88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BaalKain
    Veszteséglista:
    1 aq+4
    3 HD+3 focus 150 attrib
    1 Basalt
    1 SS health 150 attrib
    2 IC set
    2 Drac set
    27 EWS

4 db 81es, 7 db 77es, 3 db 79es kari

meg rakás A-s cucc, tat setek ilyesmi
  • daemonervosa
    hahah nekem egy 150 es AS megmaradt :) /mondjuk egy 17 es tyranton / :D
  • BaalKain
    -14 acc:)
    azért ha ezt tudom lepakoltam volna ^^
  • daemonervosa
    The above listed account was recently suspended due to a violation of Lineage II's User Agreement and or Rules of Conduct (ROC). The reason for the account suspension is Use/Advertise Cheater Program. Please go to PlayNC Support for further information.

oh snap
  • bugike
    Beérkezett üzenetek (9)

Tárgy: Game account banned
    Feladó: [email protected]

^^

WTB lvl80+ chars @ franz.
  • solyomb
    A tradelhető questitemeket nem lehet - lásd spirit bead, stolen infernium ore, red gem stb - Ami a quest ablakba van minden megmarad kivéve a gatepassok - remekül kitalált dolog:D -. amugy csak 15k mane-t vittem a többit még sayhán adtam el, mert jobban jöttem ki úgy, hogy egy ismerössel leboltoltam a dolgot, és hasonloképpen mint a kiskínai farmerek átváltotta nekem a lovét:)

De az ötlet szerintem se rossz:) Aki igy visz át lovét 5%-t tejeljen!:D
  • TruBy
    Én úgy tudtam, a quest itemeket nem lehet átvinni, legalább is egy részét.
  • nlaci86
    Ja és mindegyikből van 10 ahogy a quest itemekkel álltál mi?:D Amúgy full jó ötlet átvinni a pénzt mane formájában a másik szerverre...
  • solyomb
    WTS Drac light és IC BP recipe @ teon 200/200m
  • daemonervosa
    simán 10 év, btw tuti elbasszák mint aiont
  • DarkVen
    P: -Doktor úr az a problémám, hogy úgy értem az emberek semmibe vesznek.
    D: -Kérem a következőt...

És hogy ne csak a flame legyen, Ki mit tud L3-ról?
  • daemonervosa
  • Csenky
    Dualpost ftw
    Nem érdekel, hogy nem tudok linkelni, de ne sértődjön meg senki, ha nem reagálok az emiatt induló flame-re. :)
  • Csenky
    Úgy látom ez itt jó helyen lesz: http://www.boon.hu/hirek/Nemzetkozi/cikk/leharapta-egy-orosz-peniszet-a-molesztalt-mosomedve/cn/news-20090127-06200734
  • Chryst64
    -Doktor úr az a problémám, hogy ugy érzem az emberek semmibe vesznek.
    -Na ne mondja...
  • darkmenx
    gerike +75
    me: over 9000
  • daemonervosa
    Endaer: 0
    me: 1

winrar
  • Endaer
    felkerek mindenkit, hogy ertekelje onmagat es az elotte szolot egy -100tol +100ig terjedo skalan.
    En kezdem:
    Strahd: -20
    jomagam: 0
  • Strahd_
    Pologyartashoz sok esz kell tenyleg. Bar ha csak annal maradne nem is lenne gond
  • Epszilon
    +1
  • nlaci86
    De a pólói tök jók:)
  • Strahd_
    Ezzel teljes mertekben egyetertek.
  • Pukkka
    Tomcat szellemi szintjét tekintve mindíg csak egy vesztes volt.
  • Endaer
    Es ha azt is elbassza a nagy legitkedessel? Akkor megint mi maradunk szarban...

"puska kellett volna ehhez a melohoz, bazdmeg"
  • ErrOrHUN
    eret vág
  • Endaer
    Allj, allj allj! Mi lesz igy FlashXPvel ha rajon hogy nem csak en utalom a hulyesegei miatt, de masok is?
  • ErrOrHUN
    akkor neked is elmondom, mert elvesztél az interneten. van lent egy keresés funkció, amibe ha beirod, hogy tomcat, akkor nagyjából megtalálod hol keresd az infót.
    mellesleg hagyjuk már ezt a tomcat dolgot, 14 éves gyerekre négyen mentek rá, bátor...
    Goku a flamet te generáltad, mert nem értelmezted a szöveget amit beirt.
  • Facek
    Kb 4x csengett le , nembaj hogy figyelsz flash.
  • pharao
    Engem érdekel!!! Mi volt Tomcat és BMX között? baráti találka? vagy vérremenő flame? Kíváncsi vagyok, hogy ki győzött! LF Infos!!!

U.I.: Végre valami szaftos story szerény fórumunkban
  • daemonervosa
    csak beirtuk, hogy nekunk is kiesett a zariche, erre rageltél ,hogy de pedig az akamanah es nem zariche. good point

nemhiszem el, hogy nemtudsz leszállni, errol a tomcates témáról... kurvára régen volt, és kurvára senki sem érdekel / ezekszerint mégsem /.

a post többi részére nem vagyok képes emberi keretek közt reagálni, meg nem is akarok, hidd azt amit akarsz, és ugy ahogy akarod .

