88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Norbull
    PvP bonus
  • Endaer
    hm, tenyleg nem jo :) szerintem igazabol egyelore nem gyujtottek errol ossze minden infot rendesen, mivel NA szervereken nem olyan nagyon regi dolog, aki tudta mar osszeszedte a sajatjat aztan orult neki es ennyi. De hatha valaki mar csak azert is postol egy megfelelo linket hogy bebizonyitsa, tevedtem. :))
  • BaLeeX
    Ez nem az szerintem. Ezt én is néztem, ez a masterwork extrák leírása meg a +4 felett kapható bónuszok. Vagy nem?
  • Endaer
    Ez nem jo?
  • BaLeeX
    Tudtok valami olyan oldalt amin pontosan le van írva, hogy melyik tipusu fegyóra milyen pvp enchantot lehet tenni?

Ezt találtam, de itt csak fel vannak sorolva és nincsen leírva, hogy konkrétan melyikre milyen megy. Speciel a dual kard érdekelne bár legjobb lenne egy olyan táblázat amibe bentvan mind.
  • darkmenx
    cursed weapon az cursed weapon akar zarichet ir akar akamanaht szerintem mindenkinek leesett csak captain obvious akarta nyomatekositani, hogy azon a kepen bizony AKAMANAH van, ha nem lett volna mar eloszor is eleg feltuno.

btw. nem flame akart lenni az elejen de az ilyen CW kepeket meg 2 eve divat volt postolni mostmar csak ilyen "THE GAME"
  • ooorrrsss
    azigen vicc hogy ti miken tudtok flamelni...
  • Endaer
    Ha megnezed a screenshotjat, meg rajta azt a kemeny webhax-angolt amit eload, akkor a kerdesem: szerinted 100%, hogy pontosan erti amit irtal?
  • darkmenx
    ugyanazon skillek, ugyanazon stat (nagyon csekely elteressel), map ugyanugy jelzi (huntoljak mindkettot [ha nem dead-szerveren botozol])

THE GAME

you just lost it.
  • BaalKain
    Hazudik itt össze-vissza :)
  • L2Goku
    Akamanah de semmi gond.
  • darkmenx
    +1
  • bugike
    mire te 80as leszel, giran armor shopban lehet venni az s80at 20kk adenaert ^^

zaricherol annyit, h engem 2nap alatt majdnem 2x wipeoltak ki vele 2 kulonbozo ember es a partymban 2embernel is volt par nappal ezelott :)
  • ooorrrsss
    <3 Megan Fox
  • daemonervosa
    ilyen az en karimnal is volt 2 napja :P
  • L2Goku
  • Epszilon
    Igen.
  • FinalNaSa
    BTW WTB +6MA gloves,boots @ Franz!!
    Ha van vkinek ismeröse akinek van szoljon plz. köszi
  • Gordis2k
    Arcane????
  • Epszilon
    Csak a stoneozás miatt éri meg ez így van, de aki pvp-zni akar annak kell egy MA vagy s80, mert egy sws is simán lelövi. Dc robe már nem olyan jó esetleg akkor ha úgy tudsz nukolni, hogy nincs aki visszalőjön mert nem te vagy a first target.
    Én se szeretek MA-t hordani mert az stsnek alapból kicsi a castingja, de még mindig jobb mintha leszednek két lövésből, ha van elég support akkor azért elviselhető!
  • daemonervosa
    dc mage 2 hit , MA val talan kibír 4et ha van rajta megfelelő attribute. és ha már a számoknál tartunk: 4 dex 5 speed, szoval : 5 speed vagy 80 casting?

280 casting különbség van nem 400.

+100 pdef,
    +200 mana,
    +50% stun resist
    +40% cancel interrupt.

MA imho.
  • pharao
    MA egy kalap Szar! DC-hez képest -400 C.speed és csak a stoneozás miatt éri meg woooow... Dyeozás? +4 wit (több fölösleges, Rezelni nem rezelsz jobban és így is full buffban DC robe-ban 1640+ C.speed) +4 CON és +4 DEX (Elf vagy, legyen futo speeded és Shield def-ed...)

