenyzõ, FlashXP (azért, mert aljas módon le mert PK-zni egy lowlevel botgroupot) nevezését vissza kellett vonnunk, mert kiderült, hogy te jelölted a #77156-os hozzászólásban. Szóval bocsi Flash. Nem vagy elég aljas. Endaer nyert.

ooorrrsss
mivan, szamodra ez a forum az "ÉLET"?! vedd mar magad eszre hogy szanalamas vagy!!!

BANNED

L2Goku
" meglesz a subb késõbb a botnak a subb😄" 😄😄😄: kicsit fáradt vagyok ám 😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
És akkor most ez neked mivel jobb?😄 Õsszintén ? csak magadal baszól ki hogy bebizonyitod egy féreg vagy ennyi 😄 meglesz a subb késõbb a botnak a subb😄 Igazuk volt 1-2 embernek sg n te ténleg fogyatékos vagy😄 És én azt hittem hogy vicceltek, de nem te tényleg az vagy😄
btw velem nem basztál ki csak magaddal😛

Endaer
Minden jo, ha jo a vege..! A kep mindent elmond.

daemonervosa
mentem questelni, csak kiderult 77ig lehet csak :=(

Trolling is a art.

daemonervosa
emu kell szerver walkerhez?
axaoaxao

Trolling is a art.

szerver emu kell walkerhez?
Walkerhez kell szerver emu?
pisztácia
Hi!

Vki megmondaná, hogy milyen dye-t erdemes rakni HK-nak? Helthes fegyó, és tallum heavy szett... mind party,, és pvp-re való dye kellene...

thx elõre is

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Epszilon
<#idiota><#taps>

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

te meg gerike ki az istennel harcoltál ennyi resisttel? 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

L2Goku
Kibeszél itt sárga házról?? : / Néz már utána mielõtt hülyeséget írsz hogy mi az a Sárga Kártyás Ember..... Utána majd írogass.

szted ha a keshanberket nem tudja megjegyezni, akkor a cimedre emlékezni fog? 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Endaer
az sárga ház, nem kártya... angliatól oroszországig a mentálisan hátrányos helyzetûeket tartják ilyen színû állami intézményekben. Holy shit, most ezzel egy kigyúrt ember haragját fogom kivívni, mint ahogy korábban már valakinek beígérted a látogatást? <#wow1>

daemonervosa
1 másodpercen belül kaptam a 2 PMet, azt hittem eldobom az agyam 😄

Trolling is a art.

daemonervosa
nekem volt napom hogy 12/1 meg 9/0 ment fel, axaoaxao

Trolling is a art.

solyomb
29bõl csináltam anno a FP mace-t😊
darkmenx
Olyant mi nem ismerünk 😄

L2Goku
off.
Látszik hogy Sárga kártyád van. És köszi hogy igazoltad az igazam.
Kiszáltam.

9 firestonebõl 9 felment lol ezt ûberelje vki!

Endaer
Koszi, hogy engem igazoltatok - tudtam hogy szamithatok ratok, es lam, mar megint nem a levegobe beszeltem. 😊

L2Goku
Bíztam benne 25-30 év körül van már annyi eszed hogy nem süllyedtél le Bugie szintjére. De látván az ember tévedhet. TT on.

Ray2
QQ More.

MeoH
Talalt.

fuck mmo's..i.,

Epszilon
+1
Bár szerintem neki az a gondja hogy piacolni kell és nem futnak a karik...

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Endaer
Franz es DMX/bugike > Unimukk@Szajha.
Szeva Gathers <#violent>

Hali,

A Steal Essence-nek nincs attribute-ja. Írtam a supportnak, hogy szedjék össze magukat, de le se szarták, as usual 😉 A fire tuti nem ad hozzá, szerintem a dark se. Több OL-t kérdeztem meg ezügyben, de semmi értelmeset nem tudtak mondani...

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

OOG-vel kényelmes az 😊

Ha igen xxdorenxx re pm😊
Teon on tudna v ki kezdo segitseget adni?
MeoH
Remelem, hogy vmi aukcioshaz mert az a kint ulok azt arulok mint a barom iszonyatos nevetseges. De ugy sem az lesz...

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
A legvalószínûbb hogy olyan teleport cucokat árul amivel bárhonnan bárhova lehet teleportálni a MY teleport része lesz valszeg.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)