• L2Goku
    Nem is tudom ki az az ember Aki "csbe" a pingelésel szórakozott , ki az az ember aki mindig lenézi a másikat. Ki az aki NETKIRÁLYNAK tartja magát. És amikor odamentek tomcaték te nemértetted miért. És te most azt akarod bemagyarázni hogy nem érdemelted meg? Múltkor beszéltem sancival és mondta hogy már megváltoztál, de ha én flamelek elvileg mindig a postjaid után akkor kiváncsi vagyok TE mit csinálsz ?! És nagyon tévedésbe vagy , ha én flamelek akkor K..any... meg bü...ci... Szavak tuti benne vannak a postomba. Ellentétbe én embernek tekintem a másikat nem nézem le mer bénább vagy nem tud valamit a játékról. Ismerek nem 1 olyan embert aki Interneten elveszik , őrül hogy talál egy fórumot ahol tud kérdezni 1-2 dolgot a játékról. Na meg az ha valaki nem beszél angolul akkor az már egy looser ugye? Nem tudja mi az amit csinál vagy micsoda, nem ért 1-2 dolgot és megmeri kérdezni fórumon akkor egyből Flamelni kell a gyereket mert hát miért ne?! Az az idő amit a Flame megírásával töltesz arra forditanák az emberek hogy a kérdésre válaszoljanak egyszerűbb lenne szerintem. Persze akinek nem inge nem veszi magára. PL Endaerel flaméba ő is jó , de ha normálisan megkérdik tőle akkor tud válaszolni normálisan. Sőt még én is kérdeztem tőle dolgot és nekem is normálisan válaszolt. Nem ugy kell a másik emberhez hozzá állni hogy "ő akkor béna és kész!". Nem tudom hogy te dolgozol e, mer szerintem még te nem. Ez olyan mintha elmennél egy munkahelyre és a főnököd nonstop flamelne meg kur... na akkor nem lenne kedved ott dolgozni. Na ugyan ilyen az SG is már. Nem mer az ember kérdezni már semmit mer egyből kapja a Flamet. LÁSD: Bepostoltam egy képet és ment is a flame rá. Röviden csak ennyi. De tuti hogy erre is jön hogy kur... meg a többi vele járó apró megjegyzés.
  • daemonervosa
    Rule 20: Nothing is to be taken seriously
  • Voyager5
    Igazándiból a flamek egy jelentős része abból jön, hogy az emberek kiba lusták utánnajárni bárminek is, sokkal egyszerűbb beregelni ide (és lol kivárni azt az 1 napot míg postolhat) mint bepötyögni pár nyomorult karaktert. Vannak persze infok amik nehezebben fellelhetők, és ha valaki feldob egy ilyet akkor arra ált nem megy a flame (lsd ma: pvp ench). De az "úgy tudom vannak kastélyok is igaz-ez?" kérdésekre talán vmilyen szinten jogosan lehet ráflamelni. Az absolute retardoknak csinálták pl ezt is. (Mondjuk más kérdés, hogy őket ez sem menti meg)
    Ja és mégvmi aki egy picit is stabil jellem az nagyívben leszarja a neki irányuló flameket.
  • daemonervosa
    ph33r the dark side

• pharao
    Az még OK, ha egy képet, videót vagy akármit flamelsz, de ha az ember nem úgy kérdez, vagy nem olyat mond, amit te bekereteznél és a falra kiraknál, egyből jön a flame. Ez az esetek 90%-ban így megy és sztem ti csak azt a majdnem 80K-s fórumhozzászólást akarjátok növelni, ezért van a sok képes cucc, meg a sok értelmetlen hozzászólás. Na fogjatok hozzá...
  • darkmenx
    en sem akarlak megbantani de eddig te flameltel minden hozzaszolasom utan a hulyesegeiddel, hogy ledosoltuk valami pajtasodat es mennyire megerdemeltem 5eve, hogy ramrageltek 3an, ezekutan mit varsz BRO?

amugy a regisztraciomtol szamitott 2 evben kb. 2 hozzaszolasod volt SG-n igy nemtudom mennyire regen lehetett az mikor olyan jo volt az SG.
    ezenfelul meg minden lineage2 forumon csak a flame megy (ami nem www.lineage2.com/forum) mivel ez tartja eletben a jatekot ha masert nem mar csak azert is, mert jon egy sorbonhun posztol egy videot a forum 50% -a leugatja a masik elteti, hogy mekkora player, de abbol soha nem fog tanulni ha mindenki adja ala a lovat viszont ha kap egy kis flamet a legkozelebbi videoba mar biztos ott lesz a kis bizonyitani akaras, hogy O igen is megtudja csinalni azt amit 'error a HUN' (2hit / char, 0delay target *sarcasm)

de javits ki ha tevedek, barkit akarmekkora fasznak nezel akkor is benned lesz az, hogy megmutatod mekkora allat vagy, btw. en soha nem ugattam le olyat aki tenylegesen tud gamelni es lattam is. (magyarok kozul se)
  • L2Goku
    Nem akarlak megbántani de szerintem Nélkületek sokkal jobb volt az SG régen, most ha olvassa egy normális ember mit lát ? Flame Flame Flame. Persze ugyebár ere a postra is kell a flame, mer miért maradhatna ki!
  • BaalKain
    Még szép :)
  • Dwarfi
    Árul valaki adenát Teon on?
  • BaLeeX
    Ez az, kösz.

Dual Swords

* 15% chance to inflict a debuff reducing the bow/xbow range by 20% for 15s when attacking.
    * Increase dealt PvP damage by 5% on regular attacks and skills.

Kaki.