U.I.: MA-t csak az vegyen, aki nem tudja mire elkölteni a pénzét, én inkább S80-ra gyüjtök...
  • Strahd_
    thx az infot
  • daemonervosa
    casting speed miatt jobb, csak

-kevesebb mana
    - nincs attrbute def
    - kevesebb pdef
    - nincs casting cancel -50% /kb 10% van/
    - stun resist
  • Strahd_
    DC nem jobb a casting speed miatt az EE re mint az MA?
  • Strahd_
    Amit daemonervosa irt ;) +5 wit hogy gyorabban castolj
    Bishopnak az a legjobb :) sok mulhat rajta hogy gyorsabb legyel
  • daemonervosa
    +5wit +4 con,

jóhogy nem kell.. bw robe set kb c3 ba volt divat, minden valamire való ee MA ba de lassan s80 ba feszít
  • Otr
    EE-nek milyne DYe kell ?
  • Strahd_
    http://l2p.l2wh.com/resurrection.html

Szerintem nem kell +5 wit az EE nek meg BW robe set
    a fenti alapjan +3 witnek eleg kell lennie. 23 alap wit bol ugy 26 lesz es az mar +20.x % ot ad ergo +20%

Bishop nak kell +6 wit osszesen hogy meglegyen a +20% es igy a 90% os res.
    +5 Wit es barmi ami legalabb +1 wit et ad(DC +2 wit,BW +3 wit,Divine +1 wit)
  • ZaiKo
    Az kurvajó mert pont igy van felszerelve ^^
  • daemonervosa
    +5 wit + bw robe set
  • ZaiKo
    Srácok, hogyan lehet abszolut maximalizálni egy EE res skilljének exp vixaadó %-át? Kérdezgettem pár embert de abszolut biztosat nem tudtak mondani. (Neten is olvasgattam és azt irták hogy 74 fölött +3mas wit dye-al lehet 80%-ra tolni.) Aki tud segithetne :D
  • Sorbon
    Ahova transferáls, ott is kell csinálni egy karit, és aminek elnevezed, az lessz a végső név.
  • BaLeeX
    Most készül a tank subban, meg pár destro sem ártana de az nincs. Nembaj majd lezergeljük a bossokat.
  • Morf
    Tegnap a Nova későn érkezett, és az RR fel tudta őket tartani tíz percre a siege végén, így az RR-é Giran. Igaz, hogy azért érkeztek későn, mert az Outika+friends 300 emberét gyepálták 45-en.-> WTB KE's. :)
  • molnarpe80
    üdv urak

lenne még egy kérdésem
    sajna nem tudok utánanézni, mert a céges szabályzat tilt minden l2 oldal látogatást

transfernél adott egy kari sayhan ami lvl40-es spellhowler cuccok elhelyezve rajta
    elvileg transfer kész

franzos oldalon kell létrehoznom egy karit lvl 1-en?
    vagy sem?
    ugyanaz legyen a neve mint a sayhasnak?
    vagy máshogy kell hogy hívják?
    mit kell még megcsinálnom?
    gondolom a transfer kérelem egyértelműen eligazít a plaync oldalon nem?
    este látom majd, de addig is megkérném egyik cimbimet, hogy napközben intézze el ezeket a fentmaradó lépéseket

danke sehr
  • ErrOrHUN
    kaptatok egy kis crp-t máris el akarod költeni? :D
    bossoljatok egy keveset
  • BaLeeX
    Köszi Flash!

Ezt a listát ismertem és itt tényleg mindenhol A grade-t ír a skillekhez, de azt nem tudtam hogy a C és B grade máshoz jó. Így elég húzós a dolog. :)
    Régen IL-ben (igaz free-n) csak egy item kellett egy skillhez itt meg akkor 10.
  • pharao
    Hali Balee!
    Itt egy lista a clanskillekről és hogy mik kellenek hozzá. Sztem mindhez A garde kell, a C és B a box-okhoz kell, amit különböző városokban lehet szerezni az adventurer's guildman-től ha jól tom(aki a bossok helyét is megmutatja), valamint luxoriban az agathionokért és a transformokért is ilyenekkel kell fizetni.
  • BaLeeX
    Valaki meg tudná mondani, hogy a clan skill itemeknél mi ez az A:grade, b:grade és c:grade? Előbbihez 10 item kell, majd 4 és 2.
    A bossok meg ugye simát dobnak, amiből különböző gradeket lehet összerakatni az NPCnél.

Mi úgy logikáztunk, hogy biztons az első szinthez kell a c, majd a b és végül az a grade item, de volt aki pont a fordítottját állította.

Szóval aki tudja biztosra az ossza meg velem az infót, kösz. :)